|
|
Stranica: 294/427.
|
[ 10666 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Haram
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 sij 2023, 22:06 |
|
|
JNA je napisao/la: Pa moramo da ih vrbujemo. Krvav je to posao.
Ako si odustao posle 5 minuta, reci odmah, nemoj da gubim vreme.. :) Znas li da je moja pranena bila najstarija zena u istocnoj Bosni? Umrla 93. godine ali ne znaju tacno koliko je godina imala kada je "s dvoje male djece za rukom" dosla iz Crne Gore u Bosnu. A to je bilo tamo negdje oko Balkanskih ratova. Imala je dakle 20 +. Uglavnom, prica mi amidza, tako jedno dva-tri mjeseca prije nego sto ce umrijeti - a govorila straight crnogorski - samo nesto vrti glavom. Pita on nju, sta ti je neno? Ona veli samo, onaj gore..i onaj gore. Pa sta onaj gore? Da hoce dati jos koju godinicu. Predosjetila zlo. Tako i ja predosjecam da mi je ovde istekao rok trajanja. Dakle nista od organizacije, sto smo organizovali, organizovali smo. Dobio sam od godfathera (nepoznati moderator kojem ne mozes odgovoriti) zadnje upozorenje da prestanem da nazivam pogrdnim imenima forumase, i da mi je to zadnje upozorenje. E sad, sta su pogrdna imena, gdje je tu granica, sta smijem, a sta ne? Tako da je to ne mo gu ca misija. Ovo mi je i najduzi account ever ovde. Uglavnom, ovaj upis nek bude moj forumski testament. Temi u amanet ostavljam tajnu organizaciju i sve oko toga. Gledaj da i od Bosne ostane parce, da ne bude sve srpska republika.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 sij 2023, 22:19 |
|
|
Haram je napisao/la: JNA je napisao/la: Pa moramo da ih vrbujemo. Krvav je to posao.
Ako si odustao posle 5 minuta, reci odmah, nemoj da gubim vreme.. :) Znas li da je moja pranena bila najstarija zena u istocnoj Bosni? Umrla 93. godine ali ne znaju tacno koliko je godina imala kada je "s dvoje male djece za rukom" dosla iz Crne Gore u Bosnu. A to je bilo tamo negdje oko Balkanskih ratova. Imala je dakle 20 +. Uglavnom, prica mi amidza, tako jedno dva-tri mjeseca prije nego sto ce umrijeti - a govorila straight crnogorski - samo nesto vrti glavom. Pita on nju, sta ti je neno? Ona veli samo, onaj gore..i onaj gore. Pa sta onaj gore? Da hoce dati jos koju godinicu. Predosjetila zlo. Tako i ja predosjecam da mi je ovde istekao rok trajanja. Dakle nista od organizacije, sto smo organizovali, organizovali smo. Dobio sam od godfathera (nepoznati moderator kojem ne mozes odgovoriti) zadnje upozorenje da prestanem da nazivam pogrdnim imenima forumase, i da mi je to zadnje upozorenje. E sad, sta su pogrdna imena, gdje je tu granica, sta smijem, a sta ne? Tako da je to ne mo gu ca misija. Ovo mi je i najduzi account ever ovde. Uglavnom, ovaj upis nek bude moj forumski testament. Temi u amanet ostavljam tajnu organizaciju i sve oko toga. Gledaj da i od Bosne ostane parce, da ne bude sve srpska republika. Lele.. Moram da ti sad ispričam jednu istinitu priču. Ode moj ćale kod frizera (mlad dečko, tek počeo da radi).. I šiša ovaj mog ćaleta i kao gotovo.. Moj ćale pogleda u ogledalo i vidi ovaj mu ostavio ćubu. I pita ga moj ćale.. Dečko, kakva je ovo ćuba? Kaže mu on, pa ostavio sam ti malo, vidim da imaš mali ćelavi krug na sredini glave, pa da to prekriješ.. :) Moj ćale prevrne očima pa mu kaže, ma šišaj to, ne mogu ja da dodam kosu, šta imam, imam.. Ošiša ovaj njemu tu ćubu i pita ćaleta.. Jel' hoćete sad brijanje? Moj ćale mu kaže, pa ne znam, ja se brijam sam, ali ajde kad si pitao, može, nisam se brijao kod brice 30 godina.. A ovaj dečko mu kaže, aaaa ali ja ne brijam.. :) Moj ćale ga pita, pa što me pitaš onda.. a ovaj mu kaže, pa radi reda.. :) Tako i ti.. što si nas smarao sa Jugoslavijom, smarao si.. i nemoj više ljubi te brat.. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 sij 2023, 22:33 |
|
|
|
Tata mu je bio islamski terorist, nisu mu presudili srbi nego dzamija i pranje mozga. Kao da kazemo da su jeffrey dahmera ubili ameri. Nisu ga ubili ameri nego elektricna stolica. Covjek je bio psihopat i bolestan u glavu kao i vecina islamista i dzamijasa. Ista sudbina ceka i nase becke dijasporice, duboko su zaglibili, tesko je nazad medju civiliziran puk
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 07 sij 2023, 22:52 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Grobi, prestani prepričavati serije po forumu. Sjenke nad Balkanom? Evo vam identitet lika koji pucao na dječake. Valjda je ostalo čojstva da ovo osvetite. Zato pravac Kosmet! Citat: Osumnjičeni za sinoćnji oružani napad na Stefana i Miloša Stojanovića u Gotovuši kod Štrpca je Azem Kurtaj (33). Tata mu je poginuli borac. Iz zadnjeg rata na Kosovu. Tata mu je rahmetli kao i kod vas bošnja . Kad udare islamisti na Srbe i na tvrdo odu u đenet u jednom trošku pa ostaje njihovom nakotu da napadaju djecu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 04:06 |
|
|
https://www.vecernji.hr/vijesti/kosovsk ... aign=razmjMislim da Albanci šalju Srbima na ne pretjerano suptilan način poruku "asimilirajte se ili iselite" Nisu napadi slučajno tempirani za pravoslavni Badnjak i Božić, a tu je još i sukob oko tablica.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 04:12 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 10:52 |
|
|
JNA je napisao/la: Tako je Amidja. Svidja mi se tvoj borbeni duh, to cenim.. Borbeni duh dok kopa kanala po svedskoj i lozi sirotinju u bosnjakistanu na sukobe  sto je najjace cini mi se da je lik je izjavio jednom da ima unuke znaci vec je u godinama. Nadam se da retardiranost nije nasljedna u njegovom slucaju, bar da djeca normalno zive
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 10:56 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
Mystic C je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Grobi, prestani prepričavati serije po forumu. Sjenke nad Balkanom?
Evo vam identitet lika koji pucao na dječake. Valjda je ostalo čojstva da ovo osvetite. Zato pravac Kosmet!
Tata mu je poginuli borac. Iz zadnjeg rata na Kosovu. Tata mu je rahmetli kao i kod vas bošnja . Kad udare islamisti na Srbe i na tvrdo odu u đenet u jednom trošku pa ostaje njihovom nakotu da napadaju djecu. I zijani pride 30 000 šizmatika kako bi ih nazvali neki hrvati...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 11:27 |
|
|
JNA je napisao/la: Haram je napisao/la:
Znas li da je moja pranena bila najstarija zena u istocnoj Bosni? Umrla 93. godine ali ne znaju tacno koliko je godina imala kada je "s dvoje male djece za rukom" dosla iz Crne Gore u Bosnu. A to je bilo tamo negdje oko Balkanskih ratova. Imala je dakle 20 +. Uglavnom, prica mi amidza, tako jedno dva-tri mjeseca prije nego sto ce umrijeti - a govorila straight crnogorski - samo nesto vrti glavom. Pita on nju, sta ti je neno? Ona veli samo, onaj gore..i onaj gore. Pa sta onaj gore? Da hoce dati jos koju godinicu. Predosjetila zlo.
Tako i ja predosjecam da mi je ovde istekao rok trajanja. Dakle nista od organizacije, sto smo organizovali, organizovali smo. Dobio sam od godfathera (nepoznati moderator kojem ne mozes odgovoriti) zadnje upozorenje da prestanem da nazivam pogrdnim imenima forumase, i da mi je to zadnje upozorenje. E sad, sta su pogrdna imena, gdje je tu granica, sta smijem, a sta ne? Tako da je to ne mo gu ca misija. Ovo mi je i najduzi account ever ovde.
Uglavnom, ovaj upis nek bude moj forumski testament. Temi u amanet ostavljam tajnu organizaciju i sve oko toga. Gledaj da i od Bosne ostane parce, da ne bude sve srpska republika.
Lele.. Moram da ti sad ispričam jednu istinitu priču. Ode moj ćale kod frizera (mlad dečko, tek počeo da radi).. I šiša ovaj mog ćaleta i kao gotovo.. Moj ćale pogleda u ogledalo i vidi ovaj mu ostavio ćubu. I pita ga moj ćale.. Dečko, kakva je ovo ćuba? Kaže mu on, pa ostavio sam ti malo, vidim da imaš mali ćelavi krug na sredini glave, pa da to prekriješ.. :) Moj ćale prevrne očima pa mu kaže, ma šišaj to, ne mogu ja da dodam kosu, šta imam, imam.. Ošiša ovaj njemu tu ćubu i pita ćaleta.. Jel' hoćete sad brijanje? Moj ćale mu kaže, pa ne znam, ja se brijam sam, ali ajde kad si pitao, može, nisam se brijao kod brice 30 godina.. A ovaj dečko mu kaže, aaaa ali ja ne brijam.. :) Moj ćale ga pita, pa što me pitaš onda.. a ovaj mu kaže, pa radi reda.. :) Tako i ti.. što si nas smarao sa Jugoslavijom, smarao si.. i nemoj više ljubi te brat.. . Pa znas da je to nemoguce.  Moj attitude ovde je ozvjezenje za forum jer inace grca u maltene istim govnima vec 13 godina. Ti si jos zelen ovde pa se ne sjecas. Ali fina prica, ozbiljno. Obozavam tako te male anekdote iz zivota gdje tek na kraju ne skontas poentu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 14:52 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 16:41 |
|
|
|
Napali čovjeka prvi, ovaj ispalio 2 metka da se odbrani i onda od toga napravili incident i da su oni žrtve. Sramno!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 16:56 |
|
|
|
Napala ga dvojica srpskih dječaka, doduše Srbi su supermeni za mlohave šipce i bošnje. Pa zato samo napadaju u čoporu i sa oružjem.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 17:12 |
|
|
|
Ignorisite ovo muslimansko bajramsko prase.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 17:46 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Napala ga dvojica srpskih dječaka, doduše Srbi su supermeni za mlohave šipce i bošnje. Pa zato samo napadaju u čoporu i sa oružjem. Ja kako sam kuzio bio je 1 djecak i jedan 21godisnjak. Sto neipravdava zlocin, niti ga cini boljim, jedino manjim ako je istina.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 17:55 |
|
|
|
A ovaj slucajno imao automatsku pusku kod sebe. Da se odbrani od dece sa suvim granama.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Haram
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 sij 2023, 17:56 |
|
|
|
Ko kaze?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Divanjol
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 09 sij 2023, 12:53 |
|
|
|
Stvar je vrlo prosta ali se namerno puštaju medijske provokacije kako bi odbrana optuženog imal nešto za šta može da se uhvati i smanji mu kaznu na sudu. Lik je iz Kačanika koji je najmanje 50km od mesta na kome se dogodila pucnjava, na tom putu na kom je došlo do pucnave automobil prođe na sveka dva sata i slučajno je eto ovja provereni kadar bezbedonosne službe Kosova našao to jutro kad lokalni Srbi idu po badnjak da zaluta naoružan pištoljem među Srbe. Pokušao je i pre ove pucnjave da zavodi red ali nije nikog pogodio a nije mu ni bila namera(zadatak) da ubije dečake već da unese pometnju i na jugu Kosova Ne sumnjam da će plačipizda iz BG pod imenom AV da nađe neki model i ublaži ovu pizdariju koja je naređena sa vrha vlasti na KOsovu.
_________________ Braća su se vratila na Krim daće bog i mi ćemo na Bistricu i Drim
|
|
| Vrh |
|
 |
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 09 sij 2023, 13:19 |
|
|
Jedna od zemalja koja je povukla prizanje je Esvatini (Svazilend). Ovo je kralj Esvatinija 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 09 sij 2023, 13:39 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jedna od zemalja koja je povukla prizanje je Esvatini (Svazilend). Ovo je kralj Esvatinija  Jel i on voli pod šator i da masnim prstima ćopa debele pevaljke?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
JNA
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 10 sij 2023, 10:14 |
|
|
Ne predstavljamo mi to što si ti postavio kao dostignuće, nego 9 zemalja koje su povukle priznanje, a to je 9 novih glasova u UN-u za nas. A najveće dostignuće nam je što BIH nije priznala nezavisnost Kosova. Evo kako izgleda njihova kraljica.. .
_________________ Srbijanski ukruh
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 10 sij 2023, 10:44 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jedna od zemalja koja je povukla prizanje je Esvatini (Svazilend). Ovo je kralj Esvatinija  I on ima državu a Šnjoko nema... 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 10 sij 2023, 10:45 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Jedna od zemalja koja je povukla prizanje je Esvatini (Svazilend). Ovo je kralj Esvatinija  I on ima državu a Šnjoko nema...  Boli te kurac, ti imaš entitet. To niko nema 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 10 sij 2023, 10:48 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I on ima državu a Šnjoko nema...  Boli te kurac, ti imaš entitet. To niko nema  I Srbiju i entitet. A ti nemaš ni entitet... 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 10 sij 2023, 11:05 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Boli te kurac, ti imaš entitet. To niko nema  I Srbiju i entitet. A ti nemaš ni entitet...  
|
|
| Vrh |
|
 |
|
NSOS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 10 sij 2023, 15:30 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jedna od zemalja koja je povukla prizanje je Esvatini (Svazilend). Ovo je kralj Esvatinija  Jel se to primecuju neke rasisticke note kod vazda tolerantnih Muslimana? Nego ovo je bivsi muslimanski emir. Ni njegova drzava nije priznala tzv. Kosovo. 
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|