|
|
Stranica: 30/53.
|
[ 1317 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storaB
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:17 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8220 Lokacija: Republic of Srpska
|
|
Što je više mrzite ona sve jača. Što je više pljujete, vas sve manje. U kotlini sprčeni. U smogu. Bez izlaza. Samo baklava i zeleni trotoar. I kukumavka. Na vakcinu u Srbiju. Po brašno u Republiku Srpsku. I tako.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:18 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la:
Imam ja uši ne treba mi fake news. Zna se dobro na koga je Milorad mislio. Nije moj Mile od juče.
Večernji laže, Dalmacija laže a vas će neko slušati i preslušati ovog padavičara Dodika. Lik ne zna je li posao ili došao. Retardi. Kao što rekoh nije moj Mile od juče. Ne znam čemu se nadaš? Da će Hrvati nasjesti na fake news neka budale i raskiniti koaliciju sa Dodikom? Pa jel moguće da si toliko glupa?  Ko da su Hrvati uz nas što nas vole ili mi uz njih. Jedini cilj našeg partnerstva je da odjebu Hrvati od nas i mi od njih. Da se razdvojimo. Nema takije koja to može zatakijati.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:20 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 22439 Lokacija: među zvijezdama
|
storaB je napisao/la: Što je više mrzite ona sve jača. Što je više pljujete, vas sve manje. U kotlini sprčeni. U smogu. Bez izlaza. Samo baklava i zeleni trotoar. I kukumavka. Na vakcinu u Srbiju. Po brašno u Republiku Srpsku. I tako. Jest, jest! Tako je! Tata zagnojio, ti i ostatak protjerani. ALI bitno je Srbovati. Ovaj te Piroćanac podhebava samo. On iz Pirota u BG a ti iz Sa u zvornicku ćuku. Živjela Šumska! Tako bi ti u nekom budućem sranju zagnojio a Piroćanac se zajebavao online i slao podrsku iz BG telekoma.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
kiler
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:23 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 8495 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
|
Paradoks je da je po priči, Dodikov djed u nevakat oženio pravoslavku iz Crne Gore i prijateljski upozoren od brata da bi zbog toga mogao imati problema...duvanjski kraj,čini mi se... I odluči se odseliti sa ženom,da ne bi imao problema sa okolinom...najprije negdje oko Modriče,a zatim trajno naseli u Laktaše,prijeđe na pravoslavlje i promijeni zadnje slovo prezimena iz G u K...
_________________ Pogledaj u nebo majko, evo sinova...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
bezimeni12
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:24 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: bezimeni12 je napisao/la: Predlažem da svi preslušaju Dodikov govor umjesto da čitaju šta piše mudžahedin Ranko Mavrak za Hinu. Jesi se ukenjao. Opusti se ovo je forum. Bojiš se da ustaše neće propucati? Jadni cetalj! Ko na Kosovu? Čuj apelira da slušamo ludog Mileta. Bolje ti ide kad muzeš jarce po Bistriku.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:25 |
|
|
bezimeni12 je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Jesi se ukenjao. Opusti se ovo je forum. Bojiš se da ustaše neće propucati? Jadni cetalj! Ko na Kosovu? Čuj apelira da slušamo ludog Mileta.
Bolje ti ide kad muzeš jarce po Bistriku. Jarca ti ustupamo gospodji. Za mužu. Da te odmjeni. Ili od volje ti kome ćeš ga i ko ti najbliži od ženskog roda?
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:36 |
|
|
|
I šta Sarajlice planiraju za sutra? Kreću li u ofanzivna dejstvovanja na Alpsku Srpsku predvođeni internet voriorsima ili će se poklepušiti ušima i na srpskim televizijama pratiti svečani srpskočetnički 9. januarski defile kroz Istočno Sarajevo jebavajući gospodi Incku, Šmitu i Bakiru sve po spisku, označavajući ih kao glavne krivce za taj veličanstveni sabor srpske sloge i zajedništva.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:38 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: I šta Sarajlice planiraju za sutra? Kreću li u ofanzivna dejstvovanja na Alpsku Srpsku predvođeni internet voriorsima ili će se poklepušiti ušima i na srpskim televizijama pratiti svečani srpskočetnički 9. januarski defile kroz Istočno Sarajevo jebavajući gospodi Incku, Šmitu i Bakiru sve po spisku, označavajući ih kao glavne krivce za taj veličanstveni sabor srpske sloge i zajedništva. Cekamo neku od idućih anketa koje će te sprovesti. Kao onomad onaj referendum o samostalnosti štovani. Pa ga ponististe ko zadnje ličinke s Miloradom i ne objavite u službenom glasniku. Lool
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 08 sij 2023, 23:41 |
|
|
|
Da je meni Alija velikobosnjackom politikom “omogućio” iz Sarajeva zvornicku pripizdinu neku, ja bi u najmanju ruju to prikrivala. No nismo svi isti s porazima. Nekom su porazi pobjede :)
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:01 |
|
|
|
Aha to ona serije kako vi s tandzarama gonite Turke? Skužaj nisam skontala te “povjesne činjenice odmah” prekomplicirano je to za moju slavensku dušu. Ali kužim nakanu.
Ako stori nije zao Šehera i udobnosti velegrada koju je zamjenio ćukama, valjda jeste ćaće rodjenog? Mislim meni bi bilo mog. Jebes bilo kakvu politiku. Ne? Ne živi se moj Piroćanac od srbovanja. Niti je slavlje to ružičasto. Tebi jeste. Ali ovim ko stora, Aga.. nije :(
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:04 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: I šta Sarajlice planiraju za sutra? Kreću li u ofanzivna dejstvovanja na Alpsku Srpsku predvođeni internet voriorsima ili će se poklepušiti ušima i na srpskim televizijama pratiti svečani srpskočetnički 9. januarski defile kroz Istočno Sarajevo jebavajući gospodi Incku, Šmitu i Bakiru sve po spisku, označavajući ih kao glavne krivce za taj veličanstveni sabor srpske sloge i zajedništva. Cekamo neku od idućih anketa koje će te sprovesti. Kao onomad onaj referendum o samostalnosti štovani. Pa ga ponististe ko zadnje ličinke s Miloradom i ne objavite u službenom glasniku. Lool A kao kad je taj referendum o samostalnosti bio, štovana gospođice Saro? Nešto ga se ne mogu setiti pa me vi podsetite na nj.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:07 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Cekamo neku od idućih anketa koje će te sprovesti. Kao onomad onaj referendum o samostalnosti štovani. Pa ga ponististe ko zadnje ličinke s Miloradom i ne objavite u službenom glasniku. Lool
A kao kad je taj referendum o samostalnosti bio, štovana gospođice Saro? Nešto ga se ne mogu setiti pa me vi podsetite na nj. Mislite anketa? Referendum ja to posprdno. U nekoliko navrata štovani. No nijedan nikada nije otišao dalje od ispitivanja javnog mnenja. Verbalno a ni materijalno. Potrošeni su milijuni na anketice. I ko fol RSovci su imali osjećaj da ih se nešto bira. Tugica.. U službenom listu nikad ni @habera!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:10 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Aha to ona serije kako vi s tandzarama gonite Turke? Skužaj nisam skontala te “povjesne činjenice odmah” prekomplicirano je to za moju slavensku dušu. Ali kužim nakanu.
Ako stori nije zao Šehera i udobnosti velegrada koju je zamjenio ćukama, valjda jeste ćaće rodjenog? Mislim meni bi bilo mog. Jebes bilo kakvu politiku. Ne? Ne živi se moj Piroćanac od srbovanja. Niti je slavlje to ružičasto. Tebi jeste. Ali ovim ko stora, Aga.. nije :( Da mu je žao Šehera vratio bi se u Šeher. Pa ne bi ga valjda ubili? Ali ja bih radije živio sam na planini nego sa Muslimanima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:13 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Aha to ona serije kako vi s tandzarama gonite Turke? Skužaj nisam skontala te “povjesne činjenice odmah” prekomplicirano je to za moju slavensku dušu. Ali kužim nakanu.
Ako stori nije zao Šehera i udobnosti velegrada koju je zamjenio ćukama, valjda jeste ćaće rodjenog? Mislim meni bi bilo mog. Jebes bilo kakvu politiku. Ne? Ne živi se moj Piroćanac od srbovanja. Niti je slavlje to ružičasto. Tebi jeste. Ali ovim ko stora, Aga.. nije :( Da mu je žao Šehera vratio bi se u Šeher. Pa ne bi ga valjda ubili? Ali ja bih radije živio sam na planini nego sa Muslimanima. Ti si glup. Nisi nikakvo mjerilo. No nemoguce ti pojasniti veličinu tvoje gluposti. Na granici si retardacije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:15 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Da mu je žao Šehera vratio bi se u Šeher. Pa ne bi ga valjda ubili? Ali ja bih radije živio sam na planini nego sa Muslimanima. Ti si glup. Nisi nikakvo mjerilo. No nemoguce ti pojasniti veličinu tvoje gluposti. Na granici si retardacije. Pa koliko se Srba vratilo u Sarajevo da živi sa Muslimanima? Niko. I Halal Srbi i Hrvati otišli od vas. U miru. Jebu mater sebi što su ostali sa vama u ratu. Eto kakvi ste i kakvo vam je to vaše ušljivo Sarajevo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:17 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
storaB je napisao/la: Što je više mrzite ona sve jača. Što je više pljujete, vas sve manje. U kotlini sprčeni. U smogu. Bez izlaza. Samo baklava i zeleni trotoar. I kukumavka. Na vakcinu u Srbiju. Po brašno u Republiku Srpsku. I tako. Pa jeste,Bošnjaci 1995 su sinji i prežalosni kukavci.
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:19 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: A kao kad je taj referendum o samostalnosti bio, štovana gospođice Saro? Nešto ga se ne mogu setiti pa me vi podsetite na nj.
Mislite anketa? Referendum ja to posprdno. U nekoliko navrata štovani. No nijedan nikada nije otišao dalje od ispitivanja javnog mnenja. Verbalno a ni materijalno. Potrošeni su milijuni na anketice. I ko fol RSovci su imali osjećaj da ih se nešto bira. Tugica.. U službenom listu nikad ni @habera! Opetujem, kakove ankete i o čemu? Jedini referendum koji je bio je referendum o Danu Republike Srpske 2016. na kojem je od izašlih 680.116 žitelja Srpske, 677.721 ljudi ili 99,81% glasalo za DA, a 1.291 ljudi (Bošnjaka lol) ili 0,19% glasalo za NE.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:23 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Mislite anketa? Referendum ja to posprdno. U nekoliko navrata štovani. No nijedan nikada nije otišao dalje od ispitivanja javnog mnenja. Verbalno a ni materijalno. Potrošeni su milijuni na anketice. I ko fol RSovci su imali osjećaj da ih se nešto bira. Tugica.. U službenom listu nikad ni @habera!
Opetujem, kakove ankete i o čemu? Jedini referendum koji je bio je referendum o Danu Republike Srpske 2016. na kojem je od izašlih 680.116 žitelja Srpske, 677.721 ljudi ili 99,81% glasalo za DA, a 1.291 ljudi (Bošnjaka lol) ili 0,19% glasalo za NE. https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Referen ... ci_Srpskoj Bilo ih je u najavama mnogo vise. Zato rekoh neki su sprovedeni “verbalno samo” 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:26 |
|
|
Mislim štovani Aga vi vise ne znate na koju su vas anketu pitali. Od ovih u najavi :) Citat: Predsjednik bh. entiteta Republika Srpska Milorad Dodik potvrdio je kako referenduma o neovisnosti Republike Srpske od Bosne i Hercegovine neće biti iduće godine, kako je to ranije predložila njegova partija Savez nezavisnih socijaldemokrata.
“Nećemo organizovati referendum o secesiji 2018. godine”, rekao je Dodik za Politico.
“Razumijemo okolnosti i kontekst. Referendum 2018. godine bi izazvao brojne reakcije, a mi i dalje želimo da stvorimo zamah da se to legitimizuje kao naše pravo”, dodao je.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:30 |
|
|
|
I ova žvaka o referendumima je isfurana. I najzagriženiji cetnici znaju da se Dodo zahebava sa Srbima. Sad će se malo Srbovati do 09.01 a onda krenuti po akcijama kupovati namirnice. I gdje najžešća akcija u Sarajevu u tržnom tu ćeš vidjeti ovih iz IS i Lukavice u redovima.
Jesti se mora. A bogami i u Sarajevu u zajedničke BH institucije takodjer!Na rad!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:32 |
|
|
|
Ja bi to propustila konKoridu u Cevljanovicima! Kakav jebeni vatromet i p.m :)
90% RS živi mjesečno za manje od 300 eura.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:34 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Referen ... ci_Srpskoj Bilo ih je u najavama mnogo vise. Zato rekoh neki su sprovedeni “verbalno samo”  Prvi put čujem za te najave. Nebitno, da je pokrenuta ozbiljna priča o njima i da je narod pozvan na njih, ne dvojim da bi rezultati bili isti kao i za jedini održani referendum dosad, a to je onaj o Danu Republike Srpske.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:35 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Agathonikos je napisao/la: Opetujem, kakove ankete i o čemu? Jedini referendum koji je bio je referendum o Danu Republike Srpske 2016. na kojem je od izašlih 680.116 žitelja Srpske, 677.721 ljudi ili 99,81% glasalo za DA, a 1.291 ljudi (Bošnjaka lol) ili 0,19% glasalo za NE. https://bs.m.wikipedia.org/wiki/Referen ... ci_Srpskoj Bilo ih je u najavama mnogo vise. Zato rekoh neki su sprovedeni “verbalno samo”  Vidićeš sutra kako je verbalno. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ja bi to propustila konKoridu u Cevljanovicima! Kakav jebeni vatromet i p.m :)
90% RS živi mjesečno za manje od 300 eura. Link? Lažljiva bulo.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Dan Republike Srpske "9. januar" Postano: 09 sij 2023, 00:37 |
|
|
|
Ma sve su to anketice bila. U najavi ili u pokušajima. Kako god tužno je sto će se večeras utrošiti hiljade km u vatromet i popratne pizdarije. A sto vas 90% živi za manje od 300 eura mjesečno. Na granici siromaštva. I sto su penzije oko 80 eura.
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: OAI-SearchBot i 33 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|