HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 07 sij 2025, 17:23.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1809 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 73  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: TV Serije
PostPostano: 01 stu 2022, 23:40 

Ja čekam nove sezone Bese i Crne svadbe.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2022, 15:47 

Gleda li itko krunu 5. sezonu

Vrh

PostPostano: 14 stu 2022, 16:34 

Upozorenja: 1
krstjanin je napisao/la:

Ja svakako ne , jer sam početo prvu sezonu i odmah odustao , jer ne znam ko mi je gori , sama kraljevska porodica ili oni koji su je uprizorili sa svojim pljuvačinama i naravno woke pizdarijama.

Ne znam za tebe Krstjanine , ali Englezi su bar za mene konačno pukli sa onim u čemu su bili nekada najbolji , pojeo ih woke i ostale perverzije.
Apsolutno negledljivo bilo šta od njihove visoke produkcije , sve go' ********,trandža i "jake" žene.

Vrh

PostPostano: 14 stu 2022, 16:47 

joe enter je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Ja svakako ne , jer sam početo prvu sezonu i odmah odustao , jer ne znam ko mi je gori , sama kraljevska porodica ili oni koji su je uprizorili sa svojim pljuvačinama i naravno woke pizdarijama.

Ne znam za tebe Krstjanine , ali Englezi su bar za mene konačno pukli sa onim u čemu su bili nekada najbolji , pojeo ih woke i ostale perverzije.
Apsolutno negledljivo bilo šta od njihove visoke produkcije , sve go' ********,trandža i "jake" žene.

Dobro to sve stoji. Mene samo drzi zelja za gledanjem cisto ako je pola onoga istina u seriji da je to gadost do gadosti te familije
Doduse ne mogu se ni navici na novu glumicu kraljice. Meni je to jednostavno i dalje Dolores iz Harry pottera

Vrh

PostPostano: 22 stu 2022, 05:49 

Pogledah večeras ovu serije 1899 , i mogu reći da je dobra, mada je krenulo malo nedorečeno ali se vrlo popravilo jer sama tematika je meni zanimljiva(simulacije,matrix,....) , pa shodno tome preporučujem za pogledati.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2022, 09:51 

Ima li što novo kod Srba? Obično u ovo vrijeme godine počinje neka zanimljiva serija? Išta novo za pogledati? Ili nova sezona već postojećeg?

Vrh

PostPostano: 22 stu 2022, 10:33 

Bobovac je napisao/la:
Ima li što novo kod Srba? Obično u ovo vrijeme godine počinje neka zanimljiva serija? Išta novo za pogledati? Ili nova sezona već postojećeg?

Utanjilo nešto , uglavnom sapunjare i neke komendija tupave.

Ali ima ova serija Bunar , onako na momente je dobro a onda idu neki delovi totalno bezveze , ali tek je 6 epizoda izašlo i ja sam pogledao 4 , pa možda i do kraja i bude nešto od toga.

Imaš ovu Branilac(druga sezona) , to je prosto dramatizacija istinitih zločina iz vremena SFRJ, radnja je takva da se u 2 ili 3 epizode opisuje po jedan slučaj.
Gledao sam prvu sezonu , onako nije loše ali nije ni nešto specijalno.

Vrh

PostPostano: 22 stu 2022, 10:51 

Bobovac je napisao/la:

Sad ne znam šta si gledao. Ja čekam nastavak Crne svadbe a Besa 3 se nešto ne pominje. Valjda snimaju, nadam se.

Vrh

PostPostano: 27 stu 2022, 17:28 

Devil's hour

Upravo sam pogledao mini seriju od samo 6 epizoda i toplo je preporučujem , naravno ko voli fantastične egzestecijalističke teme.
Naravno , najbitnije je i to da u seriji nema wokea , nema jebačine , nema gejeva,lezbi,trandži,...uz nešto malo nasilja i blagih šizofrenih natuknica.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2022, 08:41 

Krenula je serija Willow urađena po čuvenom fantazy filmu iz 80-ih godina , i ja krenuh gledati prvu epizodu , i naravno mučio sam se kao Isus do kraja iste , jer centralni par su lezibejke,naravno tu je i dajvrsti i sve žene su jake,snažne,pametne,... , a muški pokvareni,tupavi i jeftino smešni.

Ali nije samo to u pitanju , nego loša gluma,dijalozi,odsustvo ikakve hemije između likova,...jer kad umetnosti diriguje direktiva i kvote a ne umešnost,talenat i uopšte meritokratija , dobija se pošećereno ***.

Vrh

PostPostano: 12 pro 2022, 07:56 

Odlično, prvi izlet Stallonea u serije. Ako su vam valjali Sopranos, i ovo će, mada je puno manje ozbiljno.

Citat:
TULSA KING follows New York mafia capo Dwight “The General” Manfredi (Sylvester Stallone), just after he is released from prison after 25 years and unceremoniously exiled by his boss to set up shop in Tulsa, Okla. Realizing that his mob family may not have his best interests in mind, Dwight slowly builds a “crew” from a group of unlikely characters, to help him establish a new criminal empire in a place that to him might as well be another planet. The series also stars Andrea Savage (“I'm Sorry”), Martin Starr (“Silicon Valley”), Max Casella (“The Tender Bar”), Domenick Lombardozzi (“The Irishman”), Vincent Piazza (“Boardwalk Empire”), Jay Will (“The Marvelous Mrs. Maisel”), A.C. Peterson (“Superman & Lois”) with Garrett Hedlund (“The United States vs. Billie Holiday”).

Vrh

PostPostano: 13 pro 2022, 07:15 

Servant je odlicna horor drama.

Vrh

PostPostano: 14 pro 2022, 21:33 

Velebit je napisao/la:
Servant je odlicna horor drama.

Meni je The Haunting of Hill House najbolja horor serija.

Vrh

PostPostano: 22 pro 2022, 21:42 

joe enter je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:

Utanjilo nešto , uglavnom sapunjare i neke komendija tupave.

Ali ima ova serija Bunar , onako na momente je dobro a onda idu neki delovi totalno bezveze , ali tek je 6 epizoda izašlo i ja sam pogledao 4 , pa možda i do kraja i bude nešto od toga.

Imaš ovu Branilac(druga sezona) , to je prosto dramatizacija istinitih zločina iz vremena SFRJ, radnja je takva da se u 2 ili 3 epizode opisuje po jedan slučaj.
Gledao sam prvu sezonu , onako nije loše ali nije ni nešto specijalno.

Svidjela mi se serija Bunar. Osobito prve epizode. Čini se da kasnije redatelj malo gubi konce, ali još je OK.

Branilac mi je nešto lošija serija. Odgledao sam prvih nekoliko epizoda, ima svojih kvaliteta ali mi se jednostavno ne sviđa. Nekako, previše je zbrda-tdola, previše nedorečenog... kao da je zapisnik sa istrage izgorio pa netko slabog pamćenja rekonsturira događaj. Ili si istrage diletantski rađene pa svake minute misliš zašto nisu ovo ili ono, tako bi otkrili istinu i krivca. A pojašnjenja zašto nisu to i to nema. Npr kada onaj Kordušaš ubija pištoljem u kavani pa žena da lažni iskaz da je to bilo drugoj prostoriji. Pa majku mu, valjda postoje tragovi krvi gdje je pucano?!

Vrh

PostPostano: 22 pro 2022, 23:43 

Bobovac je napisao/la:

Nađi seriju "Pevačica". Mistika, vlaška magija, triler, meni se dopala. Igraju poznati glumci a snima se i nastavak. Preporuke.

Evo ti i prva epizoda pa vidi:
https://www.youtube.com/watch?v=76nQKPFCucw

Vrh

PostPostano: 25 pro 2022, 00:05 

Vrh

PostPostano: 31 pro 2022, 18:43 

Vrh

PostPostano: 09 sij 2023, 11:02 

Za Bozic je na HRT-u prikazivana prva sezona popularne serije The Chosen. Je li iko gledao? Moram priznati da se mene serija dojmila. Ima naravno zamjerki ali cu svakako pogledati i ostale sezone

Vrh

PostPostano: 09 sij 2023, 23:41 

krstjanin je napisao/la:
Za Bozic je na HRT-u prikazivana prva sezona popularne serije The Chosen. Je li iko gledao? Moram priznati da se mene serija dojmila. Ima naravno zamjerki ali cu svakako pogledati i ostale sezone

Ja upravo gledam drugu sezonu mogu reći da je iznenađujuće OK ako gurnemo sa strane crkvu,teologiju,.. i naravno to što očekuješ da Ameri uvek snime neko bizarno woke đubre.

Sama dinamika radnje i odnosi kao i dijalozi su takvi kao da se radi o grupi izgubljenih mladih ljudi iz malog gradića na srednjem zapadu koja kreće "on the road" da pronađu sebe.
I dok gledam sve pomišljam sad će da povade telefone i obnove status na fejsu ali nema signala , i onda dolazi Džizs činivši mirikul nabivši im 5 crta signala. :zubati

Serija je pravljena za modernu publiku koja ne zna niti ima način kako pristupiti toj priči.
Jesi primetio kad god nasmejani Isus učini čudo,kaže nešto proročki pametno svi apistoli se takođe smeju u smislu da je osmeh za moderne Amere čin odobravanja i vere , jako bizarno.

Ali sve u svemu zapravo sasvim dobro jer priča zaista može dati neki realan uvid u veru i određeni pokretač za mlađu izgubljenu generaciju.

Vrh

PostPostano: 09 sij 2023, 23:54 

supernatural :)
itko ?

Vrh

PostPostano: 10 sij 2023, 00:41 

krstjanin je napisao/la:

Odlična serija! Morat ću i ja pogledati..ali u Hrvatskoj nitko je nije gledao, svi me gledaju k'o tele u šarena vrata.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2023, 10:17 

Pogledah 2.sezonu The Chosen. :klanjam :ucelo =))

Evo mog sinopsisa za zadnju epizodu 2.sezone.
Uglavnom, Isus kao velika nada bliskoistočnog monoteističkog show biznisa ima prvi veliki nastup na Gori.
Uz određenu nervozu on priprema svoju čuvenu besedu sa autističnim Matejom dok mu mama Mara i drugarica Marija Magdalena predlažu modne detalje za njegov outfit pred željnom publikom , dok u isto vreme apostoli okolo dele flajere(doslovno) za Gora-party.
On dolazi iz backstagea razgrće kulise i zastore na bini , pogleda fanove i publiku svojim božanskim pogledom, i tu 2.sezona završava.

Nisam ironičan , ovo je zaista prikazano.

Ali jedva čekam treću sezonu jer me živo kopka kako će glavna kulminacija njegovog i života apostola biti prikazana kad sam već video ovu vrlo " originalnu rekonstrukciju" događanja pred Besedu na Gori.

Vrh

PostPostano: 10 sij 2023, 11:59 

joe enter je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Ja upravo gledam drugu sezonu mogu reći da je iznenađujuće OK ako gurnemo sa strane crkvu,teologiju,.. i naravno to što očekuješ da Ameri uvek snime neko bizarno woke đubre.

Sama dinamika radnje i odnosi kao i dijalozi su takvi kao da se radi o grupi izgubljenih mladih ljudi iz malog gradića na srednjem zapadu koja kreće "on the road" da pronađu sebe.
I dok gledam sve pomišljam sad će da povade telefone i obnove status na fejsu ali nema signala , i onda dolazi Džizs činivši mirikul nabivši im 5 crta signala. :zubati

Serija je pravljena za modernu publiku koja ne zna niti ima način kako pristupiti toj priči.
Jesi primetio kad god nasmejani Isus učini čudo,kaže nešto proročki pametno svi apistoli se takođe smeju u smislu da je osmeh za moderne Amere čin odobravanja i vere , jako bizarno.

Ali sve u svemu zapravo sasvim dobro jer priča zaista može dati neki realan uvid u veru i određeni pokretač za mlađu izgubljenu generaciju.

Da da kao sto sam rekao ako gurnemo na stranu neke stvari serija stvarno privuce. Svidja mi se lakoca kojom se neke teme obradjuju. Recimo Isusovo covjestvo ali istovremeno nadnaravno bozansko kroz cuda koja su isto tako obradjena bez pomope ali jasno govore u njihovom ucinku na one koji sudjeluju.
Isto tako mi je dobro sabiranje ucenika s nekom logicnom razdaljinom jer smo do sada navikli na filmovima ono u pet minuta skupi sve ucenike. Koliko sam shvatio izgleda da ce se Juda Iskariot zadnji prikljuciti
A tu si u pravu mislim da moze dobru evangelizaciju napraviti upravo medju mladjom generacijom

Vrh

PostPostano: 10 sij 2023, 12:00 

Originals je napisao/la:
krstjanin je napisao/la:

Odlična serija! Morat ću i ja pogledati..ali u Hrvatskoj nitko je nije gledao, svi me gledaju k'o tele u šarena vrata.

Da i mene cudi. Mene je vec prva epizoda navukla.
Jedino sta me citavo vrijeme smetalo je onaj isusov kozni ruksak. Ali ok kostimografija im ocito nije bila u prvom planu =))

Vrh

PostPostano: 10 sij 2023, 12:02 

joe enter je napisao/la:
Pogledah 2.sezonu The Chosen. :klanjam :ucelo =))

Evo mog sinopsisa za zadnju epizodu 2.sezone.
Uglavnom, Isus kao velika nada bliskoistočnog monoteističkog show biznisa ima prvi veliki nastup na Gori.
Uz određenu nervozu on priprema svoju čuvenu besedu sa autističnim Matejom dok mu mama Mara i drugarica Marija Magdalena predlažu modne detalje za njegov outfit pred željnom publikom , dok u isto vreme apostoli okolo dele flajere(doslovno) za Gora-party.
On dolazi iz backstagea razgrće kulise i zastore na bini , pogleda fanove i publiku svojim božanskim pogledom, i tu 2.sezona završava.

Nisam ironičan , ovo je zaista prikazano.

Ali jedva čekam treću sezonu jer me živo kopka kako će glavna kulminacija njegovog i života apostola biti prikazana kad sam već video ovu vrlo " originalnu rekonstrukciju" događanja pred Besedu na Gori.

Cekaj zar je to bila druga sezona? Onda sam i ja pogledao :w00t

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1809 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 65, 66, 67, 68, 69, 70, 71 ... 73  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: