|
|
Stranica: 1/46.
|
[ 1134 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
vipera ammodytes
|
Naslov: Fight Inzko - Mile Postano: 05 sij 2011, 17:56 |
|
Pridružen/a: 28 ruj 2010, 20:45 Postovi: 4605 Lokacija: Kamenjarski krš
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 18:18 |
|
|
Vidjeti ćemo sad u stvarnosti da li je Mile blefer ili stvarno jak igrač
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 18:19 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Vidjeti ćemo sad u stvarnosti da li je Mile blefer ili stvarno jak igrač Prosipa samo pricu.
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 18:25 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Po meni vrlo zanimljiv razvoj događaja.
I po meni. Da li je u pitanju jedan od posljednjih trzaja OHR-a koji je odavno ni sjenka od onog od prije nekoliko godina, vidjećemo. G. Valentin ovim krši dejtonski MS, baš kao što ga gospodin Milorad krši podrškom hrvatskoj federalnoj jedinici. S obzirom da je stvar inicirana od strane gospodina Sulejmana koji se dosjetio da bi time mogao ućutkati g. Milorada i njegovu potporu Hrvatima, vidjećemo i to. U svakom slučaju, ovo se može posmatrati iz više uglova ali očigledno je da se g. Valentin poslužio neustavnim manirom u prilog muslimanaca a na direktnu ili indirektnu štetu Srba i Hrvata. Ipak mislim da će g. Milorad izaći kao dobitnik jer iza njega stoji odluka N. Skupštine R. Srpske a ne samo SNSD. Zbog kršenja dejtonskog MS, gospodinu Valentinu odbiti od plate, a možda i gospodinu Miloradu 
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 20:12 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
I ove zadnje ostatke MZ pijavica treba konačno protjerat iz BiH, i da se napokon vidi ima li smisla državna zajednica ili ne.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 20:19 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: I ove zadnje ostatke MZ pijavica treba konačno protjerat iz BiH, i da se napokon vidi ima li smisla državna zajednica ili ne. Robbie što kažeš na ovu tezu: Dobro je da su ovdje jer se možemo svih sredstvima i naporima fokusirati na 3.entitet a da ne moramo brinuti o vojno-obrambenim pitanjima spomentih nastojanja?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 20:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 83720 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Mislim da trebaju već sutra otići i ti zadnji ostaci.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 20:51 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mislim da trebaju već sutra otići i ti zadnji ostaci. Kiseljak 20 km od Sarajeva Vitez 15 km od Zenice Što s tim???
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 21:05 |
|
|
Neće bit nikakvih sukoba više.
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 21:14 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Neće bit nikakvih sukoba više. Odu sutra Inzkovci, kako ćeš spriječiti buljuke sarajevskih jallijaša da 'prošetaju' do Kiseljaka ili zeničkih do Viteza. Ne kažem da će sad s puškama doći i sve pobiti ali je dovoljno da dođe njih iz Sarajeva 10-ak tisuća 'na svjež zrak u Kiseljak' I tko će ih onda istjerati i Kiseljaka više? Doći ćeš sa isprintanim kartama 'hej ovo je naše, prosim lepo otiđite odavde'
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 21:34 |
|
|
Mogu... isto ko i u Istočno Sarajevo koje im je 20 m udaljeno, i isto kao što 10 000 Hrvata "mogu" otić napravit dernek u Blagaj. Uostalom nek ti Markan objasni kako to radi na terenu u gusto naseljenim hrvatskim enklavama u SB...
Ako si mislio na turizam, svatko je dobrodošao.
|
|
Vrh |
|
 |
teskera
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 21:38 |
|
|
ali ako odu ovi u blagaj onda eto onih iz istocnog mostara u prazni zapadni..a sta onda?
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 21:46 |
|
|
teskera je napisao/la: ali ako odu ovi u blagaj onda eto onih iz istocnog mostara u zapadni..a sta onda? Vlasnici kafića bi trljali ruke ruke ali ne bi bilo dovoljno kafića da se svi smjeste, jer nakon što ovih 10 000 odu u Blagaj još ostaje 50 000 Hrvata u Mostaru. 
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 21:47 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Mogu... isto ko i u Istočno Sarajevo koje im je 20 m udaljeno, i isto kao što 10 000 Hrvata "mogu" otić napravit dernek u Blagaj. Uostalom nek ti Markan objasni kako to radi na terenu u gusto naseljenim hrvatskim enklavama u SB...
Ako si mislio na turizam, svatko je dobrodošao. Eufor neće otići jer se sa Marsa vidi da bi se odmah zaratilo. Ali Eufor nas ne mora spriječavati u destrukciji Federacije na svakom mjestu u svakom trenutku svakoga od nas. Od četiri nivoa vlasti nama je rušiti samo taj federalni koji je već debelo narušen. I ako ga nismo u stanju srušiti onda kako bi Hićo reko 'nismo ni zaslužilli da preživimo kao narod' 
|
|
Vrh |
|
 |
Pessimus dux
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 21:49 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2009, 18:27 Postovi: 5937 Lokacija: Generalni konzulat HR HB za Slavoniju i Baranju
|
vipera ammodytes je napisao/la: Eufor neće otići jer se sa Marsa vidi da bi se odmah zaratilo. Ma taj EUFOR će progutati euforija. 
|
|
Vrh |
|
 |
vipera ammodytes
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 21:50 |
|
|
teskera je napisao/la: ali ako odu ovi u blagaj onda eto onih iz istocnog mostara u prazni zapadni..a sta onda? Mora se priznati da je istočni MOstar daleko najfašističko-nacističko-fudamentalistička sredina u BIH. To je sigurno.
|
|
Vrh |
|
 |
Zepce Jugend
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 22:51 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Mislim da trebaju već sutra otići i ti zadnji ostaci. Kiseljak 20 km od Sarajeva Vitez 15 km od Zenice Što s tim??? I za rata je tako bilo, ništa više, ni manje, pa tko ih jebe :)
|
|
Vrh |
|
 |
teskera
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 23:05 |
|
|
vipera ammodytes je napisao/la: teskera je napisao/la: ali ako odu ovi u blagaj onda eto onih iz istocnog mostara u prazni zapadni..a sta onda? Mora se priznati da je istočni MOstar daleko najfašističko-nacističko-fudamentalistička sredina u BIH. To je sigurno. ja bio tamo proslog ljeta, e sad nisam znao gdje je tacno koji mostar, ne vidi se, nema granice, ali uglavnom s jedne strane starog mosta, stari grad, pa valjda je to to, i fakat sam se nagledo komada u minicima djuture..jeo cevape uprkos 38 stepeni (kako vi tamo mozete da disete nije mi jasno, majke mi da zivim tamo a da nemam klimu mislim da bi umro od vrucine), popio pivo, kupio suvenir, poprico s nekim starim tipom s nekom bijelom kapicom, svira i gitaru, skakuce okolo mosta i ima neki stand, kazu poznat tip..i to je to.
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 23:27 |
|
|
teskera je napisao/la: vipera ammodytes je napisao/la:
Mora se priznati da je istočni MOstar daleko najfašističko-nacističko-fudamentalistička sredina u BIH. To je sigurno.
ja bio tamo proslog ljeta, e sad nisam znao gdje je tacno koji mostar, ne vidi se, nema granice, ali uglavnom s jedne strane starog mosta, stari grad, pa valjda je to to, i fakat sam se nagledo komada u minicima djuture..jeo cevape uprkos 38 stepeni (kako vi tamo mozete da disete nije mi jasno, majke mi da zivim tamo a da nemam klimu mislim da bi umro od vrucine), popio pivo, kupio suvenir, poprico s nekim starim tipom s nekom bijelom kapicom, svira i gitaru, skakuce okolo mosta i ima neki stand, kazu poznat tip..i to je to.Dragan Soko-Covic? 
|
 |
Aztec
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 23:49 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11636 Lokacija: Varta drzava
|
Go Mile goooooo 
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
 |
votdfak_pg
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 23:51 |
|
|
kako će ga Milorad izjebati toga još nije svjestan niski predstavnik može se lijepo tornjati nazad u brisel skupa sa svojim unitarističkim periguzanima RS je činjenica i zauvijek uskoro i HB zbogom muslimani kako ćete sebi uređivati enklave to me naprosto ne zanima adio i ko zna kad i ko zna gdje
_________________ šta je konjušari perecijanski
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 23:53 |
|
|
votdfak_pg je napisao/la: kako će ga Milorad izjebati toga još nije svjestan niski predstavnik može se lijepo tornjati nazad u brisel skupa sa svojim unitarističkim periguzanima RS je činjenica i zauvijek uskoro i HB zbogom muslimani kako ćete sebi uređivati enklave to me naprosto ne zanima adio i ko zna kad i ko zna gdje jel ti to ko biva iz huje nesto ili?
|
 |
votdfak_pg
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 05 sij 2011, 23:59 |
|
|
Bišćanin je napisao/la: votdfak_pg je napisao/la: kako će ga Milorad izjebati toga još nije svjestan niski predstavnik može se lijepo tornjati nazad u brisel skupa sa svojim unitarističkim periguzanima RS je činjenica i zauvijek uskoro i HB zbogom muslimani kako ćete sebi uređivati enklave to me naprosto ne zanima adio i ko zna kad i ko zna gdje jel ti to ko biva iz huje nesto ili? bola ćao dosta zbogom primjećuješ da do prije par godina nije niko smio spomenuti 3 entitet ali toga više nema nemaaaa čitaj ovo neeeeeeeemaaaa višeeeeeeeeeee hercegbosna radi sarajevo se gradi ćao dosta je bilo kući neni svojoj ako nećeš milom oćeš silom jebe me se za tvoje mišljenje razumiješ narod hrvatski je lijepo rekao dosta je bilo federalisanja ajmooooooooo piši propalo federališi sa mujom iz sandžaka načisto me se jebe štaš radit u svoje 2 enklave puca mi kurac neljeboviću čekaj mmf i jameriku da ti pošalje predstavnika da održi protektorat i maši unproforovom zastavom ali bez nas adioooooooo
_________________ šta je konjušari perecijanski
|
|
Vrh |
|
 |
Bišćanin
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 06 sij 2011, 00:01 |
|
|
votdfak_pg je napisao/la: Bišćanin je napisao/la: jel ti to ko biva iz huje nesto ili?
bola ćao dosta zbogom primjećuješ da do prije par godina nije niko smio spomenuti 3 entitet ali toga više nema nemaaaa čitaj ovo neeeeeeeemaaaa višeeeeeeeeeee hercegbosna radi sarajevo se gradi ćao dosta je bilo kući neni svojoj ako nećeš milom oćeš silom jebe me se za tvoje mišljenje razumiješ narod hrvatski je lijepo rekao dosta je bilo federalisanja ajmooooooooo piši propalo federališi sa mujom iz sandžaka načisto me se jebe štaš radit u svoje 2 enklave puca mi kurac neljeboviću čekaj mmf i jameriku da ti pošalje predstavnika da održi protektorat i maši unproforovom zastavom ali bez nas adioooooooo lijepo te ovako citati, adio i tebi 
|
 |
Agathonikos
|
Naslov: Re: fight Inzko- Mile Postano: 06 sij 2011, 00:54 |
|
|
Tako je, gospodine Pol Gasol 
|
|
Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|