|
|
Stranica: 1156/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 sij 2023, 09:46 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: U toku je ruska ofanziva na Bahmut i Soledar. Jedino što im uspjeva je zagnojiti ukrajinska polja  U gnojenje polja se svakako razumeš. To je svakako vaš izraz. Podrazumjeva se da kad neko napada ima velike žrtve. Isto ste pričali i za Ukrajince kad su bili u ofanzivi.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Istin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 sij 2023, 10:05 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1460 Lokacija: Mareva Ljut
|
|
| Vrh |
|
 |
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 sij 2023, 13:51 |
|
|
Istin je napisao/la: oslobodjena i Kuzmyne , još malo i sa tri strane na kreminu.cim prije da smanje pritisak na bahmut https://twitter.com/NOELreports/status/ ... GxsRavKKZgSelo ima 25 stanovnika. Tamo možeš samo biti ako želiš da vježbaju gađenje na tebi. Ne znam. Ima nićijih mjesta u koja nitko ne ulazi osim kad trebaju malo morala za narod
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 sij 2023, 14:01 |
|
|
 jasna je namjera
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 sij 2023, 19:40 |
|
|
|
OSLOBOĐEN CENTAR SOLEDARA
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 sij 2023, 21:11 |
|
|
Italijanski novinari uputili otvoreno pismo: Ovo nije izveštavanje, ovo je propagandaRim -- Dugogodišnji dopisnici velikih italijanskih medija uputili su otvoreno pismo protiv propagande italijanskih medija o sukobu u Ukrajini.„Ovo više nije izveštavanje, to je propaganda. Gledajući televizije i čitajući novine koje govore o ratu u Ukrajini, shvatili smo da nešto ne funkcioniše, da se nešto loše dešava“, navode u javnom apelu jedanaest čuvenih ratnih dopisnika glavnih italijanskih medija (Korijere, Rai, Ansa, Tg5, Republika, Panorama, Sole 24 Ore).
„Zaista znamo šta je rat, izveštavali smo sa prvih linija fronta, bili smo pod bombama, neki od naših kolega i prijatelja su poginuli“, navode Masimo Alberici, Remiđo Beni, Toni Kapuozo, Renco Kjanfaneli, Kristijano Larufa, Alberto Negri, Đovani Porcio, Klaudija Svampa , Vanna Vanucini i Angela Virdo
„Upravo iz tog razloga, objašnjavaju, ne sviđa nam se kako je danas predstavljen sukob u Ukrajini. Zatrpani smo vestima, ali se u medijskoj reprezentaciji zaraćene strane nekritički dele na dobre i loše. Zaista, veoma dobre i veoma loše”, napominju potpisnici.
„Pripisuje se samo dominantna misao i svako ko ne misli tako je žigosan kao Putinov prijatelj i samim tim, na neki način, suodgovoran za sukobe u Ukrajini. Ali nije tako. Moramo shvatiti da rat pokreće interese koje se ne otkrivaju široj javnosti. Propaganda ima samo jednu žrtvu: novinarstvo”.
„Pošto tako mislim, ljudi me zovu Putinovim prijateljem“, navodi Masimo Alberici koji je više od dvadeset godina dopisnik „Korijera del Afrika“.
„Ali mene je briga za Putina: ja sam zabrinut kao novinar, jer ovaj rat uništava novinarstvo. Narativ o sukobu u italijanskim medijima, tvrdi on, zasnovan je na „jednosmernim informacijama koje pružaju izvori koji se smatraju „autoritativnim“, bez obzira na činjenice.
Najupečatljiviji primer je navodni ruski napad na pozorište u Mariupolju, u kome je neprovereni narativ o masakru "udario javno mnjenje u stomak" i usmerio ga ka nekritičkoj podršci prenaoružavanju. Ovo više nije informacija, to je propaganda. Činjenice su potopljene horom mišljenja, a oni koji se informišu čitajući nekoliko novina dnevno ne mogu ništa da shvate".. https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2271299
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 sij 2023, 10:34 |
|
|
Citat: Putinov kritičar Navalni poslan u samnicu jer se umio pola sata prije vremena 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 sij 2023, 10:56 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Italijanski novinari uputili otvoreno pismo: Ovo nije izveštavanje, ovo je propagandaRim -- Dugogodišnji dopisnici velikih italijanskih medija uputili su otvoreno pismo protiv propagande italijanskih medija o sukobu u Ukrajini.„Ovo više nije izveštavanje, to je propaganda. Gledajući televizije i čitajući novine koje govore o ratu u Ukrajini, shvatili smo da nešto ne funkcioniše, da se nešto loše dešava“, navode u javnom apelu jedanaest čuvenih ratnih dopisnika glavnih italijanskih medija (Korijere, Rai, Ansa, Tg5, Republika, Panorama, Sole 24 Ore).
„Zaista znamo šta je rat, izveštavali smo sa prvih linija fronta, bili smo pod bombama, neki od naših kolega i prijatelja su poginuli“, navode Masimo Alberici, Remiđo Beni, Toni Kapuozo, Renco Kjanfaneli, Kristijano Larufa, Alberto Negri, Đovani Porcio, Klaudija Svampa , Vanna Vanucini i Angela Virdo
„Upravo iz tog razloga, objašnjavaju, ne sviđa nam se kako je danas predstavljen sukob u Ukrajini. Zatrpani smo vestima, ali se u medijskoj reprezentaciji zaraćene strane nekritički dele na dobre i loše. Zaista, veoma dobre i veoma loše”, napominju potpisnici.
„Pripisuje se samo dominantna misao i svako ko ne misli tako je žigosan kao Putinov prijatelj i samim tim, na neki način, suodgovoran za sukobe u Ukrajini. Ali nije tako. Moramo shvatiti da rat pokreće interese koje se ne otkrivaju široj javnosti. Propaganda ima samo jednu žrtvu: novinarstvo”.
„Pošto tako mislim, ljudi me zovu Putinovim prijateljem“, navodi Masimo Alberici koji je više od dvadeset godina dopisnik „Korijera del Afrika“.
„Ali mene je briga za Putina: ja sam zabrinut kao novinar, jer ovaj rat uništava novinarstvo. Narativ o sukobu u italijanskim medijima, tvrdi on, zasnovan je na „jednosmernim informacijama koje pružaju izvori koji se smatraju „autoritativnim“, bez obzira na činjenice.
Najupečatljiviji primer je navodni ruski napad na pozorište u Mariupolju, u kome je neprovereni narativ o masakru "udario javno mnjenje u stomak" i usmerio ga ka nekritičkoj podršci prenaoružavanju. Ovo više nije informacija, to je propaganda. Činjenice su potopljene horom mišljenja, a oni koji se informišu čitajući nekoliko novina dnevno ne mogu ništa da shvate".. https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2271299 Čak i meni koji sam prilično proukrajinski orijentiran smeta pretjerano navijačko izvještavanje za Ukrajinu u zapadnim medijima i nedostatak objektivnosti i stoga je teže dobiti uvid u pravo stanje u obje zaraćene strane kao i u rat općenito.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 11:46 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 9998 Lokacija: No Country for White Men
|
|
Ukrofanovi ko propali kladioničari.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 12:09 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Ukrofanovi ko propali kladioničari. ovdje osim Markana ne postoje ukrofanovi. ostalo su rusofobi i/ili NATOkmetovi ili ped .erosotonisti. Njima su svima Ukri korisno topovsko meso.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 12:10 |
|
|
Istin je napisao/la:
Ovaj DzoNI Beograđanin iz Herceg-novog, naglo prestao prestao pisati nakon 22.02.2022., najodvratniji lik na forumu, i ne sano ovdje nego i na forum.hr.
Niti sam iz Heceg Novog, niti sam prestao pisati... tamo sam dobio ban zbog onoga sto sam pisao o Ukrajini. Sve lupetas. Za takve cobane poput tebe, biti najodvratniji je samo pohvala, ne dao bog da sam ti ok, to bi znacilo da nista ne valjam. Udarila ti je krv u glavu zbog pusenja ukra...kapiram, nije to lako, ali mene zaobidji, da te ne bi mazao govnima.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 12:11 |
|
|
divizija je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Ukrofanovi ko propali kladioničari. ovdje osim Markana ne postoje ukrofanovi. ostalo su rusofobi i/ili NATOkmetovi ili ped .erosotonisti. Njima su svima Ukri korisno topovsko meso. A druga strana? Kako nju nazivamo?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 12:18 |
|
|
|
Slobodarski svijet
_________________ S vjerom u Boga
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 sij 2023, 12:29 |
|
|
|
Čestitam svima na forumu, nevezano za afilijaciju u ovom ratu, oslobođenje ruskog Soledara
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 12:41 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Istin je napisao/la:
Ovaj DzoNI Beograđanin iz Herceg-novog, naglo prestao prestao pisati nakon 22.02.2022., najodvratniji lik na forumu, i ne sano ovdje nego i na forum.hr.
Niti sam iz Heceg Novog, niti sam prestao pisati... tamo sam dobio ban zbog onoga sto sam pisao o Ukrajini. Sve lupetas. Za takve cobane poput tebe, biti najodvratniji je samo pohvala, ne dao bog da sam ti ok, to bi znacilo da nista ne valjam. Udarila ti je krv u glavu zbog pusenja ukra...kapiram, nije to lako, ali mene zaobidji, da te ne bi mazao govnima. Džone, jel smiješ pred ljepšom polovinom biti ovako rječit 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
divizija
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 12:48 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Slobodarski svijet ljudi koji misle glavom. gornjom.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 12:50 |
|
|
divizija je napisao/la: Altomanović je napisao/la: Slobodarski svijet ljudi koji misle glavom. gornjom. I s obje noge na zemlji.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 sij 2023, 14:13 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 14:21 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 14:34 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 11 sij 2023, 14:48 |
|
|
|
CNN tjesi svoje praznoglavce, ruska vojska ostala bez 75% artiljerije, poginulo ih dva tri milijuna, u Moskvi tuca u generalstabu, Putin opet umire, Sojgu se pretvorio u vanzemaljca, Kadirov poludio, Biden vodja slobodnog svijeta obecava: "shvgmgumrtumpdada"
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 sij 2023, 14:50 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Italijanski novinari uputili otvoreno pismo: Ovo nije izveštavanje, ovo je propagandaRim -- Dugogodišnji dopisnici velikih italijanskih medija uputili su otvoreno pismo protiv propagande italijanskih medija o sukobu u Ukrajini.„Ovo više nije izveštavanje, to je propaganda. Gledajući televizije i čitajući novine koje govore o ratu u Ukrajini, shvatili smo da nešto ne funkcioniše, da se nešto loše dešava“, navode u javnom apelu jedanaest čuvenih ratnih dopisnika glavnih italijanskih medija (Korijere, Rai, Ansa, Tg5, Republika, Panorama, Sole 24 Ore).
Najupečatljiviji primer je navodni ruski napad na pozorište u Mariupolju, u kome je neprovereni narativ o masakru "udario javno mnjenje u stomak" i usmerio ga ka nekritičkoj podršci prenaoružavanju. Ovo više nije informacija, to je propaganda. Činjenice su potopljene horom mišljenja, a oni koji se informišu čitajući nekoliko novina dnevno ne mogu ništa da shvate".. https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=2271299 Ovo je besmisleno, zapadni mediji ne lazu od prosle godine, zapadni mediji lazu desetljecima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 sij 2023, 15:05 |
|
|
|
Ovo što pišu talijanski novinari je lako povjerovati jer je kod nas ista stvar.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 sij 2023, 15:15 |
|
|
|
Svako sa imalo mozga, nakon pola sata buljenja u N1, kuzi sve. Ne treba mu nitko nista objasnjavati.
Primjetite recimo Vice kanal na YT, oni redovito idu u ratne krajeve, a nije tesko primjetiti da njihovi novinari uvijek, ali uvijek, budu medju onima koji su zapadu mili. Na BI su obavezno u redovima islamskih terorista, kojima ne tepaju da su "borci za demokraciju" nego ih puste da sami govore. Kakva je to manipulacija recimo, novinar nece blebetati naucene fraze o FSA borcima za slobodu, pusti njih da govore sami za sebe. Malo ih uslika u akciji, i eto ga, slika i prilika junackog borca za slobodu naroda a protivu zlog diktatora Assada.
Oni lazu non stop, ili sto bi Denzel rekao, ako ne slusas medije neinfmoriran si, ako ih slusas dezinformiran si.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 sij 2023, 17:27 |
|
|
 CIAkrajišnici pokrenuli peticiju da proglase đeda bidona za sveca.
_________________ ex Skeletor
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 26 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|