|
|
Stranica: 6/9.
|
[ 217 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 19:43 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ništa ni u životu nema smisla, pa živimo. I nadamo se, kao i Novovrijeme. Nadas li se i ti? Čemu? Dosadni ste postali. Nema tu rasprave, nagovještaja, vizije. Monolog, podjebavanje, ja tebi, ti meni, prkos i neznanje. Bili ste nekada pametniji. Šta se desilo? Pa ne mogu ja jedan protiv svih vas nerazumnih. Vi zene i gejevi komunicirate tako sto provocirate emocije, dobre, lose svejedno, samo neka su emocije. Mi hetero-muskarci kad pricamo zelimo potpuno da se svedemo na logiku i komunikaciju ocistimo od svake emocije. To se medjutim vama ne moze nametnuti, i imamo sta imamo.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 19:47 |
|
|
Haram je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Možeš se i ti slobodno priključit raspravi,amiđa i ostali saplemenici te ionako ne smatraju muslimanom. Smatraju, smatraju, ali izdajnikom. :) Ali ne svi, ima ih i koji pametno cute. Ti što ćute su najgori. Štokholmski sindrom ?
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 19:51 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Haram je napisao/la:
Smatraju, smatraju, ali izdajnikom. :) Ali ne svi, ima ih i koji pametno cute.
Ti što ćute su najgori. Štokholmski sindrom ? Granicarko, nemoj da koristis izraze koje ne umes da objasnis, kao npr. "fenomen", "mentalni sklop", "Stokholmski sindrom"... Pa pitace te neko sta to znaci, pa ces se osramotiti, a to nije dobro za kompartiju i partizanski pokret.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 19:51 |
|
|
Gdje ovdje logika jbt. Ima svega osim logike. Nacizma, fašizma, utopije, komunizma, anarhije, monarhije...
U svijetu se opasno igra s ljudskim zdravim razumom, zdravljem, životima, a vi tupite o tuđim interesnih željama i htjenjima, koje se vas i ne tiču, ni ne utiču na vas život. Za grupu komformista rade milioni dobrovoljno oglupljenih i potlačenih. Logika kažeš?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 19:55 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Gdje ovdje logika jbt. Ima svega osim logike. Nacizma, fašizma, utopije, komunizma, anarhije, monarhije...
U svijetu se opasno igra s ljudskim zdravim razumom, zdravljem, životima, a vi tupite o tuđim interesnih željama i htjenjima, koje se vas i ne tiču, ni ne utiču na vas život. Za grupu komformista rade milioni dobrovoljno oglupljenih i potlačenih. Logika kažeš? Eto vidis, u ovom tvom upisu vidi se emocija: rezignacija! A ne vidi se neka logicna dilema, izgradjena teza na osnovu informacija.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:02 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
I bbc je teška poltrončina. Svako malo za rukav hvata moderaturu. Baniraj ovog, banirajte onog.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:02 |
|
|
Ima i toga, ali razapeti bi me. Nismo na istim talasnim dužinama. Ja sam sve suprotno od vas.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:05 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ima i toga, ali razapeti bi me. Nismo na istim talasnim dužinama. Ja sam sve suprotno od vas. Ti si na istim frekvencijama kao i druge zene i kao gejevi. Estrogen vas valjda cini takvim. E sad sto se izmedju sebe ne volite, to je zato sto imate pretenzije na istu stvar, na paznju nas hetero-muskaraca. I tu vodite svoj rat za teritoriju, tj. za nasu paznju.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:09 |
|
|
Ako si ti hetero, ja sam Marija Serifovic. Ti si drug moj školski primjer neshvacenog gejka.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:12 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ako si ti hetero, ja sam Marija Serifovic. Ti si drug moj školski primjer neshvacenog gejka. Eto, sad pokusavas da mi izazoves emociju: ljutnju! Tipcno estrogenski! A ja tipicno muski heteroseksualno, bas me briga! A ako nastavis da to radis i uspes da me iznerviras, ja se necu zapitati sta ti je, kao osecajna zena ili gej. Nego cu ti uzvratiti istom merom.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:26 |
|
|
Prijetis? Zeni? Baš muški! Ograniceniiiii, ignore ga.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:30 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Prijetis? Zeni? Baš muški! Ograniceniiiii, ignore ga. Objasnjavam ti kako fukncionise taj mehanizam. Ne pretim ti nego ti kazem sta ce se desiti mimo moje volje. To je prosto tako. Mimo moje volje je da ti provokacijama trazis moju paznju. Umesto da direktno kazes: Aleksije daj mi malo paznje. Mi hetero-muskarci volimo direktno, a vi zene volite da mi iz vasih emotivnih ispada citamo sta zelite. A nama to nema smisla, kad vec mozes reci direktno. I tu je ta napetost.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:34 |
|
|
Vuče. Jesi li pijan? Odi vamo da malo smiris Aleksiju. Ne moraš puno. Šamar, dva.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:41 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Vuče. Jesi li pijan? Odi vamo da malo smiris Aleksiju. Ne moraš puno. Šamar, dva. Eto, opet komunikacija emocijama da bi se privukla paznja hetero-muskaraca. Jednog oces da naljutis a drugom podignes rep, Jos kad bi se dvojica posvadjala oko tebe, gde bi ti kraj bio. Budi inteligentna, to je bezobrazluk, nekima simpatican, nekima ne, pa onima kojima to nije simpaticno mogu da postanu interesantnije druge zene. Npr. Sarajka, Gabi, Ksenija...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:45 |
|
|
Ima li šta ružnije od pakosnog muskarca? Ima, pakosni Aleksije.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:47 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Ima li šta ružnije od pakosnog muskarca? Ima, pakosni Aleksije. Lapuso, nije lepo da me vredjas dok ti ja otkrivam vrlo korisne stvari.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 20:53 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20964 Lokacija: među zvijezdama
|
Ko dira Lapo?
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 21:02 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Ko dira Lapo? Pa ti je diras, tako sto uzimas deo muske paznje na sebe, a obe na taj nacin dirate novovremenka. I sad ovaj tvoj upad ovde, koji skece paznju s nje na tebe... Sarajko, to uopste nije lepo. Tj. nije lepo prema Lapusi. Ali je lepo prema bata Grobiju i meni. Nasa racunica je: bolje dve zene u nasem drustvu nego jedna.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 21:53 |
|
|
Ma kakvi Aleksa. Lapi i ja smo iznad tih sitnih pakosti koje tebi padaju na um. Imas vrlo nisko misljenje o zenama.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 21:57 |
|
|
Dodjete mi haman ko klub mrtvih pjesnika vol.2.
Najbolje rime ima Grobar. Kratko i jebitacno, pravi Pirocanac, cak i na rijecima skrt.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 22:16 |
|
|
Sarajka, čuješ ti ovo? Da se nas dvije otimamo oko ,,ovih,,? Odoh da se isplacem! Kakvih sve tužnih sudbina ima!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 22:23 |
|
|
Bermudskog trougla Kvaka.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 22:27 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Sarajka, čuješ ti ovo? Da se nas dvije otimamo oko ,,ovih,,? Odoh da se isplacem! Kakvih sve tužnih sudbina ima!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 12 sij 2023, 23:55 |
|
|
Ljigavo mi je procitat to kad se neki forumasi ulizuju.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Poltroni vs forumasi od integriteta Postano: 13 sij 2023, 00:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ti što ćute su najgori. Štokholmski sindrom ? Granicarko, nemoj da koristis izraze koje ne umes da objasnis, kao npr. "fenomen", "mentalni sklop", "Stokholmski sindrom"... Pa pitace te neko sta to znaci, pa ces se osramotiti, a to nije dobro za kompartiju i partizanski pokret. Loš pokušaj izazivanja emocije. Pokušaj kod lape.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|