|
|
Stranica: 17/17.
|
[ 411 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
lider30
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 12 svi 2014, 18:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Šetnja Ultrasa kroz Stari Grad i istočni dio Mostara. Naravno bez pratnje policije.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Muncimir
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 15 svi 2014, 11:41 |
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 13 srp 2014, 21:50 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24090 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Slovenski novinar na bljesku je najavio mogućnost dolaska čak i do 1.000 Viola. S tekme Dinamo - Maribor.
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 09 kol 2014, 15:44 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2009, 20:58 Postovi: 149 Lokacija: Mostar,Herceg-Bosna
|
danas u zvornik,,ide lijepa brojka
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
storaB
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 09 kol 2014, 22:38 |
|
Pridružen/a: 16 sij 2013, 14:46 Postovi: 8174 Lokacija: Republic of Srpska
|
Bio na utakmici danas, 50-ak Ultrasa na gostujućoj tribini. Fino navijanje, nije bilo domaćih navijača pa nisu imali suparnika u tom domenu. Jedan dripac je prilikom ulaska povikao Ustaše (inače radi se o lokalnoj barabi) na šta je uslijedilo od Ultrasa ******... E sad to je bilo zanimljivo i kratkotrajno.
Sviđa mi se ona pjesmica o šugavoj državi. ;)
Pjevali su Ultrasi i o Herceg Bosni, a kad je krenulo Jebem te Bosno, glavni sudija (Bošnjak) je prekinuo na trenutak utakmicu i navijači su zamoljeni da se prekine, naravno domaćoj publici to uopšte nije smetalo.
_________________ [img]https://oi39.tinypic.com/f21vf4.jpg[/img]
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 09 kol 2014, 23:14 |
|
|
storaB je napisao/la: Bio na utakmici danas, 50-ak Ultrasa na gostujućoj tribini. Fino navijanje, nije bilo domaćih navijača pa nisu imali suparnika u tom domenu. Jedan dripac je prilikom ulaska povikao Ustaše (inače radi se o lokalnoj barabi) na šta je uslijedilo od Ultrasa ******... E sad to je bilo zanimljivo i kratkotrajno.
Pjevali su Ultrasi i o Herceg Bosni, a kad je krenulo Jebem te Bosno, glavni sudija (Bošnjak) je prekinuo na trenutak utakmicu i navijači su zamoljeni da se prekine, naravno domaćoj publici to uopšte nije smetalo. Ad1) Ti si prvak šugave zemlje, ti si dio mostarskih snova, ti dolaziš sa zapadne strane i volim te bola... (na melodiju, "Ti si lutka sa naslovne strane") Ad2) Tiho, tiho teče Neretva nema više dušo mostova, kraj Neretve samo ti i ja Zrinjski Mostar, Herceg-Bosna moja država, moja država... (melodija "Tiho, tiho teče Neretva" M.B.)
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 10 kol 2014, 01:27 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7373 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
storaB je napisao/la: Bio na utakmici danas, 50-ak Ultrasa na gostujućoj tribini. Fino navijanje, nije bilo domaćih navijača pa nisu imali suparnika u tom domenu. Jedan dripac je prilikom ulaska povikao Ustaše (inače radi se o lokalnoj barabi) na šta je uslijedilo od Ultrasa ******... E sad to je bilo zanimljivo i kratkotrajno.
Pjevali su Ultrasi i o Herceg Bosni, a kad je krenulo Jebem te Bosno, glavni sudija (Bošnjak) je prekinuo na trenutak utakmicu i navijači su zamoljeni da se prekine, naravno domaćoj publici to uopšte nije smetalo. Jebem te Bosno jebem te ja Hrvatska moja domovina. (haiku)
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 17 kol 2014, 22:29 |
|
|
http://youtu.be/FruE5QxsPYo radnik je porazen,slijedi grbavica ide strasna brojka gore,idemo po pobjedu
_________________ S Mostarom je drugačije,snjim se nikad ne opraštam.Jer,Mostar možeš napustiti ,al on ne napušta tebe.Uvuče ti se pod kožu,protiče ti kroz vene i sjedini s tobom,a da nisi ni svjestan toga.
|
|
Vrh |
|
|
mostarac_1991
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 17 kol 2014, 22:32 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 02 vel 2015, 23:43 |
|
|
Gostovanje u Bratislavi 2009.godine
|
|
Vrh |
|
|
Hercegovac²
|
Naslov: Re: Ultras Zrinjski Postano: 13 sij 2023, 16:46 |
|
Pridružen/a: 01 srp 2021, 19:37 Postovi: 29 Lokacija: Tamo gdje sunce ne sija
|
Pozdrav za svu hrvatsku braću iz Mostara.
_________________ In principio erat Verbum, et Verbum erat apud Deum, et Deus erat Verbum...
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|