|
|
Stranica: 21/41.
|
[ 1015 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 18 sij 2023, 15:19 |
|
|
..bez obzira sto smo mi kurac od ekipe mozda poludi Cindrić i Kara al tesko je virovat Egipat je velesila trenutno u rukometu …ocu rec to ne da vadim naše..
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 18 sij 2023, 15:52 |
|
|
Možda nas spasi blesavi COVID protokol. Vidim da Danci pizde jer su im radili neke fešte po hotelu gdje su smješteni. Ako pola Danaca budu pozitivni imamo šansu. Možda. 
_________________ HR + HB = Hrvatska domovina. Za dom.
Neka živi Dinamo i majka Hrvatska!
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 18 sij 2023, 16:07 |
|
|
Citat: Vlado Šola: Sto drugih trenera 'kopa' protiv izbornika Horvata, svi žele na njegovo mjesto
Mađari su dolaskom Orbana počeli ulagati 1.5 posto BDP-a u sport, najviše u Europi. I svaki kolektivni sport udvostručio je broj članova.
Njihov standard niži je nego naš, ali nitko tamo nije ostao gladan jer je ulagano u sport. Trebamo osvijestiti ljude i gospodarstvenike da nije sramota ulagati u sport. Čast je biti sponzor reprezentacije, ali treba ti biti čast ulagati u djecu – rekao je Šola.
Horvat je izbornik, a sto drugih trenera "kopa" protiv Horvata. Znate zašto? Jer pristojan novac jedino mogu zaraditi u reprezentaciji, Zagrebu, Nexeu i Podravci.
U CV-ju jako lijepo izgleda da si vodio hrvatsku reprezentaciju.
Je li netko iz Zagreba kriv što u Rijeci nitko nema razumijevanja za rukomet? Je li Metković klub koji se može 20 godina financirati na toj razini? Prije ili kasnije došlo bi do sloma. Nije Zagreb kriv što je Metković nestao, oni su između sebe krivi.
Kako je raditi s mladima danas?
– Teško. Postali smo sjedilačko društvo, mladi nemaju motoriku kao nekad mi.
Djeca će doći, upisat će se, ali je pitanje što ćemo im mi ponuditi da ih zadržimo u rukometu. Da im ponudimo da imamo treninge u 11 navečer ili da im ne možemo kupiti opremu? https://www.vecernji.hr/sport/uskoro-uz ... ke-1650197
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 sij 2023, 20:10 |
|
|
Citat: Bar nešto za slijedeće SP.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 sij 2023, 22:11 |
|
|
..konacno glupson Duvnjaka koristi samo ubobrani Cindrić ko centralnog igraca i pisanje krvi u obrani..i za deset bi bilo da je ladin na našem golu.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 sij 2023, 22:13 |
|
|
Tipični Hrvati. Još ćemo maznut ove Dančice ali nam neće biti dosta.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 sij 2023, 22:14 |
|
|
Ali volim ovaj rukomet. Pravi ratnički sport za Hrvate.
Ovi domesticirani vikinzi ne vole kad ih se tuče.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 sij 2023, 22:17 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Ali volim ovaj rukomet. Pravi ratnički sport za Hrvate.
Ovi domesticirani vikinzi ne vole kad ih se tuče. …oce li dule vuc do kraja Nazad i cindra naprid..i da Martinović najpotentniji Hrvat počni igrat..eto te tri stvari će odlucit..
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 19 sij 2023, 23:10 |
|
|
laganini je napisao/la: Reconquista je napisao/la: Ali volim ovaj rukomet. Pravi ratnički sport za Hrvate.
Ovi domesticirani vikinzi ne vole kad ih se tuče. …oce li dule vuc do kraja Nazad i cindra naprid..i da Martinović najpotentniji Hrvat počni igrat..eto te tri stvari će odlucit.. ..sve sam reka steta Martinović se uključio..fali nekoliko obrana golmana al to je stara prica..al dojam ok..
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2023, 01:05 |
|
|
Dobra tekma 
Privitak/ci: |

Screenshot 2023-01-20 at 00-00-26 Handball Live scores & Today’s matches Sofascore.png [ 50.85 KiB | Pogledano 1739 put/a. ]
|

Screenshot 2023-01-20 at 00-03-35 Handball Live scores & Today’s matches Sofascore.png [ 41.09 KiB | Pogledano 1739 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2023, 01:40 |
|
|
I dogodi se čudo. Bogu ništa ni nemoguće. Nismo se raspali u drugen dilu, čak smo se podigli nakon padanja u minus i stalne igre gol za gol. Sad se triba dogodit drugo čudo, da nikor od ovih isprid nas posrne.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2023, 12:23 |
|
|
Znači Egipat mora pobijediti, a mi bi trebali ganjati razliku nenormalno.
Može.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 20 sij 2023, 12:34 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Znači Egipat mora pobijediti, a mi bi trebali ganjati razliku nenormalno.
Može. ..bilo bi najbolje da Egipat izgubi jer teško da će Danci kiksat kontra njih..znaci Bahrein je na potezu..
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2023, 10:14 |
|
|
Citat: MALA POVIJEST KRAĐA ŠEST EKSTREMNIH PRIMJERA POTHVATA PROTIV HRVATSKE: DANCI, ANALIZIRAJTE OVO! MOŽDA SE ZACRVENITE... Počelo je još u Portugalu i Ateni, samo što tada nisu uspjeli https://sportske.zabranjeni.url/sn/sport-m ... e-15297612Citat: EPSKA SRAMOTA DOGODILA SE VELIKA BRUKA, A HRVATSKOJ JE BOD - OTET! TI LJUDI SU IMALI SAMO JEDAN CILJ, NITKO IM NIŠTA NE MOŽE Danski čovjek u IHF-u mudro šuti, a svima je jasno otkud vjetar puše i što su nam opet napravili https://sportske.zabranjeni.url/sn/sport-m ... e-15297540Citat: ‘SVE JE BILO PROTIV NAS‘ OVO NEMA VEZE SA SVJETSKIM PRVENSTVOM! SUDAČKI SHOW POČEO JE RANO: ‘SVE STE VIDJELI, ŠTO DA UOPĆE KAŽEM?‘ https://sportske.zabranjeni.url/sn/sport-m ... m-15297274Onaj iskopleksirani ljutiti debeljko delegat je naravno Norvežanin. Skandinavski rođe. Domesticirani potomci vikinga su ljuti jer su Hrvati grubi prema njima i to im smeta.
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2023, 11:56 |
|
|
Ovo protiv Danske je po meni najbolja hrvatska utakmica od EP 2020.
Očekivano je bilo da će suci vući za Dansku ali ovo je zaista bio horor
|
|
Vrh |
|
 |
espresso
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2023, 12:01 |
|
|
Reconquista je napisao/la: Citat: Bar nešto za slijedeće SP. Jel se počela graditi ova u Dubrovniku?
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2023, 12:13 |
|
|
espresso je napisao/la: Ovo protiv Danske je po meni najbolja hrvatska utakmica od EP 2020.
Očekivano je bilo da će suci vući za Dansku ali ovo je zaista bio horor Ma to je možda i najveći problem rukometa. Suđenje. Ne možeš imati uspješan sport ako suci mogu tako besramno navlačiti na jednu stranu zbog utjecaja lobija. Poučno za Hrvate koji žude za nekakvom mitskom pravednošću i poštenjem. Evo kako se Skandinavci rodijački i klanski ponašaju u institucijama ako mogu.
|
|
Vrh |
|
 |
laganini
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2023, 14:27 |
|
|
..ok sto je bilo bilo je idemo dalje par postova iznad sam secira problem i pravi put koji je kontra danske uglavnom to…jos jednom poništiti put meni se smrkne kad centralnog beka pocne Duvnjak odma je sve jasno trener nije gazda..druga stvar krila nam nisu svjetske klase al Cindrić i karacic mogu pokrit kako livog vanjskog tako i srednjega i to je štimalo naravno lucin bi dobro dosa..ko sto sam napisa i prije ključan je desni vanjski i Martinović je najpotentniji nas igrac i kako sam ga na poluvremenu saziva odigra je dobro drugo poluvreme dobro a ne odlicno al i to je bilo ok..krila su nam prosjek a pivot mali sipos se dokaza imamo ih jos koji nisu tu naravno musa nije ni blizu …o golmana nebi to je rak rana to mi je neobjašnjivo jedini koji je nesto zadnji godina obranio je Šego..dije??eto to bi bilo to i naravno dule jos moze u obrani Dat doprinos ko i musa…al i on i Kara i musa gojun da i ne govorim su kraju sto prije to riješimo prije se moze nestonprominit..
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2023, 21:57 |
|
|
Loše su nan sudili Norvežani protiv Belgije. Opet navlačenje. Pobidu nisu mogli ugrozit ali jesu mogli pobidu velikon razlikon. Dancu su već pri krenili u ofenzivu, ocrnjijedu ponajboji sudački par svih vrimena, hrvatske sudce Miloševića i Gubicu da ne bi sudili u ikojoj utakmici koja je skandinavsken lobiju u interesu. Skandinavci su isto pinili protiv Nikolova i Načevskog. https://sportske.jutarnji.hr/sn/sport-mix/rukomet/rukomet-reprezentacije/sest-ekstremnih-primjera-pothvata-protiv-hrvatske-danci-analizirajte-ovo-mozda-se-zacrvenite-15297612Citat: Danski TV2 koji godinama prati reprezentaciju prije neki dan je krenuo u eter s viješću koja je stara pet godina minimalno, koja je svojevremeno procesuirana i završena, a koja glasi da je osam sudačkih parova umiješano u namještanje rezultata što je prijavilo sedam kladionica svojedobno preko Sport Radara koji je u EHF-u zadužen za praćenje takvih stvari. I sad logično shvaćate kakve to veze ima sa sadašnjim trenutkom. Treba samo zbrojiti dva i dva, kada već IHF ne zna.
|
|
Vrh |
|
 |
Sokolić
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 21 sij 2023, 22:00 |
|
|
Sustav natjecanja je sranje. Ono, izgubiš jednu jedinu utakmicu protiv jakeg protivnika, ne izgubiš protiv svitskeg prvaka na njegoven terenu i ispadaš iz borbe za odličje već pri četvrtzavršnice.
|
|
Vrh |
|
 |
Kaftanzoglio
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2023, 13:52 |
|
|
Sustav natjecanja je sve. Ako pobijedimo Bahrein Horvat će sa omjerom 4-1-1 biti levat i šarlatan, a Zlatko Dalić sa omjerom 2-4-1 osvoji treće mjesto i on je car svih izbornika.
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2023, 14:20 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8610 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Sokolić je napisao/la: Sustav natjecanja je sranje. Ono, izgubiš jednu jedinu utakmicu protiv jakeg protivnika, ne izgubiš protiv svitskeg prvaka na njegoven terenu i ispadaš iz borbe za odličje već pri četvrtzavršnice. Kad smo bili realno najbolji, jedan nam je poraz značio 5. mjesto. Mislim daje to bilo 2007. godine.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2023, 15:16 |
|
|
Ma nije sustav kriv niti loš.
Mi smo jedino trebali pobijediti Egipat i eto nas u četvrtfinalu. Još jedna prava utakmica i ti si u borbi za medalju.
2 prave utakmice. Egipat i četvrtfinale. Ždrijeb nam je bio otvoren.
Sami smo si krivi.
|
|
Vrh |
|
 |
dudu
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2023, 15:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 61178 Lokacija: DAZP HQ
|
Egipat nas je deklasirao, ne znam za čim imaš žaliti kad tako izgubiš.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
 |
Reconquista
|
Naslov: Re: Hrvatska rukometna reprezentacija Postano: 23 sij 2023, 21:46 |
|
|
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 11 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|