|
|
Stranica: 318/327.
|
[ 8164 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Haram
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 10:01 |
|
|
Potrajace, ali je ocigledno da se Ukrajine sve vise naoruzava zapadnim naoruzanjem. Vec je rijec o avionima. Ovde lihvari iz ionako omrzene namjenske industrije trljaju ruke pa tako i putem svojih lobista iz politike sipaju ulje u vatru. Par puta sam o Strack-Zimmermann koja je ociti primjer toga. Ali nije jedina.
A one jadnike gore kupe po ulicama. To ti je kad ti se geopolitika posere u zivot. I onda ti gini za nosatog glumca i kompaniju. Jebo ja mater svakom ko podrzava taj "hura-patriotizam" u kojem izgide narod.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 10:16 |
|
|
Kao sto rekoh: Citat: Erst Panzer, jetzt Flugzeuge: Ukraine will mehr Waffen - die Lage im Überblick Citat: Prvo tenkovi, sad avioni: Ukrajina trazi vise oruzja
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 10:27 |
|
|
Agathonikos je napisao/la: Velite max zaštita. izađe jedan, a ostale ko šiša. Više bi ih izašlo iz pogođenog tamića, gospodine Markane. G.Aga, ne čitate pažljivo...Ne postoji max zaštita! Govorimo o tehničkim rješenjima gdje se maksimalno, u okvirima realnih inženjerskih mogućnosti vodi računa o sigurnosti posade. Btw, posada tenka je preživjela. Vozač tenka je pomjerio ibru iz zone da ne popije još jednu pt raketu, nakon čega su on i zapovjednik napustili tenk. Posada sa vašeg snimka je također preživjela.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 10:40 |
|
|
abramsi još nisu ni stigli a rusi već daju upute kako ih efikasno uništavati
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 10:42 |
|
|
Haram je napisao/la: Vec je rijec o avionima. To sa avionima je debilno i suicidalno. Pošto naravno avioni neće moći da poleću iz Ukrajine jer će Rusi spržiti bilo kakav aerodrom sa hameričkim avionima, ostaje da NATO avioni poleću iz Poljske/Rumunije, ali ako NATO avion poleti iz NATO zemlje i gađa ruske ciljeve, to je direktan napad NATO na Rusiju i vodi u veoma brzu eskalaciju, *** će reći nije to NATO gađao nego Ukrajina, onda ću Rusi da pogode bazu u Poljskoj i reći će nismo to mi gađali nego Wagner, i krećemo putem u nepovrat. Ja ne znam koliko neko glup treba da bude da ne razume da Rusija neće ovo pustiti, makar izbio nuklearni rat. Za Rusiju je Ukrajina egzistencijalno pitanje a za NATO nije, osim što će ispasti papci.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 10:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60121 Lokacija: DAZP HQ
|
Mar-kan je napisao/la: Velebit je napisao/la: Mislin da nitko nema bas svoj servis Abrahama nego Amerika salje svoje tehnicare i uvik ima broj Jenkija.
Veli mi frend neki dan, nakon povratka iz Poljske, da ima više Amera neg' Poljaka u mjestu gdje je bio. Ovaj rat je Amerikancima kao naručen, gdje bi drugo imali priliku da testiraju svoje oružje direktno protiv Rusa i to s čim god žele donirati tj. testirati. Što se njih tiče ovo može trajati i 10 godina, pogotovo njihovom vojnoindustrijskom kompleksu cure sline na ovo, kakva prilika za unapređenje sustava, razvoj novih sistema, prvi iole suvremene sukob dvije poprilično ravnopravne strane.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 10:49 |
|
|
Megatron je napisao/la: Haram je napisao/la: Vec je rijec o avionima. To sa avionima je debilno i suicidalno. Pošto naravno avioni neće moći da poleću iz Ukrajine jer će Rusi spržiti bilo kakav aerodrom sa hameričkim avionima, ostaje da NATO avioni poleću iz Poljske/Rumunije, ali ako NATO avion poleti iz NATO zemlje i gađa ruske ciljeve, to je direktan napad NATO na Rusiju i vodi u veoma brzu eskalaciju, *** će reći nije to NATO gađao nego Ukrajina, onda ću Rusi da pogode bazu u Poljskoj i reći će nismo to mi gađali nego Wagner, i krećemo putem u nepovrat. Ja ne znam koliko neko glup treba da bude da ne razume da Rusija neće ovo pustiti, makar izbio nuklearni rat. Za Rusiju je Ukrajina egzistencijalno pitanje a za NATO nije, osim što će ispasti papci. Da, i meni se to cini - da je besmisleno. Ipak mislim da su to samo koraci kojima mic po mic uvode Ukrajinu u NATO tj. privikavaju na "NATO standarde". Oni vec sada imaju poprilicno mjesovit arsenal i sto vise vremena bude prolazilo i ovo se bivse sovjetsko naoruzanje trosilo, to ce vise imati NATO oruzja. Zato i velim da se ovo zestoko gura od strane namjenske industrije koja je veoma, veoma mocna, tj. uticajna. Pogotovo u USA ali bogami i u BRD.
|
|
Vrh |
|
|
Agathonikos
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 11:27 |
|
|
Zamislite tih stresova. Gledaš TV gde ti režimski propagandisti užagrelih očiju i sa slinom koja curi niz brade pričaju o stotinama Ibra lociranih u NATO bazama na Krimu, a onda ti netko isključi struju.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 11:49 |
|
|
Megatron je napisao/la: Haram je napisao/la: Vec je rijec o avionima. To sa avionima je debilno i suicidalno. Pošto naravno avioni neće moći da poleću iz Ukrajine jer će Rusi spržiti bilo kakav aerodrom sa hameričkim avionima, ostaje da NATO avioni poleću iz Poljske/Rumunije, ali ako NATO avion poleti iz NATO zemlje i gađa ruske ciljeve, to je direktan napad NATO na Rusiju i vodi u veoma brzu eskalaciju, *** će reći nije to NATO gađao nego Ukrajina, onda ću Rusi da pogode bazu u Poljskoj i reći će nismo to mi gađali nego Wagner, i krećemo putem u nepovrat. Ja ne znam koliko neko glup treba da bude da ne razume da Rusija neće ovo pustiti, makar izbio nuklearni rat. Za Rusiju je Ukrajina egzistencijalno pitanje a za NATO nije, osim što će ispasti papci. što je tu debilno? od početka rata svaki dan letu i bombardiraju ukrajinski avioni i vrtoleti, pa onda mogu i ovi pravi avioni, f16. gdje se oni skrivaju i od kuda lete je najmanje važno, glavno da su u akciji.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 12:18 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
crni_bombarder je napisao/la: Je, usli u rat sa 13 tenkova i 24 minobacaca nova istina sa CNNa dokaz, wikipedia Ma s praćkama su krenuli u rat. I naravno bili su bosi . Rusi trebaju sa onda probiju tu mentalnu barijeru da je Hukrajina strana teritorija .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 12:19 |
|
|
Haram je napisao/la: To je samo dokaz da su Rusi male mace sto se propagande tice u usporedbi sa pirgavim lihvarima. Naravno, s onih 1362 poginula su prekucali
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 13:23 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Atrešovića pripremaju za život posle Zelenskog .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 13:54 |
|
|
dudu je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Veli mi frend neki dan, nakon povratka iz Poljske, da ima više Amera neg' Poljaka u mjestu gdje je bio. Ovaj rat je Amerikancima kao naručen, gdje bi drugo imali priliku da testiraju svoje oružje direktno protiv Rusa i to s čim god žele donirati tj. testirati. Što se njih tiče ovo može trajati i 10 godina, pogotovo njihovom vojnoindustrijskom kompleksu cure sline na ovo, kakva prilika za unapređenje sustava, razvoj novih sistema, prvi iole suvremene sukob dvije poprilično ravnopravne strane. Znači doslovno si ovde priznao ono sve što forumski prorusi govore, od bogaćenja vojne industrije u SADu do toga da su ukri samo proxy topovsko meso, i ti svejedno s tim priznanjem i dalje podržavaš Ukre?
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 14:33 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: dudu je napisao/la: Ovaj rat je Amerikancima kao naručen, gdje bi drugo imali priliku da testiraju svoje oružje direktno protiv Rusa i to s čim god žele donirati tj. testirati. Što se njih tiče ovo može trajati i 10 godina, pogotovo njihovom vojnoindustrijskom kompleksu cure sline na ovo, kakva prilika za unapređenje sustava, razvoj novih sistema, prvi iole suvremene sukob dvije poprilično ravnopravne strane.
Znači doslovno si ovde priznao ono sve što forumski prorusi govore, od bogaćenja vojne industrije u SADu do toga da su ukri samo proxy topovsko meso, i ti svejedno s tim priznanjem i dalje podržavaš Ukre? Kako sam po prirodi militarist pozdravl-jam ratnu opciju bez nuklearne eskalacije. Drugo, tko kaže da moram voliti Ruse? Za njih bih navijao protiv turkolikih, ovako u srazu s europskim narodom sam protiv njih kao bullya. Treće, bonus bodovi jer su svi pravoslavni. Četvrto, militarizacija i naoružavanje znači da ćemo se i mi više naoružati nego što bi u normalna vremena, a tome se veselim jako.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 14:35 |
|
|
Nećeš, više se naoružavaju Poljska i ove pribaltičke zemlje. Hrvatska tu nije nikakav faktor i nema potrebe da je NATO dodatno naoružava.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 14:39 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Nećeš, više se naoružavaju Poljska i ove pribaltičke zemlje. Hrvatska tu nije nikakav faktor i nema potrebe da je NATO dodatno naoružava. Hoće. Imaš onu nato knjigu, usvojenu od Vlade RH, sa planiranim ulaganjima u HV.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 14:43 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Nećeš, više se naoružavaju Poljska i ove pribaltičke zemlje. Hrvatska tu nije nikakav faktor i nema potrebe da je NATO dodatno naoružava. Šta je ili nije potreba je neka druga tema, ali mi se doslovno ubrzano naoružavamo, kad bismo inače riješili PZO, sad ide preko noći, plus još vlada ne misli javnost više o ičemu obavještavati, samo će javiti kad je već dogovoreno. Gledaju se dronovi, dalekometni raketni sustavi, tenkovi, doslovno je kao na placu, nije pitanje hoćeš li nego ima li. What time to be alive. Pritom jedne komšije ne mogu ni gaće na štapu kupiti bez nas, a drugi ne dobijaju ni ono što su odavno platili. Bliži se trenutak i našeg preventivnog napada i mi ćemo u svoje specijalne operacije, izvan NATO teritorija.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 14:51 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nećeš, više se naoružavaju Poljska i ove pribaltičke zemlje. Hrvatska tu nije nikakav faktor i nema potrebe da je NATO dodatno naoružava. Hoće. Imaš onu nato knjigu, usvojenu od Vlade RH, sa planiranim ulaganjima u HV. Tebi vjerujem, ako je tako onda
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 14:53 |
|
|
dudu je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nećeš, više se naoružavaju Poljska i ove pribaltičke zemlje. Hrvatska tu nije nikakav faktor i nema potrebe da je NATO dodatno naoružava. Šta je ili nije potreba je neka druga tema, ali mi se doslovno ubrzano naoružavamo, kad bismo inače riješili PZO, sad ide preko noći, plus još vlada ne misli javnost više o ičemu obavještavati, samo će javiti kad je već dogovoreno. Gledaju se dronovi, dalekometni raketni sustavi, tenkovi, doslovno je kao na placu, nije pitanje hoćeš li nego ima li. What time to be alive. Pritom jedne komšije ne mogu ni gaće na štapu kupiti bez nas, a drugi ne dobijaju ni ono što su odavno platili. Bliži se trenutak i našeg preventivnog napada i mi ćemo u svoje specijalne operacije, izvan NATO teritorija. Što se tiče BiH, mi nismo nikakav faktor, nikakav takmac, dakle tu si bezveze trošio tastaturu Ovo ostalo...bez NATO odobrenja, metak ne smijete ispaliti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 15:04 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: dudu je napisao/la: Šta je ili nije potreba je neka druga tema, ali mi se doslovno ubrzano naoružavamo, kad bismo inače riješili PZO, sad ide preko noći, plus još vlada ne misli javnost više o ičemu obavještavati, samo će javiti kad je već dogovoreno. Gledaju se dronovi, dalekometni raketni sustavi, tenkovi, doslovno je kao na placu, nije pitanje hoćeš li nego ima li. What time to be alive. Pritom jedne komšije ne mogu ni gaće na štapu kupiti bez nas, a drugi ne dobijaju ni ono što su odavno platili. Bliži se trenutak i našeg preventivnog napada i mi ćemo u svoje specijalne operacije, izvan NATO teritorija. Što se tiče BiH, mi nismo nikakav faktor, nikakav takmac, dakle tu si bezveze trošio tastaturu Ovo ostalo...bez NATO odobrenja, metak ne smijete ispaliti. Raspast će se NATO, dočekat ćemo svoj trenutak, mi smo star narod, nama je sto godina kao dlanom o dlan. Najbitnije je da kad vakat dođe, a vakat će doći, budemo prekomjerno naoružani.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 15:06 |
|
|
dudu je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Nećeš, više se naoružavaju Poljska i ove pribaltičke zemlje. Hrvatska tu nije nikakav faktor i nema potrebe da je NATO dodatno naoružava. Šta je ili nije potreba je neka druga tema, ali mi se doslovno ubrzano naoružavamo, kad bismo inače riješili PZO, sad ide preko noći, plus još vlada ne misli javnost više o ičemu obavještavati, samo će javiti kad je već dogovoreno. Gledaju se dronovi, dalekometni raketni sustavi, tenkovi, doslovno je kao na placu, nije pitanje hoćeš li nego ima li. What time to be alive. Pritom jedne komšije ne mogu ni gaće na štapu kupiti bez nas, a drugi ne dobijaju ni ono što su odavno platili. Bliži se trenutak i našeg preventivnog napada i mi ćemo u svoje specijalne operacije, izvan NATO teritorija. Nećemo mi nigdje ako Hrvatska ne ostane Hrvatska. Možeš mislit da bi migranti iz Azija jurišali na Bugojno ili Zenicu.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 15:16 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25791 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dudu je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Što se tiče BiH, mi nismo nikakav faktor, nikakav takmac, dakle tu si bezveze trošio tastaturu Ovo ostalo...bez NATO odobrenja, metak ne smijete ispaliti. Raspast će se NATO, dočekat ćemo svoj trenutak, mi smo star narod, nama je sto godina kao dlanom o dlan. Najbitnije je da kad vakat dođe, a vakat će doći, budemo prekomjerno naoružani. Bitno je izvući najbolje iz najgoreg vremena. Maksimalno iskoristit NATO za svoje ciljeve prije nego šo se raspadne. Maksimalno se naoružati dok traje ova militarsitička euforija.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 15:22 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Jefferson Davis je napisao/la: dudu je napisao/la: Ovaj rat je Amerikancima kao naručen, gdje bi drugo imali priliku da testiraju svoje oružje direktno protiv Rusa i to s čim god žele donirati tj. testirati. Što se njih tiče ovo može trajati i 10 godina, pogotovo njihovom vojnoindustrijskom kompleksu cure sline na ovo, kakva prilika za unapređenje sustava, razvoj novih sistema, prvi iole suvremene sukob dvije poprilično ravnopravne strane.
Znači doslovno si ovde priznao ono sve što forumski prorusi govore, od bogaćenja vojne industrije u SADu do toga da su ukri samo proxy topovsko meso, i ti svejedno s tim priznanjem i dalje podržavaš Ukre? Od koga bi Ukrajina trebala traziti oruzje, mozda od Rusije i njenih saveznika?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 15:23 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Hoće. Imaš onu nato knjigu, usvojenu od Vlade RH, sa planiranim ulaganjima u HV. Tebi vjerujem, ako je tako onda Strategija obrane RH i plana razvoja OS RH
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rat u Ukrajini - vojni aspekt Postano: 26 sij 2023, 15:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: dudu je napisao/la: Raspast će se NATO, dočekat ćemo svoj trenutak, mi smo star narod, nama je sto godina kao dlanom o dlan. Najbitnije je da kad vakat dođe, a vakat će doći, budemo prekomjerno naoružani.
Bitno je izvući najbolje iz najgoreg vremena. Maksimalno iskoristit NATO za svoje ciljeve prije nego šo se raspadne. Maksimalno se naoružati dok traje ova militarsitička euforija. Upravo to, trpat u bunkere i skladišta da i ne znaju da uzimamo i onda biti najglasniji u traženju tog bezobraznika koji bezočno uzima svima ispred nose. Da ga je sram bilo.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|