HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 20 pro 2024, 22:25.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 1943 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 78  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Austrija
PostPostano: 09 lis 2022, 21:26 

@ haram
glup si ko k. a i matematika ti nije jača strana. :kava
tko ti je kriv da si biro onog nazi-******** (koji si je umislio da je ernst röhm) pa sada kmečiš.

izlaznost je bila bila samo 65% jer je bilo svima jasno (osim tebi) da će u prvom krugu biti sve riješeno.
tvoja intepretacija izbora je toliko debilna da debilnije ne ide. austrijanci su pokazali demokratasku zrelost. :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 10 lis 2022, 00:36 

Jos nesto sto signifikantno ukazuje na to da ovaj lizac NATO cizmica gore iznad prdi kao sto prdi i na temi o Ukrajini je slijedece:

Prosli predsjednik, Heinz Fischer, kad je biran po drugi put dobio je 80 posto glasova.

Tradicionalno predsjednici ovde kad se biraju po drugi put pobjedjuju ubjedljivo. Van De Biden je prosao sa 55-56 posto glasova a jedva 65 posto su izasli na glasanje.

Ocigledan je dakle gubitak povjerenja u vladajuci establishment, u sistem kao takav, vladu, sve njene predstavnike i "stubove nase demokratije".

44 posto glasaca su radje dali glas apsolutnim no name kandidatima - izuzmemo li Rosenkranza, kandidata desnicarske FPÖ, pola kandidata je maltene javno proglaseno budalama ili zajebantima, difarmirani su putem rezimskih medija na sve moguce nacine - nego vec "uhodanom" predsjedniku kojem su - naravno NATO mediji - prognosticirali pobjedu od 70 i vise posto samo da se zatupljeni puk ubijedi u to da nema smisla uopste izlaziti.

Vrh

PostPostano: 10 lis 2022, 18:24 

quod licet iovi - non licet bovi

slika

jennom za bagru zvana narod a jednom za album doma

mora im se priznati da zaista jebu kvalitetno cmarove ovi zeleni nema sta

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 10:35 

Danas u Austriji opet uhvatili pedofila, ovaj put u Gracu, ucitelj religije. Mislim, to vise nije ni neka novost jer svako malo nekog uhvate. Obicno su popovi.

Koji kreten, placao djecacima da mu salju preko Whatsappa vlastite slike - golotinja. Sad je suspendovan.

I ovo sto saznamo je naravno samo vrh ledenog brijega. Katolicka crkva zaista ima veliki problem s pedofilijom. Mene bi iskreno strah bilo dijete poslati.

S druge strane takvih ti ljudi moze biti samo zao - priroda valjda tako napravila ili sta..ne znam, neshvatljivo mi, neshvatljivo mi kakva je to kvaka u mozgu.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 11:20 

Haram je napisao/la:
Danas u Austriji opet uhvatili pedofila, ovaj put u Gracu, ucitelj religije. Mislim, to vise nije ni neka novost jer svako malo nekog uhvate. Obicno su popovi.

Koji kreten, placao djecacima da mu salju preko Whatsappa vlastite slike - golotinja. Sad je suspendovan.

I ovo sto saznamo je naravno samo vrh ledenog brijega. Katolicka crkva zaista ima veliki problem s pedofilijom. Mene bi iskreno strah bilo dijete poslati.

S druge strane takvih ti ljudi moze biti samo zao - priroda valjda tako napravila ili sta..ne znam, neshvatljivo mi, neshvatljivo mi kakva je to kvaka u mozgu.

Muškarcima zabranili seks i čude se što prošvikaju. K tome, kako je manji interes za odlazak u svećenike već stoljeće bar, svakakve primaju.

No, evo kako su pod lupom zadnjih godina, iznimno paze kako se ponašaju prema djeci. I uglavnom žene su s njima. Moja iskustva tj. moje djece s crkvom su pozitivna.

Nisu više ni rigidni kakvi su bili, sretni su što im uopće djeca dolaze. Ja na to gledam kao na neku tradiciju s kojom moja djeca neće ništa izgubit ako je upoznaju ali je sve to ipak samo atavizam nekih prošlih vremena čemu ne treba previše značaja i vremena davati.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 11:44 

Ti si, Junuze, pored Ministry Of Sound, jedini hrvatski liberal na ovom forumu. Barem kad cemo o "vidjenijim" forumasima, logicno da ne pratim sve.

Ovo sto velis, more bit bidne more bit ne bidne ali i ja mislim da zabrana seksa potice te anomalije jer se cak i heteromuskarci u zatvoru znaju propederisati kad godinama ne vide picke.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 11:47 

Nemoj Robija zaboravit on je liberalni vehabija. :D

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 18:57 

Haram je napisao/la:
Ti si, Junuze, pored Ministry Of Sound, jedini hrvatski liberal na ovom forumu. Barem kad cemo o "vidjenijim" forumasima, logicno da ne pratim sve.

Ovo sto velis, more bit bidne more bit ne bidne ali i ja mislim da zabrana seksa potice te anomalije jer se cak i heteromuskarci u zatvoru znaju propederisati kad godinama ne vide picke.

90% slučajeva pedofilije u RKC su obični pe--der..luk, odnos seks muškaraca sa starijim maloljetnicima.

ostalo je malo nastraniji ped---er-luk, seks sa mlađim maloljetnicima.

sve se svodi na jednu stvar, zabraniti ređenje ped---er--a.

I prije je bilo masa grešnih svećenika, svodil ose na to da su trpali neku seosku babu. Ovo je počelo kad su primili ped---er-e u svećenike

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 18:58 

Junuz Djipalo je napisao/la:

Muškarcima zabranili seks i čude se što prošvikaju.

nekad se to prošvikavanje svodil oda povlae neku babu.

što je danas drugačije?

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 19:00 

A tko ti kaže da nisu uvijek bili?

Ajde mi reci jesi li ikad za Puljića pomislio da je hetero?

Svejedno, celibat je glupost.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 19:04 

A tko ti kaže da nisu uvijek bili?

Ajde mi reci jesi li ikad za Puljića pomislio da je hetero?

Svejedno, celibat je glupost.

Pa nisu bili, jer se prije svećenike uglavnom optuživalo da ganjaju snaše po selu. Jer se svakog tko u sjemeništu pokaže i najmanje znakove homoseksualnosti odmah izbacilo.

Ne znam kakav je Puljić bio ko mlad, on mi djeluje kao osoba slabih nagona. Ali sada je star čovjek. No svakak oda je pokazao malo gay sklonosti nekada bi bio izbačen odmah.

najveći seksualni skandali u prošlosti su bili da je spavao s nekom ženskom.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 21:04 

Da, znam ih puno koje su zbog homoseksualnosti izbacili iz sjemeništa. Puna je literatura toga. :D

Kako da ne.

Vrh

PostPostano: 09 stu 2022, 21:38 

Da, znam ih puno koje su zbog homoseksualnosti izbacili iz sjemeništa. Puna je literatura toga. :D

Kako da ne.

naravno da ne znaš, kad su još 1961. tu politiku prekinuli.

čak ni ti nisi tliko star da bi se sjećao kako je to bilo prije 2. vatikanske revolucije

Vrh

PostPostano: 13 stu 2022, 19:20 

Budućnost austrijske demografije:
slika

Lijevo je projekcija rasta populacije Austrije u narednih sto godina.

Desno je projekcija promjene omjera domorodačkog stanovništva i došljaka. (samo oni s pravom glasa, odnosno 16+)

Vrh

PostPostano: 02 pro 2022, 11:39 

Koliko zaradjuju austrijski parlamentarci

slika

A sad si jadni digli za samo 6 posto plate (nesto ispod 6 - ima tu nekih sitnih razlika ali uglavnom od 5 do 6 posto, prosjek 5,3).

Dok su onoj bijedi sto prodaje kifle i sljaka po supermarketima, shopmallovima itd, digli za 6 do 8 posto. Ja ne znam kako iko za takve plate moze raditi..neki ne zarade ni 1500 brutto. A ni to nebi da sindikati ovaj put nisu MAKAR malkice pritisli. A inflacija preko 11 posto, sto znaci da diferenca ide Zelenskom.

Sindikati su najvazniji oblik ljudskog organizovanja, samo sto to masa ljudi jos nije skontala a i kako ce kad se nista ne cini na propagandnom polju u vezi toga - propagiraju se trpanja u shupkove i dugine zajebancije.

Vrh

PostPostano: 02 pro 2022, 11:43 

Haram je napisao/la:

slika

A sad si jadni digli za samo 6 posto plate (nesto ispod 6 - ima tu nekih sitnih razlika ali uglavnom od 5 do 6 posto, prosjek 5,3).

Dok su onoj bijedi sto prodaje kifle i sljaka po supermarketima, shopmallovima itd, digli za 6 do 8 posto. Ja ne znam kako iko za takve plate moze raditi..neki ne zarade ni 1500 brutto. A ni to nebi da sindikati ovaj put nisu MAKAR malkice pritisli. A inflacija preko 11 posto, sto znaci da diferenca ide Zelenskom.

Sindikati su najvazniji oblik ljudskog organizovanja, samo sto to masa ljudi jos nije skontala a i kako ce kad se nista ne cini na propagandnom polju u vezi toga - propagiraju se trpanja u shupkove i dugine zajebancije.

..svagdi na svitu djelatnici u trgovinskom sektoru su slabo plaćeni..ne profaji demagogiju i populiza .. :zubati

Vrh

PostPostano: 02 pro 2022, 11:50 

laganini je napisao/la:
Haram je napisao/la:

slika

..svagdi na svitu djelatnici u trgovinskom sektoru su slabo plaćeni..ne profaji demagogiju i populiza .. :zubati

I kao to ti dobra stvar, a?

U Austriji oni imaju najslabije sindikate definitivno i zato VAZDA ispuse kad se radi o povisicama plata.

Ovog puta su tradicionalno pickasti sindikati u Austriji barem malo zadrmali, prodrmali ovaj kavez, i vec su ovi digli s 4 na 6-8. Smatram premalo jer je trebalo sve to dici najmanje na 10 posto. Ali eto, uce se, objasnilo im prije vec djedovima da socijalizam nish ne valja.

Vrh

PostPostano: 04 sij 2023, 16:09 

Granica Svica Austrija, prelazi familija iz Austrije u Svicarsku. Iz Seata Alhambre izlati DVADESETTROJE - HAHAHAHAHA - ovi carinici zinuli jebote.

slika

https://www.vol.at/23-personen-steigen- ... d00o1RWq8k

Ali ne, nisu nikakvi Afganistanci, vec, zamislite, nasi braniJoci demokraCkih proava, Hukrajnici.

=))

9 odraslih i 14 djece.

Nije im valjda bilo dovoljno dobro u Austriji u kojoj im se pushe haman pa heroin u shupak.

Vrh

PostPostano: 04 sij 2023, 18:11 

storarare je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Dzaba. Zapamti sta ti kazem.

Iduce godine krece kampanja konzervativaca i zelenih, krecu izborne boNbonice, idu lazna obecanja i - sto je najbitnije - daljna stigmatizacija FPÖ s kojom NIKO NE ZELI dok je Kickl na celu.

Dakle sve da predju 30 posto, sto cisto sumnjam, za badava ce im biti. IN su Analene & Co..to sad prolazi i to se sad gura od glavnih centara moci.

Šta to fali Kicklu ?
Nije on ništa ekstremniji od predhodnika .

Sto se mene tice pored na saveznom nivou nebitne KP nista. Ustvari jedini od velikih riba kojem bi trenutno dao glas.

Ali previse im je „lajo“ protiv corona mjera a i to sto zagovara ukidanje sankcija ga cini neprihvatljivim za konformiste iz vecih stranaka.

Lik je retoricki brilijantan i ako postoji politicar koji me moze nasmijati onda je to on.

Da si me prije 3-4 godine pitao rekao bih ti sve najgore o njemu. No, drugi je vakat i neke stvari su postale preocigledne.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2023, 14:21 

slika

Najveca briga 89 % stanovnika Austrije je sve veca razlika izmedju bogatih i siromasnih ( zadnja anketa glavnog drzavnog instituta).

10 % posjeduje 75 % svega u Austriji.

Ali sve je kul, hajmo rundu o migrantima, o islamu, o ugrozenoj nacionalnoj homogenosti itd..itd.. a sefovi nek nam jebu majke, zene, sestre, itd, pa i nas, prvo u bulje pa onda u cmarove i u picke.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2023, 15:04 

Ovo su btw. vece razlike nego za vrijeme Rimskog carstva kada je 1 % najmocnijih posjedovao 16% svega.

Vrh

PostPostano: 05 sij 2023, 18:19 

storarare je napisao/la:
Haram je napisao/la:

Dzaba. Zapamti sta ti kazem.

Iduce godine krece kampanja konzervativaca i zelenih, krecu izborne boNbonice, idu lazna obecanja i - sto je najbitnije - daljna stigmatizacija FPÖ s kojom NIKO NE ZELI dok je Kickl na celu.

Dakle sve da predju 30 posto, sto cisto sumnjam, za badava ce im biti. IN su Analene & Co..to sad prolazi i to se sad gura od glavnih centara moci.

Šta to fali Kicklu ?
Nije on ništa ekstremniji od predhodnika .

kickl??? ...:
turbokatolik! pravi nazi! = klerikalfašist! antisemit! koruptan populist!
znači ima sve ono što debili koji imaju iq manji od broja cipela obožavaju :zubati :smajl007 :biceovodobro

Vrh

PostPostano: 27 sij 2023, 11:38 

Ovako mladi komunisti djeluju u Becu

Citat:
Immer mehr Menschen kommen auch in Wien kaum über die Runden!

Die Gas- und Strompreise explodieren, die Mieten steigen, Lebensmittel werden immer teurer. Immer mehr Menschen fehlt das Geld zum Leben. Die Regierung lässt Konzerne Rekordgewinne einstreifen. Mit ihren Luxusgehältern fordern sie uns gleichzeitig zum Sparen auf. Es fehlt an politischer Verantwortung und nicht an Haushaltstipps. Wir brauchen echte Maßnahmen. Lösungen, die unseren Problemen gerecht werden.

Die Rahmenbedingungen, die Armut hunderttausender und gleichzeitig Reichtum einiger weniger erzeugen, müssen geändert werden. Es braucht praktische Hilfe und Solidarität!

Unter dem Motto “Warmes Essen gegen soziale Kälte” laden wir deshalb am Sonntag, 29. Jänner ab 11:30 Uhr zu kostenlosem Essen und Punsch in den Volxclub Ottakring, Familienplatz 6.

Citat:
Sve vise ljudi, pa i u Becu, jedva izlazi na kraj finansijski

Ukratko: Dok cijene energenata, kirije, hrane skacu sve vise, i sve vise ljudi nema dovoljno novaca da pokrije svakodnevne troskove, nasa vlada dopusta da velike kompanije zaradjuju sve vise. Vlada, svi oni sa luksuznim platama, trazi od nas da stedimo, umjesto da nudi prava rjesenja nasih problema. Okviri koji omogucavaju bijedu stotina hiljada uz istovremeno gomilanje bogatstva nekolicine, moraju biti promjenjeni.

Moto: "Topli obrok protiv socijalne hladnoce", 29. januara od 11 sati pozivamo sve na besplatni obrok i punc u ulici bla bla

slika

Vidite, ovo je akcionizam kakav se meni svidja.

Preveo sam jako, jako lose, tek ustao i mozak mi jos nije profercerao kako valja. Nebitno.

Vrh

PostPostano: 27 sij 2023, 11:45 

Jel ovo u sredini muško ili žensko ili "žensko"?

Vrh

PostPostano: 27 sij 2023, 11:52 

Imas kod Germana cesto muskarce sa tim pomalo njeznijim oblikom lica. Neke pickice cak to i vole, dok druge pak totalno mrze.

Znam na sta aludiras ali pretjerujes. Ovo veze s vezom nema s nikakvim transvestitima itd. Ja kad sam bio mnogo mladji sam takodjer furao dugu kosu i bradicu, onu koziju, metalac. Ali sam onda poceo da treniram tajlandski boks i sad sam u stanju da se poprilicno svakom "obicnom insanu" (ekskludira naravno neke fightere i profightere itd.) najebem majcine matere ukoliko bi doslo do fizickog obracuna.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 1943 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 69, 70, 71, 72, 73, 74, 75 ... 78  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: