|
|
Stranica: 1/6.
|
[ 143 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novovrijeme
|
Naslov: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 18:37 |
|
|
Muslimani se pitaju. Razmatraju scenarije i mislim da su došli do prilično solidnog i logičnog rješenja. I njima je dosadilo, shvatili da ovo ne vodi nigdje i da Nakarada nema budućnost.
59.30
Ukratko čekaju novu Badinterovu komisiju da im saopšti kako je BiH umrla. Isto ko što su nama saopštili za Jugu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 18:42 |
|
|
Kompletna BiH nema budućnosti. Samo lud ne vidi propast. Nemoj da me sada napadas da ne volim BiH, RS. Volim. Samo vidim. I čujem. I znam. Ne radujem se, jer ću i ja u ponor s njom.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 18:46 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kompletna BiH nema budućnosti. Samo lud ne vidi propast. Nemoj da me sada napadas da ne volim BiH, RS. Volim. Samo vidim. I čujem. I znam. Ne radujem se, jer ću i ja u ponor s njom. Koga boli *** za tobom? Vi Muslimani imate konstantnu potrebu za kmečanjem. Ako ništa drugo onda kmečite zbog loše finansijske situacije u Četničkom udružanju Ravna gora. Kome vi više kmečite? Ko vas sluša? Elem, mi ćemo sa RS u Majku Srbiju pa ako propadne Srbija nek propadnemo i mi.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 18:52 |
|
|
Majku Srbiju? Jeste, jedva nas čekaju. Ludi su za nama. Doduše, ako nekim slučajem upadnu u EU, valjaćemo im za čistače ulica, građevinske radnike i nadnicare.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 18:56 |
|
|
Nestaće mirno, kad muslimani vide da im najviše odgovara raspad samo će se nakarada raspasti po linijama ko je šta držao 1.1.1996. Hrvati će imati dosta sitnih enklava, ali nema veze, ima i drugih takvih država.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:00 |
|
|
Ovaj čika sa videa kaže: Putin je za Ukrajince isto što i Milošević i Tuđman za Bošnjake. Očito je da su viđenja rata dosta različita Ako to ostavimo po strani on u nastavku dijeli BiH na dva dijela jedan ide Srbiji a drugi ne ide Hrvatskoj nego Federacija nastavlja kontinuitet BiH i članstvo u NATO. Sve mi se čini kao zaključak da su se oni odrekli RS a Federaciju vide kao bošnjačku državu.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:02 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10511 Lokacija: Banja Luka
|
Lapo-lapo je napisao/la: Kompletna BiH nema budućnosti. Samo lud ne vidi propast.
Ne radujem se, jer ću i ja u ponor s njom. Zašto u ponor ? PS. Bićeš okružena ljudima koji će biti srećni što su se rješili tamnice . Pa miša mu njegovog , i tebi će biti toplije.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:03 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Majku Srbiju? Jeste, jedva nas čekaju. Ludi su za nama. Doduše, ako nekim slučajem upadnu u EU, valjaćemo im za čistače ulica, građevinske radnike i nadnicare. Ne "im" nego "nam". Mi smo bulo Srbi. Svi smo jedno. Ako Majka kaže da čistimo ulice čistićemo. Sve za Majku. Poginuti ako treba.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:03 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ovaj čika sa videa kaže: Putin je za Ukrajince isto što i Milošević i Tuđman za Bošnjake. Očito je da su viđenja rata dosta različita Ako to ostavimo po strani on u nastavku dijeli BiH na dva dijela jedan ide Srbiji a drugi ne ide Hrvatskoj nego Federacija nastavlja kontinuitet BiH i članstvo u NATO. Sve mi se čini kao zaključak da su se oni odrekli RS a Federaciju vide kao bošnjačku državu. Znači, opet donji. Zaostali i u bijedi.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:06 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ovaj čika sa videa kaže: Putin je za Ukrajince isto što i Milošević i Tuđman za Bošnjake. Očito je da su viđenja rata dosta različita Ako to ostavimo po strani on u nastavku dijeli BiH na dva dijela jedan ide Srbiji a drugi ne ide Hrvatskoj nego Federacija nastavlja kontinuitet BiH i članstvo u NATO. Sve mi se čini kao zaključak da su se oni odrekli RS a Federaciju vide kao bošnjačku državu. Znači, opet donji. Zaostali i u bijedi. U bijedi su Srbi i Hrvati koji su vjerovali u BiH i Muslimane. Crkavaju po ulicama ko psi.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:07 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: i_jopet je napisao/la: Ovaj čika sa videa kaže: Putin je za Ukrajince isto što i Milošević i Tuđman za Bošnjake. Očito je da su viđenja rata dosta različita Ako to ostavimo po strani on u nastavku dijeli BiH na dva dijela jedan ide Srbiji a drugi ne ide Hrvatskoj nego Federacija nastavlja kontinuitet BiH i članstvo u NATO. Sve mi se čini kao zaključak da su se oni odrekli RS a Federaciju vide kao bošnjačku državu. Znači, opet donji. Zaostali i u bijedi. Ma to kaže ovaj čika na videu, stvarno stanje nije nikad onakvo kako ga Bošnjaci prikažu. Uz neku dozu lucidnosti kod dogovaranja mogli bi oni biti u jako dobroj poziciji ali nekako ne vjerujem u tu lucidnost.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:07 |
|
|
Svarog je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Kompletna BiH nema budućnosti. Samo lud ne vidi propast.
Ne radujem se, jer ću i ja u ponor s njom. Zašto u ponor ? Kako zašto? Cijelo vrijeme radim za džabe. Penzija ce biti ili neće. Prije da neće. Zdravstvo na dnu. Školstvo kao poslije 2.Sv. rata. Ljudi sve ludji...
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Znači, opet donji. Zaostali i u bijedi.
U bijedi su Srbi i Hrvati koji su vjerovali u BiH i Muslimane. Crkavaju po ulicama ko psi. Crkavaju i ovdje. Ako imaš leđa nekako i preživis. Svima nosevi do poda. Nisu nama muslimani krivi za ovu bijedu. Moju platu su pljačkati gradonačelnici, direktori, rodbinski tenderasi i nisu Muje. Jok!
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10511 Lokacija: Banja Luka
|
Lapo-lapo je napisao/la: Svarog je napisao/la: Zašto u ponor ? Kako zašto? Cijelo vrijeme radim za džabe. Penzija ce biti ili neće. Prije da neće. Zdravstvo na dnu. Školstvo kao poslije 2.Sv. rata. Ljudi sve ludji... Naprotiv , sve će biti bolje kad se rješimo ove lešine BiH.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
|
|
i_jopet je napisao/la: Ovaj čika sa videa kaže: Putin je za Ukrajince isto što i Milošević i Tuđman za Bošnjake. Očito je da su viđenja rata dosta različita Ako to ostavimo po strani on u nastavku dijeli BiH na dva dijela jedan ide Srbiji a drugi ne ide Hrvatskoj nego Federacija nastavlja kontinuitet BiH i članstvo u NATO. Sve mi se čini kao zaključak da su se oni odrekli RS a Federaciju vide kao bošnjačku državu. Tome su se nadali. Do umetanja.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:13 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: U bijedi su Srbi i Hrvati koji su vjerovali u BiH i Muslimane. Crkavaju po ulicama ko psi.
Crkavaju i ovdje. Ako imaš leđa nekako i preživis. Svima nosevi do poda. Nisu nama muslimani krivi za ovu bijedu. Moju platu su pljačkati gradonačelnici, direktori, rodbinski tenderasi i nisu Muje. Jok! Ako crkavaš baš mi je drago. A sad otvori neku drugu temu pa tamo kmeči jer ova je o nestanku BiH. Morate li vi Muslimani uništiti svaku temu ko Sarajevo.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:18 |
|
|
Dobro Aladine! Protrljaj malo lampu, možda ti se želja i ostvari!
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:18 |
|
|
U jednom trenutku će doći Dejton 2 u kojem će se konstatovati da proruska drkotina zvana "rs" ne može nastaviti svoje postojanje u euroatlantskom okruženju.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:23 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Ode frankeštajn u kanalizaciju i ropotarnicu povjesti.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:25 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: U jednom trenutku će doći Dejton 2 u kojem će se konstatovati da proruska drkotina zvana "rs" ne može nastaviti svoje postojanje u euroatlantskom okruženju. Pa tome si se nadao 1996. Kad je cijeli svijet bio iz vas. Sad vam ga umeću. Nemaš ti više nikakvih osnova da se tome nadaš. Prošlo vrijeme. Staro vrijeme.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: U jednom trenutku će doći Dejton 2 u kojem će se konstatovati da proruska drkotina zvana "rs" ne može nastaviti svoje postojanje u euroatlantskom okruženju. Pa tome si se nadao 1996. Kad je cijeli svijet bio iz vas. Sad vam ga umeću. Nemaš ti više nikakvih osnova da se tome nadaš. Prošlo vrijeme. Staro vrijeme. Ameri i Europljani će u svom dvorištu dati nezavisnost genocidnoj proruskoj proxy drkotini koja odlikuje Putina To je vrlo realan i logičan scenarij, baš im treba još malo ruskog prisustva i utjecaja
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:36 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa tome si se nadao 1996. Kad je cijeli svijet bio iz vas. Sad vam ga umeću. Nemaš ti više nikakvih osnova da se tome nadaš. Prošlo vrijeme. Staro vrijeme.
Ameri i Europljani će u svom dvorištu dati nezavisnost genocidnoj proruskoj proxy drkotini koja odlikuje Putina To je vrlo realan i logičan scenarij, baš im treba još malo ruskog prisustva i utjecaja Pa možda će nam dati sve samo da prestanemo biti prorusi? Ko će znati šta je zapadnim *** na pameti? Bilo kako bilo, znamo da Muslimanima neće dati ništa, džaba ste kmečali. Ko to nije shvatio u proteklih 30 godina taj je ništa i zaslužio.
|
|
Vrh |
|
|
Ceha
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:37 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: U jednom trenutku će doći Dejton 2 u kojem će se konstatovati da proruska drkotina zvana "rs" ne može nastaviti svoje postojanje u euroatlantskom okruženju. Kako stvari stoje, prije će nestati Federacija, nego RS.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 19:40 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa tome si se nadao 1996. Kad je cijeli svijet bio iz vas. Sad vam ga umeću. Nemaš ti više nikakvih osnova da se tome nadaš. Prošlo vrijeme. Staro vrijeme.
Ameri i Europljani će u svom dvorištu dati nezavisnost genocidnoj proruskoj proxy drkotini koja odlikuje Putina To je vrlo realan i logičan scenarij, baš im treba još malo ruskog prisustva i utjecaja Usput, to odlikovanje košta 180 00. Malo li je? Nije. Biorački dodatak mučenicima 5 KM po mjesecu. Fali malo za kutiju cigareta.
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Kako će nestati BiH? Postano: 29 sij 2023, 20:13 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7219 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Bejha nikad nije ni trebalo da postoji.
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|