|
|
Stranica: 1186/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:09 |
|
|
divizija je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ne razumije on ovo. U njegovom selu VP nije hvatala vojne obveznike, zato sto su prvi dan rata svi pobjeglli preko granice. kad je mog pradjeda Austorugarska htjela mobilizirati, on je kidnuo u šumu u tzv. zeleni kadar. mog oca nitko nije trebao moblizirati, on se sam uključio 1991. to je razlika između toga kad te se tjera da se bori za TUĐE, i onoga kad se sam boriš jer braniš svoje. ti to ne razumiješ jer ti je stanje kmetstva i robovanja samorazumljivo. Nisu se mnogi građani hrvatske 91. uključili na stranu hrvatske, a mnogi su se priključili na stranu krajine i šta to sad dokazuje? Da je hrvatska 91. bila okupirana od HDZ-a, vatikana, amerikanaca, ljudi guštera? Od 4,7 milijuna stanovnika 91. samo je 3 milijuna bilo čisto prohrvatski orjentirano, ostalo su bili srbi, jugoslaveni i ljudi kojih nije bilo briga uopće za cijelu tu priču.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:16 |
|
|
Nvjerojatna je količina licemjerja od ovih hrvatskih domoljuba, kako seru po ukrajincima i pričaju o njima kao što su srbi pričali o hrvatima, a ukrajinci nam nikad ništa nažao nisu učinili, nego samo dobro.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:17 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Zviezda Granda je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Po kome to popisu su izgubili 10 %? Zašto konstanto lažeš i izmišljaš?
Izgubili su 6%, 10% u odnosu na devedesete. Nekad preko 80%, sad sitno iznad 70% S time da tad nije bilo rastuća milijunska hrpa stranaca, koja čeka na dobivanje državljanstva. Manjine imaju bolji natalitet. Ti si za genocid, da ih se riješiš, je li? Politički imaju relativno malu moć, za razliku od manjina u EU. U svakom slučaju, koga boli ***? To je njihov problem. Ti treba da dokažeš da ako oni postanu u rangu EU da će tebe prisiljavati da uvoziš migrante. Prisiljavaju li Bjelorusiju? Treba da dokažeš da će Hrvatsku proglasiti previše bijelom i da joj trebaju Pakistanci i slično.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:23 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Da li vama smeta to što Njemačka i Belgija se obogaćuju Marokom, Pakistanom itd? Meni to uopšte ne smeta! Neka rade šta hoće, njihova stvar.
Smeta mi ako meni govore da treba da se “obogaćujemo”. Da moje dijete sebi treba da odsiječe polni organ, a da ja ne smijem reći ništa, jer nisam prihvatio da je “različito”. Belgijske djece mi je žao ali nisam u mogućnosti da tu išta uradim.
Ukrajinska strana na forumu ima glupe argumente. Dokažite da će nas Rusija prisiljavati da trpamo migrante, da će nam prisilno smanjivati natalitet (kao što radi EU svojim diversity sranjima).
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:24 |
|
|
Nitko ništa ne prisiljava nikoga, poslodavci sami traže radnu snagu jer domaćih ljudi ima malo i traže velike pare za posao koji netko drugi može obaviti isto/bolje za manje para i neće se nikad žalit.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:25 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Primarijus je napisao/la: Nvjerojatna je količina licemjerja od ovih hrvatskih domoljuba, kako seru po ukrajincima i pričaju o njima kao što su srbi pričali o hrvatima, a ukrajinci nam nikad ništa nažao nisu učinili, nego samo dobro. Koji domoljubi? Kada bi rusija izvršila invaziju illi raketiranje Hrvata, ti "domoljubi" bi prvi preko granice na mrski zapad.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:25 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Nvjerojatna je količina licemjerja od ovih hrvatskih domoljuba, kako seru po ukrajincima i pričaju o njima kao što su srbi pričali o hrvatima, a ukrajinci nam nikad ništa nažao nisu učinili, nego samo dobro. koje dobro, to što su dali 35 puta više dobrovoljaca na srpskoj strani? tvoj je problem što su tebi Srbi relevantni za nešto, meni nisu. Srbi mi nisu kriterij. U ničemu. To što Srbi pričaju u nama meni ne znači ništa. Tebi su Srbi kriterij, meni nisu. S druge strane, ako laže koza, ne laže rog. ako lažu Srbi, ne znač ida svatko na ovom svijetu ko isto govori laže. I mi ne seremo po Ukrajincima, mi ih žalimo, ti ih tjeraš da poginu za okupatorski režim. Mi želimo da se oslobode okupatorskog sotonskog hameričkog režima, ti hoćeš da za isti poginu.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:26 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Nitko ništa ne prisiljava nikoga, poslodavci sami traže radnu snagu jer domaćih ljudi ima malo i traže velike pare za posao koji netko drugi može obaviti isto/bolje za manje para i neće se nikad žalit. samo što je to protiv interesa većine u ovom društvu. interes poslodavaca je stavljen ispre dinteresa nacije.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:27 |
|
|
Rusija svakako neće nikoga biti u stanju prisiljavati, to se slažem.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:30 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Nitko ništa ne prisiljava nikoga, poslodavci sami traže radnu snagu jer domaćih ljudi ima malo i traže velike pare za posao koji netko drugi može obaviti isto/bolje za manje para i neće se nikad žalit. Woke propaganda je svukuda. Svukuda, uključući filmovima, crtanim filmova, školama. Cilj je da djeca širom Zapada se osjećaju kao pripadnici nove nacije sa novim vrijednostima. . Ne znam u kom ti svijetu živiš. Vjerovatno ideš previše često u Rusiju (po tvojim riječima 4x u 2022), pa ne stigneš primjetiti.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:32 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: Rusija svakako neće nikoga biti u stanju prisiljavati, to se slažem. Pa neće. Ali ti si htio da dokažeš obratno, pa si ispao… a neću reći kako. Zar nije bolji cilj da je lider neko ko te NEĆE prisiljavati da štrojiš djecu?
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:33 |
|
|
divizija je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Nvjerojatna je količina licemjerja od ovih hrvatskih domoljuba, kako seru po ukrajincima i pričaju o njima kao što su srbi pričali o hrvatima, a ukrajinci nam nikad ništa nažao nisu učinili, nego samo dobro. koje dobro, to što su dali 35 puta više dobrovoljaca na srpskoj strani? tvoj je problem što su tebi Srbi relevantni za nešto, meni nisu. Srbi mi nisu kriterij. U ničemu. To što Srbi pričaju u nama meni ne znači ništa. Tebi su Srbi kriterij, meni nisu. S druge strane, ako laže koza, ne laže rog. ako lažu Srbi, ne znač ida svatko na ovom svijetu ko isto govori laže. I mi ne seremo po Ukrajincima, mi ih žalimo, ti ih tjeraš da poginu za okupatorski režim. Mi želimo da se oslobode okupatorskog sotonskog hameričkog režima, ti hoćeš da za isti poginu. Da žele oslobodili bi se, ne trebaju tebe da im govoriš što će radit, zaboli ih za tvoje mišljenje jednako kao što tebe zaboli za srpsko? Kapiš? Moj problem je što sam racionalan, a vi bi nam doveli ovdje te majmune diktatorske koji žele novi SSSR samo zato jer ne želite jebene gej parade, eto koliko ste pametni i dalekovidni. Mišljenje o ozbiljnim geopolitičkim tektonskim poremećajima formirate na osnovu mržnje prema pe.derima, totalno irelevantnoj skupini ljudi koja nema veze sa tim.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:35 |
|
|
Kakav cirkusant. Zar nije rečeno da ovi nisu u stanju nikog ni našta prisiliti?
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:46 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Zelensky hoće da zabrani zakonom takva videa.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 14:56 |
|
|
Osip je napisao/la: Putin će riješit režim u Kijevu a potom će politički i ekonomski preslagati marijonetske vlasti europskih zemalja, bez upada. Tako je treba nam novi SSSR sad nam je jako teško i ne možemo bez putinovog blagostanja i spasa. Citat: Na koncu svega ovoga stoji ujedinjena Europa. Vatikan ,amerika, europa, belosvetski ološ. Citat: A što se tiče ubijenih i proganjenih da Putin nije intervenirao isto bi čekalo narod Donbasa jer režim u Kijevu sigurno nije čekao 8 godina na provodjenje Minska 2 već kao što su i sami rekli rješavanje Donbaskog pitanja. Koliko je ruskih civila u donjecku i lugansku poginulo od minska 2 početkom 2015. do 24.02.2022 kad je rat zamrznut? Zanima me brojka.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:04 |
|
|
Jeli moguće da netko stvarno podržava Putina jer misli da će putinovim trijumfom nestat gej parada, a Hrvati će otcijepit Herceg-bosnu? Jeli moguće da se tome nada? Da će mu putin to omogućit?
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:12 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10032 Lokacija: Banja Luka
|
Primarijus je napisao/la: Jeli moguće da netko stvarno podržava Putina jer misli da će putinovim trijumfom nestat gej parada, a Hrvati će otcijepit Herceg-bosnu? Jeli moguće da se tome nada? Da će mu putin to omogućit? Je li moguće da toliko uprošćeno, da ne kažem plitko , razmišljaš . Svašta. A opet , puno vas je takvih . Srećom , nedovoljno da se spriječi kraj globalnoj tiraniji.
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:18 |
|
|
Svarog je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Jeli moguće da netko stvarno podržava Putina jer misli da će putinovim trijumfom nestat gej parada, a Hrvati će otcijepit Herceg-bosnu? Jeli moguće da se tome nada? Da će mu putin to omogućit? Je li moguće da toliko uprošćeno, da ne kažem plitko , razmišljaš . Svašta. A opet , puno vas je takvih . Srećom , nedovoljno da se spriječi kraj globalnoj tiraniji. Koji drugi razlog jedan hrvat može imat da ga podupire? Ekonomski prosperitet rusije možda? Globalnu tiraniju bi trebao ukinut još veći tiranin, manipulator i zločinac? Razumijem da to četničkoj kopiladi odgovara iz više razloga, ali ne razumijem Hrvate.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:19 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25856 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Primarijus je napisao/la: Jeli moguće da netko stvarno podržava Putina jer misli da će putinovim trijumfom nestat gej parada, a Hrvati će otcijepit Herceg-bosnu? Jeli moguće da se tome nada? Da će mu putin to omogućit? Tko to misli? Dajte imena kolega.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:23 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10032 Lokacija: Banja Luka
|
Primarijus je napisao/la: Svarog je napisao/la: Je li moguće da toliko uprošćeno, da ne kažem plitko , razmišljaš . Svašta. A opet , puno vas je takvih . Srećom , nedovoljno da se spriječi kraj globalnoj tiraniji. Koji drugi razlog jedan hrvat može imat da ga podupire? Ekonomski prosperitet rusije možda? Globalnu tiraniju bi trebao ukinut još veći tiranin, manipulator i zločinac? Razumijem da to četničkoj kopiladi odgovara iz više razloga, ali ne razumijem Hrvate. Četnička kopilad ? Ko su ti , pojasni malo ?
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Lucho
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:29 |
|
|
Zviezda Granda je napisao/la: 1989: 81.5% 2002: 79.83% 2021: 71.76%
6 mil stranaca, u koroni dosta palo, sad raste
Milijun ilegalaca po ministarstvu Stvar je u tome da je 2021. bilo mnogo više nepoznatih i neizjašnjenih nego ranije. Pali su i Tatari, Baškirci, čak i sibirski narodi sa visokim natalitetom. Jedino su muslimani na Kavkazu imali rast i centralnoazijski muslimani (osim Kazahstanaca), ali ni to nije preterano veliki rast. Koliko sam video najviše neizjašnjenih i nepoznatih ima u oblastima koje su na prošlom popisu bile preko 90% etnički ruske. Po ovom popisu ispada da je u Moskvi broj Rusa pao za skoro milion ili procentualno više nego u ostatku Rusije, što nema šanse. Da li je razlog loša organizacija, manjkavost popisa u vreme korone ili nešto drugo ne znam. Među izjašnjenima Rusi su ostali na istom udelu kao i ranije, a u dosta regiona su povećali udeo. Podaci su takvi da se mogu tumačiti na dva načina. Ili udeo od ukupnog broja stanovnika ili od izjašnjenih po nacionalnoj pripadnosti. Ako bi ovaj prvi metod koji koristiš primenili na Češku onda bi došli do zaključka da tamo ima svega 57% etničkih Čeha s obzirom da je preko 30% neizjašnjenih i nepoznatih.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:32 |
|
|
Citat: Koliko je ruskih civila u donjecku i lugansku poginulo od minska 2 početkom 2015. do 24.02.2022 kad je rat zamrznut? Zanima me brojka. Osip jesi uspio pronaći?
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:33 |
|
|
Osip je napisao/la: Putin će riješit režim u Kijevu a potom će politički i ekonomski preslagati marijonetske vlasti europskih zemalja, bez upada.
Na koncu svega ovoga stoji ujedinjena Europa.
A što se tiče ubijenih i proganjenih da Putin nije intervenirao isto bi čekalo narod Donbasa jer režim u Kijevu sigurno nije čekao 8 godina na provodjenje Minska 2 već kao što su i sami rekli rješavanje Donbaskog pitanja.
Putin pola godine ne moze osvojit Ugljedar, Veliku Novoselivku i Hulaipolje sta su NEUTVRDENA sela a ne ova koja su utvrdena od 2015. Ne znam zasto sam sebe zavaravas ni sta imas od svega. Jedinu prednost koju VRF ima nad Ukrajinom je artiljerija a to ce NATO izjednacit do 2025. UkRaJiNc1 uMiRu E i? Ljudi biraju umrit za svoju domovinu a zrtve nisu ni blizu WW1 ili WW2 a Ukrajina ne mora ni imat ekonomiju jer ce NATO sve poklonit od hrane, struje, tenkova, interneta itd.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:38 |
|
|
Velebit je napisao/la: Osip je napisao/la: Putin će riješit režim u Kijevu a potom će politički i ekonomski preslagati marijonetske vlasti europskih zemalja, bez upada.
Na koncu svega ovoga stoji ujedinjena Europa.
A što se tiče ubijenih i proganjenih da Putin nije intervenirao isto bi čekalo narod Donbasa jer režim u Kijevu sigurno nije čekao 8 godina na provodjenje Minska 2 već kao što su i sami rekli rješavanje Donbaskog pitanja.
Putin pola godine ne moze osvojit Ugljedar, Veliku Novoselivku i Hulaipolje sta su NEUTVRDENA sela a ne ova koja su utvrdena od 2015. Ne znam zasto sam sebe zavaravas ni sta imas od svega. Jedinu prednost koju VRF ima nad Ukrajinom je artiljerija a to ce NATO izjednacit do 2025. UkRaJiNc1 uMiRu E i? Ljudi biraju umrit za svoju domovinu a zrtve nisu ni blizu WW1 ili WW2 a Ukrajina ne mora ni imat ekonomiju jer ce NATO sve poklonit od hrane, struje, tenkova, interneta itd. Imaju i puno bolje tenkove.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 15:43 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Nvjerojatna je količina licemjerja od ovih hrvatskih domoljuba, kako seru po ukrajincima i pričaju o njima kao što su srbi pričali o hrvatima, a ukrajinci nam nikad ništa nažao nisu učinili, nego samo dobro. Ukrajinci su 90ih imali najveci neiskoristeni arsenal u Europi i rapidno su smanjivali vojne snage jer nisu imali novca. Takoder, nisu bili dio americke koalicije koja je odlucila na embargo oruzja. Madari i Cile su nam slali oruzje koje im cak nije bilo visak. Zasto nasa 'braca Slaveni, i to Bijelohrvati' nisu slali ni oruzje, ni dobrovoljce nego jedino su Srbima slali?
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|