|
|
Stranica: 1188/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 17:57 |
|
|
Velebit je napisao/la: Podaci su takvi da se mogu tumačiti na dva načina. Ili udeo od ukupnog broja stanovnika ili od izjašnjenih po nacionalnoj pripadnosti. Ako bi ovaj prvi metod koji koristiš primenili na Češku onda bi došli do zaključka da tamo ima svega 57% etničkih Čeha s obzirom da je preko 30% neizjašnjenih i nepoznatih. Ceska je dosta cudna po tom pitanju jer ima apsurdno visok broj ateista i jako edgy ljudi koji 'ne vole naljepnice'.[/quote] Česi slabo šta imaju sa ostatkom slovena osim identiteta i jezika. Oni su u potpunosti germanizovani, i mentalitetski i kulturološki.
|
|
Vrh |
|
 |
Zviezda Granda
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 18:14 |
|
|
K..M je napisao/la: Primarijus je napisao/la: I onda mi netko kaže da je rusija slavenska država, a u njoj desetine milijuna islamista i azijata. RF=Imperij...carstvo....konglomerat naroda. Tko Bizant, Dušanovo, Bugarsko, AU... Kraljevina=NAC DRŽAVA 1 ETNIJE. Oni i ne kriju to, Putin kad kaže Rus misli na Rusijana, a ne Ruskija. I davno je rečeno jasno i glasno, cilj je rast stanovništva, prvenstveno kao rezultat imigracije. Fura se euroazijanstvo i sovjetska nostalgija... Središnji Azijati im daju do znanja da neće bit njihova prćija, javlja se i proturuski osjećaj u Kazahstanu, napadaju se Rusi, a Putin se pravi ćorav i pleše oko njih ko balerina po summitima i dodvorava im se. Solovyov malo ih kritizira, pa se javno ispričava u idućem nastavku.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 18:30 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Lucho je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: 1989: 81.5% 2002: 79.83% 2021: 71.76%
6 mil stranaca, u koroni dosta palo, sad raste
Milijun ilegalaca po ministarstvu Stvar je u tome da je 2021. bilo mnogo više nepoznatih i neizjašnjenih nego ranije. Pali su i Tatari, Baškirci, čak i sibirski narodi sa visokim natalitetom. Jedino su muslimani na Kavkazu imali rast i centralnoazijski muslimani (osim Kazahstanaca), ali ni to nije preterano veliki rast. Koliko sam video najviše neizjašnjenih i nepoznatih ima u oblastima koje su na prošlom popisu bile preko 90% etnički ruske. Po ovom popisu ispada da je u Moskvi broj Rusa pao za skoro milion ili procentualno više nego u ostatku Rusije, što nema šanse. Da li je razlog loša organizacija, manjkavost popisa u vreme korone ili nešto drugo ne znam. Među izjašnjenima Rusi su ostali na istom udelu kao i ranije, a u dosta regiona su povećali udeo.  Podaci su takvi da se mogu tumačiti na dva načina. Ili udeo od ukupnog broja stanovnika ili od izjašnjenih po nacionalnoj pripadnosti. Ako bi ovaj prvi metod koji koristiš primenili na Češku onda bi došli do zaključka da tamo ima svega 57% etničkih Čeha s obzirom da je preko 30% neizjašnjenih i nepoznatih. Decu nisu dobro popisali , stvarni broj Rusa je veći .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 18:34 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
Zviezda Granda je napisao/la: K..M je napisao/la: RF=Imperij...carstvo....konglomerat naroda.
Tko Bizant, Dušanovo, Bugarsko, AU...
Kraljevina=NAC DRŽAVA 1 ETNIJE. proturuski osjećaj u Kazahstanu, Više se oseća kineski uticaj .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 20:44 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10254 Lokacija: Banja Luka
|
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 21:02 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Mujo bio sam u rusiji prošle godine 4 puta. Ja često dolazim kod njih zbog prirode posla. Kako to, zašto, na koji način, mora da te zajebajem pitaš se sad jelda?  Ne vrijeđaj najboljeg ikad, u najgorem slučaju, sutra se izjednačava s njim đovak, naravno kad je Nadal ozlijeđen i nije bio u mogućnosti nastaviti turnir.. Nadal sa prošlog AO bi ga sutra tukao. Pa kako te nije sramota?! Ovamo si protiv Rusije a 4x godišnje ideš u Rusiju kad je uzeti lovu. Razočarao si me i kao čovjek i kao LGBT aktivist. A ti Bobi džaba revnuješ, kao jedna časna sestra... Vraćala se časna sestra vlakom, i u kupeu sretne školsku prijateljicu, extra napucanu i sređenu, minić itd. Baš super izgledaš! - kaže časna frendici... E, draga, da ti ne lažem čime se bavima, ja sam ti elitna kuraba - veli joj frendica. Evo vidiš ovaj kožni mantil na meni, to sam dobila od jednog tipa, upravo idem po novo auto od drugog, od trećeg sam dobila vikendicu... Vratila se časna u svoj župni ured, legla da spava, kad netko kuca oko ponoći... Tko je? - pita ona...Ja sam...Fra Tomo, otvori! - šapće muški glas. Ma m'rš, jeb'le te tvoje bombone!! - dreknu časna 
|
|
Vrh |
|
 |
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 21:12 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Mujo bio sam u rusiji prošle godine 4 puta. Ja često dolazim kod njih zbog prirode posla. Kako to, zašto, na koji način, mora da te zajebajem pitaš se sad jelda?  Ne vrijeđaj najboljeg ikad, u najgorem slučaju, sutra se izjednačava s njim đovak, naravno kad je Nadal ozlijeđen i nije bio u mogućnosti nastaviti turnir.. Nadal sa prošlog AO bi ga sutra tukao. Pa kako te nije sramota?! Ovamo si protiv Rusije a 4x godišnje ideš u Rusiju kad je uzeti lovu. Razočarao si me i kao čovjek i kao LGBT aktivist. bezveze uspoređiješ. ja sam poslovno za različite firme odlazio u moskvu i dugo sam poslovao sa njima, znam ih u dušu. mogu reći da danas imam isto mišljenje o njima kao i prie 30 godina, nisam se prevario. oni su za naš zapadni pojam socijalno nekompitabilni 
|
|
Vrh |
|
 |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 22:54 |
|
|
Helikopter koji se koristi za prijevoz Putina srušio se prilikom slijetanjahttps://www.index.hr/mobile/vijesti/cla ... i_ostalo_mLijepa ideja. Rusi su domišljati nema šta. Lijep bi bio završetak za malog kepeca. I onda povlačenje iz Ukrajine. I vuk sit i ovce na broju. Da sam na mjestu Putina ne bih više letio. 
|
|
Vrh |
|
 |
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 23:01 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Mujo bio sam u rusiji prošle godine 4 puta. Ja često dolazim kod njih zbog prirode posla. Kako to, zašto, na koji način, mora da te zajebajem pitaš se sad jelda?  Ne vrijeđaj najboljeg ikad, u najgorem slučaju, sutra se izjednačava s njim đovak, naravno kad je Nadal ozlijeđen i nije bio u mogućnosti nastaviti turnir.. Nadal sa prošlog AO bi ga sutra tukao. Pa kako te nije sramota?! Ovamo si protiv Rusije a 4x godišnje ideš u Rusiju kad je uzeti lovu. Razočarao si me i kao čovjek i kao LGBT aktivist. Meni ovo djeluje kao logično objašnjenje. 
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
 |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 28 sij 2023, 23:10 |
|
|
neman je napisao/la: bezveze uspoređiješ. ja sam poslovno za različite firme odlazio u moskvu i dugo sam poslovao sa njima, znam ih u dušu. mogu reći da danas imam isto mišljenje o njima kao i prie 30 godina, nisam se prevario. oni su za naš zapadni pojam socijalno nekompitabilni  Odeš na istok, nekompatibilni, odeš na zapad, zovu te prljavim slovenom. Pa gde sada jebo mamu.
|
|
Vrh |
|
 |
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 00:40 |
|
|
https://youtu.be/PYkgs8gBQ1o100 novih teških labudica za prijenos M1A2 iskrcano u nizozemskoj, uz postojeće, dodatni.. jedini mogu vući Abramse, od. 65 tona. Nekako sumljam da će biti samo 31 americki tenk.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 09:14 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 27540 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Dutch01 je napisao/la: Iran se nema šta petljati u rat koji se njega nimalo ne tiče. A to petljanje snosi određene neugodne posljedice! A Hrvatsku se eto tiče. LoL.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 09:18 |
|
|
neman je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa kako te nije sramota?! Ovamo si protiv Rusije a 4x godišnje ideš u Rusiju kad je uzeti lovu. Razočarao si me i kao čovjek i kao LGBT aktivist.
bezveze uspoređiješ. ja sam poslovno za različite firme odlazio u moskvu i dugo sam poslovao sa njima, znam ih u dušu. mogu reći da danas imam isto mišljenje o njima kao i prie 30 godina, nisam se prevario. oni su za naš zapadni pojam socijalno nekompitabilni  Evo ga i ovaj redovito ide u Rusiju. Hajmo svi vi koji redovito idete tamo, dignite 2 prsta,
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 09:23 |
|
|
Bobovac je napisao/la: neman je napisao/la: bezveze uspoređiješ. ja sam poslovno za različite firme odlazio u moskvu i dugo sam poslovao sa njima, znam ih u dušu. mogu reći da danas imam isto mišljenje o njima kao i prie 30 godina, nisam se prevario. oni su za naš zapadni pojam socijalno nekompitabilni  Evo ga i ovaj redovito ide u Rusiju. Hajmo svi vi koji redovito idete tamo, dignite 2 prsta, Jesi li ti bio u Rusiji i koliko puta?
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 09:34 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Bobovac je napisao/la:
Evo ga i ovaj redovito ide u Rusiju.
Hajmo svi vi koji redovito idete tamo, dignite 2 prsta,
Jesi li ti bio u Rusiji i koliko puta? Ja idem u Rusiju najmanje 5x godišnje, isto kao i drugi na ovome forumu. Baš sam se prekjučer vratio iz Pitera. Kako često ti ideš?
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 11:02 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Pa kako te nije sramota?!
Ovamo si protiv Rusije a 4x godišnje ideš u Rusiju kad je uzeti lovu.
Razočarao si me i kao čovjek i kao LGBT aktivist.
A ti Bobi džaba revnuješ, kao jedna časna sestra... Vraćala se časna sestra vlakom, i u kupeu sretne školsku prijateljicu, extra napucanu i sređenu, minić itd. Baš super izgledaš! - kaže časna frendici... E, draga, da ti ne lažem čime se bavima, ja sam ti elitna kuraba - veli joj frendica. Evo vidiš ovaj kožni mantil na meni, to sam dobila od jednog tipa, upravo idem po novo auto od drugog, od trećeg sam dobila vikendicu... Vratila se časna u svoj župni ured, legla da spava, kad netko kuca oko ponoći... Tko je? - pita ona...Ja sam...Fra Tomo, otvori! - šapće muški glas. Ma m'rš, jeb'le te tvoje bombone!! - dreknu časna  Točno. Pitanje je SAMO CIJENE. Svak ima svoj CJENIK za prodaju. Netki su za kikiriki na rasprodaji, tko bušan kurton, dok su drugi EXTRA skupi i ne daju se na diskont ili dampingu. 
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 11:07 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6503 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Zviezda Granda je napisao/la: K..M je napisao/la: RF=Imperij...carstvo....konglomerat naroda.
Tko Bizant, Dušanovo, Bugarsko, AU...
Kraljevina=NAC DRŽAVA 1 ETNIJE. Oni i ne kriju to, Putin kad kaže Rus misli na Rusijana, a ne Ruskija. I davno je rečeno jasno i glasno, cilj je rast stanovništva, prvenstveno kao rezultat imigracije. Fura se euroazijanstvo i sovjetska nostalgija... Središnji Azijati im daju do znanja da neće bit njihova prćija, javlja se i proturuski osjećaj u Kazahstanu, napadaju se Rusi, a Putin se pravi ćorav i pleše oko njih ko balerina po summitima i dodvorava im se. Solovyov malo ih kritizira, pa se javno ispričava u idućem nastavku. Sjever Kazahstana je ETNIČKI RUSKI....tih 18% tamo žive. Tamo ide transibirski vlak i tračnice....imaju kozmički program...tako da neće ići tako lako. Bude to Ukr 2.0.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 12:32 |
|
|
Eto vidiš @Rutinerr da jesu oslobodili.
|
|
Vrh |
|
 |
tucepi
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 12:50 |
|
|
K..M je napisao/la: Zviezda Granda je napisao/la: Oni i ne kriju to, Putin kad kaže Rus misli na Rusijana, a ne Ruskija.
I davno je rečeno jasno i glasno, cilj je rast stanovništva, prvenstveno kao rezultat imigracije.
Fura se euroazijanstvo i sovjetska nostalgija...
Središnji Azijati im daju do znanja da neće bit njihova prćija, javlja se i proturuski osjećaj u Kazahstanu, napadaju se Rusi, a Putin se pravi ćorav i pleše oko njih ko balerina po summitima i dodvorava im se.
Solovyov malo ih kritizira, pa se javno ispričava u idućem nastavku.
Sjever Kazahstana je ETNIČKI RUSKI....tih 18% tamo žive. Tamo ide transibirski vlak i tračnice....imaju kozmički program...tako da neće ići tako lako. Bude to Ukr 2.0. Za 10 godina neće biti ni 2% rusa u Kazahstanu, Kazaci imaju prosječno 3.6 djece po ženi, Ruskinje ispod 1 i sele za Rusiju. U prošlom izbornom ciklusu grdonačelnici svih ruskih gradova n sjeveru su postali Kazaci, i imaju apsolutnu većinu u pokrajinama + najveća čast i želja mladog Kazhstanca je oženiti Ruskinju. Na youtube vido zapisi o mješanim brakovima, muški uvijek kazahstanac, muški Rusi u Rusiju.
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 14:31 |
|
|
I jedni i drugi se petljaju kako bi se vojnoindustrijsko-političke elite nastavile bogatiti prodajom oružja, ukratko
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 18:40 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Je li itko od proukrajinaca na temi spreman priznati da su Ukr gubici znacajno veci od ruskih, iako se brane? I ako da, za koliko su veci?
Jednostavno pitanje na kojem ce se vidit sva infantilnost nekih Bonus: je li vrijedilo? mi priznat? šta smo mi sanitet? nemoj bit jadan kao onaj agintakos! niti znamo gubitke jednih niti drugih to su vojne tajne.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 18:47 |
|
|
DrMag je napisao/la: kakava vi glupa uvjerenja imate, nevjerojatno. sve te yugo generacije su glupe ko kurac
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 19:33 |
|
|
Rusi su takve ba-lijetine kad bolje pogledam 
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 19:57 |
|
|
Ja govorim univerzalno a ne o pojedinim slucajevima :)
Ili ces ti rec da je to vecina ameriknaca ,da su bedniji od rusa?
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 29 sij 2023, 20:01 |
|
|
Hajde nemojte i ovu temu zasrati zapadnim ludilom. :)
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|