|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 40 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 25 kol 2021, 19:15 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Nemojte se žaliti. Takve plaće ih tjeraju da odsele. Sve je kako treba biti.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Karabaja
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 25 kol 2021, 19:20 |
|
Pridružen/a: 17 ožu 2021, 16:33 Postovi: 11338 Lokacija: Global South
|
POL_GASOL je napisao/la: Iz prve ruke znam mujgure koji glasaju za komsica, za SDA, rade kod Hrvata, uzimaju pare, citave obitelji, i pljuju ih cim dođu kući da se ozderu. Ja znam kroate koji zive na budžetu BiH a pljuju je cim dođu kuci da havljaju.
_________________ HBEXIT 2070
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 25 kol 2021, 19:35 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3923 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Iz prve ruke znam mujgure koji glasaju za komsica, za SDA, rade kod Hrvata, uzimaju pare, citave obitelji, i pljuju ih cim dođu kući da se ozderu. Ja znam kroate koji zive na budžetu BiH a pljuju je cim dođu kuci da havljaju. Nije ti proračun babin.
|
|
Vrh |
|
 |
Gazda
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 25 kol 2021, 19:40 |
|
Pridružen/a: 08 svi 2020, 16:23 Postovi: 3923 Lokacija: Stolni grad
|
Karabaja je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Iz prve ruke znam mujgure koji glasaju za komsica, za SDA, rade kod Hrvata, uzimaju pare, citave obitelji, i pljuju ih cim dođu kući da se ozderu. Ja znam kroate koji zive na budžetu BiH a pljuju je cim dođu kuci da havljaju. Kad se taj proračun puni tad se ne pita voli li se BiH, mi uplaćujemo više poreza u postku nego vi suniti mrtvi, Sarajevo i sunitski uhljebi parazitiraju na mojoj firmi i firmi iz ZH.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 21 ruj 2021, 21:54 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24409 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
|
Vrh |
|
 |
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 21 ruj 2021, 21:59 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37889 Lokacija: Gl. grad regije
|
Ne mora, ali je bolje za njih jer bi morao pravit svoje akumulatore u koje bi spremao struju.
Ovako se spoji na trafostanicu i boli ga briga. D
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
 |
ivica
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 21 ruj 2021, 22:01 |
|
|
lider30 je napisao/la: https://www.dnevnik.ba/vijesti/radovi-se-blize-kraju-postavljeni-solarni-paneli-na-krovu-laste-2616964?showPhotoGallery Nismo ovo ni prokomentirali. Solarni paneli na krovu objekta Laste, sto je za juznu Hercegovinu jako dobra opcija. Sada mene interesira, kako ce on ovo tehnicki izvesti, jer koliko ja znam, sve sto se proizvede struje u BiH mora se prodati jednoj od elektroprivreda u BiH u ovom slucaju JP EPHZHB d.d. Dakle prodati struju JP EPHZHB, pa nazad kupiti ili? Ima lovu i realizirati će, dobit će još poticaje kroz naknadu za obnovljive izvore koju plaća svaki Hrvat u Herceg Bosni. Gazde rade svoj posao, a marvu oderi.kao i dosad, zar je drugačije ikad bilo... Ovo je jedan novi level... Stariji modeli su na principu telekomunikacija i elektrodistribucije gdje prosječan Hrvat Herceg Bosne plaća priključak i dio infrastrukture u davnim zaboravljenim vremenima po tisuće maraka, danas je to ili privatizirano ili u rukama HDZa i ratnih profitera Herceg Bosne.
_________________ https://youtu.be/sJnJi5tcqxQ
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 22 ruj 2021, 17:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 80718 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
lider30 je napisao/la: https://www.dnevnik.ba/vijesti/radovi-se-blize-kraju-postavljeni-solarni-paneli-na-krovu-laste-2616964?showPhotoGallery Nismo ovo ni prokomentirali. Solarni paneli na krovu objekta Laste, sto je za juznu Hercegovinu jako dobra opcija. Sada mene interesira, kako ce on ovo tehnicki izvesti, jer koliko ja znam, sve sto se proizvede struje u BiH mora se prodati jednoj od elektroprivreda u BiH u ovom slucaju JP EPHZHB d.d. Dakle prodati struju JP EPHZHB, pa nazad kupiti ili? Vjerojatno, jer može prodati skuplje a kupiti jefinije.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 13 lis 2021, 09:32 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24409 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Lasta Capljina Postano: 13 lis 2021, 10:25 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
lider30 je napisao/la: 
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Lasta Čapljina Postano: 25 vel 2022, 23:12 |
|
|
Izgleda da su Lastini proizvodi dosli u trgovine i samoposluge. Svaka mu cast, sto je investiciju doveo do kraja. 
|
|
Vrh |
|
 |
daramo
|
Naslov: Re: Lasta Čapljina Postano: 25 vel 2022, 23:14 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 41489 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Da baš danas primijetio na policama u Konzumu.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
 |
Rondo
|
Naslov: Re: Lasta Čapljina Postano: 26 vel 2022, 09:25 |
|
|
Zna li itko s koliko je Lasta zaposlenih krenula?
|
|
Vrh |
|
 |
lider30
|
Naslov: Re: Lasta Čapljina Postano: 29 sij 2023, 13:13 |
|
|
Zasad trzište BiH, Crna Gora i Hrvatska. Od sljedeceg tjedna i Slovenija. Citat: Od početka rujna ‘Lasta’ se prodaje na tržištu Hrvatske. Nakon toga Lasta se proširila na tržište Crne Gore, a sljedeći tjedan moći će se naći na policama trgovačkih centara u Slovenije. Ovako velik projekat i ‘Lasta’ kao brand nam ne dozvoljavaju da pravimo ogromne korake, već idemo tržište po tržište, analiziramo podatke i donosimo odluke za dalje. Cilj nam je širenje i dalje u EU, najprije na tržište Austrije, rekli su iz Laste.
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Lasta Čapljina Postano: 02 vel 2023, 10:03 |
|
|
Nek stavi "žohar free" keksi i skočit će mu prodaja svuda.
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|