|
|
Stranica: 21/24.
|
[ 589 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Dutch01
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 21 ožu 2022, 12:32 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Jučer vidio Velimira Bujanca u noćnom klubu Mint u Zagrebu. Slikao se sa djevojkama. Idemo u H2O kolega nekad?  Zasad samo Mint. Mislim otići koji put i u Boogaloo koji mi je još i bliži, mada ni H20 nije daleko. Bujanec je dobio malo sijede.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 00:56 |
|
|
Kaze Bujke: Zagreb slavi Dan pobede, a slave ga i na Ravnoj gori... Kakav car. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
 |
weasel
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 14:31 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Kaze Bujke: Zagreb slavi Dan pobede, a slave ga i na Ravnoj gori... Kakav car.  Jesi se pronašao uvrijeđen Aleksa? Da vi pošteni ravnogoraši slavite taj komunistički blagdan 
_________________ Ubi’st nostrum imperium?
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 15:44 |
|
|
weasel je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kaze Bujke: Zagreb slavi Dan pobede, a slave ga i na Ravnoj gori... Kakav car.  Jesi se pronašao uvrijeđen Aleksa? Da vi pošteni ravnogoraši slavite taj komunistički blagdan  Dan Evrope, koja je osudila kako nacifasizam, tako i komunizam. Pranjani i strani ambasadori koji odaju pocast JVO: Citat: Na početku obeležavanja predsednik Vučić, delegacije SAD, Italije, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Poljske, opštine Gornji Milanovac, porodice Karađorđević i Fondacije Halijard položile su vence na spomenik "Aerodrom slobode i ratnog savezništva SAD i trupa generala Draže Mihailovića". https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati? 
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 18:54 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: weasel je napisao/la: Jesi se pronašao uvrijeđen Aleksa? Da vi pošteni ravnogoraši slavite taj komunistički blagdan  Dan Evrope, koja je osudila kako nacifasizam, tako i komunizam. Pranjani i strani ambasadori koji odaju pocast JVO: Citat: Na početku obeležavanja predsednik Vučić, delegacije SAD, Italije, Velike Britanije, Francuske, Kanade, Poljske, opštine Gornji Milanovac, porodice Karađorđević i Fondacije Halijard položile su vence na spomenik "Aerodrom slobode i ratnog savezništva SAD i trupa generala Draže Mihailovića". https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati?  Ne postoji nikakav dan Evrope,nego samo dan pobjede. Taj dan Evrope su izmislili da bi ga mogli slavit pederi,lezbe,i četnici.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 19:04 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Dan Evrope, koja je osudila kako nacifasizam, tako i komunizam. Pranjani i strani ambasadori koji odaju pocast JVO: https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati?  Ne postoji nikakav dan Evrope,nego samo dan pobjede. Taj dan Evrope su izmislili da bi ga mogli slavit pederi,lezbe,i četnici. Ne brabonjaj ugursuzu zutobrkati, nego nauci da zivikujes isto sto i ove lepe momcine, delije, junacine...
|
|
Vrh |
|
 |
Graničar18
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 11 svi 2022, 19:08 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Ne postoji nikakav dan Evrope,nego samo dan pobjede. Taj dan Evrope su izmislili da bi ga mogli slavit pederi,lezbe,i četnici. Ne brabonjaj ugursuzu zutobrkati, nego nauci da zivikujes isto sto i ove lepe momcine, delije, junacine... Ne posjećujem parade ponosa.
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 svi 2022, 16:09 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati?  nadam se da ste ponosni što ste doprinjeli pobjedi komunizma, uspsotavi makedonske i crnogorske nacije i republike, AP Kosova i unitarne građanske BIH. i još poslije Draža streljan.... čestitam vam na vašem doprinosu istome!
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 svi 2022, 20:02 |
|
|
divizija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: https://www.b92.net/info/vesti/index.ph ... id=1591465Cica odlikovan za saveznistvo i doprinos pobedi. Je li potrebno nesto objasnjavati?  nadam se da ste ponosni što ste doprinjeli pobjedi komunizma, uspsotavi makedonske i crnogorske nacije i republike, AP Kosova i unitarne građanske BIH. i još poslije Draža streljan.... čestitam vam na vašem doprinosu istome! Ti pricas o gradjanskom a ja o svetskom ratu. U gradjanski su se umesali Sovjeti i zato je takav ishod.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 svi 2022, 14:04 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Ti pricas o gradjanskom a ja o svetskom ratu. U gradjanski su se umesali Sovjeti i zato je takav ishod. ne, ja tebi prićam upravo o svjetskom ratu bez Sovjeta, Švabo bi dan danas ovdje gazdovao, ne bi bilo ni Titinih ni Dražinih veterana na paradama. U ovom djelu Europe, borba protiv Švabe je bila efektivno, borba za Sovjete. Znao je to i tvoj Čiča, zato nije gubio vrijeme na borbu sa Švabama.
|
|
Vrh |
|
 |
Harezm
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 svi 2022, 20:50 |
|
|
Aleksa je djelomično upravu kad kaže da bi četnici pobijedili da nije bilo Sovjeta. 
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 svi 2022, 22:25 |
|
|
divizija je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ti pricas o gradjanskom a ja o svetskom ratu. U gradjanski su se umesali Sovjeti i zato je takav ishod. ne, ja tebi prićam upravo o svjetskom ratu bez Sovjeta, Švabo bi dan danas ovdje gazdovao, ne bi bilo ni Titinih ni Dražinih veterana na paradama. U ovom djelu Europe, borba protiv Švabe je bila efektivno, borba za Sovjete. Znao je to i tvoj Čiča, zato nije gubio vrijeme na borbu sa Švabama. Sovjeti su morali da pregaze pola Evrope da bi dosli do Rajhstaga, ali eto, u Jugoslaviju bas i nisu morali da ulaze, jer bi se Svabe ionako povukle. Ali su usli da postave revolucionarnu vlast, nelegalnu vlast. Da nisu, cetnici bi dobili gradjanski rat. A svetski su svakako dobili kao deo pobednicke koalicije.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 15 svi 2022, 18:34 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Sovjeti su morali da pregaze pola Evrope da bi dosli do Rajhstaga, ali eto, u Jugoslaviju bas i nisu morali da ulaze, jer bi se Svabe ionako povukle. Ali su usli da postave revolucionarnu vlast, nelegalnu vlast. Da nisu, cetnici bi dobili gradjanski rat. A svetski su svakako dobili kao deo pobednicke koalicije. Četnici nikada ne bi ovladali čitavom Jugoslavijom, za to je šansa ravno 0, možda bi dobil irat među Srbima, ali nikada bez vanjske pomoi ne bi ovladali čitavom tom državom. poanta priče koju ti ja govorim je da je za građasnki rat u Jugosalviji presudan bio ishod svjetskog rata. komunisti su mogli izgubiti samo ako Švabe ne izgube. dakle, svaki pucanj u Švabu je bio pucanj za komunisitčku pobjedu, htio ne htio. Tvoj Čiča je to jako dobro razumio i zato na Švabu pucat nije htio. Slabiji Švabo=jači komunisti.
|
|
Vrh |
|
 |
borak
|
Naslov: Velimir Bujanec - emisija Bujica Postano: 12 lip 2022, 16:58 |
|
|
Nisam vidio ima li tema o dotičnom novinaru, ako ima ispričavam se. Zanima me mišljenje forumaša o njemu. Meni je dosta nepouzdan, ali cijenim ga kao istraživačkog novinara, zna iskopati zanimljive stvari. Inače neki dan sam mu zalijepio sliku na fb stranici kako je ugostio Plenkija 2014. godine i dobio sam momentalni ban. 
_________________ Branit ćemo ono što je naše..
|
|
Vrh |
|
 |
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Velimir Bujanec - emisija Bujica Postano: 12 lip 2022, 18:40 |
|
|
Ima tema kume vec jbg
Bujica.tv
|
|
Vrh |
|
 |
Brane
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 13 kol 2022, 13:11 |
|
|
Privitak/ci: |

Screenshot 2022-08-13 at 13-07-24 'NISAM TE VIDIO NA SPROVODU' Bujanec riječima izmasakrirao Babića 'Vidiš da nije dobro generalizirati. Babinjo ni tvoj pokojni novinar nije se cijepio' - Dnevno.hr.png [ 31.07 KiB | Pogledano 2608 put/a. ]
|

Screenshot 2022-08-13 at 13-07-54 'NISAM TE VIDIO NA SPROVODU' Bujanec riječima izmasakrirao Babića 'Vidiš da nije dobro generalizirati. Babinjo ni tvoj pokojni novinar nije se cijepio' - Dnevno.hr.png [ 17.13 KiB | Pogledano 2608 put/a. ]
|
_________________ JA SAM ZAGREB !!!
|
|
Vrh |
|
 |
NiceBoyZg
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 12 sij 2023, 12:01 |
|
Pridružen/a: 29 pro 2018, 13:46 Postovi: 1665 Lokacija: Zagreb, RH, EU, safe European home
|
Pogledao dvije prve epizode ove godine. Samo se napadaju Dodik, Dačić i Srbi, brine za opstanak BIH, dosadne gluposti. Jedino je prvi gost rekao nešto kratko o bošnjačkom ponašanju.
|
|
Vrh |
|
 |
Primorac99
|
Naslov: Re: Velimir Bujanec - emisija Bujica Postano: 19 sij 2023, 22:54 |
|
|
borak je napisao/la: Nisam vidio ima li tema o dotičnom novinaru, ako ima ispričavam se. Zanima me mišljenje forumaša o njemu. Meni je dosta nepouzdan, ali cijenim ga kao istraživačkog novinara, zna iskopati zanimljive stvari. Inače neki dan sam mu zalijepio sliku na fb stranici kako je ugostio Plenkija 2014. godine i dobio sam momentalni ban.  Uglavnom se slažem, no kako je tema BiH smatran da isuviše napada Dodika i RS, a preblag je prema velikobošnjačkim aspiracijama it.d. Ustvari problem koji dijeli s Hasanbegovićem. Eh da, i ne sviđa mi se što je tijekom pandemije ugošćavao radikalne antivaksere i slične ridikule (Sladoljev, Gajski i ostala kompanija).
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Velimir Bujanec - emisija Bujica Postano: 20 sij 2023, 15:06 |
|
|
Primorac99 je napisao/la: Eh da, i ne sviđa mi se što je tijekom pandemije ugošćavao radikalne antivaksere i slične ridikule (Sladoljev, Gajski i ostala kompanija). za to mu treba odati priznanje jer je praktički jedini medij koji je omogućio pluralizam u tom periodu. nisu oni nužno u pravu, ali biti u jednoumlju je katastrofa.
|
|
Vrh |
|
 |
storarare
|
Naslov: Re: Velimir Bujanec - emisija Bujica Postano: 20 sij 2023, 15:25 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
divizija je napisao/la: Primorac99 je napisao/la: Eh da, i ne sviđa mi se što je tijekom pandemije ugošćavao radikalne antivaksere i slične ridikule (Sladoljev, Gajski i ostala kompanija). za to mu treba odati priznanje jer je praktički jedini medij koji je omogućio pluralizam u tom periodu. nisu oni nužno u pravu, ali biti u jednoumlju je katastrofa. Pola pregleda mu je dolSrbije - Svaki srpski desničar je šerova neki segmment tih epizoda -
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
 |
Eminencija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 01 vel 2023, 00:06 |
|
|
Kad vec gledate bujicu a ne "kreatori istine" da vam malo skrenem pažnju. U emisiji koja nije anti RS i HB kao glupa bujica je gostovao ministar energetike RH-a i molim primjetite da tamo voditelj niti nezada HRHB u pitanje nego ministar sam u pitanju o LNG-u daje odgovor koji obrazlaze RH politiku LNG-a vezanjem BIH energetski za RH,jacanjem veza sa hercegovinom,jacanjem hrvata BIH,dovođenje BIH u ovisnost o RH.
Sada se o HB nepostavlaju pitanja,ona se namece kao odgovor na neke opce hrvatske interese,cestitam usli ste u mainstream i to kao odgovor i cilj hrvatske drzave,jako popularna tema.
_________________ Jedino oružje im je pero, ali su nepismeni.
|
|
Vrh |
|
 |
Robbie MO
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 06 vel 2023, 08:41 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 81774 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Jel ovi fašisti još uvijek postoje
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 06 vel 2023, 20:09 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Jel ovi fašisti još uvijek postoje trenutno je Bujo bliže anarhizmu nego ti, a ti fašizmu nego on
|
|
Vrh |
|
 |
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 06 vel 2023, 20:14 |
|
|
divizija je napisao/la: Robbie MO je napisao/la: Jel ovi fašisti još uvijek postoje trenutno je Bujo bliže anarhizmu nego ti, a ti fašizmu nego on Po pitanju vakcinisanja je blizi anarhizmu?
|
|
Vrh |
|
 |
divizija
|
Naslov: Re: Tv. Bujica Postano: 08 vel 2023, 17:49 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Po pitanju vakcinisanja je blizi anarhizmu?
po pitanju pokornosti sistemu
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: labatt i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|