|
|
Stranica: 1204/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 13:44 |
|
|
Ja se nadam da ce se oni nekada dogovoriti, prilicno je jednostavno, Kijev batali NATO pakt, Rusija pristane na dogovor.
Ali od toga nema nista jer je NATO zagrizao kao pas za kobasicu.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 13:53 |
|
|
K..M je napisao/la: Mar-kan je napisao/la: Njega sam spomenuo - i njemu slični, te koje si naveo. Kmeka, plač, bojazan i strah od NATO satnije na općilištu su muzika za moje uši. Prigožon, Medved i ini lede krv. Baš im lede krv. Btw, Terminator već prdnuo u čabar, hasta la vista..?
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 14:04 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Mar-kan je napisao/la: K..M je napisao/la: Kmeka, plač, bojazan i strah od NATO satnije na općilištu su muzika za moje uši. Prigožon, Medved i ini lede krv. Baš im lede krv. Btw, Terminator već prdnuo u čabar, hasta la vista..?
Normalno je da se rashodiraju igračke. Čak i ako su napredni Terminatori...bitna je samo zabosti stjeg RF na Rajstagu u Kijevu i Lavovu.
Putin je matori komunjara, tko laŽanini...pregazilo ga vrijeme...Medved i Prigožin u TANDEMU CIVILNO-VOJNI duo je TOP.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 14:07 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Mi? Potpisali smo svi. Nije vam to fino, gurati nama BiH u ruke kad se nešto potpisivalo, a u drugim slučajevima galamite kako mi prisvajamo BiH samo za sebe. Odlučite se je li BiH sviju nas ili je, kao u ovom primjeru, samo naša ostavština i naša odgovornost?
poanta je pto je bilo prije. Prije daytona je lege artis postojala građanska BIH. Više ne postoji.
Život teče kakogod. Sutra da bude svjetski rat i da svaki kutak zemlje bude pod borbenim dejstvima, život bi tekao dalje.
Ukrima Rusi nude da im budu kuče na uzici. Ponizni sluga za narednih x00 godina. Oni neće. Evo primjer: zamisli da ti je ostala Turska do Une i da ti nude da im budeš sluga 500 godina. Da li bi pristao? Znamo i ti i ja odgovor.
Ukrima Rusi nude nešto što je već prihvatila Srbija vis-a-vis NATO saveza ili Cipar vis-a-vis Turske. I nisu propali. Uostalom, Palestincima se nudi daleko manje, pa se svi čude što ne potpišu. Zapravo je jedino pitanje ono o demilitarizaciji. Tu se najvipe koplja lomi. Rusi žele zaustaviti daljnji dotok oružja u Ukrajinu, a ovi hoće jamstva ako na to pristanu. A jamstva su opasnost jer uvode u idući mogući sukob SAD i Rusiju. Možda se primirje postigne bez tog djela, a Zapad drugačije garantira pomoć Ukrajini.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 14:12 |
|
|
divizija je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Mi? Potpisali smo svi. Nije vam to fino, gurati nama BiH u ruke kad se nešto potpisivalo, a u drugim slučajevima galamite kako mi prisvajamo BiH samo za sebe. Odlučite se je li BiH sviju nas ili je, kao u ovom primjeru, samo naša ostavština i naša odgovornost?
poanta je pto je bilo prije. Prije daytona je lege artis postojala građanska BIH. Više ne postoji.
Život teče kakogod. Sutra da bude svjetski rat i da svaki kutak zemlje bude pod borbenim dejstvima, život bi tekao dalje.
Ukrima Rusi nude da im budu kuče na uzici. Ponizni sluga za narednih x00 godina. Oni neće. Evo primjer: zamisli da ti je ostala Turska do Une i da ti nude da im budeš sluga 500 godina. Da li bi pristao? Znamo i ti i ja odgovor.
Ukrima Rusi nude nešto što je već prihvatila Srbija vis-a-vis NATO saveza ili Cipar vis-a-vis Turske. I nisu propali. Uostalom, Palestincima se nudi daleko manje, pa se svi čude što ne potpišu. Zapravo je jedino pitanje ono o demilitarizaciji. Tu se najvipe koplja lomi. Rusi žele zaustaviti daljnji dotok oružja u Ukrajinu, a ovi hoće jamstva ako na to pristanu. A jamstva su opasnost jer uvode u idući mogući sukob SAD i Rusiju. Možda se primirje postigne bez tog djela, a Zapad drugačije garantira pomoć Ukrajini. Misliš da bi Srbija pristala da su se smatrali jakim da se mogu oduprijeti? Što je najgore, oni su čak i mislili da se mogu oglušiti, pa kad je krenulo bombardovanje, kao oborićemo im avione. Palestinci nemaju nikakvu moć. Njih su Jevreji gurnuli na društvene margine. Kako to uporediti sa zemljom od 40 miliona stanovnika? Ko može da ih krivi? Znači sutra da se potpiše mir, šta god se Rusima ne svidi, oni bi silom riješili. A ovi nemaju čime da se brane. Na to im neće nikad pristati. Problem je što Ukrajinci drže konstantu i za Donbas i Krim. Da bez toga nema nikakve priče o primirju. Koliko je to realno...za Donbas bih rekao 10 %. za Krim bez šansi. To Rusi nikad neće pustiti. Da li će Ameri ubijediti u nekom momentu Zelenskog da potpiše neku vrstu sporazuma bez tih teritorija...ako i da, to sigurno neće biti skoro. Gledaćemo rusku ofanzivu, pa poslije gdje je ko.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 14:18 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Misliš da bi Srbija pristala da su se smatrali jakim da se mogu oduprijeti? Što je najgore, oni su čak i mislili da se mogu oglušiti, pa kad je krenulo bombardovanje, kao oborićemo im avione.
Palestinci nemaju nikakvu moć. Njih su Jevreji gurnuli na društvene margine. Kako to uporediti sa zemljom od 40 miliona stanovnika?
Ko može da ih krivi? Znači sutra da se potpiše mir, šta god se Rusima ne svidi, oni bi silom riješili. A ovi nemaju čime da se brane. Na to im neće nikad pristati.
Problem je što Ukrajinci drže konstantu i za Donbas i Krim. Da bez toga nema nikakve priče o primirju. Koliko je to realno...za Donbas bih rekao 10 %. za Krim bez šansi. To Rusi nikad neće pustiti.
Da li će Ameri ubijediti u nekom momentu Zelenskog da potpiše neku vrstu sporazuma bez tih teritorija...ako i da, to sigurno neće biti skoro.
Gledaćemo rusku ofanzivu, pa poslije gdje je ko. ako se Ukrajinci zanose time da će vratiti sve što su Rusi uzeli, onda će rat trajati dok god ima naroda da za to gine. Ameri neće Zelenskog uvjeriti da potpiše ništa, oni ga uvjeravaju da nastavi rat dok god ima ko da pogine. Što će biti poslije njih ne zanima, smislit će već nešto. Njima je bitno da je Rusija zaokupljena i da trpi, a i Europa. Zelenski bi nešto već potpisao, ali zna se da mu gazde ne daju. S obzirom da Ukri već sad lovaju 16 godišnjake za front, mislim da su njihovi zanosi o vraćanju svega nerealni. ali ko zna, možda se Rusija uruši, možda je pogodi komet, svašta je moguće. i nemaju oni 40 milijuna, oni imaju uvrh glave 25 milijuna ljudi, od čega ispod 8 milijuna mlađih od 40 godina. Usporedbe radi, Hrvatska ima preko 2 milijuna.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 14:27 |
|
|
divizija je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Misliš da bi Srbija pristala da su se smatrali jakim da se mogu oduprijeti? Što je najgore, oni su čak i mislili da se mogu oglušiti, pa kad je krenulo bombardovanje, kao oborićemo im avione.
Palestinci nemaju nikakvu moć. Njih su Jevreji gurnuli na društvene margine. Kako to uporediti sa zemljom od 40 miliona stanovnika?
Ko može da ih krivi? Znači sutra da se potpiše mir, šta god se Rusima ne svidi, oni bi silom riješili. A ovi nemaju čime da se brane. Na to im neće nikad pristati.
Problem je što Ukrajinci drže konstantu i za Donbas i Krim. Da bez toga nema nikakve priče o primirju. Koliko je to realno...za Donbas bih rekao 10 %. za Krim bez šansi. To Rusi nikad neće pustiti.
Da li će Ameri ubijediti u nekom momentu Zelenskog da potpiše neku vrstu sporazuma bez tih teritorija...ako i da, to sigurno neće biti skoro.
Gledaćemo rusku ofanzivu, pa poslije gdje je ko. ako se Ukrajinci zanose time da će vratiti sve što su Rusi uzeli, onda će rat trajati dok god ima naroda da za to gine. Ameri neće Zelenskog uvjeriti da potpiše ništa, oni ga uvjeravaju da nastavi rat dok god ima ko da pogine. Što će biti poslije njih ne zanima, smislit će već nešto. Njima je bitno da je Rusija zaokupljena i da trpi, a i Europa. Zelenski bi nešto već potpisao, ali zna se da mu gazde ne daju. S obzirom da Ukri već sad lovaju 16 godišnjake za front, mislim da su njihovi zanosi o vraćanju svega nerealni. ali ko zna, možda se Rusija uruši, možda je pogodi komet, svašta je moguće. i nemaju oni 40 milijuna, oni imaju uvrh glave 25 milijuna ljudi, od čega ispod 8 milijuna mlađih od 40 godina. Usporedbe radi, Hrvatska ima preko 2 milijuna. Malo se pretjeruje s tom pričom o 16-godišnjacima. Kritikujete za propagandu na suprotnoj strani, a ovdje vam je ok. I na 25 miliona, koliko ima muškaraca? Koliko je izginulo? Saberi, oduzmi, jasno da tu nema potrebe da idu djeca na front.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 14:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 14:57 |
|
|
divizija je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Misliš da bi Srbija pristala da su se smatrali jakim da se mogu oduprijeti? Što je najgore, oni su čak i mislili da se mogu oglušiti, pa kad je krenulo bombardovanje, kao oborićemo im avione.
Gledaćemo rusku ofanzivu, pa poslije gdje je ko. ako se Ukrajinci zanose time da će vratiti sve što su Rusi uzeli, onda će rat trajati dok god ima naroda da za to gine. Ameri neće Zelenskog uvjeriti da potpiše ništa, oni ga uvjeravaju da nastavi rat dok god ima ko da pogine. Što će biti poslije njih ne zanima, smislit će već nešto. Njima je bitno da je Rusija zaokupljena i da trpi, a i Europa. Zelenski bi nešto već potpisao, ali zna se da mu gazde ne daju. S obzirom da Ukri već sad lovaju 16 godišnjake za front, mislim da su njihovi zanosi o vraćanju svega nerealni. ali ko zna, možda se Rusija uruši, možda je pogodi komet, svašta je moguće. i nemaju oni 40 milijuna, oni imaju uvrh glave 25 milijuna ljudi, od čega ispod 8 milijuna mlađih od 40 godina. Usporedbe radi, Hrvatska ima preko 2 milijuna. Pod kontrolom Kijeva ima više od 30 milijuna ljudi. Većina ljudi iz okupiranih područja je otišla u slobodni teritorij i tamo ostala, nadalje dio izbjeglih Ukrajinaca se vratio. Ukrajinci imaju na raspolaganju milijune vojno sposobnih muškaraca, dok je Rusa na terenu nekih 300-400 tisuća. To se može riješiti uz umjereni napor. Nikakva primirja, ni ustupanja teritorija neće biti. Ide se do kraja. Ne znam koliko puta to moram ponoviti.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 15:22 |
|
|
Kritikuje se ukrajinska strana da regrutuje 16-godišnjake za odbranu vlastite države jer eto nemaju vojnosposobnog ljudstva a sa druge strane velikoj Rusiji su udarna pesnica plaćenici skupljeni sa koca i konopca. Mada ovo 3% kapaciteta RF, oni ipak najbolje jedinice i tehniku čuvaju u rezervi.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 15:27 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39694 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Povratak AP Krima u sastav Ukrajine nije moguć bez totalnog rata i jedno milijun žrtava na koncu. To bi značilo da Putin ionako gubi vlast i povod za totalnu mobilizaciju u Rusiji.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 15:41 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: divizija je napisao/la: ako se Ukrajinci zanose time da će vratiti sve što su Rusi uzeli, onda će rat trajati dok god ima naroda da za to gine.
Ameri neće Zelenskog uvjeriti da potpiše ništa, oni ga uvjeravaju da nastavi rat dok god ima ko da pogine. Što će biti poslije njih ne zanima, smislit će već nešto. Njima je bitno da je Rusija zaokupljena i da trpi, a i Europa.
Zelenski bi nešto već potpisao, ali zna se da mu gazde ne daju.
S obzirom da Ukri već sad lovaju 16 godišnjake za front, mislim da su njihovi zanosi o vraćanju svega nerealni. ali ko zna, možda se Rusija uruši, možda je pogodi komet, svašta je moguće.
i nemaju oni 40 milijuna, oni imaju uvrh glave 25 milijuna ljudi, od čega ispod 8 milijuna mlađih od 40 godina. Usporedbe radi, Hrvatska ima preko 2 milijuna.
Pod kontrolom Kijeva ima više od 30 milijuna ljudi. Većina ljudi iz okupiranih područja je otišla u slobodni teritorij i tamo ostala, nadalje dio izbjeglih Ukrajinaca se vratio. Ukrajinci imaju na raspolaganju milijune vojno sposobnih muškaraca, dok je Rusa na terenu nekih 300-400 tisuća. To se može riješiti uz umjereni napor. Nikakva primirja, ni ustupanja teritorija neće biti. Ide se do kraja. Ne znam koliko puta to moram ponoviti. Tako je i Alija vikao 3 godine pa je potpisao što je potpisao. Trenutno nije realna kompletna vojna pobjeda Ukrajine.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 15:45 |
|
|
weasel je napisao/la: divizija je napisao/la: u 20. krugu će europske zemlje hvatati izbjegle Ukrajince i tjerati ih natrag.
Problem je što bi u 35-tom krugu mogli hvatati nas za istočni front. Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 16:18 |
|
|
Putin je bolestan i umire, NATO pakt ce uskoro paradirati po Moskvi.
Cujo ja na sienenu
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 16:19 |
|
|
goran2hr je napisao/la: weasel je napisao/la: Problem je što bi u 35-tom krugu mogli hvatati nas za istočni front. Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to. Zato su tu nasi ukrofili da te uvjere kako se u Kijevu brani bijela Europa, a da na BiH ne treba jurnuti ako mujage napadnu Hrvate jer reko Brisel. Treba jurnuti na Banjaluku.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 16:57 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Opet Rusi prijete Europi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
weasel
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:02 |
|
|
goran2hr je napisao/la: weasel je napisao/la: Problem je što bi u 35-tom krugu mogli hvatati nas za istočni front. Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to. Previše puta smo mi ginuli za tuđe interese, dva puta su naši djedovi krvarili protiv Rusa za račun angosaksonske aždaje. Nikad više. Hrvatski vojnik van granica RH može samo u BiH a za ostalo nek padaju atomske briga nas.
_________________ #Zoki 2024
Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:17 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25851 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
DrMag je napisao/la: Opet Rusi prijete Europi. A kaj su rekli?
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:24 |
|
|
..bas danas gledam novinar iz bakhmuta nas Hrvat prica pricu svaki dan novina svaki dan istu Rusi tuku nemilice wagnerovci se pomaknu nesto bliže gradu i onda ih ukre opet vrate Nazad..pat pozicija odnosno pobjeda onih koji brane …zato agi svaki dan isto:jel pa bakhmut ..odgovor je jednostavan da il ne..aga cekam..
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:36 |
|
|
Ovaj jos misli da se radi o zauzimanju gradova
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 17:46 |
|
|
weasel je napisao/la: Previše puta smo mi ginuli za tuđe interese, dva puta su naši djedovi krvarili protiv Rusa za račun angosaksonske aždaje.
Nikad više.
Dobrovoljci neka idu na osobnu odgovornost, dapače.
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 18:01 |
|
|
Gdje je onaj snimak unistenog "Terminatora" Markan vec bio izvadio gela da ga malo umasti, ali izgleda da je bezveze pobacio.
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 18:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 19:04 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 09 vel 2023, 19:05 |
|
|
goran2hr je napisao/la: weasel je napisao/la: Problem je što bi u 35-tom krugu mogli hvatati nas za istočni front. Zbog upetljavanja u tuđi rat, kao posljedicu imamo slabiji odaziv na služenje vojnog roka ( https://www.zabranjeni.url/vijesti/hrvatsk ... e-15304036). Ne znam je li istina, ali prije nekih desetak godina, čitao sam kako nakon ulaska u NATO, odsluženi vojni rok znači kako te mogu mobilizirati i poslati u NATO pothvate-ludorije, pa čak i da se ne odlučiš prijaviti u profesionalni sastav. Nešto slično kao što su Amerikanci slali svoju NG u Irak. Osobno ne bih imao ništa protiv angažmana HV-a u obrani interesa hrvatskog naroda, ma gdje bio. Ali za služenje stranim interesima, pa čak i protiv interesa Hrvata - svakako nisam za to. Ako netko nekog regrutira za rat u Ukrajini to su wagnerovci koji regrutiraju Srbe.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: Bobovac, kily i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|