|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Graničar18
|
Naslov: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 13:41 |
|
|
Prije par dana naletim na YouTubu na kanal "Auslenderi". Muslimani objašnjavaju razloge svog odlaska iz BiH,i novom životu u inostranstvu. Na pitanje zašto je napustio BiH,ovaj gospodin iz Zenice je kratko odgovorio da mu je dosta torova i ograda. Muzika za moje uši. https://youtu.be/70zVDu1QjkA
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 13:45 |
|
|
Imo svoje kamione u BiH,al sve ostavio zbog Njemačke. https://youtu.be/7Nc-bvTkmTk
_________________ Što nam prijete silom,pa neka izvole nisu Srbi turci,da alaha mole
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 13:49 |
|
|
Bio je hodža 7 godina,al onda je na kraju izgubio vijeru u alaha. https://youtu.be/m4Mnxvz2ZmU
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:00 |
|
|
Prelijepa kompilacija iseljavanja. Muslimani znaju iseljavati, imaju u sebi taj neki iseljenički duh, sele sa osmjehom, merakom. Milina ih negdje poslati. Drugi narodi ne znaju tako, npr. Rumuni i Bugari. Oni sele ko seljačine, mrzovoljno, bezveze. A Mujo i Fata... ko da ih sunce ogrije kad odu iz Bosne. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:03 |
|
|
|
Kad pogledam sve ove video zapise,i onda s druge strane pročitam postove muslimana kako je republika Srpska prazna ljuštura srce mi ko kuća.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dobretic
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:06 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:12 |
|
|
dobretic je napisao/la: dobro vi to proberete sa kanala gdje su 80% auslendera srbi i hrvati.  evo vam par jos: Janko: 25 godina sam bio gazda sve sam napustio i otisao u Njemacku: https://www.youtube.com/watch?v=wQOiAawFfx4Ivo: Profesor sa 4 djece sve napustio i dosao u Njemacku u 50-toj godini https://www.youtube.com/watch?v=E0y-3HP-t_0Ako je Ivo s porodicom(njih 6) otislo iz BiH, treba vam oko 25 Bosnjaka da ode da biste izjednacili broj jer nas je 4x vise :) Nestajete.  Slaba ti matematika.80 % video zapisa je posvećeno muslimanima.Nađe se poneki Srbin i Hrvat,al glavni iseljenici su oni što najviše vole državu BiH. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:12 |
|
|
dobretic je napisao/la: dobro vi to proberete sa kanala gdje su 80% auslendera srbi i hrvati.  evo vam par jos: Janko: 25 godina sam bio gazda sve sam napustio i otisao u Njemacku: https://www.youtube.com/watch?v=wQOiAawFfx4Ivo: Profesor sa 4 djece sve napustio i dosao u Njemacku u 50-toj godini https://www.youtube.com/watch?v=E0y-3HP-t_0Ako je Ivo s porodicom(njih 6) otislo iz BiH, treba vam oko 25 Bosnjaka da ode da biste izjednacili broj jer nas je 4x vise :) Nestajete.  Ma odu i naši al slabo. Nije to to. Odu tamo pa se pate, pjevaju "Oh majko, I'm an alien, I'm a legal alien", zarade pare i eto ih nazad kupe stan i jebu mater zapadnom svijetu. Odu ko liberali a vrate se ko najcrnji nacionalisti. A Mujo... ode tamo pa nađe dajdžu, amidžu, rođaka iz Kladnja, pa teferić u Klagenfurtu, pa se nikad više ne vrati. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
dobretic
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:17 |
|
|
Citat: Ma odu i naši al slabo. Nije to to. Odu tamo pa se pate, pjevaju "Oh majko, I'm an alien, I'm a legal alien", zarade pare i eto ih nazad kupe stan i jebu mater zapadnom svijetu. Odu ko liberali a vrate se ko najcrnji nacionalisti. A Mujo... ode tamo pa nađe dajdžu, amidžu, rođaka iz Kladnja, pa teferić u Klagenfurtu, pa se nikad više ne vrati. A vala mogao si i ti malo da odes i zaradis koju marku, ne mozes citav zivot na racun Federacije zivjeti. Sa svojih 33500 komentara na ovom jadnom forumu si vjerovatno ocu i materi na grbaci. Idi radi nesto, po mogucnosti van BiH.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rika sv Vida
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:19 |
|
|
Graničar18 je napisao/la: Prije par dana naletim na YouTubu na kanal "Auslenderi". Muslimani objašnjavaju razloge svog odlaska iz BiH,i novom životu u inostranstvu. Na pitanje zašto je napustio BiH,ovaj gospodin iz Zenice je kratko odgovorio da mu je dosta torova i ograda. Muzika za moje uši. https://youtu.be/70zVDu1QjkAOdličan video Posebno mi se svidila njegova izjava na kraju: "Moja poruka kompletnoj omladini, dođite u Njemačku, bježite od torova dole i jednostavno uživajte u životu"
_________________ Broj učenika u osnovnim školama u USK 2013/2014 - 25,758 2023/2024 - 15,503 2025/2026 - 14,366
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:20 |
|
|
Evo i životne priče zeme s Kosova. Muslimani i šipci razmijenjuju iskustva.Našla krpa zakrpu. https://youtu.be/yX5CQNQEzlk
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:24 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Prije par dana naletim na YouTubu na kanal "Auslenderi". Muslimani objašnjavaju razloge svog odlaska iz BiH,i novom životu u inostranstvu. Na pitanje zašto je napustio BiH,ovaj gospodin iz Zenice je kratko odgovorio da mu je dosta torova i ograda. Muzika za moje uši. https://youtu.be/70zVDu1QjkAOdličan video Posebno mi se svidila njegova izjava na kraju: "Moja poruka kompletnoj omladini, dođite u Njemačku, bježite od torova dole i jednostavno uživajte u životu" Ovaj kanal na YouTubu je neopisivi dragulj. Tačno osjetiš ljubav "temeljnog" naroda prema državi BiH. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:27 |
|
|
Rika sv Vida je napisao/la: Graničar18 je napisao/la: Prije par dana naletim na YouTubu na kanal "Auslenderi". Muslimani objašnjavaju razloge svog odlaska iz BiH,i novom životu u inostranstvu. Na pitanje zašto je napustio BiH,ovaj gospodin iz Zenice je kratko odgovorio da mu je dosta torova i ograda. Muzika za moje uši. https://youtu.be/70zVDu1QjkAOdličan video Posebno mi se svidila njegova izjava na kraju: "Moja poruka kompletnoj omladini, dođite u Njemačku, bježite od torova dole i jednostavno uživajte u životu" Nejasno je jedino u kakvom Toru je bio gospodin iz Zenice,kad je bio među svojima,i od koga je bio ograđen ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:30 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 16:17 Postovi: 7719 Lokacija: Сарај Чадор
|
Koji si ti paćenik.  Pazi, čovjek koji je i sam izbjegao europske vrijednosti u trenutnoj hrvatskoj govori o iseljenicima Bošnjacima na hrvatskom (!) forumu gdje je više od polovine forumaša hrvata van Bosne.  Prekucao si robija, našeg korespondenta iz Austrije i eksperta za demografiju Bošnjaka.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:35 |
|
|
dobretic je napisao/la: Citat: Ma odu i naši al slabo. Nije to to. Odu tamo pa se pate, pjevaju "Oh majko, I'm an alien, I'm a legal alien", zarade pare i eto ih nazad kupe stan i jebu mater zapadnom svijetu. Odu ko liberali a vrate se ko najcrnji nacionalisti. A Mujo... ode tamo pa nađe dajdžu, amidžu, rođaka iz Kladnja, pa teferić u Klagenfurtu, pa se nikad više ne vrati. A vala mogao si i ti malo da odes i zaradis koju marku, ne mozes citav zivot na racun Federacije zivjeti. Sa svojih 33500 komentara na ovom jadnom forumu si vjerovatno ocu i materi na grbaci. Idi radi nesto, po mogucnosti van BiH. Gdje? Nemam ja svojih ljudi gore ko vi. Ovaj moj jedan poznanik otišao, stavilo ga u baraku sa migrantima. Jedva mjesec dana izdržao da uzme platu. Nije to nama lahko. Lahko je vama. Sjećam se Muslimana Šveđana kad su dolazili u BL, svi Volva novog voze. Odu gore, odmah se smjeste kod svojih, sutra odu u banku pitaju "Pošto vam je kredit", prekosutra kupe volva i žive ko dingospo. Dok vrati kredit postane rođeni Šveđanin. A Srbin sa migranitima ko izbjeglica iz Srebrenice u Kladnju... 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:35 |
|
|
Amiđa je napisao/la: Koji si ti paćenik.  Pazi, čovjek koji je i sam izbjegao europske vrijednosti u trenutnoj hrvatskoj govori o iseljenicima Bošnjacima na hrvatskom (!) foruma gdje je više od polovine forumaša hrvata van Bosne.  Prekucao si robija, našeg korespondenta iz Austrije i eksperta za demografiju Bošnjaka. Ovu temu sam otvorio tebi i sarajki u čast. Poslije mi možete zahvalit,ne morate odma. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Jiv
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:48 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 00:54 Postovi: 2101 Lokacija: Južna Bosna
|
Najljepši slikopisi 
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 17 vel 2023, 14:54 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 17:46 Postovi: 7508 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
|
Glas za Bedrudina ! Video prilog br.1
_________________ Bošnjaci su dejtonska kategorija
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Graničar18
|
Naslov: Re: Najljepši video zapisi iseljavanja muslimanima iz BiH Postano: 18 vel 2023, 11:37 |
|
|
Od vojnika do ćike u vrtiću.Inaće rođeni banjOlučanin. https://youtu.be/LGy8eNPc53A
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Stranica: 1/1.
|
[ 19 post(ov)a ] |
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|