|
|
Stranica: 1223/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 14:14 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12574 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Sve više ličiš na reportere RTRS, lišenih vlastitog mišljenja ps otvori usta da ti stavim prst u dupe
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 14:31 |
|
|
Polako se sprema uvođenje "Patriota" na slobodnom teritoriju Ukrajine. Kao i kod drugih sustava gdje se nema vremena za višemjesečne obuke, posade će biti mješovite, sastavljene od stranih instruktora i domaćih ljudi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 14:36 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Jedna njemačka protuzračna raketa za sustav Iris ljetos je koštala 400.000 eura, a sada oko 750.000 eura. Jedan iranski dron košta oko 20.000 dolara.
Работаийте братья! Klasično nepoznavanje materije! Ako taj dron pogodi i unisti stambenu zgradu i ljude u njoj, kolliko je to milijuna eura štete? Je li ispatnije potrošiti tu PZO raketu na taj jeftini dron ili štedjeti na njima? (Zgrada: 5 milijuna eura) (PZO raketa: 0,75 mil eura) Sta ces birati? Rusima dobro kako god.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 14:43 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Работайте братья!
Privitak/ci: |
Izrezak.PNG [ 86.21 KiB | Pogledano 1203 put/a. ]
|
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 15:17 |
|
|
DrMag je napisao/la: divizija je napisao/la: birati ćeš između zl i goreg, kako od bilo, biti će ti veći trošak nego proizvođaću drona.
Glupost! Upravo si ustvrdio da je obrana nepotrebno bacanje novca. Većina tako prdi dok im rat ne pokuca na vrata. Btw, poslaga ih momak. Jedan naš strateg veli ukre bježe od bliske borbe..
|
|
Vrh |
|
|
alterWhite
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 15:19 |
|
Pridružen/a: 10 lis 2022, 23:34 Postovi: 58 Lokacija: SuperVarta
|
Ako ja ovo dobro vidim, ovaj rat će dobiti onaj tko prvi iscrpi neprijatelja.
Koliko je poginulih na svakoj strani, ima li nekih vjerodostojnih podataka?
_________________ https://www.youtube.com/watch?v=BtoGz_uvRNw
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 15:25 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la: Klasično nepoznavanje materije!
Ako taj dron pogodi i unisti stambenu zgradu i ljude u njoj, kolliko je to milijuna eura štete? Je li ispatnije potrošiti tu PZO raketu na taj jeftini dron ili štedjeti na njima?
(Zgrada: 5 milijuna eura) (PZO raketa: 0,75 mil eura)
Sta ces birati?
Rusima dobro kako god. Objasni logicki.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 15:26 |
|
|
DrMag je napisao/la: goran2hr je napisao/la:
Moja domovina je Hrvatska i nije mi pravo kada ju stranci pelješe. Koja je domovina dr Maga?
Jeste vi naopaki. Kmečite ovdje protiv homoseksualnih i drugih "devacija" koje se zele instalirati od mrskog zapada u Ukrajinu, i onda se istovremeno grozite kada ukrajinska VP na ulici hvata istu tu populaciju radi neodazivanja na mobilizaciju. Kmečite na NATO u kojem je RH svojevoljno (sa težnjom od 1990) i koji logistički podupire Ukrajinu i time otežava posao putinovim fašistima, istovremeno ste zaprepašteni jer se prazne NATO skladišta uključujući Hrvatska. Logično bi bilo da se radujete takvom razvoju situacije, jer sutra kada putin oslobodi Ukrajinu, krenuti će ko i Hitler 1939 u oslobađanje ostataka porobljene slavenske Europe i Hrvatske od zapadne "pogani". No vi ste posvađani sa logikom. Na jednostavno pitanje izbjegli ste odgovor. Što ste Vi? EUropejac? Američki patriot? Ukrajinac? HDZovac? Jer za Hrvatsku očito niste. ******** i sotonizam u ukrajinskoj vojsci su činjenica. Razlog više da ih se klonimo. To nije kmečanje, nego konstatacija. Pa ako njih veseli ********, devijacije, sotonizam i tsl., tko sam ja da im uskraćujem to zadovoljstvo? Veselo im bilo, jedino dalje od naših skladišta i novčanika. Osobno, nisam komentirao metode kako Ukrajinci mobiliziraju ljude. A da je ružno za viditi - je. Dragovoljac sam DR (91.-92. te 95. "Oluja") i stvarno, zaista, ali nikada nikoga nisam čuo da mašta ili uopće spominje Hrvatsku u NATO-u. Možda ste o tome tada fantazirali Plenković, Jandroković i Vi? Svojevoljno? Pa Mesić i Sanader nam nisu dali referendum (pretpostavljali su kakav bi bio rezultat), a HSS Friščić referendum postavlja kao koalicijski uvjet HDZ-u i veli: "Nisu Hrvati stoka, pa da ih se u NATO gura bez referenduma!". Par dana iza toga su ga "omekšali" i tu smo gdje smo. To u skladištima, plaćeno je novcem Hrvata i krvlju hrvatskih vojnika. Poklanjati to bizarnim likovima od đihadista do Ukrajinaca - teška je svinjarija. Ovo s Vašom Buzin trol logikom, valjda ni Vama samom nije jasno što ste to nabacali?! Ja se radujem? Kakve su to gluposti? Osim što ne dijelim Vaše histerije i paniku o Putinu, koji nakon Ukrajine napada prijateljsku mu Mađarsku, pa nas, pa .... Baš me briga za Vaše ezoterije, gdje će tobože u futuru Putin krenuti ili neće. Ponašate se kao neka žena. Tko je to nas napao? Učinite Vi nešto konkretno. Organizirajte prosvjed ( https://www.youtube.com/watch?v=uFqHMEPNGxQ), uvježbajte performans ( https://www.youtube.com/watch?v=DvlO5PHMvHc) i pokažite sise, izoštrite svoje ratničke vještine ( https://www.youtube.com/watch?v=LQRLzo97LJk), samo dalje od nas koje za Zelenskog i te poduhvate nije briga.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 15:30 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Работайте братья! Malo bi dijelili rusku zemlju, ali Ukrajina i "Bosna" su nedjeljive
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 15:40 |
|
|
155. brigada u 3 tjedna kod vuhledara izgubila 71 transporter od 130 i 33 tenka od 36. Ubijeno i ranjeno oko 5 tisuća vojnika od 20 tisuća koji sudjeluju u agresiji na ovaj ukrajinski grad i okolicu.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
buli6
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 15:47 |
|
|
alterWhite je napisao/la: Ako ja ovo dobro vidim, ovaj rat će dobiti onaj tko prvi iscrpi neprijatelja.
Koliko je poginulih na svakoj strani, ima li nekih vjerodostojnih podataka? Po meni ovisi o tome što Ukrajinci dobivaju dolaskom artiljerije dugog dometa i tenkova a što Rusi eventualnim padom Bakhmuta, Vuhledara... Za Vuhledar npr kažu ovako "Ako bismo izgubili kontrolu, to bi Rusima omogućilo transport neograničene količine zaliha. " https://www.thetimes.co.uk/article/a-da ... -3dw97pqqpZnači pitanje je da li mi znamo što ima koliku važnost u bitkama. Iscrpit se mislim neće u ljudstvu i jedni i drugi
_________________ Može se očekivati da će takva odluka rasplamsati nacionalističke, protuzapadne i militarističke tendencije u ruskom mišljenju..." https://www.nytimes.com/1997/02/05/opinion/a-fateful-error.html
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 16:13 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Kad će stići tih 30 tenkova da gledamo kako HVO bježi ? Mislim da bi se i HVO od tog lako obranio.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 16:15 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Работайте братья! Nek odnese onima u Bakhmutu kolače. (Victoria Nuland)
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 16:20 |
|
|
Lukashenko: Ako samo jedan naš vojnik u našim granicama bude ubijen Kijev će osjetiti svu našu silinu. Putin: Pa što nisi prije rekao jebo ga ti.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 16:36 |
|
|
Lukašenko se previše kurči za malu nebitnu pudlicu u ovoj cijeloj priči. Ukrajinci bi se poigrali sa bjeloruskom vojskom.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 16:44 |
|
|
U situaciji u kojoj se trenutno nalaze mogu se igrati samo sa Lego kockicama.
Već, i prije rata se pričalo da je u Ukrjaini puno više žena nego muškaraca. Kako će biti poslije rata ?
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 16:48 |
|
|
Primarijus je napisao/la: 155. brigada u 3 tjedna kod vuhledara izgubila 71 transporter od 130 i 33 tenka od 36. Ubijeno i ranjeno oko 5 tisuća vojnika od 20 tisuća koji sudjeluju u agresiji na ovaj ukrajinski grad i okolicu. Ne sumnjam u ruski fijasko kod Ugledara, ali ove brojke su žešća glupost samo za gutače BBC-CNN propagande. Ni ne sažvaču, samo progutaju Edit. Samo da naglasim - 5000 ljudi u 20 dana = Pa ofenziva nije ni trajala 20 dana
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 16:57 |
|
|
go run to hr je napisao/la: Na jednostavno pitanje izbjegli ste odgovor. Što ste Vi? EUropejac? Američki patriot? Ukrajinac? HDZovac? Jer za Hrvatsku očito niste.
******** i sotonizam u ukrajinskoj vojsci su činjenica. Razlog više da ih se klonimo. To nije kmečanje, nego konstatacija. Pa ako njih veseli ********, devijacije, sotonizam i tsl., tko sam ja da im uskraćujem to zadovoljstvo? Veselo im bilo, jedino dalje od naših skladišta i novčanika. Osobno, nisam komentirao metode kako Ukrajinci mobiliziraju ljude. A da je ružno za viditi - je.
Dragovoljac sam DR (91.-92. te 95. "Oluja") i stvarno, zaista, ali nikada nikoga nisam čuo da mašta ili uopće spominje Hrvatsku u NATO-u. Možda ste o tome tada fantazirali Plenković, Jandroković i Vi? Svojevoljno? Pa Mesić i Sanader nam nisu dali referendum (pretpostavljali su kakav bi bio rezultat), a HSS Friščić referendum postavlja kao koalicijski uvjet HDZ-u i veli: "Nisu Hrvati stoka, pa da ih se u NATO gura bez referenduma!". Par dana iza toga su ga "omekšali" i tu smo gdje smo. To u skladištima, plaćeno je novcem Hrvata i krvlju hrvatskih vojnika. Poklanjati to bizarnim likovima od đihadista do Ukrajinaca - teška je svinjarija. Ovo s Vašom Buzin trol logikom, valjda ni Vama samom nije jasno što ste to nabacali?! Ja se radujem? Kakve su to gluposti? Osim što ne dijelim Vaše histerije i paniku o Putinu, koji nakon Ukrajine napada prijateljsku mu Mađarsku, pa nas, pa .... Baš me briga za Vaše ezoterije, gdje će tobože u futuru Putin krenuti ili neće. Ponašate se kao neka žena. Tko je to nas napao?
Puno puta sam odgovorio na to jednostavno pitanje. To što ti impliciraš za koga nisam, jednostvno stisni šaku pa nabij sebi u tu svoju guzicu. Poslušaj govore Tuđmana, Bušića, ...... pa nam reci kako politički prvaci Hrvata nisu bili za Euro-Atlanske integracije. Ti što ne vidiš luđaka u Putinu to je tvoj problem i slične slijepe / zaglupljene mase.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 17:11 |
|
|
Paraskovjevka se raspada sa svih strana, uskoro očekujemo vizualnu potvrdu ruskog osvajanja
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 17:11 |
|
|
DrMag je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Rusima dobro kako god. Objasni logicki. 750/20=37,5
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 17:14 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la: Objasni logicki.
750/20=37,5 Ne poznajes materiju. Usporedjuje se vrijednost obranjenog i ulozenog u obranu istoga.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 17:15 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 17:18 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 17:19 |
|
|
jos jedan jebeni bot
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 17 vel 2023, 17:21 |
|
|
BBC je napisao/la: U situaciji u kojoj se trenutno nalaze mogu se igrati samo sa Lego kockicama.
Već, i prije rata se pričalo da je u Ukrjaini puno više žena nego muškaraca. Kako će biti poslije rata ? Ako su srbi preživjeli gubitak 30% populacije u ww1 i bežaniju na krf i meleone ubijenih u ww2 ne vidim kako je 5 puta veći narod ugrožen ovim gubitcima.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|