|
|
Stranica: 9/16.
|
[ 386 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
novem
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 10:49 |
|
|
Nebula, nitko više nema ni snage ni volje iz tzv. MZ da nešto prekraja u BiH, jer bio to moglo imati velike reperkusije i na susjedne nestabilne zemlje u regiji. Ono što je do sada utanačeno, to se sprovodi ili je u fazi, kao ovo zadnje s ZSO. To što ste sada vi preko noći postali nezadovoljni, je vaš problem. Takva je politika i političke okolnosti. I mi smo bili 20 godina, ali uhvatili smo zadnji vlak. Vaš je davno, s Aprilskim otišao. Ovo će se sada pustiti, prošlo ili puklo. Vi ste izgubili. Na naplatu dolazi vaših 30 godina zajebancije, da drugima krojite gaće. Snositi će te posljedice, to ti je valjda jasno.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 10:52 |
|
|
Još da ovakvi alla taj zahiragić dođu na čelo muslimana, pa to je pisma, totalno bi okrenili PR. Oni moraju ispast ekstremisti a mi fini europejci, tako se to radi.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:01 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8224 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Ja, Bošnjaci izgubili mogućnost da imaju 100% FBiH. Ostaje da imaju 80% FBiH. Strašno strašno Ovdje na ovom forumu dominiraju članovi HDZ-a kojima je cilj ubijediti Hrvate da HDZ radi odličan posao. Sasvim razumljivo i logično. Meni to i odgovara i uglavnom se ne miješam jer i meni je interes da Hrvati budu zadovoljno ovim mrvicama koje imaju. Ali realnost je da Bošnjačka politika traži potpunu eliminaciju Hrvata kao političkog faktora u BiH. Schmidt je to sada (privremeno) osujetio i vratio da je FBiH dominantno bošnjački entitet ali eto ne baš 100% kao što bi Bošnjaci htjeli. I vi skačete od sreće i slavite pobjedu. Ne treba ni treći više LoL I kažem, ne bih se miješao jer mi je interes da Hrvati budu zadovoljni mrvicama. Ali problem je što forumu čitaju i Bošnjaci koji su stvarno povjerovali vašoj propagandi da je "zapad" opasno nagazio Bošnje. Pa bi sad da se okreću istoku. E samo radi njih moram da se miješam i kažem kako jeste.
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:03 |
|
|
Ali nije to naša propaganda. O tome kmeče SDA i DF.
Što se nas tiče, izmjene IZ su bile samo prvi korak od putovanja od tisuću milja.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:08 |
|
Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12 Postovi: 8224 Lokacija: multietnicki entitet Bosna
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ali nije to naša propaganda. O tome kmeče SDA i DF.
Što se nas tiče, izmjene IZ su bile samo prvi korak od putovanja od tisuću milja. Pa čitaš li ti šta Hrvati pišu ovdje? FBiH sada vaša prčija, ne treba treći tralala hahaha
_________________ Podaci ZZO: https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:08 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ja, Bošnjaci izgubili mogućnost da imaju 100% FBiH. Ostaje da imaju 80% FBiH. Strašno strašno Ovdje na ovom forumu dominiraju članovi HDZ-a kojima je cilj ubijediti Hrvate da HDZ radi odličan posao. Sasvim razumljivo i logično. Meni to i odgovara i uglavnom se ne miješam jer i meni je interes da Hrvati budu zadovoljno ovim mrvicama koje imaju. Ali realnost je da Bošnjačka politika traži potpunu eliminaciju Hrvata kao političkog faktora u BiH. Schmidt je to sada (privremeno) osujetio i vratio da je FBiH dominantno bošnjački entitet ali eto ne baš 100% kao što bi Bošnjaci htjeli. I vi skačete od sreće i slavite pobjedu. Ne treba ni treći više LoL I kažem, ne bih se miješao jer mi je interes da Hrvati budu zadovoljni mrvicama. Ali problem je što forumu čitaju i Bošnjaci koji su stvarno povjerovali vašoj propagandi da je "zapad" opasno nagazio Bošnje. Pa bi sad da se okreću istoku. E samo radi njih moram da se miješam i kažem kako jeste. Ja mislim da ti još nisi shvatio šta je vama umetnuto i koliko imate šanse da skupite 11 Hrvata u DN. Pogotovo što će 2026. nestati graDŽanske stranke. Tražiti Mujo nije dovoljno. Morate moći. Vi ne možete ni džamiju da ubacite u vlast na nivou BiH i FBiH a kamoli da uništite Hrvate ili Srbe.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:11 |
|
|
Nebula je napisao/la: Ali realnost je da Bošnjačka politika traži potpunu eliminaciju Hrvata kao političkog faktora u BiH. Schmidt je to sada (privremeno) osujetio i vratio da je FBiH dominantno bošnjački entitet ali eto ne baš 100% kao što bi Bošnjaci htjeli. I vi skačete od sreće i slavite pobjedu. Ne treba ni treći više LoL "Da se dušman ne raduje". Pa, ako vi već kmečite, netko se mora i radovati. Zar da lijemo suze što ste osujećeni da nas žive pokopate? Treći je sada drugi.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:14 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Ja mislim da ti još nisi shvatio šta je vama umetnuto i koliko imate šanse da skupite 11 Hrvata u DN. Ti zaista ništa ne razumiješ. Samo ploviš kako vjetar puše. Tebi je najbolje Jeste, neće se moći napraviti vlada FBiH bez stranaka koje su izbor Hrvata. Nije ni do sada mogla. Ali u toj vladi Hrvati imaju samo 6 uglavnom nebitnih ministarstava. Premijer uvijek Bošnjak. Hrvati su tu folklor. Ali nakon Schmidtovog nametanja FBiH je više bošnjačka nego što je ikad prije bila. Ne može više sve biti vitalni nacionalni interes i ne može se više blokirati izbor sudija u US FBiH. Za veliku većinu odluka dovoljna će biti većina u zastupničkom domu a tu su Bošnjaci dominantna većina. Zaista je nevjerovatno da i dalje pali taj prestari fol. Praviš se nezadovoljan i onda dobiješ ustupke negdje drugo. Bošnjaci ljuti
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:20 |
|
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja mislim da ti još nisi shvatio šta je vama umetnuto i koliko imate šanse da skupite 11 Hrvata u DN. Ti zaista ništa ne razumiješ. Samo ploviš kako vjetar puše. Tebi je najbolje Jeste, neće se moći napraviti vlada FBiH bez stranaka koje su izbor Hrvata. Nije ni do sada mogla. Ali u toj vladi Hrvati imaju samo 6 uglavnom nebitnih ministarstava. Premijer uvijek Bošnjak. Hrvati su tu folklor. Ali nakon Schmidtovog nametanja FBiH je više bošnjačka nego što je ikad prije bila. Ne može više sve biti vitalni nacionalni interes i ne može se više blokirati izbor sudija u US FBiH. Za veliku većinu odluka dovoljna će biti većina u zastupničkom domu a tu su Bošnjaci dominantna većina. Zaista je nevjerovatno da i dalje pali taj prestari fol. Praviš se nezadovoljan i onda dobiješ ustupke negdje drugo. Bošnjaci ljuti Kako nije mogla? Pa sjećamo se svi platforme Mujo. Sjećamo se Bakira koji je prošle godine prijetio izbacivanjem Hrvata iz DN i skidanjem okova. Ne možeš tako brzo početi lagati, tamo nekad za 20 godina pričaj kako nikad niste pokušali napraviti vladu FBiH bez izbora Hrvata. A ako su Hrvati folklor i ako je FBiH više bošnjačka nego što je bila... zašto tražiš Drugi entitet? Dobro vam je tako. Hopušteno.
|
|
Vrh |
|
|
Graničar Jozo
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:21 |
|
Pridružen/a: 23 pro 2009, 15:42 Postovi: 8446 Lokacija: Na rubu egzistencije
|
Ja mislim da Zahiraga može dobro potegnut i zadnji ostat na nogama u veselom društvu.
_________________ Too proud to beg, too dumb to steal
It's probably me...
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Kako nije mogla? Pa sjećamo se svi platforme Mujo. Slabo se ti ičega sjećaš jer da se sjećaš znao bi da su u platformi bile stranke koje su dobile glasove Hrvata. Bez njih se platforma ne bi mogla napraviti.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60728 Lokacija: DAZP HQ
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ja mislim da ti još nisi shvatio šta je vama umetnuto i koliko imate šanse da skupite 11 Hrvata u DN. Ti zaista ništa ne razumiješ. Samo ploviš kako vjetar puše. Tebi je najbolje Jeste, neće se moći napraviti vlada FBiH bez stranaka koje su izbor Hrvata. Nije ni do sada mogla. Ali u toj vladi Hrvati imaju samo 6 uglavnom nebitnih ministarstava. Premijer uvijek Bošnjak. Hrvati su tu folklor. Ali nakon Schmidtovog nametanja FBiH je više bošnjačka nego što je ikad prije bila. Ne može više sve biti vitalni nacionalni interes i ne može se više blokirati izbor sudija u US FBiH. Za veliku većinu odluka dovoljna će biti većina u zastupničkom domu a tu su Bošnjaci dominantna većina. Zaista je nevjerovatno da i dalje pali taj prestari fol. Praviš se nezadovoljan i onda dobiješ ustupke negdje drugo. Bošnjaci ljuti To je u teoriji, u realnosti će svaka od vaše dvije ili tri strane svašta dodatno nuditi samo da se njih uzme u vlast ispred onih drugih. Nekad nije potrebno imati sve upisano u kamen da bi demokratska dinamika sama napravila balans. Feedback prema partnerima je stalan, šalju im se smajlići za sve što rade da znaju gdje ih vidimo i koje su im šanse za 2026. godinu.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Ali nije to naša propaganda. O tome kmeče SDA i DF.
Što se nas tiče, izmjene IZ su bile samo prvi korak od putovanja od tisuću milja. Znači opozicija Gdje ima opozicija da ne kmeči. Kad slušaš opoziciju u Srbiji ili Hrvatskoj, rekao bi raspad sistema.
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:26 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39126 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Normalno da je Muslimanima ministarstvo izbjeglica važnije od financija Sami sebi tješe i uvjeravaju a tamo tekbirao pred OHR-om da im Schmidt ne isporuči Federaciju. Narod sazdan na mitovima, lažima i samozavaravanju.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: A ako su Hrvati folklor i ako je FBiH više bošnjačka nego što je bila... zašto tražiš Drugi entitet? Zato što sam pošten čovjek. Godinama sam se zalagao za treći i na klixu. Znaju to oni koji su čitali. Objašnjavao Skijašu i Madneru da je to jedino pošteno rješenje. Proglašavan ustašom dobijao prijetnje itd. 3 entiteta su jedino pošteno rješenje. Govorim to već više od deceniju na svim forumima. 3 entiteta bez domova naroda i bez etničkih kvota. U svakom od njih vrijedi 1 čovjek 1 glas. A na državnom nivou svaki je zastupljen onoliko koliko ima stanovništva. ICG mi se priključila 2014-te
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:27 |
|
|
Karabaja je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Ali nije to naša propaganda. O tome kmeče SDA i DF.
Što se nas tiče, izmjene IZ su bile samo prvi korak od putovanja od tisuću milja. Znači opozicija Gdje ima opozicija da ne kmeči. Kad slušaš opoziciju u Srbiji ili Hrvatskoj, rekao bi raspad sistema. Tko je oporba je upitno. Oni kažu da su dobili izbore? U BiH su svi pobjednici.
1013 of 2558 - 39.6%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:28 |
|
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako nije mogla? Pa sjećamo se svi platforme Mujo. Slabo se ti ičega sjećaš jer da se sjećaš znao bi da su u platformi bile stranke koje su dobile glasove Hrvata. Bez njih se platforma ne bi mogla napraviti. Jesu al malo glasova. Nelegitimne stranke. To je Mujo završena priča. Ostaje ti samo sjećanje kad ste mogli uz par nelegitimnih stranaka zaobići Hrvate. Jedino što ste postigli je to da se Hrvati drže zajedno, Srbi drže zajedno, Hrvati i Srbi drže zajedno. A vi se rasuli ko riža u 100 stranaka i sad vas predstavljaju nelegeitnme stranke. Karma je čudo!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:28 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 7447 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
Robbie MO je napisao/la: K..M je napisao/la: Cg Rožaje oče prekreče slike ubojstva djeteta u kolevci 1943....sada je to GLAVNA tema. Ali to jest morbidno i vrlo politički sa vaše strane. Ako svecem srpske crkve proglašavate žrtvu nedavnog rata, onda je to bas instrumentalizacija vjere, i ne izgleda bas ko religija. Tako možete i srpskog svata iz Sararajeva proglasiti svecem. Katolička crkva kada to radi, isključivo se radi o njenim zaposlenicima odnosno svećenicima ili časnim sestrama, recimo one Drinske Mučenice. Na taj način oni podižu vrijednost vlastite organizacije. No ne znam za primjere da se pojedinačne civilne žrtve rata koji nije vjerski, proglašavaju za katoličke svece. Recimo to je kao da se obitelj Anđelić u Konjicu proglasi svecima i poginulima za kršćanstvo, jer jesu poginuli ZBOG kršćanstva kada ih je izrešetao onaj vehabija 2002 u Konjicu. U biti shvacam poantu toga. Sa tim proglašenjem svecima nedavnih žrtava, pravite zavjet da se to osveti. Netko tko gleda tu fresku svake nedjelje izaći će iz crkve na sunce pun misli kako se osvetiti onima prikazanima na freski. Koliko vidim, to i ruska PC radi. Tko se NE osvjeti, taj se NE POSVJETI....vladika Rade iz Gorskog vijenca.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Nebula
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:30 |
|
|
dudu je napisao/la: To je u teoriji, u realnosti će svaka od vaše dvije ili tri strane svašta dodatno nuditi samo da se njih uzme u vlast ispred onih drugih. Još jedna propaganda. HDZ je izabrao Trojku jer je takvo naređenje iz Zagreba (a njima je to opet bio uslov da Schmidt reguje) a ne zato što je Trojka ponudila više od SDA. Jednostavno, USA je htjela izbaciti SDA i rekli su HDZ-u "Schmidt će nametnuti ali nakon toga ne smijete opet sa SDA". I to je to.
|
|
Vrh |
|
|
Zanar
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:32 |
|
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Kako nije mogla? Pa sjećamo se svi platforme Mujo. Slabo se ti ičega sjećaš jer da se sjećaš znao bi da su u platformi bile stranke koje su dobile glasove Hrvata. Bez njih se platforma ne bi mogla napraviti. Zašto je austrijski *** Inzko potezao amandmane? Jurišić je imao koliko glasova? Sramotiš se mujadine, gotovi ste za sva vremena. Prvo ide Osmica a onda Predsjedništvo s tim da Schmidt mora odblokirati Federaciju.
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:33 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39126 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Nebula je napisao/la: dudu je napisao/la: To je u teoriji, u realnosti će svaka od vaše dvije ili tri strane svašta dodatno nuditi samo da se njih uzme u vlast ispred onih drugih. Još jedna propaganda. HDZ je izabrao Trojku jer je takvo naređenje iz Zagreba (a njima je to opet bio uslov da Schmidt reguje) a ne zato što je Trojka ponudila više od SDA. Jednostavno, USA je htjela izbaciti SDA i rekli su HDZ-u "Schmidt će nametnuti ali nakon toga ne smijete opet sa SDA". I to je to. Nije takvo narađenje iz Zagreba nego iz američke hambasade, da se pita HDZ to bi opet rado bila SDA.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:34 |
|
|
Nebula je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: A ako su Hrvati folklor i ako je FBiH više bošnjačka nego što je bila... zašto tražiš Drugi entitet? Zato što sam pošten čovjek. Godinama sam se zalagao za treći i na klixu. Znaju to oni koji su čitali. Objašnjavao Skijašu i Madneru da je to jedino pošteno rješenje. Proglašavan ustašom dobijao prijetnje itd. 3 entiteta su jedino pošteno rješenje. Govorim to već više od deceniju na svim forumima. 3 entiteta bez domova naroda i bez etničkih kvota. U svakom od njih vrijedi 1 čovjek 1 glas. A na državnom nivou svaki je zastupljen onoliko koliko ima stanovništva. ICG mi se priključila 2014-te Nisu. Jer nije pošteno da Srbi i Hrvati žive u zajednici sa tuđinima. Pošteno je da žive sa svojim narodom. Srbi i Hrvati su kažnjeni da žive u zajednici sa islamskim fanaticima da se ovi ne bi raznosili po Evropi. Neće to moći vječno tako. Evropa će morati sama da rješava svoje strahove i fobije.
|
|
Vrh |
|
|
Zanar
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:35 |
|
|
Nebula je napisao/la: dudu je napisao/la: To je u teoriji, u realnosti će svaka od vaše dvije ili tri strane svašta dodatno nuditi samo da se njih uzme u vlast ispred onih drugih. Još jedna propaganda. HDZ je izabrao Trojku jer je takvo naređenje iz Zagreba (a njima je to opet bio uslov da Schmidt reguje) a ne zato što je Trojka ponudila više od SDA. Jednostavno, USA je htjela izbaciti SDA i rekli su HDZ-u "Schmidt će nametnuti ali nakon toga ne smijete opet sa SDA". I to je to. Federacija pripada nama Čović je naredio Zagrebu kako SDA mora biti bivša, sprema se kapsula za Bakira koju je najavljivao nama. SOA vas vodi, idu uskoro nemiri i zazivanje Irana a prvi Rafali dolaze ove godine
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji! Postano: 21 vel 2023, 11:35 |
|
|
Nebula je napisao/la: dudu je napisao/la: To je u teoriji, u realnosti će svaka od vaše dvije ili tri strane svašta dodatno nuditi samo da se njih uzme u vlast ispred onih drugih. Još jedna propaganda. HDZ je izabrao Trojku jer je takvo naređenje iz Zagreba (a njima je to opet bio uslov da Schmidt reguje) a ne zato što je Trojka ponudila više od SDA. Jednostavno, USA je htjela izbaciti SDA i rekli su HDZ-u "Schmidt će nametnuti ali nakon toga ne smijete opet sa SDA". I to je to. Ima tu još jedno pitanje kad razgovaramo o mogućoj normalnoj državi BiH. Ako je sve neki veliki plan, zašto se čekalo ovoliko. Početi praviti normalnu državu 27 godina nakon rata nema smisla. Zašto se odmah nije išlo u tom smjeru?
1013 of 2558 - 39.6%
|
|
Vrh |
|
|
Zanar
|
|
|
Nebula je napisao/la: dudu je napisao/la: To je u teoriji, u realnosti će svaka od vaše dvije ili tri strane svašta dodatno nuditi samo da se njih uzme u vlast ispred onih drugih. Još jedna propaganda. HDZ je izabrao Trojku jer je takvo naređenje iz Zagreba (a njima je to opet bio uslov da Schmidt reguje) a ne zato što je Trojka ponudila više od SDA. Jednostavno, USA je htjela izbaciti SDA i rekli su HDZ-u "Schmidt će nametnuti ali nakon toga ne smijete opet sa SDA". I to je to. Federacija pripada nama Čović je naredio Zagrebu kako SDA mora biti bivša, sprema se kapsula za Bakira koju je najavljivao nama. SOA vam zapovijeda u budućnosti, idu uskoro nemiri i zazivanje Irana a prvi Rafali dolaze ove godine
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|