Ministrica sporta potpisala pismo u kojem traži da ruski i bjeloruski sportaši ne mogu nastupati ni pod neutralnom zastavom.
Mislim da bi trebali dopustiti sportasima da igraju pod ruskom ili bjeloruskom zastavom Nisu oni krivi sto im je predsjednik retard Naravno uz svako isticanje ratnih simbola bilo koje vrste, trajno noga
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Evgenij Viktorovič kaže da je Wagner eliminirao 110 000 neprijateljskih vojnika.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
Nisam ni sumnjao da će se Markan prvi javit.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
Mrzi me na ovoj temi postavljat pitanja jer previše ste emotivno vezani za ovaj sukob. Neznam jel ocekujete da ce se nesto puno za vas promjenit? Kao da Amerika ili Rusija nije do sad izgubila ni jedan rat pa ce se sad nesto veliko mjenjat. Kako god, moje pitanje: Gdje nestadoše Kadirovci? Jedno vrijeme su stalno bile njihove slike itd. Jesu prestali se snimat ili su maknuti sa fronta?
Putler najavljuje puno nižu inflaciju u Rusiji u odnosu na neke zapadne zemlje, kod njih će kao biti 4-5% a neke zapadne zemlje imaju 25%.
Trenutna inflacija u Rusiji veća je od prosjeka EU. Rusi imaju 12% a najveće EU ekonomije (Njemačka i Francuska) imaju 9,6% i 6,7%.
Istina, možda je mislio na Mađarsku, tamo njegov pajdaš ima 25%.
kad kepec kaže 4% onda je 4%. kad kaže rast bdp-a 2% onda je 2%. kad kaže rubalj - $ 1:1 onda je to tako. nitko se onda ne treba zamarat sa pravom statistikom
Bidenov govor
Mnogo zanimljivi odgovori na moje pitanje. Dva lika sto navijaju za Ukrajinu mi dadnu u najamnju ruku glupe odgovore. Nesto kao ismijavamje dok u njima gorcina und pojede. Onda mi da navijač Rusa odgovor, sa nekom vrstom izvora za to. A ja sam ozbiljno pitanje postavio, jer me čudi da in više nema u medijama a bili su jedno vrijeme glava tema. Mislio sam da ce mi neko objasnit jesu na odmoru jer Rusi rotiraju vojsku ili se desio preustroj gdje nema više čisto čečenski postrojbi.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.