HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH
 
Sada je: 06 ruj 2024, 07:27.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]




Započni novu temu Odgovori  [ 386 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 22 vel 2023, 13:12 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 11:10
Postovi: 37650
Housetent je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:

Ne bi napali Hrvatsku nismo ludi.
Hrvatska je u NATO, kupuju Rafale, ozbiljna vojska. To bi bilo samoubistvo.

O tome i pricam debilu,da možete napali bi al ne smijete ni jedne a ni druge.


Vas smijemo al nećemo. Srbi su mirljubiv narod i nikad prvi ne napadaju.
Vas svako smije napasti obzirom da ste sebi ukinuli vojsku i regrutaciju. Vas da Crnogorci napadnu skršili bi vas za dva dana.

A Hrvate naravno ne smijemo ko ni oni nas. Tu bi bilo krvi do koljena i niko ne bi pobjedio.

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 22 vel 2023, 16:16 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 01 kol 2020, 12:37
Postovi: 17214
Nebula je napisao/la:

Što se Hrvata tiče oni se 92-ge na referendumu odlučuju za nezavisnu BiH. Isto tako nema nazad.


Čuj nema nazad. Na kojoj planeti ti živiš

_________________
Broj učenika u osnovnim školama u USK
2013/2014 - 25,758
2023/2024 - 15,503


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 22 vel 2023, 18:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54
Postovi: 2126
Lokacija: Južna Bosna
Rika sv Vida je napisao/la:
Nebula je napisao/la:

Što se Hrvata tiče oni se 92-ge na referendumu odlučuju za nezavisnu BiH. Isto tako nema nazad.


Čuj nema nazad. Na kojoj planeti ti živiš


Dobro pitanje. Imamo i temu.

rat-bih-hrvatskoj/je-li-glasovanje-za-neovisnost-bih-na-referendumu-1992-godine-bila-velika-politicka-greska-hrvata-t14817.html

_________________
Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu.
_________________
Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 22 vel 2023, 20:05 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48
Postovi: 109215
Lokacija: Županija Herceg-Bosna
Ako ne uspije to sa Srbijom i Iranom Kim Jong-un im je obećao napraviti novi sabur Dayton ugovor.

_________________
Spetsnaz, a force for good.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 22 vel 2023, 20:22 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 18 svi 2018, 00:02
Postovi: 4698
Hahaha


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 22 vel 2023, 22:38 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 ruj 2021, 13:54
Postovi: 2922
Nebula je napisao/la:
"ne nužno" su stavili zato što će biti onoliko koliko ko ima glasova a to teoretski može biti i 33% za svaki entitet. Naravno, znamo da će u praksi to značiti da neće svaki entitet imati isto. Pa evo na ovim zadnjim izborima hrvatske stranke su dobile 4 od 42 mandata u državnom parlamentu. Dakle 9,5%. Kakvih crnih 33% hahaha


"Ne nužno" su očito stavili zato jer im to nije bilo toliko bitna stvar u njihovom prijedlogu, zapravo, ako bi išli čitati između redova, s tim "ne nužno" već priznaju sami sebi da to nema šanse da prođe i da bi maksimum dogovora vrlo vjerojatno bila 33-33-33 vlada, ali bi Dom Naroda bio ugašen i to je bit prijedloga.

U svakom slučaju, kao što rekoh, danas potpuno nebitno, samo jedan, od tada u moru različiti prijedloga i "genijalnih" ideja kako rješiti "baznian complicated institutions", a od svih tih prijedloga, ovaj je jedan od blesavijih, direktno biranje Vlade, odnosno ministara ne postoji u nijednom sistemu na svijetu i taj pokus na BiH bi bio toliko katastrofalan da je to teško opisati.

Što se tiče 4 od 42, jedan mandat su Hrvati izgubili samo zbog toga što su se HDZ i HNP točno podijelili 50-50, da je bila jedna glavna hrvatska lista, kao što je tamo uvijek bila zadnjih 30 godina, glatko bi dobili mandat, drugi mandat je HDZ izgubio u izbornoj jedinici PK i dijela TK-a gdje mu je falilo manje od 100 glasova na 15.000 dobivenih, btw HDZ 90 je u istoj IZ išao sam i dobio 1.000 glasova. Dakle to je već 6 od 42 odnosno 14.3%, onda još možemo spomenuti IZ2, odnosno ZHK i HNK gdje Hrvati uvijek gube jedan mandat zbog toga što hrvatske općine ispod Mostara (uključujući Mostar) u ZHK-u i HNK-u imaju drastično manju izlaznost od Muslimana u toj izbornoj jedinici, to nije niti za usporedbu, tipa 50%-90%, kod zap. Hercegovine je potpuna nezainteresiranost.

Dakle, sad smo već na 7 od 42 što je već 17% (malo više od tvojih 9%), i to je (uz pretpostavku izlaznosti na istoj razini kao Muslimani i jednoj hrvatskoj listi za PS BiH) apsolutni minimum hrvatskih mjesta u PS BiH. Kako god Muslimani posložili svoje liste, Hrvati mogu manji broj od 7 osvojiti samo ako su razbili liste ili zbog vlastite manje izlaznosti, dakle samo zbog unutarnjih faktora. Tako da to sa postocima u PS-u nije nešto relevantno, pogotovo za tijela koja donose odluke gdje nije bitna brojnost nego jednakopravnost 3 konstitutivna naroda, pa naravno da će biti formula 33-33-33.


Nebula je napisao/la:
Ustvari jako bitno jer je od tog izvještaja krenuo zaokret USA politike u BiH. Sve do tada ICG je davao probošnjačke savjete. Ali tada se okreću 180 stepeni. Nakon tog izvještaja Ljubić podnosi apelaciju a par godina kasnije strane sudije prihvataju Ljubićev argument.


Ma kakvi, izvještaj kao i bezbroj istih takvih tih godina, kao što već rekoh, to je bilo vrijeme aprilskih paketa, prudskih sporazuma, "daytona 2" i svih ostalih cirkusa kada je svatko imao svoj "prijedlog" novog uređenja BiH misleći iz nego neobjašnjivog razloga, da bi se baš njega trebalo poslušati. A to je bilo takvo vrijeme zato jer se SAD (kao i cijeli svijet) potpuno ohladio od BiH, bilo šta vezano uz BiH nije išlo iznad US ambasadora u Sarajevu, a nekad ček ni do njega nego do muslimanskih zaposlenika u ambasadi, ambasadora bolila briga.

Izvještaj je baš u duhu tog vremena, kad je svaka šuša uzimala kartu BiH i njen Ustav i šarala po njima kao po bojanci u vrtiću, od kojekakvih grupa, pa sve do, pazi sad, biskupske konferencije BiH =)) kada se svećenici uhvate karte pa krenu crtati politička uređenja onda znaš da je sve dobra zezancija.

Danas prijedlozi iz ovog izvještaja nebi bili tema niti na forumima, među običnim nebitnim ljudima, a kamoli na nekim bitnim razinama. Toliko je žestoko zacementiran Dayton i Washington.

Donekle se može reći da je s vremenom splasnulo navijanje MZ za Muslimane, ali ne da bi ovaj nebitni izvještaj bio neka prekretnica ili bilo što takvo, više je razloga za prestanak otvorene pristranosti MZ uz Muslimane iz druge polovice 90ih pa kroz 21. stoljeće. Najkraće objašnjenje bi bilo: Upoznali su se tko su bosanski Muslimani". Tu je cijela hrpa razloga, od islamskog fundamentalizma i terorizma, nepoštivanja potpisanoga, očiglednog izrugivanja demokracije (svetinje zapada) da bi uništili mehanizme power-sharinga i uspostavili islamsku državu i kalifat usred Europe, itd...

...međutim, po meni, možda najveći razlog (ali isto ne prijelomni nego samo jedan od) je popis 2013. Više osoba iz političko-javnog života je posvjedočilo da im je iz američke diplomacije rečeno da su Amerikanci u BiH htjeli provesti eksperiment da li je moguće od Muslimana napraviti europski sekularni narod - naciju, kojoj bi važnija bila nacija i nekakva pripadnost zapadnoj civilizaciji nego umet i islam. A onda su popisom2013 dobili 99% Bošnjak - Islam - Bosanski. I sveopću poplavu "islam Bosna Bošnjaci", đihad, tisuće izgrađenih džamija, alahuekberanje, malo pucketanja po ambasadi, otvorene veze s Turskom, Iranom i muslimanskim bratstvom i atmosferu sveopćeg zazor od ostala dva naroda u BiH prema kojima je emitirana neviđena količina mržnje i nesnošljivosti, gdje su Muslimani po mržnji BiH doveli u vrijeme turskih mileta kada ljudi islamske i neislamskih vjera nisu niti razgovarali, a o istim pravima ne treba niti pričati.

Kada su Amerikanci sve to vidjeli, jednostavno su rekli, uredu, zajebali smo se, ništa od toga. Ali !jako bitno!, čak i sve to ne bi okrenulo Amerikance i MZ prema Hrvatima bez aktivnosti Zagreba koja je tu krucijalna. Svi ovi nabrojani razlozi su samo zaustavili MZ tanker koji je punom brzinom plovio prema muslimanskim ciljevima, ali on je još od 20godišnje inercije išao u tom smjeru, samo puno sporije i slabije, da bi ga se okrenulo prema hrvatskim ciljevima bila je potrebna aktivacija Zagreba koja je došla unazad zadnjih nekoliko godina.

Bez aktivacije Zagreba, BiH Hrvati bi bili preslabi okrenuti stvari u svoju korist, odnosno, Amerikanci i MZ bi rekli; "u redu, pogriješili smo s ovim, ali šta sad, BiH je nebitna, nitko bitan se ne buni, nek to ide inercijom pa šta bude" I tako je i bilo do cca 2019.

Tako da ovaj izvještaj nije ništa posebno niti novo ili prijelomno, evo ti malo razmišljanja iz jednog iz 2012:

"Bosniaks reject three electoral districts because they fear a precedent for further ethnic division and the creation of a Croat “third entity”.99 Yet Bosnian electoral law already has ad hoc electoral units that have no administrative role.100 Any electoral unit that included most of Bosnia’s Croats would also encompass a significant number of Bosniaks, perhaps enough to swing the election to a moderate Croat or even a non-Croat"

...i još kako odlično objašnjeno bošnjačko varanje sa "ostalima":

"Formally, anyone who does not identify with one of the constituent peoples is a minority, an “other”. Although the exact numbers are unknown and likely to remain so, most self-described “others” are minorities by choice rather than birth. Many see themselves primarily as Bosnian citizens and are offended by being forced to identify in ethnic terms too. Yet identification with Bosnian citizenship is most popular within the Bosniak community, and many Serbs and Croats see these citizen “others” as crypto Bosniaks trying to game the system. The SDP, the party most identified with the citizen’s option, chafes at regular Croat and Serb claims that it is in fact a Bosniak party."

dakle, velikomuslimanska zločinačka politika je prozirna kao staklo, nema tu neke velike prekretnice, sve se znalo, pa je logično da kako se kroz godine nakupljaju "red flagsi" da će podrška biti sve manja i manja, kad vidiš sve ovo, koliki god lobista bilo bio jasno je da ne mogu svi od kompletne američke i europske administracije biti islam-bosna lobisti, nego je logično da će protokom vremena i sa sve više i više dokaza koji se nakupljaju sve više i više ljudi zbrojiti dva i dva i početi govoriti: "čekaj malo, pa ovo nije demokracija nego ovi teroristi hoće ukrast i uništit".

pazi, ovo je vrijeme prije popisa, kada se baratalo brojkama da ovih "ostalih" Bosanaca o kojima se ovdje priča (i za koje je već tada svima jasno da se radi o kripto Bošnjacima) ima nekoliko stotina tisuća, a onda su došli rezultati popisa "Bošnjak - Islam - Bosna" 50.000001% i arlaukanje "nas ima većina oćemo kalifat i da se samo nas muslimane Bošnjake pita!!!" i onda su Amerikanci malo lupali glavom u zid i rekli diži ruke od ovoga, nek ide Dayton dok ide, pa ako ga sruše i po putu izbace Hrvate iz vlasti ništa zato... a onda se uključio Zagreb i rekao "čekajte malo, dogorilo je 5do12 i ne može ovo ovako", Amerikanci su pogledali, složili se sa Zagrebom, zapravo samo priznali vlastitu grešku koje su i sami bili svjesni i sada smo, hrvala Bogu, nazad na zacementiranom putu Daytona i Washingtona.

Nebula je napisao/la:
Budžet se usvaja u parlamentu


a u parlament dolazi po Duhu Svetomu? pripremi ga čistačica u zgradi.


Nebula je napisao/la:
a kao što smo nedavno vidjeli ulože se i amandmani i promjeni budžet. Dakle, ne odlučuje Ministar finansija kome će koliko sredstava.


Jesi ti svjestan da je prije par mjeseci visoki predstavnik morao intervenirati jer ministarstvo financija na državnom nivou nije htjelo odobriti neku crkavicu za izbore? Muslimani su mogli samo cvilit i histerično se valjat po podu.

Nebula je napisao/la:
Dakle, priprema nacrta, analize, izvještaji, nadzor nad primjenom propisa. Nema tu ništa operativno bitno.


Dakle čovjek sam sebi nabroji nadležnosti ministarstva:

Citat:
-Priprema nacrte zakona iz oblasti finansija
-Analize, izvještaje i nadzor nad primjenom propisa iz oblasti: bankarskog sistema, tržišta kapitala, osiguranja imovine i lica, nedepozitnih finansijskih institucija, deviznog poslovanja i kreditnih odnosa s inozemstvom


i onda kaže nema ništa operativno bitno. Valjda si mislio ništa izvršno/zakonodavno bitno, da to je na Vladi i Parlamentu (dvodomnom), operativno bitno je sve, operativa je i svrha ministarstava.

Meni se čini da ti uopće ne razumiješ društveno uređenje parlamentarne demokracije, to je čest slučaj s muslimanima pošto kulturološki ne poznaju uređenje demokracije, muslimani samo broje kada će negdje imati 50%+1 muslimana pa da onda mogu arlaukati da oni vladaju i da se druge ništa ne pita.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 23 vel 2023, 09:28 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 08 srp 2017, 11:10
Postovi: 37650
Zukić Bakira izuo iz cipela. Par puta mu je malo falilo da se rasplače. =))



Što se tiče teme kune se ocem i majkom da voli Hameriku iako hin je umetnula haparthejd. Zna Bakir šta Hamerika zna, zna da znaju i za Markale i za Kapiju i za Srebrenicu. Zna da će istina o tim događajima ne samo razvaliti Izetbegoviće i SDA nego Muslimane kao narod. Zna Bakir da su Srbi do detalja istražili zločine njegove Alkaide.



Citat:
Vrlo je moguće da je na trgu punom ljudi, zapravo, bilo sedam istovremeno koordinisanih detonacija. Samo na taj način bilo je moguće da na ovom mjestu pogine 71 osoba (od tri do 27 godina), a da u detonacijama bude ranjeno više od 300 ljudi.

– Prema sudskim izvještajima na tijelu poginule Edise Nemić izbrojano je 45 rana sa leđa, spreda, po glavi, nogama, zadnjici, kao da je bila u buretu sa eksplozivom. Armin Šišić je imao smrtne deformacije tijela poslije eksplozije koje je teoretski moglo da uzrokuje samo 1 826 kilograma trotila, dok je u granati 130 milimetara punjenje od tri i po kilograma.

https://srpskacafe.com/2019/03/eksperti ... oj-kapiji/

_________________
Srbi su mali narod sa karakterom super sile.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 23 vel 2023, 10:21 
Online
Avatar

Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12
Postovi: 7957
Lokacija: multietnicki entitet Bosna
Šporet je napisao/la:
"Ne nužno" su očito stavili zato jer im to nije bilo toliko bitna stvar u njihovom prijedlogu, zapravo, ako bi išli čitati između redova, s tim "ne nužno" već priznaju sami sebi da to nema šanse da prođe i da bi maksimum dogovora vrlo vjerojatno bila 33-33-33 vlada, ali bi Dom Naroda bio ugašen i to je bit prijedloga.


Pa ima dalje u izvještaju detaljno razrađeno. Fino se objašnjava kako bi se formiralo to vijeće ministara i jasno kažu da bi hrvatski entitet imao možda samo jednog ministra ali legitimnog. Jer se gleda koliko je ko dobio glasova ukupno. I da, taj jedan bi bio potpredsjednik i imao mogućnost veta ali bi bio jedan.

Šporet je napisao/la:
Što se tiče 4 od 42, jedan mandat su Hrvati izgubili samo zbog toga što su se HDZ i HNP točno podijelili 50-50, da je bila jedna glavna hrvatska lista, kao što je tamo uvijek bila zadnjih 30 godina, glatko bi dobili mandat, drugi mandat je HDZ izgubio u izbornoj jedinici PK i dijela TK-a gdje mu je falilo manje od 100 glasova na 15.000 dobivenih, btw HDZ 90 je u istoj IZ išao sam i dobio 1.000 glasova. Dakle to je već 6 od 42 odnosno 14.3%, onda još možemo spomenuti IZ2, odnosno ZHK i HNK gdje Hrvati uvijek gube jedan mandat zbog toga što hrvatske općine ispod Mostara (uključujući Mostar) u ZHK-u i HNK-u imaju drastično manju izlaznost od Muslimana u toj izbornoj jedinici, to nije niti za usporedbu, tipa 50%-90%, kod zap. Hercegovine je potpuna nezainteresiranost.

Dakle, sad smo već na 7 od 42 što je već 17% (malo više od tvojih 9%)


:sega Kakav smiješan post. Da je babi muda bla bla i nabra do 17%. A sve hrvatske stranke dobile zajedno ukupno 11% svih glasova na nivou BiH. Druže, tebi treba pomoć. Bez zezancije. Opasno si u problemu.

Šporet je napisao/la:
a u parlament dolazi po Duhu Svetomu? pripremi ga čistačica u zgradi.


Materijal pripremaju referenti u svakoj firmi. Priprema nije odlučivanje.

Šporet je napisao/la:
Jesi ti svjestan da je prije par mjeseci visoki predstavnik morao intervenirati jer ministarstvo financija na državnom nivou nije htjelo odobriti neku crkavicu za izbore? Muslimani su mogli samo cvilit i histerično se valjat po podu.


I đaba sve crkavica prošla. I sve prolazi evo već 30 godina. Ministri finansija bitni koliko i gaće u porniću.

_________________
Podaci ZZO:
https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 23 vel 2023, 14:18 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 svi 2012, 23:49
Postovi: 1370
Nista nije bitno, samo je dzamija bitna :zubati


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 23 vel 2023, 20:23 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 02 ruj 2021, 13:54
Postovi: 2922
Nebula je napisao/la:
Pa ima dalje u izvještaju detaljno razrađeno. Fino se objašnjava kako bi se formiralo to vijeće ministara i jasno kažu da bi hrvatski entitet imao možda samo jednog ministra ali legitimnog. Jer se gleda koliko je ko dobio glasova ukupno. I da, taj jedan bi bio potpredsjednik i imao mogućnost veta ali bi bio jedan.


Sad nisam siguran jel samo ne znaš engleski ili se nadaš da nitko nije pročitao izvještaj pa neće primijetiti. Taj prijedlog sa direktnim biranjem ministara nema nikakve poveznice sa prijedlogom o trećem entitetu koji dolazi desetak stranica kasnije, a ta "formula" gdje bi samo jedan u vijeću ministara bio Hrvat nema nikakve veze sa tri entiteta i da bi hrvatski entitet davao samo jednog (to si upotpunosti izmislio) nego su jednostavno svoju ideju prenijeli na izbore 2010 - što je opet idiotizam i amaterizam svoje vrste, jer kad bi hipotetski bio takav sustav, Hrvati bi naravno išli sa jednom listom a ne kao na izborima 2010 gdje su pored HDZ-a desetke tisuća glasova odnijeli HDZ90, HSS, HSP i da ne nabrajam.. koje su naravno pojedinačno daleko premale da bi ušle u ovih par ministarskih pozicija, tako da bi sa jednom listom Hrvati vrlo vjerojatno imali 2 ministra u tom vijeću, ali ionako nebitno,

i kao što sam već rekao, iz izvještaja se uopće ne može razlučiti jeli se radi o jednom prijedlogu ili dvije ideje nemaju veze jedna s drugom. Ako ćemo suditi po nekim hintovima u tekstu, izgleda da nemaju nikakvih poveznica jer se za povlačenje tog veta kod hrvatskog i muslimanskog potpredsjednika spominju klubovi naroda u Domu Naroda FBiH ili BiH, dakle nikakvog hrvatskog entiteta nema, i očito se spominje FBiH koja je još uvijek tu.

Dakle, naravno da prva ideja nema veze s drugom, i naravno kad bi se iz tri entiteta biralo zajedničko vijeće ministara na razini države da jedino u obzir dolazi 33-33-33, za bilo šta drugo nitko ne bi niti sjedao za stol.



Nebula je napisao/la:
:sega Kakav smiješan post. Da je babi muda bla bla i nabra do 17%.


Da, upravo tako, kao što sam detaljno objasnio, još sam maksimalno pojednostavio, baš da bi ti lakše shvatio pošto nisi baš najoštriji nož u ladici. Dakle sa dvije varijable ispunjene 1. ista postotna izlaznost kao Muslimani i 2. jedna lista u svim jedinicama, osim IZ 2 gdje bi sva tri lakše bilo uhvatiti 2+1 nego 3, Hrvati bez problema uzimaju minimum 7 od 42 mjesta. Sve ispod toga ovisi isključivo o samim Hrvatima i njihovoj izlaznosti ili kako su posložili liste. To je matematika, ne moje razmišljanje.

Nebula je napisao/la:
A sve hrvatske stranke dobile zajedno ukupno 11% svih glasova na nivou BiH.


Kako smo sad već na 11% a još jučer si bio na 9.5% :neznam Lijepo si se posrao sam sebi u usta. Ali dobro je, na uzlaznoj si putanji, u pravom smjeru. Naravno, zbog konfiguracije izbornih jedinica i Sainte-Laguë metode favoriziraju se manje stranke, pa je tako hrvatski minimum o kojem samo Hrvati ovise, iznosi 17% zastupnika, ili da budemo potpuno matematički precizni 16.67%.

Nebula je napisao/la:
Materijal pripremaju referenti u svakoj firmi. Priprema nije odlučivanje.


Ministar referent? Dobro je, sve će biti u redu samo duboko diši.

Nebula je napisao/la:
I đaba sve crkavica prošla.


Pa nije prošla, nego je nametnuo visoki predstavnik, ali uredu je oprostili smo mu jer nam je rekao da se ne tresemo ide izborni zakon. I bi tako.

Nebula je napisao/la:
Ministri finansija bitni koliko i gaće u porniću.


Golim okom se vidi da si potpuno psihički devastiran, ali nije ti ovo za foruma, ako pomaže tvojem stanju ovo ti je više za facebook, youtube komentare, možda twitter, tamo možeš ovako ispuhivati frustraciju i dolaziti do zraka. Na forumu gdje se očekuje neki minimum rasprave ovo samo izgleda žalosno, simbol poraza.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 23 vel 2023, 21:14 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 21 kol 2020, 19:26
Postovi: 5300
novovrijeme je napisao/la:
Zukić Bakira izuo iz cipela. Par puta mu je malo falilo da se rasplače. =))





28:20
Demantuje džamijske instrukcije za glasanje za predsjedništvo, al je zato ćuo ćojeka koji kaže: "Glasat` ću za Bakira, a hanumi sam rekao da glasa za Komšića". :zubati

_________________
Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 23 vel 2023, 22:25 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 27 lis 2010, 16:06
Postovi: 28823
https://youtu.be/_Ve7jUPw5yQ?t=3771

:zubati

_________________
- Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022.
- Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP.
- Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 23 vel 2023, 22:29 
Offline

Pridružen/a: 03 pro 2020, 16:33
Postovi: 3220
3AJE6 je napisao/la:
novovrijeme je napisao/la:
Zukić Bakira izuo iz cipela. Par puta mu je malo falilo da se rasplače. =))





28:20
Demantuje džamijske instrukcije za glasanje za predsjedništvo, al je zato ćuo ćojeka koji kaže: "Glasat` ću za Bakira, a hanumi sam rekao da glasa za Komšića". :zubati



Bakir je ovdje indirektno priznao ono što svi znamo a to je da je SDA i Islamska zajednica izabrala Komšića 2018. i 2022.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 23 vel 2023, 22:51 
Offline

Pridružen/a: 17 sij 2013, 23:28
Postovi: 1415
novem je napisao/la:
https://youtu.be/_Ve7jUPw5yQ?t=3771

:zubati


Što ga ovaj voditelj "išamara" :zubati osobno vidim pozitivne stvari u ovakvim intervjuima. Rak rana svakog društva pa i tužne BiH je korupcija uz duž i poprijeko.
U svakom slučaju osim siromašnog penzionera Baketa ima ih još, sa sve tri strane. Trebalo bi se početi baviti ovim pitanjima više a manje onim od kojih nitko nema koristi.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 01:10 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 04 stu 2021, 11:21
Postovi: 2207
Citat:
Najvažniji ruski čovjek u BiH je američki ambasador

Suštinski glednao ovakav Murphyev kaubojski diktat jeste diplomatski skandal neviđenih razmjera jer je u pitanju otvoreno uplitanje u proces formiranja vlasti te poticanje na kršenje zakona i Ustava države u kojoj je ambasador. Najcrnji imperijalizam zbog kojeg se u istinski suverenim državama protjeruje diplomatsko osoblje kao “personae non gratae”.

Nakon što je propao baršunasti državni udar u režiji ambasada i izvedbi članova rukovodstva Federacije Bosne i Hercegovine Igora Stojanovića i Lidije Bradare, tog srpsko-hrvatskog dijela SHA (srpsko-hrvatsko-ambasadorske) koalicije, te nakon što se ministar vanjskih poslovna Bosne i Hercegovine Elmedin Konaković razotkrio kao korisni idiot političkog Zagreba, odlučilo se izvući tešku diplomatsku artiljeriju.

Očito više unezvijeren nesposobnošću i glupavošću svojih lokalnih poltrona umjesto štetočinstvom vlastitih (ne)diplomatskih poteza, američki ambasador Murphy odlučio se samo dodatno pogoršati situaciju pa je u tom duhu zaprijetio i direktnom intervencijom ukoliko politička koalicija, koju je porodila njegova ambasada, što prije ne dođe na vlast.

“Naučio sam da ni jedan diplomata to ne treba raditi, ali ću vam reći kako pažljivo pratimo situaciju, te ako dođe do blokada i sprječavanja formiranja vlast, mi imamo kapacitet poduzeti odgovarajuće aktivnosti”, izjavio je Murphy vidno zaboravljajući da je prva stvar koju “ni jedan diplomata ne treba raditi” jeste imperijalističko petljanje u unutrašnje političke odnose države u kojoj je ambasador. No mnogo skandaloznija od toga jeste Murphyeva prijetnja nekakvim “kapacitetima” i “aktivnostima” ako ambasadorskoj koaliciji ne pođe za rukom da formira vlast. Tu dolazimo do suštine problema.

Murphy prijeti “intervencijom” zato što njegovi poltroni iz SHA koalicija ne mogu na zakonit način, uz poštovanje svih ustavom propisanih pravila i procedura doći na vlast zaobilazeći SDA. Pokušali su i nije im uspjelo. Modus operandi, po kojem su do sada djelovali – “Znamo da nije po zakonu ali nam se žuri” – postao je neprihvatljiv bošnjačkoj javnosti kojoj se sada nastoji uskratiti i osnovno pravo na političko predstavljanje.

No Ustav Bosne i Hercegovine, zakoni, pravne parlamentarne procedure očito ne zanimaju Murphyja, kojem je prioritet što brži dolazak na vlast njegovih izabranika. Murphyjeva prijetnja je ustvari “babaroga taktika”, pokušaj da se prijetnjama potakne SDA, stranka pobjednica izbora, da sama od sebe preda vlast u ruke SHA koaliciji. Predajte vlast našoj manjini inače...

Suštinski glednao ovakav Murphyev kaubojski diktat jeste diplomatski skandal neviđenih razmjera jer je u pitanju otvoreno uplitanje u proces formiranja vlasti te poticanje na kršenje zakona i Ustava države u kojoj je ambasador. Najcrnji imperijalizam zbog kojeg se u istinski suverenim državama protjeruje diplomatsko osoblje kao personae non gratae.

Nervoza dijela međunarodne zajednice u Bosni i Hercegovini pojačana je i činjenicom da svakim danom postaje sve očitije kako su njihovi trapavi zahvati i uplitanje u političke odnose u Bosni i Hercegovini ustvari doveli, dovode i tek ima da dovedu do porasta ruskog utjecaja. Prizori novog ministra sigurnosti Nenada Nešića, koji se rukuje s ruskim ambasadorom Kalabuhovim te najavljuje jačanje odnosa ministarstva sigurnosti i ruske ambasade, ali i posjeta Nenada Stevandića, koji je nakon sastanka i razmjene poklona s Marphyjem ekspresno otišao u Rusiju, gdje je dočekan uz aplauz u ruskoj Dumi, najbolje potvrđuju koliko je opasan trend kojim zapadne diplomate vlastitim nepromišljenim intervencionizmom i anahronim imperijalizmom potiču rast utjecaja nezapadnih i antizapadnih država u Bosni i Hercegovini.

Zapadne ambasade doslovno su formirale i na državnom nivou na vlast dovele koaliciju u kojoj će proruski igrači biti glavni dioničari, oni koji će upravljati svim procesima. Sada pokušavaju to isto učiniti i na entitetskom nivou kako bi SHA koalicija zavladala Federacijom Bosne i Hercegovine.

Zapadne ambasade doslovno su formirale i na državnom nivou na vlast dovele koaliciju u kojoj će proruski igrači biti glavni dioničari, oni koji će upravljati svim procesima. Sada pokušavaju to isto učiniti i na entitetskom nivou kako bi SHA koalicija zavladala Federacijom Bosne i Hercegovine.

To otvara jedno vrlo važno pitanje – koga zapravo zastupaju ovdašnji predstavnici Zapadnih država?

Već znamo da ne baštine ništa od proklamiranih zapadnih vrijednosti, da im suverenitet, demokratija, transparentnost, zakoni, procesi i vladavina prava ne znače apsolutno ništa te da su u tom pitanju daleko bliže “apsolutističkom Istoku”, no šokantno je to što se ispostavlja da je isti slučaj i s političkim interesima. Nekako ispada da najvažniji ruski igrači u Bosni i Hercegovini ustvari sjede u američkim i britanskim ambasadama.

https://stav.ba/vijest/najvazniji-ruski ... ador/15372


slika


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 01:45 
Offline

Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58
Postovi: 7447
Lokacija: Nizza, Naissus...
Zelene šnjoke prijete SAD i pretrčavaju RF.

FBiH i šnjoke su NA LINIJI VATRE.

_________________
Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva
https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 11:09 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 04 stu 2021, 11:21
Postovi: 2207
Glasilo SDA dodaje gas sa islamizmom, ne samo protuzapadnim

Svi se urotili protiv muslimana, Amerika, Britanija, Izrael, Bugarska, Indija...

Zapad gura Iran u savez sa Kinom i Rusijom:

Citat:
VODEĆE ZAPADNE SILE ZANEMARUJU POVIJESNI POLITIČKI KONTEKST I VLASTITU ODGOVORNOST ZA PROIZVODNJU SUKOBA

Iran nije prirodni neprijatelj zapada

Kolektivna memorija iranskog naroda, bez obzira na mnoge teškoće i izazove s kojim se suočava, mnogo je jača od ratnohuškačke propagande i histerije koja se na zapadu sistemski lansira protiv Islamske Republike. Demonizirajući Iran, zapadne sile guraju ovu državu u zagrljaj Moskve i Pekinga.

Islamska Republika Iran ovih dana obilježava 44. godišnjicu Islamske revolucije, u kojoj je svrgnut despotski režim šaha Mohammada Reze Pahlavija, nakon čega je plebiscitarnom podrškom proglašena Islamska Republika.
...

Iran se za vrijeme diktature Reze Pahlavija najviše oslanjao na podršku Washingtona i Izraela, s kojima je imao izuzetno bliske odnose temeljene na uvriježenim percepcijama o zajedničkom, arapskom neprijatelju. Izraelska tajna služba Mossad obučavala je i osposobljavala pripadnike iranskog SAVAK-a.
...

Iran je za vrijeme šaha imao status najmoćnijeg i najpovjerljivijeg američkog policajca na Srednjem istoku i s Izraelom i Saudijskom Arabijom služio je kao nezamjenjivi tronožac za očuvanje američke kontrole i dominacije na Bliskom istoku. Ova politika i strategija zapada zapravo je i sama udarila temelje Islamske revolucije, koja će se dogoditi četvrt stoljeća kasnije, 1979, kao rezultat akumulirane nepravde koja je proizvela opravdan gnjev Iranaca, bez obzira na političke i ideološke inklinacije, a koja je označila novu epohu međunarodnih odnosa na Bliskom istoku i Iran katapultirala u epicentar globalne politike, gdje je i danas.

Naime, cjelokupna američka grand strategija globalne dominacije nad sferama utjecaja koje je označila svojim prostorom temeljila se na potpunoj kontroli tri neuralgične tačke u svijetu koje su bile, a i danas su, strateški najznačajnije za Washington i njegove saveznike: kontrola i dominacija Perzijskim zaljevom, Istočnom Azijom i Zapadnom Evropom. Strah da bi Mossadeghova demokratska vlada u Iranu mogla postati bliska Moskvi, što bi omogućilo Rusiji, odnosno SSSR-u, da preko Irana izađe na Perzijski zaljev (toplo more), bila je noćna mora političkih stratega u Washingtonu. Zato je za Amerikance i Britance bio neprihvatljiv luksuz demokratije da Iran ima svoju nezavisnu narodnu vladu koja će raditi u interesu Iranaca, te su odlučili da s vlasti tajno, manipulativnim i nasilnim sredstvima, državnim udarom, svrgnu demokratski izabranu vlast u Iranu i ponovo vrate i instaliraju svog odanog klijenta, šaha Mohammada Rezu Pahlavija, čija će politika služiti ekonomskim interesima angloameričkih naftnih kompanija i strateškoj hladnoratovskoj politici Washingtona i zapadnog bloka.

Izazivanje nemira u Iranu

Dokumentirana je novija povijest podrivanja iranske revolucionarne vlasti od zapadnih sila i njihovih saveznika, država klijenata u zapadnoj Aziji. To podrivanje nekad je bilo u obliku izazivanja nemira u Iranu, čak i prije uspostavljanja Islamske Republike, ali je kulminiralo prijetnjama agresijom i ekonomskim sankcijama koje su iranski narod dovele u tešku situaciju. Ono što iranske proteste koji su počeli sredinom septembra 2022. čini jedinstvenim jeste kontradiktorni pristup Washingtona, koji signalizira Teheranu da želi postići određeni sporazum s Iranom, ali pod uvjetima koji će biti povoljni i prihvatljivi za američku administraciju.
...

https://stav.ba/vijest/iran-nije-prirod ... pada/15376



Nevjernici najviše pomažu, pa opet ne valjaju.

Smeta muslimane što je Ukrajina u središtu pozornost, a ne Turska:

Citat:
EVROPA I PRIMITIVNO BARBARSKO BRBLJANJE

Zemljotres u Republici Türkiye i Siriji još je jednom ogolio licemjerstvo Zapada

David Hearst, suosnivač i glavni urednik Middle East Eye, napisao je vrlo oštru kritiku različitog odnosa evropskih država prema zemljotresu u Republici Türkiye i Siriji u poređenju s odnosom prema Ukrajini te upozorio na gubitak pažnje evropske javnosti već treći dan od zemljotresa.
...

https://stav.ba/vijest/zemljotres-u-rep ... pada/15361



Bugarska agresija na Muslimane:

Citat:
NIKO NE MOŽE POBJEĆI OD ODGOVORNOSTI

Bošnjaci Kosova izloženi nasrtajima iz Bugarske

https://stav.ba/vijest/bosnjaci-kosova- ... rske/15378


Novi genocid nad muslimanima:

Citat:
Da li je u Indiji u toku genocid nad muslimanima?

Ovaj izvještaj istražuje stanje u Indiji koristeći 10 faza genocida Gregoryja Stantona i otkriva da su primjeri prvih 8 faza genocida prisutni u Indiji.

https://stav.ba/vijest/da-li-je-u-indij ... nima/15360


Svi tekstovi samo sa naslovnice..


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 11:09 
Online
Avatar

Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12
Postovi: 7957
Lokacija: multietnicki entitet Bosna
Šporet je napisao/la:
i kao što sam već rekao, iz izvještaja se uopće ne može razlučiti jeli se radi o jednom prijedlogu ili dvije ideje nemaju veze jedna s drugom.


Ne možeš ti razlučiti što je i logično. Nisi ti taj kapacitet. Previše si bukvalan i ne znaš čitati između redova. Ljudi lijepo na više načina objasnili da su 3 entiteta najbolje rješenje. Za svaku političku zajednicu (ne narod) po jedan. A dali su i svoj prijedlog za izbor državne vlasti koji kaže da bi svaka politička zajednica učestvovala u državnoj vlasti onoliko koliko dobije glasova. No nisu sve stavili u isti član izvještaja pa ne možeš da povežeš.

Ti si jako temeljit i trudiš se više nego drugi. To se mora priznati. Ali nisi sposoban od detalja vidjeti "big picture". Podjećaš me na jednog drugog forumaša. Čeha 2.0 hajmo reći. Improved version ali i dalje sa istim fundamentalnim manama. Ne vidite od drveta šumu.

Šporet je napisao/la:
Naravno, zbog konfiguracije izbornih jedinica i Sainte-Laguë metode favoriziraju se manje stranke, pa je tako hrvatski minimum o kojem samo Hrvati ovise, iznosi 17% zastupnika, ili da budemo potpuno matematički precizni 16.67%.


2014-te 5 mandata (12%), 2018-te 5 mandata (12%), 2022-ge 4 mandata (9,5%) ali ti nekako očekuješ 17%?? Čak i uz sve te izborne jedinice i favoriziranje manjih stranaka ne možete preko 12%.

A nema tih izbornih jedinica u ovom prijedlogu ICG-a. A Hrvati na nivou BiH dobijaju 11% glasova. Tako da toliko mogu očekivati po prijedlogu ICG. A 11% od 10 članova Vijeća Ministara je 1 :neznam

Šporet je napisao/la:
Ministar referent?


Ministar finansija? Pa nego šta je? Ništa ne odlučuje zar ne? On samo pravi materijal a glasa se na vladi i u parlamentu.

Hajde evo nije referent već šef računovodstva. Možel tako?

Šporet je napisao/la:
Pa nije prošla, nego je nametnuo visoki predstavnik


Što znači da je prošla. VP je dio sistema. Definisan u Daytonu i praktično upravnik protektorata. Ministar finansija mislio da nešto odlučuje a VP mu pokazao da ima ulogu gaća u porno filmu.

_________________
Podaci ZZO:
https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 12:18 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 23 svi 2012, 23:49
Postovi: 1370
Nebula nam na jednoj drugoj temi slavodobitno proklamira kako imaju 10 od 16 velevaznih ministarskih pozicija u, kako njegovi vole postavljati stvari, nebitnoj, nedrzavnickoj administrativnoj jedinici.

A na ovoj temi nam prica o nebitnosti federalnog ministra financija, koji je eto neki obican referent koji tu i tamo nesto postambilja.

Nebula je kao kutija pralina - nikad ne znas sto ces dobiti :zubati


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 13:24 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 17:49
Postovi: 32217
alh84001 je napisao/la:
Nebula nam na jednoj drugoj temi slavodobitno proklamira kako imaju 10 od 16 velevaznih ministarskih pozicija u, kako njegovi vole postavljati stvari, nebitnoj, nedrzavnickoj administrativnoj jedinici.

A na ovoj temi nam prica o nebitnosti federalnog ministra financija, koji je eto neki obican referent koji tu i tamo nesto postambilja.

Nebula je kao kutija pralina - nikad ne znas sto ces dobiti :zubati


Meni je zanimljivo kako su i tzv umjereni Bošnjaci poput Nebule i dalje neprijatelji Hrvata. Ne mogu bez toga i gotovo.

_________________
Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.

944 of 2558 - 36.9%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 13:29 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 10 svi 2019, 22:58
Postovi: 21777
K..M je napisao/la:
Zelene šnjoke prijete SAD i pretrčavaju RF.

FBiH i šnjoke su NA LINIJI VATRE.

slika
Šnjoke budu takvi u manjku zalievanja i okopavanja da se odstrani virus đamija 93.

_________________
#Zoki 2024

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 13:36 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 03 svi 2009, 17:49
Postovi: 32217
weasel je napisao/la:
K..M je napisao/la:
Zelene šnjoke prijete SAD i pretrčavaju RF.

FBiH i šnjoke su NA LINIJI VATRE.

slika
Šnjoke budu takvi u manjku zalievanja i okopavanja da se odstrani virus đamija 93.


Svaki vrtlar mora biti svjestan važnosti redovite rezidbe.

slika

_________________
Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.

944 of 2558 - 36.9%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 13:51 
Online
Avatar

Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12
Postovi: 7957
Lokacija: multietnicki entitet Bosna
Naša Kvačica je napisao/la:
Meni je zanimljivo kako su i tzv umjereni Bošnjaci poput Nebule i dalje neprijatelji Hrvata. Ne mogu bez toga i gotovo.


Kako sam neprijatelj Hrvata? Konkretno? :kava

_________________
Podaci ZZO:
https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 13:53 
Offline
Avatar

Pridružen/a: 10 svi 2019, 22:58
Postovi: 21777
Nebula je napisao/la:
Naša Kvačica je napisao/la:
Meni je zanimljivo kako su i tzv umjereni Bošnjaci poput Nebule i dalje neprijatelji Hrvata. Ne mogu bez toga i gotovo.


Kako sam neprijatelj Hrvata? Konkretno? :kava


Pa prijatelj sigurno nisi. Nema jednog bošnjaka na forumu koju bi imao stavove prema Hrvatima makar kao Srbi.
U smislu ne volim vas i dalje, ali ne želim vam fizički nestanak i poštujem vaš dio vlasti/ teritorija u BiH.

_________________
#Zoki 2024

Apartmanđije, uhljebi i kradeze = grobari Hrvata


Vrh
   
 
 Naslov: Re: Dosta je sabura: Zahiragić poziva na savez sa Srbijom i okretanje Rusiji!
PostPostano: 24 vel 2023, 13:56 
Online
Avatar

Pridružen/a: 26 lis 2011, 16:12
Postovi: 7957
Lokacija: multietnicki entitet Bosna
weasel je napisao/la:
Nebula je napisao/la:

Kako sam neprijatelj Hrvata? Konkretno? :kava


Pa prijatelj sigurno nisi. Nema jednog bošnjaka na forumu koju bi imao stavove prema Hrvatima makar kao Srbi.
U smislu ne volim vas i dalje, ali ne želim vam fizički nestanak i poštujem vaš dio vlasti/ teritorija u BiH.


Pa ja sam jedini Bošnjak na internetu koji se bori da budu 3 entiteta. Da Hrvati imaju svoj dio kolača.

Pričaš bedastoće

_________________
Podaci ZZO:
https://demografija.blogger.ba/2023/09/07/podaci-zzo/


Vrh
   
 
Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 386 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]


Online

Trenutno korisnika/ca: / i 37 gostiju.


Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group
Facebook 2011 By Damien Keitel
Template made by DEVPPL - HR (CRO) by Ančica Sečan
phpBB SEO