|
|
Stranica: 323/426.
|
[ 10639 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 13:06 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 09:38 Postovi: 8641 Lokacija: Tu negde
|
|
Narod dovedi do dna ,daj mu ne ide i ješće ti iz ruke . Erdogan lepo sarađuje s Moskvom tako što im obara avione .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 13:13 |
|
|
|
Vlast se osvaja lako, unutrsanju politiku drzi u malom prstu. U tom pogledu mi smo retka evropska drzava koja je nezavisna, jer sve te soros grupice i nvo sektor je pod kontrolom. Sto se tice spoljasnje politike, navescu vam primer sa Hrvatima... dakle, nama stizu packe i pretnje od strane Zapada zbog masivnog, ali masivnog naoruzanja i onda Vucic kaze pa Hrvatska se naoruzava (smesno u poredjenjuu sa nasim naoruzanjem) i tako otkloni pritiske. Sledeca stvar je globalna politika, na nju ne mozemo da uticemo, ali dobro se prati situacija i vrse predvidjanja, pa se u skladu sa tim i prave dogovori.
Srbija ce siptarsko pitanje resiti i onda idu neka druga pitanja na dnevni red.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 13:25 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Koliko ja pratim, istina povrsno ali Vucic mi non stop iskace ko iz pastete, on niti nije u ljubavi sa Rusijom, on glumi srpskog Erdogana, jebo bi se da mu ne udje, on je u "ljubavi sa Rusijom" samo za svoje glasace a za napolje je proeuropski politicar. Sa tim da ovdje pomalo vrijedjam Erdogana, Erdogan ipak suradjuje sa Moskvom bez pardona i boli ga patka sta o tome misle na zapadu. Jer suradjuje i sa njima.
Ne kuzim kakvi su to kapaciteti mozga kojima Vucic i njegova ekipa prodaju muda pod bubrege, zar je glasacko tijelo u Srbiji toliko glupo i retardirano, on doslovno laze na dnevnoj bazi baci malo populizma malo suza malo dramaticnih pucketanja usnama, i oni sve popuse. I ja mislim da je Vučić genije i najbolji političar u istoriji Srba.  Vučić broj jedan pa moj Milorad broj dva. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 13:32 |
|
|
[facebook][/facebook] Sibinjanin Janko je napisao/la: Vlast se osvaja lako, unutrsanju politiku drzi u malom prstu. U tom pogledu mi smo retka evropska drzava koja je nezavisna, jer sve te soros grupice i nvo sektor je pod kontrolom. Sto se tice spoljasnje politike, navescu vam primer sa Hrvatima... dakle, nama stizu packe i pretnje od strane Zapada zbog masivnog, ali masivnog naoruzanja i onda Vucic kaze pa Hrvatska se naoruzava (smesno u poredjenjuu sa nasim naoruzanjem) i tako otkloni pritiske. Sledeca stvar je globalna politika, na nju ne mozemo da uticemo, ali dobro se prati situacija i vrse predvidjanja, pa se u skladu sa tim i prave dogovori.
Srbija ce siptarsko pitanje resiti i onda idu neka druga pitanja na dnevni red. Šta suvereniji smo od Višegradske grupe , i ako u istoj ne postoji rodna idelologja , rodne kvote lao u Srbiji . Femnizam u Srbiji je u galobirajućoj brzini , u VG je gotovo beznačajan .
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Lucho
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 13:36 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: I ja mislim da je Vučić genije i najbolji političar u istoriji Srba.  Vučić broj jedan pa moj Milorad broj dva.  Jel znaš nekog srpskog političara iz 19. veka na primer?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 13:37 |
|
|
Lucho je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I ja mislim da je Vučić genije i najbolji političar u istoriji Srba.  Vučić broj jedan pa moj Milorad broj dva.  Jel znaš nekog srpskog političara iz 19. veka na primer? Slabo. Pošto sam se rodio tek u 20-om 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 13:39 |
|
|
Lucho je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: I ja mislim da je Vučić genije i najbolji političar u istoriji Srba.  Vučić broj jedan pa moj Milorad broj dva.  Jel znaš nekog srpskog političara iz 19. veka na primer? Podseća na Čedomilja Mijatovića .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 14:51 |
|
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 15:02 |
|
|
|
RTS je prohukrajinski . Pink polako menja stranu .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 15:29 |
|
|
|
RTS glumi centrističku kulturišku i tako još od 2000-ih, dok Happy iznenađujuće detaljno pokriva rat u Ukrajini. Da ne znam da je vlasnik te televizije Peconi, rekao bih da je gazda neki Rus blizak Putinu. Ukrajinski ambasador negoduje i žali se na Happy televiziju, što ne slijede zapadni narativ. Pink je nedavno osnovao news kanal Vesti, koji je, čini mi se, bivši Pink 3 Info, a i internet je postao nova televizija, ko gleda televiziju. Tu su i portali, dva ruska na srpskom, kao i nezavisni portali, Telegram kanali, itd. Ja lično, pored Aktuelnosti na Happy-ju, za vijesti iz Rusije koristim i portal Sputnjik Srbija, kao i portal RT Balkan i emisije na Sputnjik Srbija Odysee kanalu. Ustvari, faktički sve sem Danasa, Euronews Serbia, Nova S i N1 u Srbiji je pro-ruski ili pro-srpski, tako da nema zime po tom pitanju, barem što se tiče medija u Srbiji, a koji se gledaju i u regionu.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 15:42 |
|
|
|
Sve se radi sa namerom. Ukinuli su i rijaliti show, pa ubacili ovo oko Rusa, zato sto narod gleda. Tu se izgovaraju razne neistine i gluposti. Nama je zaapravo svejedno ko ce pobediti u Ukrajini.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 15:50 |
|
|
|
Šta je tačno laž i glupost ? Pa zar na m ne bi bilo lakše kad Rusi dođu do Dunava ?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 15:52 |
|
|
Vladimir RUS je napisao/la: RTS Je pod kontrolom Britanaca ,
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 15:54 |
|
|
storarare je napisao/la: Šta je tačno laž i glupost ? Pa zar na m ne bi bilo lakše kad Rusi dođu do Dunava ? uglavnom gosti lupetaju gluposti, ima nekih tacnih informacija, ali su zakljucci netacni. bilo bi nam svejedno da dodju do Dunava.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 15:59 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: storarare je napisao/la: Šta je tačno laž i glupost ? Pa zar na m ne bi bilo lakše kad Rusi dođu do Dunava ? uglavnom gosti lupetaju gluposti, ima nekih tacnih informacija, ali su zakljucci netacni. bilo bi nam svejedno da dodju do Dunava. Pa prijatniji ugu su svakako vesti s ruske ne go s NATO strane . Kad bi došli do Dunava možda bi se Ruminja u Bugraska preobratile na rusku stranu . Ne može nam biti sve jedno ko god da pobedi . Jer NATO koalicija je skup sveg najcrnjeg što postoji u čiovečanstvu
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 16:07 |
|
|
|
hahahhaha da, da... pogotovo Rumunija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Vladimir RUS
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 16:45 |
|
|
storarare je napisao/la: Vladimir RUS je napisao/la: RTS Je pod kontrolom Britanaca , To objašnjava kviz Potjera.  U suštini, svi mediji, koji nisu američki ili nisu pod američkom kontrolom ili nisu pod direktnom američkom kontrolom ili jednostavno nisu pod kontrolom trenutne američke administracije i američke demokratske stranke, dobro je. Čak i BBC i Sky News su bolji od CNN-a, barem u tom dijelu svijeta. Da ne zaboravim ni Fox News. Ima i kod njih neke opozicije, samo što to je uglavnom na nivou emisija tj. svodi se na emisije kao što su to u ovom dijelu svijeta RTL Direkt, BN Protekcija i 24 minuta sa Zoranom Kesićem i bolje.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 16:59 |
|
|
|
O ovome govorim
ovaj se pretvorio u najljigavijeg natofila Jutarnji list tipa
okrecu se ko suncokreti, odakle sijaju Vuckove usne
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 17:03 |
|
|
|
Pa je l znas ti ko je on? hahah on je to uvek zagovarao.
Mi smo uvek bili za Ameriku, narocito mi u Srbiji. Dok su u CG tradicionalno okrenuti Rusiji. 90-ih je Amerika okrenula plocu, zbog Nemacke. Cak su nam i dali rok, nesto kratko, da se izvrsi drzavni udar i sredi, ali nije odradjeno zbog ruskih agenata.
Mi uopste ne treba da biramo stranu u sukobu velikih, biranje strana je lose za biznis, lose za nase nacionalne interese. Ovako kao sada je idealno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 17:31 |
|
|
|
Kako je loše da biramo stranu ? Ovako smo ničiji . A kad si ničiji niko neće da se zauzme za tvoje interese . Veliki više cene i nepriajtelja nego nesvrstanost .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 17:35 |
|
|
|
Nije isto da biraš između ruskog konzervatizma i američkog wokeizma . Ali izgleda da ćemo po prvi put izabrati carstvo zemaljsko .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 18:04 |
|
|
|
Dočim ne postoje američki Čpijuni . Američki interesi = srpski interesi .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 18:09 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 22:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Pa je l znas ti ko je on? hahah on je to uvek zagovarao.
Mi smo uvek bili za Ameriku, narocito mi u Srbiji. Dok su u CG tradicionalno okrenuti Rusiji. 90-ih je Amerika okrenula plocu, zbog Nemacke. Cak su nam i dali rok, nesto kratko, da se izvrsi drzavni udar i sredi, ali nije odradjeno zbog ruskih agenata.
Mi uopste ne treba da biramo stranu u sukobu velikih, biranje strana je lose za biznis, lose za nase nacionalne interese. Ovako kao sada je idealno. Sereš po običaju. Srbi su se ložili na Francuze, i na Ruse (na koje se još ložimo). Na Amere nikad.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 18:16 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Sibinjanin Janko je napisao/la: Pa je l znas ti ko je on? hahah on je to uvek zagovarao.
Mi uopste ne treba da biramo stranu u sukobu velikih, biranje strana je lose za biznis, lose za nase nacionalne interese. Ovako kao sada je idealno. Sereš po običaju. Srbi su se ložili na Francuze, i na Ruse (na koje se još ložimo). Na Amere nikad. Bile su određene simpatije za Vilsona zbog srpske zastave na Beloj kući . I Kendedija zbog njegove blagosti , ali deleko od toga da su se više voleli Ameri od Rusa .
|
|
| Vrh |
|
 |
|
storarare
|
Naslov: Re: Kosovo: jučer, danas, sutra... Postano: 08 ožu 2023, 18:19 |
|
|
|
Dobro Divko kaže Prvo te nateraju da se svrstaš Nato snage , i psole đavo dođe i po tvoj suverenizam (FDL i PIS) i na kraju ti uzmu dušu .
|
|
| Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|