|
|
Stranica: 1270/1357.
|
[ 33903 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:28 |
|
|
Jel istina što kažu da se može igrati fudbala na male na tom autoputu, koliko ima prometa
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:32 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Stara vijest. Daj nam koliko je to u kilometrima. FBiH je otvorila i novu dionicu autoputa prošle godine.
Sve je to fino, al kako reče Kvačica, most ćete vjerovatno otvarati dva puta zbog duplih političkih poena.
Pa i RS je otvorila novu dionicu prošle godine. Razlika se samo povećala. I nisu svi kilometri autoputa u FBIH islamski. 15 km je hrvatskih. Postoje Autoputevi RS i Autoceste FBIH. Ne izmišljaj i ne laprdaj. Daj nam koliko je to konkretno u kilometrima.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:32 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jel istina što kažu da se može igrati fudbala na male na tom autoputu, koliko ima prometa Bogami ljeti vrvi od vaše dijaspore, a ona se Bogu hvala rapidno povećava
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:34 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Jel istina što kažu da se može igrati fudbala na male na tom autoputu, koliko ima prometa Odprilike vidiš auto na svakih 5 minuta
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:36 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la:
Prvi lot je most. Kada se završio most, čekala se dozvola za korištenje mosta preko koga bi građevinska operativa nastavila sa pristupnim putem tj. da bi se nakon dozvole uopšte moglo nastaviti sa lotom 2 . Bez dozvole za otvaranje mosta, isti se ne bi mogao koristiti, a do druge obale bi se išlo okolo 50 kilometara. Šta ti konstantno nije jasno ? Jel to šta će nam uopšte dozvola i otvaranje mosta dok kompletan projekat ne bude gotov, pa da na kraju sve skupa odjednom otvorimo (a da se dotle jebemo vozikajući se okolo preko najbližeg mosta udaljenog 20 km) da bi džamijska uš bila zadovoljna ? Ovako ga (most), po muslimanu, otvaramo parcijalno zarad političke promocije i to da bi se u više navrata pohvalili uspjesima na TV-u. Vama u našem slučaju, pretpostavljam, ne bi trebao most jer bi vam Allah prenio građevinski materijal na drugu obalu. Ulaziš u diskusije i naprđuješ se oko autoputeva i mostova, a u zadnjih 10 godina su Srbi napravili ~hiljadu kilometara autoputa sa tunelima i zahtjevnim mostovima preko Dunava. Šnjoooko za to vrijeme nije u stanju probiti tunel kod Goražda i završiti komad autoputa iznad Zenice, al je zato "ekspert" za redoslijed lotova, mostova i pristupnih saobraćajnica. Uostalom, RS je sama napravila više kilometara autoputa od federacije.
Stara vijest. Daj nam koliko je to u kilometrima. FBiH je otvorila i novu dionicu autoputa prošle godine. Sve je to fino, al kako reče Kvačica, most ćete vjerovatno otvarati dva puta zbog duplih političkih poena. Eto ako ti je lakše otvorićemo ga zbog političkih poena, a ne zbog transporta mehanizacije i materijala koje prebacujemo na drugu obalu kako bi mogli nastaviti do autoputa ZG-BG. Si zadovoljan ?
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:38 |
|
|
Nije samo stvar autoputa, svako ko prođe kroz tzv rs jedan od prvih utisaka koji ima je to da nema niđe nikog i niđe ništa, scene kao iz nekog filma apokalikse gdje je ljudska civilizacija izumrla. Mali, jadni, prljavi, siromašni, genocidni entitet koje će jednog dana i završiti svoje kratko i sramno postojanje.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:39 |
|
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Jel istina što kažu da se može igrati fudbala na male na tom autoputu, koliko ima prometa Odprilike vidiš auto na svakih 5 minuta al oni imaju pRoJeKtE
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:40 |
|
|
Karabaja je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: Jel istina što kažu da se može igrati fudbala na male na tom autoputu, koliko ima prometa Odprilike vidiš auto na svakih 5 minuta Imaginarnim autoputem od Sarajeva do EU još nije prošao ni jedan. Kao ni kroz goraždanski tunel Hranjen. Zato Mujo broji vozila na autoputevima u RS, al poslije ponoći. Na polumjesečini.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i RS je otvorila novu dionicu prošle godine. Razlika se samo povećala. I nisu svi kilometri autoputa u FBIH islamski. 15 km je hrvatskih.
Postoje Autoputevi RS i Autoceste FBIH. Ne izmišljaj i ne laprdaj. Daj nam koliko je to konkretno u kilometrima. Imaš google Ture. Nisam ti ja pomoćnik. Nauči sam sebi pronaći šta ti treba nesposobni stvore.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:44 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Odprilike vidiš auto na svakih 5 minuta al oni imaju pRoJeKtE Ne. Mi imamo rezultate. Mi smo spojeni autoputem sa EU. Vječiti projekti su ipak vaš fah (država...autoput...tunel...graDŽanluk...ukidanje RS...množenje Hrvata sa 0...natalitet...)
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:45 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Nije samo stvar autoputa, svako ko prođe kroz tzv rs jedan od prvih utisaka koji ima je to da nema niđe nikog i niđe ništa, scene kao iz nekog filma apokalikse gdje je ljudska civilizacija izumrla. Mali, jadni, prljavi, siromašni, genocidni entitet koje će jednog dana i završiti svoje kratko i sramno postojanje. Ha đee hautoput hehe ili Ha nema vam nikog na hautoputu hehe ili Ha kakve su vam ono gužve na hautoputu hehe Mujo uvijek sebi nađe seir
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 15:46 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: Karabaja je napisao/la: Odprilike vidiš auto na svakih 5 minuta al oni imaju pRoJeKtE I to na zemlji bosanskoj. Zablokiratoj.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 16:01 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: al oni imaju pRoJeKtE
Ne. Mi imamo rezultate. Mi smo spojeni autoputem sa EU. Vječiti projekti su ipak vaš fah (država...autoput...tunel...graDŽanluk...ukidanje RS...množenje Hrvata sa 0...natalitet...) Spojeni ste, al moraš imati leteće auto da uletiš na autoput u EU.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 16:01 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Postoje Autoputevi RS i Autoceste FBIH. Ne izmišljaj i ne laprdaj. Daj nam koliko je to konkretno u kilometrima.
Imaš google Ture. Nisam ti ja pomoćnik. Nauči sam sebi pronaći šta ti treba nesposobni stvore. Dobro, znači sereš. Kad nešto tvrdiš, red je da daš dokaz za to. Nećemo se oslanjati na tvoje trabunjanje.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 16:02 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Stara vijest. Daj nam koliko je to u kilometrima. FBiH je otvorila i novu dionicu autoputa prošle godine.
Sve je to fino, al kako reče Kvačica, most ćete vjerovatno otvarati dva puta zbog duplih političkih poena.
Eto ako ti je lakše otvorićemo ga zbog političkih poena, a ne zbog transporta mehanizacije i materijala koje prebacujemo na drugu obalu kako bi mogli nastaviti do autoputa ZG-BG. Si zadovoljan ? Što bih bio? Zadovoljan bih bio da je sve završeno i da se ko čovjek može preko tog mosta i onda dalje.
|
|
Vrh |
|
|
mirusvijetu
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 16:04 |
|
|
3AJE6 je napisao/la: mirusvijetu je napisao/la: al oni imaju pRoJeKtE
Ne. Mi imamo rezultate.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 16:10 |
|
|
plidu
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 16:12 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Imaš google Ture. Nisam ti ja pomoćnik. Nauči sam sebi pronaći šta ti treba nesposobni stvore.
Dobro, znači sereš. Kad nešto tvrdiš, red je da daš dokaz za to. Nećemo se oslanjati na tvoje trabunjanje. Ne pada mi na pamet da ja Muslimanima nešto dokazujem. Zašto bih to radio? Kome ste vi bitni? Svaki Srbi ili Hrvat zna za minut na google naći kilometražu na autoputevima a vi pitajte nekog iz Hambasade da vam pomogne.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 16:26 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Dobro, znači sereš. Kad nešto tvrdiš, red je da daš dokaz za to. Nećemo se oslanjati na tvoje trabunjanje.
Ne pada mi na pamet da ja Muslimanima nešto dokazujem. Zašto bih to radio? Kome ste vi bitni? Svaki Srbi ili Hrvat zna za minut na google naći kilometražu na autoputevima a vi pitajte nekog iz Hambasade da vam pomogne. Aha, ti tvrdiš RS ima više autoputeva od FBiH i to bismo trebali prihvatiti kao zdravo za gotovo. Znači nemaš pojma nego bubaš napamet. Dvije godine su prošle i završile su se nove dionice koje su stavljene u promet. I radi se dalje. Ići će se na spajanje ove dionice koja ide prema Međugorju i naravno od Zenice prema Doboju na autoput u RS.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 17:04 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ne. Mi imamo rezultate. Mi smo spojeni autoputem sa EU. Vječiti projekti su ipak vaš fah (država...autoput...tunel...graDŽanluk...ukidanje RS...množenje Hrvata sa 0...natalitet...)
Spojeni ste, al moraš imati leteće auto da uletiš na autoput u EU. Glup si Mujo. Neinformisan i primitivan. Kuneš se u protektorat, a nemaš blage veze da od Gradiške do petlje Okučani imaš samo 8,3 km magistralnog puta sa dvije trake. Sve ostalo je autoput. Novi most i pristupna saobraćajnica se grade da rasterete grad Gradišku i gužve na postojećem graničnom prelazu tokom praznika i ljetnih godišnjih odmora. Kakvi leteći automobili Mujo, kakvi kurci palci ? Vi ste ti kojima trebaju leteći ćilimi od SA do EU ili vam ne gine klaparanje po iskrpljenim kozjim ćuprijama, pripizdinama i vrletima.
|
|
Vrh |
|
|
storarare
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 17:29 |
|
Pridružen/a: 01 lip 2021, 10:38 Postovi: 8643 Lokacija: Tu negde
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne pada mi na pamet da ja Muslimanima nešto dokazujem. Zašto bih to radio? Kome ste vi bitni? Svaki Srbi ili Hrvat zna za minut na google naći kilometražu na autoputevima a vi pitajte nekog iz Hambasade da vam pomogne.
Aha, ti tvrdiš RS ima više autoputeva od FBiH i to bismo trebali prihvatiti kao zdravo za gotovo. Znači nemaš pojma nego bubaš napamet. Dvije godine su prošle i završile su se nove dionice koje su stavljene u promet. I radi se dalje. Ići će se na spajanje ove dionice koja ide prema Međugorju i naravno od Zenice prema Doboju na autoput u RS. Od mulestinskog dela ima više svakako.
_________________ Popis 2022-ge 99,99%Srbendi . "Novi Pazar ,Sjenica i Tutin 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilne mujage". "Preševo i Bujanovac 99,99%high IQ Srbendi ostatak srbofilni Šiptari ".
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 17:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne pada mi na pamet da ja Muslimanima nešto dokazujem. Zašto bih to radio? Kome ste vi bitni? Svaki Srbi ili Hrvat zna za minut na google naći kilometražu na autoputevima a vi pitajte nekog iz Hambasade da vam pomogne.
Aha, ti tvrdiš RS ima više autoputeva od FBiH i to bismo trebali prihvatiti kao zdravo za gotovo. Znači nemaš pojma nego bubaš napamet. Dvije godine su prošle i završile su se nove dionice koje su stavljene u promet. I radi se dalje. Ići će se na spajanje ove dionice koja ide prema Međugorju i naravno od Zenice prema Doboju na autoput u RS. Boli mene *** hoćeš li ti nešto prihvatiti ili nećeš. Isto ko Visokog predstavnika za Muslimane što je bolio *** hoćete li prihvatiti aparthejd ili ne. Nemoj prihatiti, alah svakako kažnjava one koji prihvate broj kilometara ćafirskih autoputeva.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 18:35 |
|
|
Republika Srpska pasti neće.
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 18:44 |
|
|
mirusvijetu je napisao/la: 3AJE6 je napisao/la: Ne. Mi imamo rezultate. Hoćeš da kažeš da su suniti briljirali
|
|
Vrh |
|
|
3AJE6
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 16 ožu 2023, 18:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Republika Srpska pasti neće.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|