|
|
Stranica: 1323/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 08:10 |
|
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 08:42 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: Evo ih dosegle su Krim, uskoro i Kremlj. Ako pogode Kremlj, neka se zapadna Ukrajina pozdravi sa postojanjem.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 08:56 |
|
|
Jesu stigli Leopardi u Ukrainu ili su negdje na putu ? (Nije provokativno pitanje nego ozb.)
Evo Dr. Mag je obavještajac mozda on zna. On zna sve izgleda. Zna napisat: „ja sam to rekao prije“ !
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 09:24 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la: Evo ih dosegle su Krim, uskoro i Kremlj. Ako pogode Kremlj, neka se zapadna Ukrajina pozdravi sa postojanjem. Gdje ce pogoditi pored najbolje PZO na svijetu Ta je sudbina zapadne Ukrajine je zamisljena u Kremlja i bez ukrajinskog gadjanja ciljeva u Ruskoj Federaciji. Mijenja li to neke stvari? Mijenja, pokazuje kako Moskva nije nedodiriva.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 09:27 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Jesu stigli Leopardi u Ukrainu ili su negdje na putu ? (Nije provokativno pitanje nego ozb.)
Evo Dr. Mag je obavještajac mozda on zna. On zna sve izgleda. Zna napisat: „ja sam to rekao prije“ ! preko 30ak su već tu, jučer 8 norveških. još švabe fale nešto je grunulo na krimu/želježničko čvorište džankoj kažu rusi da su skinuli dron i da su ostaci zapalili neki market. po jačini eksplozije reako bi to je paketić čipsa
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 09:36 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Jesu stigli Leopardi u Ukrainu ili su negdje na putu ? (Nije provokativno pitanje nego ozb.)
Evo Dr. Mag je obavještajac mozda on zna. On zna sve izgleda. Zna napisat: „ja sam to rekao prije“ ! "obavještajac" prati samo druge izvore i logicki ih procesuira. Npr, ako sam skuzio kako je "Ukrajinac" narucio 900 malih benzinskih motora, isto toliko kamera sa gimbalom, onda sigurno nije narudzba za proizvodnju hitech kosilica. Leopardi su jos na poligonima. Cekaju se ostala oklopna vozila, topnicko streljivo i sredstva za stvaranje dimne zavjese. Onda slijedi pokusaj brzog prodora. Ukrajinske operacije, sredstva koja nabavljaju i planiraju koristiti sve ce vise biti obavijeni velom tajne.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 10:28 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
DrMag je napisao/la: "obavještajac" prati samo druge izvore Budi drug pa nas uputi na te izvore ako su open source.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 10:46 |
|
|
HHerceg je napisao/la: DrMag je napisao/la: "obavještajac" prati samo druge izvore Budi drug pa nas uputi na te izvore ako su open source. Drzi se ti telegram/twitter kanala i slicnih ispiraca mozga.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 11:18 |
|
|
Naravno po običaju nemaš ništa.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 11:28 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Naravno po običaju nemaš ništa. Gledam ti potpis...kume, da ti nisi musliman? Al ozbiljno. Izjednačiti najvećeg zločinca sa prvim hrvatskim predsjednikom, to sumnjam da bi uradio neki Hrvat.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 11:45 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Naravno po običaju nemaš ništa. Trebao si zapamtiti kada sam pisao sta pratim.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 11:49 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: HHerceg je napisao/la: Naravno po običaju nemaš ništa. Gledam ti potpis...kume, da ti nisi musliman? Al ozbiljno. Izjednačiti najvećeg zločinca sa prvim hrvatskim predsjednikom, to sumnjam da bi uradio neki Hrvat. Što je najkomičnije Franjo na kraju nije otcijepio dio BiH, tako da sam najavljuje vladimirov neuspjeh u ukrajini.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 11:52 |
|
|
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 11:54 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Gledam ti potpis...kume, da ti nisi musliman? Al ozbiljno. Izjednačiti najvećeg zločinca sa prvim hrvatskim predsjednikom, to sumnjam da bi uradio neki Hrvat.
Što je najkomičnije Franjo na kraju nije otcijepio dio BiH, tako da sam najavljuje vladimirov neuspjeh u ukrajini. Možda je i Srbin, haj mu znaj. Pogotovo se dosta bosanskih Srba izdaje pod Hrvate i onda prosipa propagandu.
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 11:54 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Gledam ti potpis...kume, da ti nisi musliman? Al ozbiljno. Izjednačiti najvećeg zločinca sa prvim hrvatskim predsjednikom, to sumnjam da bi uradio neki Hrvat.
Što je najkomičnije Franjo na kraju nije otcijepio dio BiH, tako da sam najavljuje vladimirov neuspjeh u ukrajini. Lavrov će biti Putinov Mate Granić, objasnit će vodstvima Krima, Donjecka i Luhanska da je mir najvažniji, te da je potpisano da se vrate pod Ukrajinu
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 11:58 |
|
|
kako je uspio u sve uklopiti americke bl Njegov gluplji tekst odavno nisam procitao. https://www.index.hr/vijesti/clanak/ovo ... 48267.aspxZasto bi dron pratio vlak, kada to moze i stari smartphone sa powerbank, zalijepljen na vagon od strane Ukrajini prijateljski nastrojenih drzavljana Ruske Federacije
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 12:04 |
|
|
Citat: Što se događa u Bahmutu? Šef Wagnera je u velikom strahu, pisao je Šojguu
"Situacija je teška, jako teška, neprijatelji se bore za svaki metar", kaže Prigožin. To je, nesumnjivo, istina. Drhte ruke oko Bahmuta. Citat: Lavrov će biti Putinov Mate Granić, objasnit će vodstvima Krima, Donjecka i Luhanska da je mir najvažniji, te da je potpisano da se vrate pod Ukrajinu Xi će kao nekad general Jacques Paul Klein objasniti pobunjenim rusima da moraju prihvatit koncept ukrajinske države i da moraju svoju politiku kreirati u Kijevu. Ako budu dobri nagradit će ih se sa ZRO koja će im osigurati kulturnu autonomiju.
|
|
Vrh |
|
|
Sindjelic
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 12:11 |
|
Pridružen/a: 08 pro 2020, 13:41 Postovi: 1002 Lokacija: Српски свет
|
@Laganini Je li (skoro) umro Putin? Jebe se Rusima za Bahmut kao Bahmut, primarni cilj im je da pokolju sto vise Ukra sa sto manje zrtava. Sinoc sam bacio pogled na dokumentarac o D day-u. Jebote koliko su saveznici bili nesposobni za kopneno ratovanje. Idiotima je trebalo 2 meseca da osvoje Kan i to uz velike zrtve. Nisu znali kako da ga osvoje pa su ga sravnili sa zemljom i ubili 2000 civila, a Nemci vec postavili pozicije izvan grada. Teska blamaza. Da su ratovali sa pravim Nemackim jedinicama i u obimu kao Sovjeti, niakda ne bi pobedili Nemce. https://en.wikipedia.org/wiki/Battle_for_Caen
_________________ Нека буде борба непрестана, нека буде што бити не може – нек ад прождре, покоси сатана! На гробљу ће изнићи цвијеће За далеко неко покољење.
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 12:16 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Drhte ruke oko Bahmuta.
Ukrajinci se bore, kapa dole.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 13:46 |
|
|
Nema smisla porediti Švabe i njihov pohod na Evropu. Tu je Rus bio hijena koji je čekao svoj dio lešine, al ne lezi vraže, kad su hijene u pitanju, tu niko nikom ne vjeruje. Rusi poslije ispadoše good guys silom prilika, a istina je da im to nije bila namjera.
Ukrajina ima svoju hijenu u vidu Bjelorusije. Znači zemlja kojoj ništa nisu uradili nažao je otvoreno stala na stranu agresora i vjerujem da očekuje komad svog kolača u nekom povoljnom raspletu za Rusiju.
|
|
Vrh |
|
|
Velebit
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 14:33 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Što je najkomičnije Franjo na kraju nije otcijepio dio BiH, tako da sam najavljuje vladimirov neuspjeh u ukrajini.
Možda je i Srbin, haj mu znaj. Pogotovo se dosta bosanskih Srba izdaje pod Hrvate i onda prosipa propagandu. Primaeijus najvise mrzi Hrvate od ikog na ovom forumu, to je javno kazao.
_________________ Hrvati BiH tribaju uvest americke/ceske zakone o oruzju.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 14:44 |
|
|
Velebit je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Možda je i Srbin, haj mu znaj. Pogotovo se dosta bosanskih Srba izdaje pod Hrvate i onda prosipa propagandu.
Primaeijus najvise mrzi Hrvate od ikog na ovom forumu, to je javno kazao. Nisam primjetio. Hoćeš reći da nije Hrvat?
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 14:52 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Velebit je napisao/la: Primaeijus najvise mrzi Hrvate od ikog na ovom forumu, to je javno kazao. Nisam primjetio. Hoćeš reći da nije Hrvat? ma htio je reci da nije hrvatski četnik kao što je on sam
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 15:23 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Citat: Što se događa u Bahmutu? Šef Wagnera je u velikom strahu, pisao je Šojguu
"Situacija je teška, jako teška, neprijatelji se bore za svaki metar", kaže Prigožin. To je, nesumnjivo, istina. Drhte ruke oko Bahmuta. Citat: Lavrov će biti Putinov Mate Granić, objasnit će vodstvima Krima, Donjecka i Luhanska da je mir najvažniji, te da je potpisano da se vrate pod Ukrajinu Xi će kao nekad general Jacques Paul Klein objasniti pobunjenim rusima da moraju prihvatit koncept ukrajinske države i da moraju svoju politiku kreirati u Kijevu. Ako budu dobri nagradit će ih se sa ZRO koja će im osigurati kulturnu autonomiju. Razmišljanje ti je na infantilnom nivou. Ne znaš zaključivati bez analogija i paralela (na sukobe u bivsoj Jug.) u okviru koncepata koje otprije poznaješ. Pojednostavljeno rečeno, u svakom sukobu tražiš Srbe, Hrvate, Graniće, Martiće i Tuđmane kako bi mogao uopće pojmiti postojanje novoga koncepta, koncepta sukoba Ukr. i RF. Znanstveno rečeno, samo asimiliraš nova znanja u već postojeće sheme, ne radiš nikakvu akomodaciju ili ne-daj-Bože novu shemu.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 21 ožu 2023, 15:44 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Razmišljanje ti je na infantilnom nivou. Ne znaš zaključivati bez analogija i paralela (na sukobe u bivsoj Jug.) u okviru koncepata koje otprije poznaješ. Pojednostavljeno rečeno, u svakom sukobu tražiš Srbe, Hrvate, Graniće, Martiće i Tuđmane kako bi mogao uopće pojmiti postojanje novoga koncepta, koncepta sukoba Ukr. i RF. Znanstveno rečeno, samo asimiliraš nova znanja u već postojeće sheme, ne radiš nikakvu akomodaciju ili ne-daj-Bože novu shemu. Stvar je u tome što je koncept jako jako sličan uz neke minorne razlike. U globalu Ukrajinci zaista jesu Hrvati, a Rusi Srbi to čak i sami Ukrajinci govore, a i podosta Srba. Sukob ukrajine i rusije doduše ima drugačiju dinamiku od našeg. Čak i kad gledamo jezik ista je stvar, većina ukrajinaca i rusa govore skoro isti jezik osim krajnjeg zapada države, isto kao što kod nas imaš zagorce koje jedva razumiješ, samo mi to zovemo narječjem, a ukrajinci ukrajinskim jezikom.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|