|
|
Stranica: 1345/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 06:23 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Javelini masakriraju kod Avdiivke
Ja ne znam tko je tu luđi- ruski zapovjednik koji cijelo vrijeme koristi istu taktiku koja ne pali ili rusko zapovjedništvo koje ga ne miče sa te pozicije. Moguće je da taj zapovjednik namjerno žrtvuje ruske vojnike jer je musliman, a muslimani koji žive u Rusiji nisu baš ljubitelji Rusa koliko god se forumski rusofili trudili drukčije dokazati.
dobio je general rustam muradov nogu ali đabe je to jer je njegov naslijednik isto sovjetska škola. neznaju oni drugačije. hvala qurcu!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 07:54 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Bitno je da ukrajinci barem vrate granice iz 2014. to je već skoro pa potpuna pobjeda. Znači vratit ih na krim i nabit nazad u donjeck koliko god se može. a kome je to bitno i zašto? i što ak ose to ne desi, rat dok svi ne izginu? ili se onda i ti misliš pridružiti?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Istin
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 09:02 |
|
Pridružen/a: 18 vel 2018, 00:31 Postovi: 1464 Lokacija: Mareva Ljut
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 09:21 |
|
|
Stoka što 30 godina arlauče da Hrvatska ne smije poslati ni kune bh. Hrvatima i Herceg-Bosni (tipa SKB Mostar), jer to je "druga država", sada aplaudira slanju milijardi iz EU (i Hrvatske) kijevskom režimu u ratne svrhe.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 10:13 |
|
|
neman je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ja ne znam tko je tu luđi- ruski zapovjednik koji cijelo vrijeme koristi istu taktiku koja ne pali ili rusko zapovjedništvo koje ga ne miče sa te pozicije. Moguće je da taj zapovjednik namjerno žrtvuje ruske vojnike jer je musliman, a muslimani koji žive u Rusiji nisu baš ljubitelji Rusa koliko god se forumski rusofili trudili drukčije dokazati.
dobio je general rustam muradov nogu ali đabe je to jer je njegov naslijednik isto sovjetska škola. neznaju oni drugačije. hvala qurcu!
Da mislio sam na njega. Zabunio sam se on je bio nadležan za Ugledar ne Avdivku. Nisam znao da je smijenjen.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 10:53 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Plenki će danas razgovarati o upošljavanju industrijskih kapaciteta za proizvodnju ukrajinske vojne opreme u RH. Ukrajincima se takodjer smijese PATRIA oklopnjaci (Finska, Poljska, Slovenija i Hrvatska), naoruzane ukrajinskom kupolom, financirano od strane EU.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 11:01 |
|
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 11:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60073 Lokacija: DAZP HQ
|
Dutch01 je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Javelini masakriraju kod Avdiivke
Ja ne znam tko je tu luđi- ruski zapovjednik koji cijelo vrijeme koristi istu taktiku koja ne pali ili rusko zapovjedništvo koje ga ne miče sa te pozicije. Moguće je da taj zapovjednik namjerno žrtvuje ruske vojnike jer je musliman, a muslimani koji žive u Rusiji nisu baš ljubitelji Rusa koliko god se forumski rusofili trudili drukčije dokazati.
Koja je uopće moguća taktika za kretanje po otvorenoj površini s tehnikom kad neprijatelj ima ubojite protuoklopne rakete? Čistiti pozicije neprijatelja s dronovima i topništvom prije kretanja s oklopom?
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 11:35 |
|
|
dudu je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ja ne znam tko je tu luđi- ruski zapovjednik koji cijelo vrijeme koristi istu taktiku koja ne pali ili rusko zapovjedništvo koje ga ne miče sa te pozicije. Moguće je da taj zapovjednik namjerno žrtvuje ruske vojnike jer je musliman, a muslimani koji žive u Rusiji nisu baš ljubitelji Rusa koliko god se forumski rusofili trudili drukčije dokazati.
Koja je uopće moguća taktika za kretanje po otvorenoj površini s tehnikom kad neprijatelj ima ubojite protuoklopne rakete? Čistiti pozicije neprijatelja s dronovima i topništvom prije kretanja s oklopom? 1. imati obučnu vojsku, od zapovjedništva do ljudi na prvoj crti 2. stalni nadzor bojišta iz zraka 3. izravna potpora kopnenim snagama jurišnim helikopterima i avionima 4. topništvo Zapadno oružje je proizvedeno kao odgovor na sovjetsku / rusku vojnu taktiku masovne uporabe oklopnih snaga bez pratnje helikoptera. Rusi su u ovom ratu pokušali u par navrata koristiti helikoptere tijekom nastupanja kopnenih snaga i svaki put su ih izgubili. Niti jedan od navikanih izvoznih aduta ruske vojne industrije nije se proslavio, ko će to više kupovati?
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 12:03 |
|
|
dudu je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ja ne znam tko je tu luđi- ruski zapovjednik koji cijelo vrijeme koristi istu taktiku koja ne pali ili rusko zapovjedništvo koje ga ne miče sa te pozicije. Moguće je da taj zapovjednik namjerno žrtvuje ruske vojnike jer je musliman, a muslimani koji žive u Rusiji nisu baš ljubitelji Rusa koliko god se forumski rusofili trudili drukčije dokazati.
Koja je uopće moguća taktika za kretanje po otvorenoj površini s tehnikom kad neprijatelj ima ubojite protuoklopne rakete? Čistiti pozicije neprijatelja s dronovima i topništvom prije kretanja s oklopom? pokazali su ukrajinci kod ofenzive prema lugansku, jurišanje mrapovima i humveema 60-100 kmh kroz polja. prije treba naravno obranu pravilno izbombardirati. to ćemo opet gledati ali kad teren bude suh.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 15:04 |
|
|
Ovo je bezobrazluk, što ima pop mirne ljude koji prosvjeduju štrcat vodom, kako bi tebi bilo da ja uzmem bocu vode i zalijem te, a vani 5 stupnjeva? Ovakvom agresijom samo pokazuju tko su i što su.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 15:12 |
|
|
Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Spoj najgoreg kgb-ovog i klerikalnog šljama koji sebe naziva pravoslavnom crkvom.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 16:02 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25789 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Spoj najgoreg kgb-ovog i klerikalnog šljama koji sebe naziva pravoslavnom crkvom. Sotona je tebi u glavi. Dobro bi bilo da ljudi znaju bar najelementarnije stvari o temi o kojoj pišu.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 16:03 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Oj Vuhledaru, Ukrajinski Vukovaru...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 16:05 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Bobovac je napisao/la: neman je napisao/la: ukrajinci moraju bez milosti te klerikalfašiste mokrim krpama potjerati u rusiju pa nek tamo rusuju i četnikuju.
Što je? Maštaš o sličnom scenariju u BiH? Ih da vam je najuriti Hrvate i Srbe što bi vam dobro bilo. Bez brige. Mi nismo kršćani.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 16:07 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Spoj najgoreg kgb-ovog i klerikalnog šljama koji sebe naziva pravoslavnom crkvom. Ja tebe nazovem "***", a kada odeš u svoju džamiju, ja kažem eto vidite da se u džamiji nalaze ***. Imamo dokaz. Znamo kako se ti zoveš.
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 16:07 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Spoj najgoreg kgb-ovog i klerikalnog šljama koji sebe naziva pravoslavnom crkvom. Brini se ti o svojima i vasem moralu, a ne tudjem
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 17:30 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Primarijus je napisao/la: Ovo je bezobrazluk, što ima pop mirne ljude koji prosvjeduju štrcat vodom, kako bi tebi bilo da ja uzmem bocu vode i zalijem te, a vani 5 stupnjeva? Ovakvom agresijom samo pokazuju tko su i što su. Tebi je agresija i kad ti se netko ne obrati preferiranim zamjenicama?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 17:31 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Koja je to raketa?
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 17:37 |
|
|
HHerceg je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Koja je to raketa? https://en.wikipedia.org/wiki/R-36_(missile) Rusi je zovu R-36 Vojvoda a hamerikanci se usrali pa je nazvali SS-18 Satan.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 17:40 |
|
|
Ne bih bio u koži običnog Ukrajinca, oni su osuđeni na rat do uništenja ako nešto iznutra ne promjene. Sponzori im šalju oružje a oni moraju da ratuju, to je uslov, očekujem sve više bježanja preko granice jer ovo nema kraja. Zajebani su od Zapada i to pošteno, naguzili ih.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 17:56 |
|
|
Osip je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Spoj najgoreg kgb-ovog i klerikalnog šljama koji sebe naziva pravoslavnom crkvom. Brini se ti o svojima i vasem moralu, a ne tudjem koristis AI grafiku kao dokaz?
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 17:57 |
|
|
Bobovac je napisao/la: neman je napisao/la: ukrajinci moraju bez milosti te klerikalfašiste mokrim krpama potjerati u rusiju pa nek tamo rusuju i četnikuju.
Što je? Maštaš o sličnom scenariju u BiH? Ih da vam je najuriti Hrvate i Srbe što bi vam dobro bilo. znao sam da si pravoslavac a mene boli ona stavar za bosnu, nikad bio niti me interesira. ateist sam tako da mi svi vaši bogovi ni u džep ni iz džepa
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 18:02 |
|
|
jembemti pa ti neznaš ništa drugo nego fejkove stavljat u forum promijeni se ime u copium Osip je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Što očekivat od crkve koja blagoslivlja nuklearne rakete koje se zovu sotona? Spoj najgoreg kgb-ovog i klerikalnog šljama koji sebe naziva pravoslavnom crkvom. Brini se ti o svojima i vasem moralu, a ne tudjem
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 31 ožu 2023, 18:08 |
|
|
ukrajinci su očigledno počeli sa psihološkim ratom prije ofenzive
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 13 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|