|
|
Stranica: 1348/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 11:35 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Gamechanger, 16-i po redu.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 11:42 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Ljudi moji je li nas Srbi i ostali rusofili zajebavaju. Hoće da nam kažu kako Zapad laže oko pomijeranja u Bahmutu. Jesu li blizu centra Bahmuta Rusi i koliko su trenutno udaljeni su trenutne teme. Pa znamo svi da su blizu gradske uprave. Zar je bitno je li to 300 ili 100 metara. Zar je bitno je li pala jedna ulica ili četiri ulice? Kad se samo čovjek vrati na prve stranice ove teme i najave. Kad ono kur.... Sad je uspjeh ako je napredovanje par stotina metara. Jeste, na početku smo mislili da će Rusija to ladno očistiti. Mislili su i neki "vaši". Bili smo izloženi ruskoj propagandi o snazi njihove vojske. Ipak, većina sa naše strane se prešaltala, vidi probleme u ruskom funkcionisanju. Eto možda jedino Svarog i Skeleton bezpogovorno vjeruju onome što dolazi iz Kremlja. A s vaše strane, tek ostaje da vidimo jednu individuu koja će makar malo posumnjati u ono što dolazi iz CNN kuhinje i perfomanasa svirača kurcem. Niko nije imao muda da prizna kako su sankcije propale ili da popljuje to što su Amerikanci uništili Sjeverni tok i bacili Evropu u energetsku krizu.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 11:44 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7751 Lokacija: Сарај Чадор
|
Vidim u Ukrajinu otišli i bosanski srbi kako bi šehidili za ruski mir:
Kakva li je muka natjerala ove jadnike da odu tamo? Iz blagostanja banjalučkog i trebinjskog...
Ovi su makar otišli, za to treba imati muda. Ne kao ovi naši forumski lelemudani nsos, zaje6, storarare, novovrijeme...
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 11:51 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Amiđa je napisao/la: Vidim u Ukrajinu otišli u bosanski srbi kako bi šehidili za ruski mir:
Kakva li je muka natjerala ove jadnike da odu tamo? Iz blagostanja banjalučkog i trebinjskog... Ovi su makar otišli, za to treba imati muda. Ne kao ovi naši forumski lelemudani nsos, zaje6, storarare, novovrijeme...
Srećno momci!
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 12:02 |
|
|
Evo i čitavog videa:
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 12:18 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
DrMag je napisao/la: Hodajući mrtvaci.
Je li ovo Aga na frontu ? Sumnjam, nema on jajca za to, ko ni ostala forumska Z ekipa.
Jesi li upratio kakve je sve gadosti taj Poljak napisao o Hrvatima BiH?
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 12:23 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Jesam. Upratio sam tog tatara (muslimana). Blokirao me na Twitteru.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Ministry of Sound
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 12:25 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 09:25 Postovi: 43752 Lokacija: Folklorni Jugoslaven, praktični Hrvat
|
Nisam upratio da je Tatar/Musliman, mislio sam da je neki NVO lik. To ima više smisla.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 14:11 |
|
|
Ne smeta to Magu sto taj lik mrzi (BiH) Hrvate, bitno je da sluze istom gospodaru.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 15:37 |
|
|
Svaki dan nekoliko videa kako nekog ukrajinskog vojnika oživljavaju u bolnici pred smrt. Na stranu sad jel im ruska tajna služba provaljuje u uređaje i krade videa nejasno mi kakva budaletina moraš biti pa uzeti kameru i takvo nešto snimati. Šta misliš, pokazivati video unucima poslije ? Jel to neki prkos Zelenskom ? Ne kužim. Tako razarajuće djeluje na moral ostalih vojnika.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 17:14 |
|
|
BBC je napisao/la: Svaki dan nekoliko videa kako nekog ukrajinskog vojnika oživljavaju u bolnici pred smrt. Na stranu sad jel im ruska tajna služba provaljuje u uređaje i krade videa nejasno mi kakva budaletina moraš biti pa uzeti kameru i takvo nešto snimati. Šta misliš, pokazivati video unucima poslije ? Jel to neki prkos Zelenskom ? Ne kužim. Tako razarajuće djeluje na moral ostalih vojnika. Nejasno je i kakav pacijent moraš biti da te takvi video klipovi zanimaju.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 17:15 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: Ne smeta to Magu sto taj lik mrzi (BiH) Hrvate, bitno je da sluze istom gospodaru. Šta hoćeš da kažeš? Čuj ne smeta, a lik me blokirao jer sam mu se suprostavljao.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 17:56 |
|
|
Počeli skupljati reproduktivni materijal (spermu) od svojih vojnika. Ide im dobro kažete. Najveći genocid u Europi poslije WWII za kojeg je Zelensky odgovoran.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 18:04 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
U eksploziji u Petrogradu ubijen vojni bloger Vladlen Tatarskij.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 18:05 |
|
|
Je baš čitam. Poznati ratni novinar. Da vidimo kakva će ih osveta stići.
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 18:15 |
|
|
CIAkrajišnici opet posežu za otvorenim terorizmom, za ovo odmazda treba da bude žestoka.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Svarog
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 18:16 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10010 Lokacija: Banja Luka
|
DrMag je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Ne smeta to Magu sto taj lik mrzi (BiH) Hrvate, bitno je da sluze istom gospodaru. Šta hoćeš da kažeš? Čuj ne smeta, a lik me blokirao jer sam mu se suprostavljao. Ne reče li par postova prije, da si ti njega blokirao ? Nego.. https://www.youtube.com/watch?v=g1DdSNTcDos PS. Prepravio si Kud ne uradih skrinšot
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 18:46 |
|
|
Megatron je napisao/la: CIAkrajišnici opet posežu za otvorenim terorizmom, za ovo odmazda treba da bude žestoka. Za ovo je Putin odgovoran Vršljaju im po Rusiji bez prepreka
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 18:48 |
|
|
Svaka čast Ukrajincima, samo ih klepačite po Moskvi i Petrogradu kad su glupi Ovako su slično Daryu Duginu ubili. Šalju žene na te zadatke jer su manje sumnjive
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 19:00 |
|
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 19:08 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Eksplozija u Sankt Peterburgu, poginuo poznati proruski vojni bloger http://www.klix.ba/clanak/230402074MasAllah, MasAllah. Čekamo i gnoma Jurija Podoljaku ovo je primjer toga kad je netko eklatantni licemjer bez srama. dakle, sutra ćeš se zgražati i osuđivati što Srbi slave Mladića, a danas se veseliš notornom terorizmu i ubojstvu nenaoružanog civila koji ne sudjeluje u ratu. sve mgu shvatiti ,osim Hrvate koji s ovakvima hoće biti na istoj strani.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 19:16 |
|
|
divizija je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Eksplozija u Sankt Peterburgu, poginuo poznati proruski vojni bloger http://www.klix.ba/clanak/230402074MasAllah, MasAllah. Čekamo i gnoma Jurija Podoljaku ovo je primjer toga kad je netko eklatantni licemjer bez srama. dakle, sutra ćeš se zgražati i osuđivati što Srbi slave Mladića, a danas se veseliš notornom terorizmu i ubojstvu nenaoružanog civila koji ne sudjeluje u ratu. sve mgu shvatiti ,osim Hrvate koji s ovakvima hoće biti na istoj strani. Srbi su *** i od njih i ne očekujemo dobro..Rusi su agresori kao i Srbi i zaslužuju ovo što im se dešava Ti si budala, jebali te Srbi. Sjeti se Vukovara, Škabrnje, Ovčare... Ali tebe naravno boli *** pa si to brzo zaboravio..
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 19:20 |
|
|
Svarog je napisao/la: DrMag je napisao/la: Šta hoćeš da kažeš? Čuj ne smeta, a lik me blokirao jer sam mu se suprostavljao.
Ne reče li par postova prije, da si ti njega blokirao ? Nego.. https://www.youtube.com/watch?v=g1DdSNTcDos PS. Prepravio si Kud ne uradih skrinšot Ništa nisam prepravljao.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 19:36 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Srbi su *** i od njih i ne očekujemo dobro..Rusi su agresori kao i Srbi i zaslužuju ovo što im se dešava Ti si budala, jebali te Srbi. Sjeti se Vukovara, Škabrnje, Ovčare... Ali tebe naravno boli *** pa si to brzo zaboravio.. intelektualna razina tvojega upisa služi na čast tebi i zajednici kojoj pripadaš. i posve je očekivana.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Megatron
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 02 tra 2023, 19:39 |
|
|
divizija je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Srbi su *** i od njih i ne očekujemo dobro..Rusi su agresori kao i Srbi i zaslužuju ovo što im se dešava Ti si budala, jebali te Srbi. Sjeti se Vukovara, Škabrnje, Ovčare... Ali tebe naravno boli *** pa si to brzo zaboravio.. intelektualna razina tvojega upisa služi na čast tebi i zajednici kojoj pripadaš. i posve je očekivana. Kada zamisliš upise nekoga ko ima IQ 007, to je to, otud i korisničko ime.
_________________ ex Skeletor
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|