|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Vladimir RUS
|
Naslov: Tržni centri Postano: 26 srp 2014, 21:08 |
|
|
Gdje najčešće idete obaviti šoping?
Koji vam je tržni centar najbolji, najpovoljniji i najprijatniji?
Dali li ste primijetili nekih velikih razlika u cijenama?
Koji tržni centar biste pohvalili (vaša lična iskustva i preporuke)?
|
|
Vrh |
|
|
volvoks
|
Naslov: Re: Tržni centri Postano: 26 srp 2014, 21:37 |
|
|
Najčešće City center West, dobra je ponuda dućana, ima sve osim Zare koju ionako ne volim baš, ima dosta mjesta za parkiranje, a i nekako je najmanje one ekipe u trenirkama koji u šoping centar idu na izlet. No, svi ti centri u ZG-u su slični, u svakom imaju možda 3-4 trgovine koje nemaju u drugom i sve su to zapravo nijanse kod odabira. U BiH ionako nigdje ne postoji odabir, ako ima jedan puno je.
_________________ Summum ius, summa iniuria.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tržni centri Postano: 26 srp 2014, 22:02 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
kako mislis "odabir"?
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tržni centri Postano: 26 srp 2014, 23:04 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:39 Postovi: 60909 Lokacija: DAZP HQ
|
doslovno visim po tim centrima u zadnje vrijeme, City centar west, Arena centar i Avenue mall, a sve isto kao jaje jajetu i svi ducani u istom cjenovnom razredu. tesko je kupiti nesto stvarno kvalitetno. i dalje je bolje sopingirat po centru grada, al ajd ti to objasni zenama.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tržni centri Postano: 26 srp 2014, 23:11 |
|
|
jedino mi je danas bilo fora sto sam prvi put vidio Sikhe u Zagrebu. vjerujem da su svi pomislili da su muslimani u pitanju s onim turbanima, ali iskusno oko je shvatilo da su to nasi prijatelji iz Indije.
_________________ "Hrvata je danas u BiH manje od 400.000, ali je naš cilj da nas je milijun", kazao je Čović.
|
|
Vrh |
|
|
Aztec
|
Naslov: Re: Tržni centri Postano: 26 srp 2014, 23:43 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 15:32 Postovi: 11675 Lokacija: Varta drzava
|
dudu je napisao/la: doslovno visim po tim centrima u zadnje vrijeme, City centar west, Arena centar i Avenue mall, a sve isto kao jaje jajetu i svi ducani u istom cjenovnom razredu. tesko je kupiti nesto stvarno kvalitetno. i dalje je bolje sopingirat po centru grada, al ajd ti to objasni zenama. Ne znam samo kako vam se da. Kvalitet je meni svega toga tu negdje. Levis, Disel, Zara... Ja to sve manje vise kupujem online, i ono sto je jeftinije, jer kako rekoh sve je to tu negdje. Sto se nekog uber kvaliteta tice (po meni opet upitno s obzirom na cijenu) imate i to online pa kome se da ludovati s novcima ima i tu mogucnost, od kaputica bezveznih od 1500 eura pa nebu pod oblake. Gle kosulje i sranja, a vidi cijenu. http://at.burberry.com/kunstlerhemd-aus ... -p45170261
_________________ Prvo i najbitnije!!! Kupuj Janu, i kupi je u Konzumu!!! Život je tvoje igralište Pretpostavka je majka svih zajeba Svi mi prdimo
|
|
Vrh |
|
|
dudu
|
Naslov: Re: Tržni centri Postano: 26 srp 2014, 23:57 |
|
|
ne valja ni za izribat plocice.
|
|
Vrh |
|
|
Hercegoac
|
Naslov: Re: Tržni centri Postano: 11 tra 2023, 00:45 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2023, 15:28 Postovi: 602 Lokacija: Zapadna Hercegovina
|
Vladimir RUS je napisao/la: Gdje najčešće idete obaviti šoping? City Center one ili Mall od Split
_________________ Za gradžansku!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Tržni centri Postano: 11 tra 2023, 07:05 |
|
|
Ne volim velike tržne centre. Smuti mi se u glavi od velike količine garderobe i boja. Nemam ni omiljenu marku. Možda Time Out. Biram po principu: kvalitet, cijena i to je to za mene.
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 9 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 9 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|