|
|
Stranica: 2/3.
|
[ 62 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:03 |
|
|
Zavisi šta koja žena podrazumijeva pod dominacijom!? Meni licno fizička snaga nije dominacija. Intelektualna već da.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:09 |
|
Pridružen/a: 13 stu 2021, 23:58 Postovi: 6615 Lokacija: Nizza, Naissus...
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: K..M je napisao/la: Vidi @Džonija zabavlja se sa šeher hanumom. Sretni su, viđaju se stalno, zaljubljeni....trebaš slediti prav put ka prosperiteti. Vrijeme ide, prilike se fulaju, tjedni, godine uzalud prolaze.... A biologija radi tika-taka. Biologija je KUČKA ZA ŽENE, jer im brzo svene. Prođe "rok uporabe" pik u fertiliteti. Ništa ne brini KiM -e, baba mi rodila zadnjeg sina, kad zašla u pedesete! Tako da.. ako ćemo po babiju liniju imam fore još 20 godina Brinem se za tebe. Tako OSEBUJNA I UNIKATNA ŽDREBICA da nema golemo potomstvo, ljubav, strast, luđački sexx dok je u najboljim godinama. Greotica.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:12 |
|
|
Zderonja. Gladni. Ne diraj moju forumsku drugaricu.
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:16 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Zderonja. Gladni. Ne diraj moju forumsku drugaricu. Greotica za VRHUNSKI DNK. Da se NE baci. NE budi neuljudna i kronično bolesno ljubomorna. Pogledaće i tebe dragi Alah, udaćeš se....valjda...nadam se.
_________________ Propast najdugovecnije imperije (1123 god), Istocno Rimskog carstva https://www.youtube.com/watch?v=yVa6GQVSaj0
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:21 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20754 Lokacija: među zvijezdama
|
Lapo-lapo je napisao/la: Zavisi šta koja žena podrazumijeva pod dominacijom!? Meni licno fizička snaga nije dominacija. Intelektualna već da. Visina i intelektualna dominacija. I ja glasam za iste opcije.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:24 |
|
|
Tek dvije stranice teme, i dvije žene na temi, i već obje spominju šljagu.
Žene su očito sklone nasilju.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1052 of 2558 - 41.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:25 |
|
|
Do 185 prihvatljivo, preko toga ne. Šta će ti ,,klipan,,!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:27 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Tek dvije stranice teme, i dvije žene na temi, i već obje spominju šljagu.
Žene su očito sklone nasilju. Ne boj se. Ti nisi u ringu. S tobom ćemo se samo lijepo razgovarati.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:32 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Do 185 prihvatljivo, preko toga ne. Šta će ti ,,klipan,,! Ja sam 177. Znaci 195. Kvačice, treba da nas paziš. A ne castiš upozorenjima.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:39 |
|
|
O, visoka si. Ja imam 1.65, pa mi je sve preko 185 bandera Meni je Kvakac simpa.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:41 |
|
|
Meni? Kako kad. LOL
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
K..M
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 17:43 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: Do 185 prihvatljivo, preko toga ne. Šta će ti ,,klipan,,! Ja sam 177. Znaci 195. Kvačice, treba da nas paziš. A ne castiš upozorenjima. Uklapaš se i visinski. Ja 183.... najniža žena bila 167... najviša ispod 1,8 m. Ne volim štrkljaste košarkašice da mi jedu burek sa glave. Možeš komotno i na štikle, da te vodim na nedelju mode u Milano,, Nicu, Kan, Pariz...
|
|
Vrh |
|
|
nesorta
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 19:24 |
|
|
Šta velite nema alfa? Tko je priznao da mu je mati kurva. Žene instiktivno privlače alfa-dominantni tipovi sa pokrićem ili ne( to ne mora biti fizička superiornost, ni ikakvi drugi stvarni kvaliteti). To je EVOLUCIJSKA PSIHOLOGIJA. U psihologiji čovjeka nema bitnijih promjena u instiktima, nagonima, intiligenciji u odnosu na prije 30000 godina kada su živjeli po pećinama. Priče o civilizaciji su nebuloze, snobizam.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 12 tra 2023, 19:36 |
|
|
Zezamo se. Naravno da nas privlače snažni muškarci, ne mislim samo na fizičku snagu, nego i snagu uma i nekih drugih osobina kao što su talentu, sposobnost i isticanje u jednoj ili više sfera itd. Možda smo čak i malo ljute, što htjele ili ne, postajemo nadmoćnije. E, sada da li nam je to evolucija omogućila ili smo to vjestacki postigle, to nisam sigurna. Lakše i udobnije u našem zenskom životu je da nas neko vodi kroz njega, a ne da mi vučemo nekoga.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 07:12 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Možda smo čak i malo ljute, što htjele ili ne, postajemo nadmoćnije. . niste vi postale nadmoćnije, samo financijski neovisne, što vam je omogućilo da budalesate. ili da skratim, tvoju prabaku je isto privlačio najbolji, napamnetniji, najsnažniji muškarac u selu Ali, ako je on nije zaprosio, a susjed Mate jest, bio je i Mate dobar. Danas žena ako ne dobije top lika budalesa. Može joj se, jer ne ovisi o muškarcu. Posebno one koje su obrazovane i imaju karijeru, pa im godine prolaze u školi i poslu, ostaju šokirane kako interes kvalitetnih muškaraca za njih pada. A ona, ima 35 godina i jedno zdravo jajašce i misli da može birati. Kaže, ne valjaju slobodni muškarci. Muškarci su ostali isti, samo žene prije nisu imale izbora. Ako su htjele jesti, morale su se udati. Ako je nije zaprosio Stipe, dobar je i Ante. Sada, ako ne dobije Stipu, kupi mačku.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 09:29 |
|
|
Mačka može biti dobra zamjena za muža! Što da ne.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 09:39 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Mačka može biti dobra zamjena za muža! Što da ne. exactly my point
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 10:00 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25641 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Lapo-lapo je napisao/la: Mačka može biti dobra zamjena za muža! Što da ne. Ili pastuh.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 10:05 |
|
|
Može i pastuh, samo ne tvor. A tvorova je najvise.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 11:38 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: Može i pastuh, samo ne tvor. A tvorova je najvise. najviše je zmija. a od zmije samo otrov možeš dobiti, pa je najbolje klonit je se.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 12:19 |
|
|
A, što su vas zmije izujedale!!!? Sve I jedan nosite ožiljke. Divizija, patis li mnogo? Pati, pati..
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 13:39 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: U pecini je to bilo i poželjno, mislim imati alfa muzjaka da štiti djecu i žene. Danas? Ne, hvala. Same se stitimo. instinkti nisu nestali, žene se i dalje ko blesave bacaju na alfa mužjaka. zapravo se daas bacaju više nego ikad. ne možeš ti ništa protiv toga, to ti je u krvi i jče je od tebe, jednako ko što ja ne mogu protiv toga da volim sise i guzice. druga je stvar što ti očito alfa mužjacima nisi ni 47.a na popisu, pa te to frustrira i prosipaš proljeve u koje ni sama ne vjeruješ. A dala bi ljevi bubreg da te alfa opali, ali on ima na lageru sasvim dovoljno privlačnijih od tebe da bi se s tobom zamarao.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 13:44 |
|
|
Lapo-lapo je napisao/la: A, što su vas zmije izujedale!!!? Sve I jedan nosite ožiljke. Divizija, patis li mnogo? Pati, pati.. divizija je vrlo sretan u svom odnosu sa ženama. U životu su mi pružile i pružaju jako mnogo i bio bi isprazan bez njih. Bog je uslišio molitve moje majke i sačuvao me od zmija. U životu imam inteakciju samo sa ženama, to su ti prekrasna bića, upoznaj ih! Usrećilo bi te kad bi i sama pokušala biti jedna od njih! sa zmijama se "družim" jedino na ovakvim općilištima, da bi još više cijenio žene u svom životu, kad vidim što me moglo zadesiti i od čega sam spašen. Hvala ti Bože što si me sačuvao zmija!
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 13:46 |
|
|
divizija je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: U pecini je to bilo i poželjno, mislim imati alfa muzjaka da štiti djecu i žene. Danas? Ne, hvala. Same se stitimo. instinkti nisu nestali, žene se i dalje ko blesave bacaju na alfa mužjaka. zapravo se daas bacaju više nego ikad. ne možeš ti ništa protiv toga, to ti je u krvi i jče je od tebe, jednako ko što ja ne mogu protiv toga da volim sise i guzice. druga je stvar što ti očito alfa mužjacima nisi ni 47.a na popisu, pa te to frustrira i prosipaš proljeve u koje ni sama ne vjeruješ. A dala bi ljevi bubreg da te alfa opali, ali on ima na lageru sasvim dovoljno privlačnijih od tebe da bi se s tobom zamarao. Alfa budala.
|
|
Vrh |
|
|
Lapo-lapo
|
Naslov: Re: Porodično nasilje Postano: 16 tra 2023, 13:48 |
|
|
divizija je napisao/la: Lapo-lapo je napisao/la: A, što su vas zmije izujedale!!!? Sve I jedan nosite ožiljke. Divizija, patis li mnogo? Pati, pati.. divizija je vrlo sretan u svom odnosu sa ženama. U životu su mi pružile i pružaju jako mnogo i bio bi isprazan bez njih. Bog je uslišio molitve moje majke i sačuvao me od zmija. U životu imam inteakciju samo sa ženama, to su ti prekrasna bića, upoznaj ih! Usrećilo bi te kad bi i sama pokušala biti jedna od njih! sa zmijama se "družim" jedino na ovakvim općilištima, da bi još više cijenio žene u svom životu, kad vidim što me moglo zadesiti i od čega sam spašen. Hvala ti Bože što si me sačuvao zmija! Divizija, jesi li dobro? Da ti ne treba pomoć? O, te posljedice rata!?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 18 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|