Joooj, gužve na Serbian Openu u Banjaluci!!!! Što ima zainteresiranih, a i dovoljno mjesta. Svaki posjetilac može koristiti 50 sjedišta. Preprodaja karata, uhapšeni tapkarosi, velika potražnja... Ono sipak. Kažem ja, bez koride ništa.
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10186 Lokacija: Banja Luka
Poslije Vaskršnjeg ručka izašli sat -dva prošetati . Ulaz je bio slobodan , tako da gore pomenuti tapkaroši nisu imali šta raditi . Naroda nije bilo puno ,ali treba imati u vidu da je danas najveći hrišćanski praznik Vaskrs i ljudi ga provode u krugu porodice . Igralo se pretkolo , odnosno kvalifikacije . Dan je bio oblačan ali bez kiše pa su svi kvalifikacioni mečevi odigrani Pogledao sam zadnji set meča , ovog vašeg talentovanog klinca Dine Prizmića . Pobjedio je Matiju Belučija u dva seta 6-3, 6-0 .
Sutra je prvo kolo , prognoze kažu da će dan biti kišovit . Ali ići će to , neće valjda cijeli dan kišiti .
Uzgred,koga zanima , na Radio Televiziji Republike Srpske može pogledati sve zanimljivije mečeve turnira .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10186 Lokacija: Banja Luka
novovrijeme je napisao/la:
Svarog je napisao/la:
Dobismo karte od najstarijeg ''primjerka'' na poklon (svi mečevi na centralnom terenu drugi dan ) tako da ću gledati i Novakov meč . Htio nam kupiti komplet za sve dane , košta nešto preko 700 km , nisam htio . Puno mi to . Ostalo ću gledati na Sportklubu
Ne treba dramiti, koga zanima Broady, Kuzmanov, Fils. Nije to ništa bolje ni na drugim turnirima dok traju kvalifikacije ili pak i poslije ako igraju neki anonimusi.
Šta je 45 miliona, do 30.06. dospjeva 180 miliona duga, a poslije...poslije ćemo vidjeti. Nego, jel svih 45 miliona Mile investirao ili su i iz Srbije neku paru potegnuli?!
Pitaju se i Srbi hoce li biti kiše, ali ne zbog trčanja za lopticom, nego zbog usjeva od kojih žive. Pitaju se i zaposleni hoće li konačno povećati platu, Pitaju se i penzici šta ako opet pokisnu, neće ni borci i ostale kategorije da se kližu po blatu. Kiša sve okupira.
Kažu da će zbog ATP-ja penzionerski mantili prokišnjavati, a njihova produktivnost na radu kod srpskih poslodavaca biti manja...aaaajs...takija nikad retardiranija. Raritet idiotizma.
Vrijeme je da refreširaju redove. Talibanija nikad gluplja
Uživajte - Srpska Open
_________________ Sponzor lige hokejaških prvaka, brzog klizanja i ostalih zimskih sportova - vaš Gazprom.
...kruha i igara...koliko srbija vjerojatno i srpska upuca love u sport iz proračuna nije humano jedna siromašna država a proračun klubova na nivou najači država.. ne zavidim stvarno iskreno al to dugoročno nije dobro pa čak ni za sport...pogledaš roster zvezde i partizana sve stranci...
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.