|
|
Stranica: 4/4.
|
[ 89 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:21 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: Sibinjanin Janko je napisao/la: garant si ruzna jako, nece te niko, usedelice, da ti Srbi nisu ubili oca u tzv harmiji ne bi vristala ovde toliko. Dosadna si
Kome ces ti raspali smrdljivi ceto granicu uvesti? Degenu, Dodik vam zaduzio djecu u cetaljkama i ne moze servisirati prispjeće dugovanja. Sad bi ti mentalni odrone ovdje nekom iz jazbine prijetio? bulo, odjebi od mene, necu te jebati...
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:21 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Sibinjanin Janko je napisao/la: granica se ne zatvara, samo ce nase snage tom odlukom izaci na granice... verovatno ce pretresti nekog tu i tamo.. Sledeca etapa je referendum, kad odbijete sporazum o mirnom razdruzivanju... I ove snage ce da sprece ulazak nepozeljnih posetitelja.
Ali zašto kada realno nemate tu moć ovdje da se kurčite i kada Amerikanci u svakom trenutku sa jednim pozivom ili dolaskom na teren mogu rastjerati te vaše specijalce u roku od dva sata. Da se razumijemo nemaju ni Bošnjaci tu moć da se kurče. Zašto se glupirate? Pa zato što kontamo da Hameri imaju pametnijeg posla i da ih boli kurac za Bosnom i Muslimanima. 
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:22 |
|
Pridružen/a: 28 srp 2012, 23:08 Postovi: 22302 Lokacija: među zvijezdama
|
daramo je napisao/la: Bome ih Dodik uspješno loži, bome zna vratiti, tko provocira deklaracijama dobije graničnu policiju usred Sarajeva. Moze jedino idiote loziti. I mentalne odrone. Psihijatrijske slucajeve.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:23 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Kome ces ti raspali smrdljivi ceto granicu uvesti? Degenu, Dodik vam zaduzio djecu u cetaljkama i ne moze servisirati prispjeće dugovanja. Sad bi ti mentalni odrone ovdje nekom iz jazbine prijetio?
bulo, odjebi od mene, necu te jebati... Ti mozes jedino neki incest pociniti. Eventualno u štali. S kozom.
_________________ Kô nekad mirisô joj trag Na lipe i med A oči caklile Samo mene pratile
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:25 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: Jedva cekam da krenete. Da se sroka četničitet. To vam je kraj! Samo naprijed! Ne može Fatima sam od sebe da "se sroka". Mora neko da nam ga sroka. Ko će? Čemu se nadaš?  A ko ce na entitetske linije? Ti odrone? igor? Goricin muz?  Mile Ronhil glavni zapovjednik snaga šumske republike 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:25 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: daramo je napisao/la: Bome ih Dodik uspješno loži, bome zna vratiti, tko provocira deklaracijama dobije graničnu policiju usred Sarajeva. Moze jedino idiote loziti. I mentalne odrone. Psihijatrijske slucajeve. Pa ti si se baš naložila. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:26 |
|
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
Moze jedino idiote loziti. I mentalne odrone. Psihijatrijske slucajeve.
Pa ti si se baš naložila.  Na ovom forumu su pisali nekad ugledni odvjetnici. Univerzitetski profesori sa zagrebačkih faxova, novinari. Kad vidim vas maloumnika sada bljuje mi se. I teme na kojima maloumno divanite.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:29 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ne može Fatima sam od sebe da "se sroka". Mora neko da nam ga sroka. Ko će? Čemu se nadaš?  A ko ce na entitetske linije? Ti odrone? igor? Goricin muz?  Mile Ronhil glavni zapovjednik snaga šumske republike  Pa jesi li pročitala zaključke? Specijalna jedinica koja će biti osnovana pri MUPu RS. Ljudi kojima će to biti posao, profesionalci. Jedini posao će im biti da nadziru granicu. Mi smo Fato država a ne vjerska skupina ko vi. Nije ovo kod nas ni slično ko kod vas džematlija gdje izađe hodža pa pita "Ko će?" A onda džametlije odgovaraju "Hoću", "Neću".
|
|
| Vrh |
|
 |
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:30 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la: A ko ce na entitetske linije? Ti odrone? igor? Goricin muz?  Mile Ronhil glavni zapovjednik snaga šumske republike  Pa jesi li pročitala zaključke? Specijalna jedinica koja će biti osnovana pri MUPu RS. Ljudi kojima će to biti posao, profesionalci. Mi smo Fato država a ne vjerska skupina ko vi. Nije ovo kod nas ni slično ko kod vas džematlija gdje izađe hodža pa pita "Ko će?" A onda džametlije odgovaraju "Hoću", "Neću". Miletovim zaključcima jedino neko ozbiljno mentalno zakinut, poput tebe moze vjerovati. I uzeti ih zaozbiljno kretenu. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 22:31 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa jesi li pročitala zaključke? Specijalna jedinica koja će biti osnovana pri MUPu RS. Ljudi kojima će to biti posao, profesionalci.
Mi smo Fato država a ne vjerska skupina ko vi. Nije ovo kod nas ni slično ko kod vas džematlija gdje izađe hodža pa pita "Ko će?" A onda džametlije odgovaraju "Hoću", "Neću".
Miletovim zaključcima jedino neko ozbiljno mentalno zakinut, poput tebe moze vjerovati. I uzeti ih zaozbiljno kretenu.  Pa dobro što si se onda napalila. Idi heklaj ljiljane.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 23:03 |
|
|
DrMag je napisao/la: Navijam da se porokate, ko rusi i ukrajinci. Pa to bi bio sukob Srba i vas Muslimana? Kako se raduješ propasti tvoji, pvaj put nema u Dalmaciju u Hotele.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 23:05 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
VUKsaJUGA je napisao/la: DrMag je napisao/la: Navijam da se porokate, ko rusi i ukrajinci. Pa to bi bio sukob Srba i vas Muslimana? Kako se raduješ propasti tvoji, pvaj put nema u Dalmaciju u Hotele. K nozi.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Srbi uspostavljaju granicu sa muslimanima Postano: 21 tra 2023, 23:11 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 21:34 Postovi: 12303 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa ti si se baš naložila.  Na ovom forumu su pisali nekad ugledni odvjetnici. Univerzitetski profesori sa zagrebačkih faxova, novinari. Kad vidim vas maloumnika sada bljuje mi se. I teme na kojima maloumno divanite. Moram se složiti sa tobom.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|