|
|
Stranica: 2/2.
|
[ 41 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Hagresor
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:28 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Kad si vec potegao to pitanje... Je li u redu reci samo "Srecan Bajram"? Cestitao mi drug iz osnovne skole Vaskrs u nedelju, pa red je da mu uzvratim. Ajde budi fin kao sto si lep pa mi reci kako se pravilno cestita.
Pravilno je, trebaš poželjeti da dočekaju bolji i ljepši kalendar. To je samo djelomično točno. Uz čestitanje kalendara, moraš im na kućna vrata nacrtati i kalašnjikov te optužiti Sejdu i njegovo divljanje za to.
_________________ Ode sve ovo u helać
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:38 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pravilno je, trebaš poželjeti da dočekaju bolji i ljepši kalendar.
Da li bi nekom tako čestitao Bajram? Gradonačelnica Sarajeva kaže da tako treba. Ja naravno ne bi jer nisam loša osoba kao Benjamina.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:39 |
|
|
Hagresor je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Pravilno je, trebaš poželjeti da dočekaju bolji i ljepši kalendar.
To je samo djelomično točno. Uz čestitanje kalendara, moraš im na kućna vrata nacrtati i kalašnjikov te optužiti Sejdu i njegovo divljanje za to. Ah da, u pravu si. Hvala na poduci iz građanizma.
1062 of 2558 - 41.52%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:52 |
|
|
osim što benjamina ne izgleda simpatično ovo je skroz korektna čestitka, šta je dzaba prozivate
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 18:54 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 19:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Lutorčina je napisao/la: Sretan praznik svima koji danas slave . Tako oni čestitaju hrišćanima Vaskrs/Uskrs i Božić. Ko čestita? Čestitam tačno određeni praznik, reći samo praznik je glupo. Meni kolege na poslu tako čestitaju,ali ne zamjeram jer većina dok mene nisu upoznali nisu imali dodira sa Srbima i Hrvatima. Znaju da je neki praznik kod Srba u aprilu ali ne znaju tačno koji,da li je Božić ili Vaskrs. Izuzev jedne koleginice Sandžaklijke koja zna da je u aprilu u nedjelju Vaskrs.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 19:19 |
|
|
Mislim da je puno zdravije čestitati vjerske praznike kako tebi lično paše, meni lično najviše odgovara Sretan _____ a muka mi kad moram izgovarati ono Bajram Šerif Mubaerk Olsun, bajrambarećula, Hristos se rodi. Obično i ne čestitam nikom zadnjih godina osim ako ne odgovaram na čestitku iako sam ateist i drugi znaju to.
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 19:35 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7396 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
novovrijeme je napisao/la:
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
Jiv
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 19:41 |
|
Pridružen/a: 20 svi 2021, 01:54 Postovi: 2103 Lokacija: Južna Bosna
|
Sretan vam kalendar Muslimani.
_________________ Volim sve Hrvatice, bez obzira na zavičaj, podrijetlo i rasu. _________________ Romska i dalmatinska glazba liječe dušu.
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 21:12 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: laganini je napisao/la: ..zar ne pratiš ni jedan medij.. Voli da se pravi glup. Sigurno pojeo tonu baklave prije nego je iz svoje pripizdine zdušio vani. Baklava je zadnje sto bilo ko treba da jede. Ne rece jesi cestitao Uskrs, katolicki pravoslavni?
_________________ Svjetski priznati NOBELOVAC Ivo Andrić o trokutu23%
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 21:15 |
|
|
POL_GASOL je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Voli da se pravi glup. Sigurno pojeo tonu baklave prije nego je iz svoje pripizdine zdušio vani. Baklava je zadnje sto bilo ko treba da jede. Ne rece jesi cestitao Uskrs, katolicki pravoslavni? Naravno. Prijateljima, kolegama sa posla.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 21:19 |
|
|
1062 of 2558 - 41.52%
|
|
Vrh |
|
|
oak
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 21 tra 2023, 21:23 |
|
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 22 tra 2023, 14:22 |
|
|
Niko od muslimana da napise koji su vam obicaji za bajram, mislim sta je komplicirano u tome?
“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 22 tra 2023, 14:23 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: Za ludjaka ne znas kako se ponasa, ova sve smisljeno i perfidno radi, slozit ces se?
|
|
Vrh |
|
|
POL_GASOL
|
Naslov: Re: Sretan praznik korisnicima muslimanske vjeroispovijesti Postano: 22 tra 2023, 14:24 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: POL_GASOL je napisao/la: Baklava je zadnje sto bilo ko treba da jede. Ne rece jesi cestitao Uskrs, katolicki pravoslavni? Naravno. Prijateljima, kolegama sa posla. Forumasima? Ipak si svaki dan ovdje.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|