|
|
Stranica: 1416/1485.
|
[ 37113 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:11 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ovo je čak pogodnije vrime od devedeseti..ne moras bit član UN ni EU da ti špice sankcije pogotovo kad se javno priklonili Rusima..uradice to ko dobar dan.. Ko će nam uvesti sankije i kako? Ne možeš lahganini tako lupiti bez razmišljanja. ..ne pravi se lud bih je pod patronatom Amerike a EU će poslušat Ameriku..ne znam koliko imas godina i ne pamtiš odnosno ne znas sto to znaci za drzavu..ok nemoj da posli bude kmečanja lipo se kurcit al ameri trpe do jedne granice trpili su i bošnjački nad Hrvatima pa preko noći pa pa..i sad opce kmečanje..a ovdje sam pisa i na njihovim forumima sami su mogli rec Hrvati iz nije ok promjenilo i bili bi i dalje miljenici a sad cao i mislis da će nesto poduzet..opozvat se na tursku ma daj..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:17 |
|
|
laganini je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Ko će nam uvesti sankije i kako? Ne možeš lahganini tako lupiti bez razmišljanja.
..ne pravi se lud bih je pod patronatom Amerike a EU će poslušat Ameriku..ne znam koliko imas godina i ne pamtiš odnosno ne znas sto to znaci za drzavu..ok nemoj da posli bude kmečanja lipo se kurcit al ameri trpe do jedne granice trpili su i bošnjački nad Hrvatima pa preko noći pa pa..i sad opce kmečanje..a ovdje sam pisa i na njihovim forumima sami su mogli rec Hrvati iz nije ok promjenilo i bili bi i dalje miljenici a sad cao i mislis da će nesto poduzet..opozvat se na tursku ma daj.. Kako misliš EU? Pa nije EU država nego skup država od kojih svaka može lupiti veto. Pamtim ja sve al pamtiš li ti da je EU u ovom milenijumu primila pun *** novih država i da se više ne mogu dogovoriti ni o tome koje je boje mlijeko a kamoli oko sankcija. EU ni Kosovo ne priznaje. Ne možeš porediti nas i Muslimane. Muslimani moraju da slušaju Hamere jer u njima vide jedini spas na planeti. Mi možemo Hamerima reći da se napuše kurca i oni mogu da se jebu.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Aspirin
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:17 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Muslimanima je usao strah u kosti od Srba. Oni ovo prete ratu i spremnoscu, kao kad one pticurine rasire krila pred borbu, ne bi li se ucinili vecim i strasnijim. Providno je to. Uglavnom, ne moraju da se brinu, nece ih Srbi klati i u Drinu bacati. Reče lija zeki u rupi moleći ga izađe. Neću ti ja ništa. Predajte oružje nećemo vam mi ništa.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:18 |
|
|
Aspirin je napisao/la: Sibinjanin Janko je napisao/la: Muslimanima je usao strah u kosti od Srba. Oni ovo prete ratu i spremnoscu, kao kad one pticurine rasire krila pred borbu, ne bi li se ucinili vecim i strasnijim. Providno je to. Uglavnom, ne moraju da se brinu, nece ih Srbi klati i u Drinu bacati. Reče lija zeki u rupi moleći ga izađe. Neću ti ja ništa. Predajte oružje nećemo vam mi ništa. Pa nećemo. Mi ćemo samo da odemo od vas. Da se sklonimo od budala.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:27 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..ne pravi se lud bih je pod patronatom Amerike a EU će poslušat Ameriku..ne znam koliko imas godina i ne pamtiš odnosno ne znas sto to znaci za drzavu..ok nemoj da posli bude kmečanja lipo se kurcit al ameri trpe do jedne granice trpili su i bošnjački nad Hrvatima pa preko noći pa pa..i sad opce kmečanje..a ovdje sam pisa i na njihovim forumima sami su mogli rec Hrvati iz nije ok promjenilo i bili bi i dalje miljenici a sad cao i mislis da će nesto poduzet..opozvat se na tursku ma daj.. Kako misliš EU? Pa nije EU država nego skup država od kojih svaka može lupiti veto. Pamtim ja sve al pamtiš li ti da je EU u ovom milenijumu primila pun *** novih država i da se više ne mogu dogovoriti ni o tome koje je boje mlijeko a kamoli oko sankcija. EU ni Kosovo ne priznaje. Ne možeš porediti nas i Muslimane. Muslimani moraju da slušaju Hamere jer u njima vide jedini spas na planeti. Mi možemo Hamerima reći da se napuše kurca i oni mogu da se jebu. ..isto ko i veto kontra Rusa..
|
|
Vrh |
|
|
Sibinjanin Janko
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:29 |
|
|
Ma sto bi se cepala BiH sad, moze se uzeti mnogo vise za par decenija. Sad Kosovo i to je to.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:32 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Ma sto bi se cepala BiH sad, moze se uzeti mnogo vise za par decenija. Sad Kosovo i to je to. ..svaki rat koji su Srbi išli oslobađat srpsku nejačadi su izgubili..
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:33 |
|
|
Sibinjanin Janko je napisao/la: Ma sto bi se cepala BiH sad, moze se uzeti mnogo vise za par decenija. Sad Kosovo i to je to. Nećemo mi ni metra tuđeg da nam džaba nude. Mi smo svoju polovinu BiH uzeli, ograničili i međunarodno verifikovali. Sa drugom polovinom neka vide Muslimani i Hrvati šta će, pošto se tamo još ništa ne zna. Tamo je raspad sistema, zadnja vlada je izabrana 2014.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:39 |
|
|
..pa koji *** onda piskaraš gluposti svaki dan..
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 20:52 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Srpsčanin
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 21:10 |
|
Pridružen/a: 02 tra 2013, 18:46 Postovi: 7196 Lokacija: Srpska Republika Bosna i Hercegovina
|
Lebowski je napisao/la: zajebava muslimane Taj koji to radi srca nema,duše nema
_________________ The ratio of 51:49 of the territorial proposal of the Contact Group is a foundation of the agreement. That territorial proposal is open for changes resulting from the joint agreements.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 21:17 |
|
|
laganini je napisao/la: ..pa koji *** onda piskaraš gluposti svaki dan.. Koji *** vi lažete i živite sa nama? Da vi ne lažete i ne živite sa nama ne bi bilo potrebe da se Srbi online aktiviraju protiv Muslimana.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 23 tra 2023, 21:33 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: laganini je napisao/la: ..pa koji *** onda piskaraš gluposti svaki dan.. Koji *** vi lažete i živite sa nama? Da vi ne lažete i ne živite sa nama ne bi bilo potrebe da se Srbi online aktiviraju protiv Muslimana. ..ko su to vi.. zajebajes se il si debil..
|
|
Vrh |
|
|
hoblatopla
|
Naslov: Vučić prca bipolarne bosanske muslimane Postano: 24 tra 2023, 14:39 |
|
|
Citat: Koliko su puta govorili da se Srbija miješa u njihove unutrašnje poslove. I kada ništa nismo radili. Sada traže da se mijšam u unutrašnje poslove. Ček, bre hoćete li da se miješam ili ne? Šta hoćete od mene? Ne znate ni sami. Svi znate da sam upravu. Jeste li vi ludi da mislite da je moj posao da opominjem neko šta će da govori, šta ne. Na sve vaše gluposti koje izgovarate, ćutim kao zaliven kako bi očuvao regionalnu stabilnost. Samo me obavijestite naredni put hoćete li da se miješam ili ne. Kada doneste tu odluku, onda sam spreman da to poštujem
_________________ BiH je turd.
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Događanja u Republici Srpskoj Postano: 24 tra 2023, 15:49 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: spliter1 je napisao/la: Nek djele ako hoce narod da jede. Mi da vama donesemo nešto sa božićne trpeze vi bi pobjegli ko đavo od krsta... Klempo je grijeh ko i alkohol za muslimane vjernike i hrana od svinjetine kao pecenje,mortadela,sunka,kobasice,vjerujem da i dosta onih koji u dzamiju idu naprave izuzetak kad niue Ramazan, a da ne kazem za one koji u dzamiju ne idu,ko ni prije rata,dzamija im je samo za ukras.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Odluke US BIH više ne vrijede i neće se provoditi u RS Postano: 24 tra 2023, 16:41 |
|
|
Nakon VP i US završava karijeru u RS. Dakle US BiH je završio djelovanje u RS. To je svakako bilo jasno i nakon toga što smo ih izignorisali i prepisali imovinu 100% na RS a sad postaje i zvanično. US BIH postaje Ustavni sud za Muslimane. Odluke tzv. US BIH više ne važe i neće se provoditi u RS.
|
|
Vrh |
|
|
NSOS
|
Naslov: Re: Odluke US BIH više ne vrijede i neće se provoditi u RS Postano: 24 tra 2023, 16:43 |
|
|
Nebitno. Ni do sad se nisu provodile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Odluke US BIH više ne vrijede i neće se provoditi u RS Postano: 24 tra 2023, 16:45 |
|
|
NSOS je napisao/la: Nebitno. Ni do sad se nisu provodile. Jest al od sad nema više ni Srba tamo. Povlačimo sudije. I donosimo odluku da odluke tog muslimanskog suda više ne vrijede u RS. Valjda znaš šta to znači.
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Odluke US BIH više ne vrijede i neće se provoditi u RS Postano: 24 tra 2023, 16:51 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: NSOS je napisao/la: Nebitno. Ni do sad se nisu provodile. Jest al od sad nema više ni Srba tamo. Povlačimo sudije. I donosimo odluku da odluke tog muslimanskog suda više ne vrijede u RS. Valjda znaš šta to znači. Pitanje je dali takav krnji sud sa četiri domaća i tri strana suca može donositi neke odluke. Presude su se jedino realizirale nametanjem a to može i bez tog suda. US je trebao biti svijetla točka ali neprovođenjem odluka se sam diskreditirao tj postao sprdnja.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Odluke US BIH više ne vrijede i neće se provoditi u RS Postano: 24 tra 2023, 17:33 |
|
|
Nego, je li ovo išlo kroz institucije, skupštinu ili?
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Odluke US BIH više ne vrijede i neće se provoditi u RS Postano: 24 tra 2023, 17:35 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Nego, je li ovo išlo kroz institucije, skupštinu ili? Za srijedu zakazana NSRS. Danas je potpisan dogovor stranaka o planu djelovanja u narednom periodu. Odjebavanje US je samo jedna od tačaka.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Vučić prca bipolarne bosanske muslimane Postano: 24 tra 2023, 17:39 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Odluke US BIH više ne vrijede i neće se provoditi u RS Postano: 24 tra 2023, 17:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 24 tra 2023, 18:32 |
|
|
NikolaZagreb je napisao/la: Izgleda da se nesto veliko kotrlja iza brda i kako kaze kolega dudu mirise u zraku da se priblizava zadnje poglavlje u sagi zvanoj BiH, mozda i sire, ako Imate svoju viziju kako ce to zavrsit slobodno iznesite, bit ce zanimljivo vidit tko je bio najveci vizionar Nasao si vizionara, svaka ti cast. Kakav bre dudu... Mozda je pogodio da se nesto sprema, ali nije osetio sta je u pazadini. Pet godina ranije ja sam govorio da je rat moguc na prostoru BiH i drugde na Balkanu, iz prostog razloga sto se Srbija naoruzava a zapad joj to dopusta. Hrvatska pokusava da je prati. Ludi Sesa me spopadao mesecima jer je on imao obicaj da se zalepi za svakoga ko bi pomislio da je rat moguc da ga maltretira. Stvar je jednostavna, ne naorzava se niko ako nema u planu da to oruzje nekada upotrebi. I tu nije samo stvar Srbije, jer Zapadu je s vremena na vreme uvek potreban neki rat tu i tamo. Zbog toga su nemo posmatrali a i sami ucestvovali u naoruzavanju Srbije. Racunaju da je Srbe najlakse naloziti na rat. E, ako je nekad ranije odluceno da se izazove neki sukob, onda mu je potrebno u pravom trenutku namestiti i uzrok. A namesteni uzrok je sadasnje stanje u BiH, pa i na Kosmetu.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Amiđa
|
Naslov: Re: Final destinacion Postano: 24 tra 2023, 18:37 |
|
Pridružen/a: 11 tra 2016, 17:17 Postovi: 7941 Lokacija: Сарај Чадор
|
Mir i stabilnost nemaju alternativu.
_________________ Skidanje okova je imperativ.
Takozvana "rs" je genocidna tvorevina.
The so-called "republic of srpska" is a genocidal ramshackle pseudo-state.
Ko je zrinyia na sigetu posjek'o..
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: NekoIme i 406 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|