|
|
Stranica: 38/44.
|
[ 1093 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 sij 2023, 15:12 |
|
|
Pa u Lukavici i Vojkovićima skoro da i nema tih 150 000 što su ih četnici natjerali da se isele po Kalinoviku, Miljevini i ko zna kuda. Ćosić je iskompleksirani ćosavi papčić kojeg su očito u školi maltretirali, sad ispoljava frustracije. Profil kao i Batko, ne sumnjam da bi isto radio da je bio u prilici.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 sij 2023, 19:32 |
|
|
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 sij 2023, 19:34 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 sij 2023, 19:40 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 sij 2023, 21:09 |
|
|
Kupiti ćemo mi te apartmane. Samo gradite.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 sij 2023, 21:34 |
|
|
Crkva u Miljevićima Od ove crkve prođeš pred ploče Ratka Mladića i spustiš se preko Vraca do Skenderije brže nego Nenad Hadžiczkfthjhzkjchić iz svog studija.
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 23 sij 2023, 21:57 |
|
|
Kum Bečo je napisao/la: Kupiti ćemo mi te apartmane. Samo gradite. Kupićete kad odete kod švabe da mu perete bulju pa eventualno zaradite neku kintu.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 08:32 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Kum Bečo je napisao/la: Kupiti ćemo mi te apartmane. Samo gradite. Kupićete kad odete kod švabe da mu perete bulju pa eventualno zaradite neku kintu. Pričaš iz iskustva?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 08:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rudonja, i Jahorina i Bjelašnica su sjebani što su gore praktično napravljeni gradovi. Gradi se bez ikakvog plana i reda. I ne znam čemu se veseliš, za većinu iz RS Jahorina je cijenama ko da na Havaje trebaju ići. Smiješ se na silu, a po Sarajeva visi na Jahorini
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 09:31 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Rudonja, i Jahorina i Bjelašnica su sjebani što su gore praktično napravljeni gradovi. Gradi se bez ikakvog plana i reda. I ne znam čemu se veseliš, za većinu iz RS Jahorina je cijenama ko da na Havaje trebaju ići. Smiješ se na silu, a po Sarajeva visi na Jahorini Na Jahorini se sve gradi planski i prelepo. Na Bjelašnici se naravno gradi neplanski i ilegalno jer je na Bjelašnici zabranjena gradnja iz razloga što sve otpadne vode (***) sa Bjelašnice završe u Vrelu Bosne. Nismo isti Mujo. A to što visite na Jahorini je logično i odlično. Jahorinu i gradimo da bi nam tamo dolazili turisti.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 09:34 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Rudonja, i Jahorina i Bjelašnica su sjebani što su gore praktično napravljeni gradovi. Gradi se bez ikakvog plana i reda. I ne znam čemu se veseliš, za većinu iz RS Jahorina je cijenama ko da na Havaje trebaju ići. Smiješ se na silu, a po Sarajeva visi na Jahorini Na Jahorini se sve gradi planski i prelepo. Na Bjelašnici se naravno gradi neplanski i ilegalno jer je na Bjelašnici zabranjena gradnja iz razloga što sve otpadne vode (***) sa Bjelašnice završe u Vrelu Bosne. Nismo isti Mujo. A to što visite na Jahorini je logično i odlično. Jahorinu i gradimo da bi nam tamo dolazili turisti. To ti misliš. Nije lijepo da se na planini ima čitav grad. Lijepo je kad imaju hotelski kompleksi i to je to. A kad nadžidžaš apartmana za prodaju, to nije lijepo. Onda dođe kao da si u Sarajevu ili Banjaluci. Teško je to tebi rudonja skontati. Jah jah, na Bjelašnici bla bla. Mi smo na Jahorini domaći BiH
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 09:40 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Na Jahorini se sve gradi planski i prelepo. Na Bjelašnici se naravno gradi neplanski i ilegalno jer je na Bjelašnici zabranjena gradnja iz razloga što sve otpadne vode (***) sa Bjelašnice završe u Vrelu Bosne. Nismo isti Mujo. A to što visite na Jahorini je logično i odlično. Jahorinu i gradimo da bi nam tamo dolazili turisti. To ti misliš. Nije lijepo da se na planini ima čitav grad.Lijepo je kad imaju hotelski kompleksi i to je to. A kad nadžidžaš apartmana za prodaju, to nije lijepo. Onda dođe kao da si u Sarajevu ili Banjaluci. Teško je to tebi rudonja skontati. Jah jah, na Bjelašnici bla bla. Mi smo na Jahorini domaći BiH Narvno da je lepo ako je grad lep. A ne ko sarajevske seljačine što neplanski i ilegalno gradite sve pa sve uništite. Da nam tek vidiš Zlatibora. Tamo gradimo srpski Aspen jbteeeeee Muja kad pređe Koziju ćupriju pa se provoza kroz Srpski ili Hrvatski svet padne u depresiju i nema napretka godinu dana. To je zato što ste vi slab narod, Balkanski Bušmani.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 09:46 |
|
|
Zlatibor je jedan veliki šoping centar Znam, bio tamo. Nisam ko ti internet virus.
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 09:56 |
|
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 09:59 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Zlatibor je jedan veliki šoping centar Znam, bio tamo. Nisam ko ti internet virus. Nije Zalotibor šoping centar nego skijalište i vazdušna banja isto ko Jahorina. Ne vrijeđaj pripadniče nesposodnog naroda. Znate samo pokvariti, ništa napraviti, takav vam je i prađed bio. Znaš kad ćete vi izgraditi gondolu od 9 km? Nikad.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 10:00 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Zlatibor je jedan veliki šoping centar Znam, bio tamo. Nisam ko ti internet virus. Nije Zalotibor šoping centar nego skijalište i vazdušna banja isto ko Jahorina. Ne vrijeđaj pripadniče nesposodnog naroda. Znate samo pokvariti, ništa napraviti, takav vam je i prađed bio. Čuj ne vrijeđaj, eto ja sam kriv što se na Zlatibor ide u šoping, a na Jahorinu na skijanje
|
|
Vrh |
|
|
Kum Bečo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 24 sij 2023, 11:37 |
|
|
U Istočnom Sarajevu izgorio automobil bivšeg odbornika DNS-a Terenac marke Mercedes ML izgorio je noćas na području Istočnog Sarajeva.
Prema nezvaničnim informacijama, automobil je vlasništvo Aleksandra Sladoje, bivšeg odbornika DNS-a u Skupštini Općine Istočno Sarajevo.
_________________ Neki Fadil
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 25 sij 2023, 04:28 |
|
|
Jahorina je top. Ustvari Jahorina je beton planina.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 12 vel 2023, 23:41 |
|
|
Citat: Novi kompleks Sky Hill u samom centru Jahorine
|
|
Vrh |
|
|
Lutorčina
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 16 vel 2023, 00:05 |
|
|
Alipašino Polje na planini eto šta je Jahorina. Ko nije iz Sarajeva da prevedem : Novi Beograd na planini samo sa uskim ulicama i jedva nađenim mjestima za parking.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 12 ožu 2023, 16:04 |
|
|
Sutra će biti tačno 30 godina odluke da Srbi izgrade svoje Sarajevo odvojeno od Muslimana. Biće organizovana svečana sjednicam a najviša priznanja će dobiti Vučić, Dodik, Brnabić, Višković. https://lat.rtrs.tv/vijesti/vijest.php?id=505974Da nam živi još hiljadu godina i bude veće od ušljive kasabe.
|
|
Vrh |
|
|
Šporet
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 20 ožu 2023, 22:36 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Junuz Djipalo
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 22 ožu 2023, 16:02 |
|
Pridružen/a: 08 lis 2009, 19:58 Postovi: 37821 Lokacija: Gl. grad regije
|
Je li bih imao problema kao Hrvat ako kupim stan u IS. Što mislite? Ne bih ja tamo živio, samo da imam gdje doći. Zgodno je, odmah pored aerodroma, može se i pješke, a Jahorina i Bjelašnica na pola sata autom, zgodno je i sa autoputa doći s obje strane. Ovaj sam gledao: https://www.stanpromet.ba/stan/useljivo ... i-sarajevo
_________________ Ako se ovako nastavi, a hoće, imam pametnija posla no da ispravljam krive Drine ...
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 22 ožu 2023, 16:08 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Je li bih imao problema kao Hrvat ako kupim stan u IS. Što mislite? Ne bih ja tamo živio, samo da imam gdje doći. Zgodno je, odmah pored aerodroma, može se i pješke, a Jahorina i Bjelašnica na pola sata autom, zgodno je i sa autoputa doći s obje strane. Ovaj sam gledao: https://www.stanpromet.ba/stan/useljivo ... i-sarajevoZašto bi bio problem? Požuri dok Mile nije napravio gondolu do Jahornine i tunel do Pala, tad će cijene otići duplo.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Istočno Sarajevo Postano: 22 ožu 2023, 17:28 |
|
|
Junuz Djipalo je napisao/la: Je li bih imao problema kao Hrvat ako kupim stan u IS. Što mislite? Ne bih ja tamo živio, samo da imam gdje doći. Zgodno je, odmah pored aerodroma, može se i pješke, a Jahorina i Bjelašnica na pola sata autom, zgodno je i sa autoputa doći s obje strane. Ovaj sam gledao: https://www.stanpromet.ba/stan/useljivo ... i-sarajevoProvozaj se oko Dervente, Broda i tako pa vidi jesu li Hrvati imali problema. Ne cirkuzijaj, kupi stan u nasoj Federaciji, na svom
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 10 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|