HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 22 vel 2025, 14:52.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 7911 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 317  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: USA - zbirna tema
PostPostano: 25 tra 2023, 11:56 

divizija je napisao/la:
Mar-kan je napisao/la:
Ukinuo sam sebe. Petlja se i gdje treba i ne treba. Tijekom plandemije mu nisu mogli ništa jer je imao korektne izvore i sugovornike.

tvoja tendencia da banaliziraš i racionaliziraš zlo postaje sve gora i gora.

kakvo je to petljanje "gdje ne treba"? to je posao novinara! dobro da nisi spomenuo vanjske i unutarnje neprijatelje, kontrarevoluciju i Titov put od kojeg ne smijemo odstupiti.

Tvoja tendencija teorija zavjera je sve gora i gora...nisi u stanju poimati stvarnost jer sve gledaš kroz "zavjere"...
Gori od onog tipa iz priče, što je uvijek vikao Vuk..vuk!!

Ako je novinar, treba lagati i koristiti sumnjive izvore informacija i petljati se u nešto o čemu nema pojma, nego se oslanjati na nekakve donbas pm? Ili je poglup ili je klepio lovu. Ne bi bio prvi na proruskoj platnoj listi.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 12:00 

Naravno, tko mu je kriv sto nije na "Duh Kijeva" strani apsolutne istine.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 12:32 

HHerceg je napisao/la:
neman je napisao/la:
nepismeni ravnozemljašu, kakav je to kjuč represije kad se nije održala nijedna parnica niti je sud donio bilo kakvu presudu? :zubati
obe strane su se nagodile prije suđenja a dokazi za svijesnu laž fabrike laži su bile prečvrste i nisu se htjeli sramoti pred sudom.
787mio $ je samo prvi dio koji su platili, oni još imaju pun k. tužba za laži i platiti će sigurno još preko 1mrd. $, preko nagodba ili preko suda. :palacgore1

ali vaš ravnozemljaški svijet je van realnosti i ne postoji mogućnost da shvatite vlastitu zabludu :biceovodobro

Ako je on nepismeni ravnozemljaš jesi ti onda progresivna pedofilčina?

seljačino, imaš li nešto na temu fabrika laži fox news izjaviti? :confused1
ako ne onda ostani kod tvojih ovca na kamenu. ali ostavi ovce na miru, nemoj kao tvoj ideal kozojeb i vožd svih čečena... :zubati

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 13:22 

Mislim da će Tucker otići kod Ben Shapira na Daily Wire jer po meni to je jedina opcija za njega , osim ako ne osnuje nešto svoje.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 13:24 

neman je napisao/la:
HHerceg je napisao/la:
Ako je on nepismeni ravnozemljaš jesi ti onda progresivna pedofilčina?

seljačino, imaš li nešto na temu fabrika laži fox news izjaviti? :confused1
ako ne onda ostani kod tvojih ovca na kamenu. ali ostavi ovce na miru, nemoj kao tvoj ideal kozojeb i vožd svih čečena... :zubati

Imam za izjaviti da svi kozojebi na svom bošnjačkom jeziku govore fabrika. Mi koji kažemo tvornica ne jebemo koze kao ti i tvoji. :evotigana

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 13:32 

joe enter je napisao/la:
Mislim da će Tucker otići kod Ben Shapira na Daily Wire jer po meni to je jedina opcija za njega , osim ako ne osnuje nešto svoje.

Shapiro je režimski čovjek, lojalna opozicija takoreć. Tucker je u javnost puštao ideje i ljude koji su ozbiljno suprotstavljeni vladajućem pravovjerju.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 13:42 

Govor od samo par dana pre nego sto je otisao sa Foxa...

Vredi cuti, jako dobar i zanimljiv govornik. Postovao sam ga od prvog dana kad sam naleteo na njegove priloge... ima tome vec dosta godina.

Nije ovo nikakav oprostaj ni kraj, snacice se on, raditi za budjavi Fox je oduvek odavalo utisak da ili je zalutao tu, ili ga koriste da sakriju neke druge teme... on je porastao i nadrastao ceo Fox, i definitivno mu vise nije mesto tu.

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 13:50 

neman je napisao/la:
fabrika laži fox news nogirala carlsona tuckera, on je čak i za njihov fake-stil previše lagao :zubati
ravnozemljaši na aparatima

Kad ovaj potkapacitaran bot ovako pise, onda znaj da je istina sasvim suprotna...

To je nivo svesti... Joe Biden, kiselina u glavi i sklonost ka velikom lupetanju... :kava

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 14:48 

divizija je napisao/la:
.. ali kad se ljude gasi zbog proruskog stava, onda je to ok.

Jel tebe nešto buni ako je napisano na latinici? :neznam
Neka ruskinja ti dala vagine..?
Koliko ima proruskih simpatizera, pa im nitko ništa ne govori, ako su iole korektni. Ne zanima me njegov stav, nego objektivnost.

Novinar može pisati o čemu god hoće, ali objektivno i na njemu je još veća odgovornost. U ovom slučaju je lagao. Zato sada kišu svi oko njega, a i on. Ne znam što tu nije jasno, osim onome tko se javlja sa nps odjela...

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 15:23 

Mar-kan je napisao/la:
Jel tebe nešto buni ako je napisano na latinici? :neznam
Neka ruskinja ti dala vagine..?
Koliko ima proruskih simpatizera, pa im nitko ništa ne govori, ako su iole korektni. Ne zanima me njegov stav, nego objektivnost.

Novinar može pisati o čemu god hoće, ali objektivno i na njemu je još veća odgovornost. U ovom slučaju je lagao. Zato sada kišu svi oko njega, a i on. Ne znam što tu nije jasno, osim onome tko se javlja sa nps odjela...

ajde Markane ne pravi se budalom, ko će zabranjivati mene i tebe kad je naše lupetanje ovdje nebitno? zabranjuje se one koje netko sluša.

i zar ne vidiš kud vodi kad državi ili bilo kome daš MOĆ da "ocijenjuje" što je to objektivno i istina?

možda se tebi danas sviđa kad se zabrani nekog prorusa, ali isto tako su zabranjivani ljudi oko COVIDA, gašeni im profili, dobivali otkaze, isto tako je Marko Jurić osuđen zbog "mržnje" itd..istovremeno svi oni koji su nam LAGALI da će nas cijepivo spasit, da maske štite, da cijepivo nije opasno itd.., nije im pala dlaka s glave, još dobivaju nagrade.

kad jednom daš državi ili bilo kome da ocijenjuje što je objektivno, a što ne, taj će UVIJEK to koristiti da zabrani što mu se ne sviđa i obrnuto.

zato postoji sloboda mišljenja i RIJEČI, ili je bar postojala, a svako "minisitarstvo istine" je obični totalitarizam. čim netko može presuđivati ko govori istinu, taj će ušutkati sve neistomišljenike

nema šta država odlučivati što je istina, to je boljševizam Markana. Tvoj je problem što si dvoličan, jer ti se sviđa kad "ministarstvo istine" ugasi prorsuke teze jer su navodno lažne, a istovremeno ti se ne sviđa kad isto to "ministarstvo istine" očite laži NAGRAĐUJE oko COVIDa i kažnjava istinu.

ili da ti drugačije objasnim, ti misliš da je paktirati s vragom u nekim situacijama dobro. Sve da je Tucker lupetao gluposti oko Ukrajine, to je njegovo pravo - ako ga zbog toga možeš zabraniti, onda možeš SVAKOGA zabraniti ko ti se ne sviđa, samo kažeš da je to laž. Upravo tako su razni factcheckeri pogasili svaki glas razuma oko COVIDa, proglasili to netočnim. Tako gase svaki glas oko svega drugog što im se ne sviđa, tako gase svaka uvjerenja koja i ti imaš. Proglase ih lažima ili mržnjom i paf.

i onda ti je krivo, a sam PODRŽAVAŠ da netko ima takvu moć da može presuđivati što je istina i onda gasiti koga hoće.

p.s. Ukrjinci pišu ćirilicom, a Bosanci su u srednjem vijeku isto

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 18:04 

Mar-kan je napisao/la:
Ako je novinar, treba lagati i koristiti sumnjive izvore informacija i petljati se u nešto o čemu nema pojma, nego se oslanjati na nekakve donbas pm? Ili je poglup ili je klepio lovu. Ne bi bio prvi na proruskoj platnoj listi.

Mar-kan je napisao/la:

Pravi novinar NEMA pravo lupetati i lagati, to onda nije novinar, nego glupson idealista ili plaćenik.

A koji to novinar velikih medijskih kuća nije upravo takav kako si tu naveo? Novinar pa laže? Jao! I to za lovu.

Što se Tuckera tiče, što je to on konkretno lagao? Može li link?

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 18:16 

Ima li neki link gdje je Tucker lagao.
O izbornim prevarama je govorio ovo:
Citat:
“You keep telling our viewers that millions of votes were changed by the software. I hope you will prove that very soon,” Carlson wrote to Powell a day later. “You’ve convinced them that Trump will win. If you don’t have conclusive evidence of fraud at that scale, it’s a cruel and reckless thing to keep saying.”

Citat:
Carlson told his audience that he had taken Powell seriously, but that she had never provided any evidence or demonstrated that the software Dominion used siphoned votes from Trump to Biden.

Citat:
On 8 November, after Biden was declared the winner, Carlson texted a couple of other employees: “Do the executives understand how much trust and credibility we’ve lost with our audience? We’re playing with fire, for real.”

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 18:22 

ajde ekipo, nagradna igra: link kad je carlson tucker govorio istinu :zubati :kava

Vrh

PostPostano: 25 tra 2023, 18:22 

Interesantno kako nitko nikada nije odgovarao za tvrdnje, za koje nikada nisu iznijeli nikakve dokaze, da su Rusi hakirali one prethodne izbore i doveli Trumpa na vlast.

Kako rekoh, kad si sluga kultne oligarhije, mozes pricati sta hoces. Ne trebaju ti nikakvi dokazi.

Vrh

PostPostano: 26 tra 2023, 16:36 

USA su nekad bile jake , između ostalog i za to , što je svako mogao slobodno izreći stav i mišljenje .
Te slobode tamo više nema .
Raduje me to , jer mi nepogrešivo ukazuje, da su na najboljem putu da odu u tri ***** materine .

Onaj upad u Kongres je bio koncert filharmonije , u poređenju sa ''detonacijom'' koja će im se desiti .

Vrh

PostPostano: 26 tra 2023, 16:48 

Ma , bravo !
Bilo bi sjajno da opet pokrad.. pobjedi na izborima .

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 22:30 

forma za popis stanovništva 2030. godine, do kraja transparentno.

slika

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 22:35 

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 23:44 

Desnićarski guru steven crowder psihicki zlostavlja svoju trudnu zenu. Bolesnik i cudak, kao i vecina desnićara.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 07:01 

POL_GASOL je napisao/la:
Desnićarski guru steven crowder]

desničarski gurui postoje smao u glavi leftarda

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 07:36 

divizija je napisao/la:
POL_GASOL je napisao/la:
Desnićarski guru steven crowder]

desničarski gurui postoje smao u glavi leftarda

A video neces da komentiras?

Mozda ti je normalno ovo ponasanje.

“Mene također ova sredina smrada, loja, ljenosti i pokvarenosti poklonika arapskog varalice guši, pa sam više u Zapadnom Mostaru nego u Bosni.’’

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 07:37 

POL_GASOL je napisao/la:
Desnićarski guru steven crowder psihicki zlostavlja svoju trudnu zenu. Bolesnik i cudak, kao i vecina desnićara.

Mučno za gledati, mora se priznati (čak i bez kontektsa). Verbalno, psihološko zlostavljanje je doista validna kategorija.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 10:34 

POL_GASOL je napisao/la:
A video neces da komentiras?

Mozda ti je normalno ovo ponasanje.

naravno d anije, niti je on ikakav guru.

kad je entko na desnici glup, nitko ga ne brani. vi leftardi, kad je netko degenerik i bolestan u glavu proglasite ga za svog heroja i obožavate ga, a ludilo i degeneričnost zovete napretkom

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 13:02 

dudu je napisao/la:

slika

Jbt nema Jevreja kao etnije ni kod ijedne rase.
Ali verovatno biti jevreji se USA smatraju verskom kategorijom , međutim neće biti popisani milioni bogatih ateističkih Jevreja koji drmaju Holivudom i još koječega.
Opet su skovali neki plan :zubati

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 13:58 

joe enter je napisao/la:
dudu je napisao/la:

slika

Jbt nema Jevreja kao etnije ni kod ijedne rase.
Ali verovatno biti jevreji se USA smatraju verskom kategorijom , međutim neće biti popisani milioni bogatih ateističkih Jevreja koji drmaju Holivudom i još koječega.
Opet su skovali neki plan mamu im čifutsku. :zubati

Kako nema, ima pod "Israeli".

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 7911 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 291, 292, 293, 294, 295, 296, 297 ... 317  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: VUKsaJUGA i 6 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: