|
|
Stranica: 1382/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 10:09 |
|
|
kontrasvijeta je napisao/la: Interesantan podatak https://pbs.twimg.com/media/FsSHmnYWIAE ... name=largePored ove pomoći, "plaćenike" tj vojnike NATO-a tu niko ne ubraja. To je ta smiješna armija Rusa, navodno druga vojska svijeta, koja ratuje sa tamo nekim ukrima i ovi ih tamane ... Ove navodne demokrate gore (u suštini neliberelani kapitalisti korporcijalisti - smeće svijeta ) predvode predstojeću ofanzivu ukra. Ne treba ih podcjenjivati ...početatni uspjesi su zagarantovani , ali dugoročni ... ruski alibiji za moguči poraz. nikakvih plaćenika nema više od par stotina. ratuju Ukrajinci
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 10:20 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
@neman Super, tvoji su izvori tweetovi, u trenutku opravdane opće dezinformacijske kampanje pokrenute iz Kijeva. Poljski MiG-29, su bivši (istočno) njemački, modernizirani njemackom elektronikom i prilagodjeni zapadnom oružju. Osim zmaja i osnovnih komandi, u biti je to drugačiji model aviona, na kojem se treba uvježbati. Slovački MiG-29 su takodjer modernizirani zapadnom eletronikom i nose oznaku S, i na njima se piloti prvo moraju uvjezbati, upoznati drugačiji cockpit od onog sovjetskog. Borbeni pilot mora znati kako avion diše, a za ove nove će trebati par mjeseci. Ono malo ispravnih lovackih suhojeva što Ukrajina ima trenutno je angažirano na lovljenje kamikaza dronova i eventualno novog vala krstarecih projektila. Na samom bojistu koriste su-24/25. Citat: JDAM (Joint Direct Attack Munition) je precizno navođena bomba koja se koristi u zračnim napadima. Visina sa koje se JDAM ispaljuje ovisi o različitim faktorima, kao što su brzina zrakoplova, udaljenost od cilja, vrsta terena, vremenski uvjeti i dr.
Uobičajeno se JDAM ispaljuje s visine od oko 9 do 12 kilometara (30.000 do 40.000 stopa) kako bi postigao maksimalni domet. Međutim, visina ispaljivanja može se prilagoditi prema potrebi kako bi se postigla najbolja putanja leta i preciznost udara. Je li mislis kako ukrajinsko ratno zrakoplovstvo leti na tim visinama 30km od bojista (mete)? Ili leti nize i blize bojistu, u cijoj se pozadini nalazi po tvrdnjama nekih putlerovaca ovdje "najbolji pzo na svijetu"???
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 11:12 |
|
|
Ja samo ne znam odakle im volja da ginu? Baš čudno.
Kada toliko mrze Rusiju, dakle sami sebe mrze, kada toliko vole LGBT transhomo i svetsku oligarhiju, zar im nije lakše odseliti u Poljsku i dalje na zapad i biti ******** i kapitalisti i gledati MTV?
Razumem da gospodari sa zapada žele da oni ginu, jer to zapadu koristi, zapad želi da uništi Rusiju, ali govorim o motivaciji tih idiota?
Žele te odvratne stvari, i žele zlo Rusiji, a isto tako znaju, ili bi morali znati, da Rusi, pravi Rusi, koji ne mrze sebe, nikada neće dozvoliti sve to, i da će onda morati da poginu za svoje ciljeve koje na kraju neće ostvariti.
Dakle niti se bore za nešto što je ispravno, a niti će uspeti u toj borbi, osuđeni na poraz, i opet im se da umreti?
To je baš zlo, čisto zlo. Koje tako obuzme čoveka.
Strašno.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 11:18 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Ja samo ne znam odakle im volja da ginu? Baš čudno.
Kada toliko mrze Rusiju, dakle sami sebe mrze, kada toliko vole LGBT transhomo i svetsku oligarhiju, zar im nije lakše odseliti u Poljsku i dalje na zapad i biti ******** i kapitalisti i gledati MTV?
Razumem da gospodari sa zapada žele da oni ginu, jer to zapadu koristi, zapad želi da uništi Rusiju, ali govorim o motivaciji tih idiota?
Žele te odvratne stvari, i žele zlo Rusiji, a isto tako znaju, ili bi morali znati, da Rusi, pravi Rusi, koji ne mrze sebe, nikada neće dozvoliti sve to, i da će onda morati da poginu za svoje ciljeve koje na kraju neće ostvariti.
Dakle niti se bore za nešto što je ispravno, a niti će uspeti u toj borbi, osuđeni na poraz, i opet im se da umreti?
Strašno. Nije se lako odreći dijela svoje države. Zašto Srbija ne prizna Kosovo?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 11:19 |
|
|
Ko da ih netko pita, vidio si brojne snimke nasilne mobilizacije. Do sada je vecina dragovoljaca pod zemljom, sad kupe ostale.
A nije tesko ni probuditi patriotizam, imaju svu mogu medijsku podrsku zapada, pune im glave kako su "orci" zli okupatori i tako dalje.
U ovom Bahmutu je Janukovic osvojio 95% glasova na izborima, to je cisti proruski grad, a medijska propaganda Ruse tu predstavlja kao osvajace. Bilo bi zanimljivo vidjeti koliko je medju "braniteljima Ukrajine" ljudi rodjenih u Bahmutu, Slavjansku, Kramatorsku, Donjecku, Mariupolju... ako ih ima i 5%, a nema.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 11:43 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Ja samo ne znam odakle im volja da ginu? Baš čudno.
Strašno. Jbg, nemaju svi mentalitet srpske bjezanije.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:02 |
|
|
DrMag je napisao/la: goran2hr je napisao/la: I sta i da nosi? Mogu li se razmnozavati? Ko garantira da tvoje dijete sutra nece biti lgb++ ? Tvrdite kako taj Ukrajinac sanja o LGBT-u i ostalim novotarijama, koje će mu donijeti zapadnjaci nakon rata. I ja se s Vama složio. Zašto ste se uspalili?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:14 |
|
|
goran2hr je napisao/la: DrMag je napisao/la: I sta i da nosi? Mogu li se razmnozavati? Ko garantira da tvoje dijete sutra nece biti lgb++ ? Tvrdite kako taj Ukrajinac sanja o LGBT-u i ostalim novotarijama, koje će mu donijeti zapadnjaci nakon rata. I ja se s Vama složio. Zašto ste se uspalili? I ja se slazem sa tvrdnjom da te kao deckica neko seksualno zlostavljao. Samo ne smijes priznati.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:18 |
|
|
Jeftini spinovi, niti ISILovac se ne bori za lgbt pedoliberale, bar on misli da ne.
A sustinski je njihovo topovsko meso, korisne budale, ima li ista poeticnije nego kad Bibi Netanyahu izranjavane Al Qaidine vojnike lijeci na Golanu. Toliko je prosjecni alkaidas/slvaoukrainas glup.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:20 |
|
|
DrMag je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Tvrdite kako taj Ukrajinac sanja o LGBT-u i ostalim novotarijama, koje će mu donijeti zapadnjaci nakon rata. I ja se s Vama složio. Zašto ste se uspalili?
I ja se slazem sa tvrdnjom da te kao deckica neko seksualno zlostavljao. Samo ne smijes priznati. Vi ćete sada staviti poveznicu na tu "moju" tvrdnju ili da zaključimo kako lažete kao p.....?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:23 |
|
|
goran2hr je napisao/la: DrMag je napisao/la: I ja se slazem sa tvrdnjom da te kao deckica neko seksualno zlostavljao. Samo ne smijes priznati.
Vi ćete sada staviti poveznicu na tu "moju" tvrdnju ili da zaključimo kako lažete kao p.....? Poveznicu ti moze dati Sarajka i drugi koji se bave psihickim poremecajem kakav je tvoj.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:38 |
|
|
DrMag je napisao/la: @neman Super, tvoji su izvori tweetovi, u trenutku opravdane opće dezinformacijske kampanje pokrenute iz Kijeva. Poljski MiG-29, su bivši (istočno) njemački, modernizirani njemackom elektronikom i prilagodjeni zapadnom oružju. Osim zmaja i osnovnih komandi, u biti je to drugačiji model aviona, na kojem se treba uvježbati. Slovački MiG-29 su takodjer modernizirani zapadnom eletronikom i nose oznaku S, i na njima se piloti prvo moraju uvjezbati, upoznati drugačiji cockpit od onog sovjetskog. Borbeni pilot mora znati kako avion diše, a za ove nove će trebati par mjeseci. Ono malo ispravnih lovackih suhojeva što Ukrajina ima trenutno je angažirano na lovljenje kamikaza dronova i eventualno novog vala krstarecih projektila. Na samom bojistu koriste su-24/25. Citat: JDAM (Joint Direct Attack Munition) je precizno navođena bomba koja se koristi u zračnim napadima. Visina sa koje se JDAM ispaljuje ovisi o različitim faktorima, kao što su brzina zrakoplova, udaljenost od cilja, vrsta terena, vremenski uvjeti i dr.
Uobičajeno se JDAM ispaljuje s visine od oko 9 do 12 kilometara (30.000 do 40.000 stopa) kako bi postigao maksimalni domet. Međutim, visina ispaljivanja može se prilagoditi prema potrebi kako bi se postigla najbolja putanja leta i preciznost udara. Je li mislis kako ukrajinsko ratno zrakoplovstvo leti na tim visinama 30km od bojista (mete)? Ili leti nize i blize bojistu, u cijoj se pozadini nalazi po tvrdnjama nekih putlerovaca ovdje "najbolji pzo na svijetu"??? nisi ništa drugo nabrojio nego što sam i ja napisao, MIG-ovi su opremljeni za NATO-municiju i naravno da je troše protiv najgore pzo
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:41 |
|
|
Strašno. Odakle je srbima bila volja da ih izgine onoliko u prvom svjetskom ratu? Vi kažete da vam je poginuo svaki treći muškarac, to je kao da ukrajincima pogine 5 milijuna vojnika. Kako ti znaš da neće uspjeti kad ste vi uspjeli pobijediti iako vam je poginuo svaki treći čovjek i iako je srpska vojska kompletno pobjegla sa svog teritorija. Ukrajinci po tom pitanju stoje 10 puta bolje nego vi u ww1. Dakle samo na vašem primjeru mogu itekako vjerovati u svoju pobjedu pogotovo jer je čitav zapadni svijet iza njih.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
goran2hr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:51 |
|
|
DrMag je napisao/la: goran2hr je napisao/la: Vi ćete sada staviti poveznicu na tu "moju" tvrdnju ili da zaključimo kako lažete kao p.....?
Poveznicu ti moze dati Sarajka i drugi koji se bave psihickim poremecajem kakav je tvoj. Nemam pojma tko je Sarajka i što bi Vam ona trebala pomoći?! Dakle, DrMag laže.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 12:51 |
|
|
Citat: Tako da, ja se čudim da ako i ima takvih koji se bore za Ukrajinu iz prosto nekog osećaja dužnosti, a razumem zašto ih ima, opet se čudim kako ne shvataju za šta se bore (transhomo LGBT tiranija i agresija na rusku dušu) i kako ne shvataju da nemaju izlaza? Što duže rat traje, više će izgubiti, ljudi i teritorije. Rusija neće izgubiti izlaz na Crno more, to imaju još od Katarine Velike, i upotrebiće nuklearne bombe da to spreče ako treba, a dugoročno neće pristati ni na to da se u Kijevu uništi ruska duša. Možda ga neće zauzimati, ali neće odustati od borbe za dušu Kijeva, kao što Milan Popović nije odustao od borbe za svoga sina Aleksandra. Ne bore se zbog osjećaja dužnosti nego zbog opstanka kao nacije i države, a borba za opstanak je bitnija i jača od ruske želje da bude nekakva imperija i velesila sa izlazima na sva moguća mora. Imaju puste teritorije od urala do vladivostoka koji su im nenaseljeni, a bacat će atomske bombe zbog obale azovskog mora? Moš mislit. I druga stvar o kakvom gubitku izlaza na crno more ti pričaš? Kad ukrajinci vrate sve teritorije, rusija će opet imat izlaz i na crno more i na azovsko more. Jesi ikad vidio kartu crnog mora?
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
neman
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 13:00 |
|
|
kontrasvijeta je napisao/la: Interesantan podatak https://pbs.twimg.com/media/FsSHmnYWIAE ... name=largePored ove pomoći, "plaćenike" tj vojnike NATO-a tu niko ne ubraja. To je ta smiješna armija Rusa, navodno druga vojska svijeta, koja ratuje sa tamo nekim ukrima i ovi ih tamane ... Ove navodne demokrate gore (u suštini neliberelani kapitalisti korporcijalisti - smeće svijeta ) predvode predstojeću ofanzivu ukra. Ne treba ih podcjenjivati ...početatni uspjesi su zagarantovani , ali dugoročni ... nikakav NATO ne ratuje u ukrajini osim nekoliko stotina dobrovoljca. što se tiče vojne pomoći ona je puno veća nego na tvojem linku, ide puno ispod žita pogotovo od početka ove godine. osim toga pomoć od usa za period 9/22 -9/23 sa 82mrd $ je odobren bit će potrošen, ima tu dosta oružja koje je dostavljeno a nije objavljeno.
|
|
Vrh |
|
|
ZeljkoV
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 13:21 |
|
|
NATO trenira Ukrajince i onda netko kaže da se Rusija ne bori protiv NATOa i njegovog širenja.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 13:33 |
|
|
..kad nemas odgovor onda ubaciš nuklearno samo i drugi imaju nuklearno pa udri..
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 13:44 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: A i da im i je cilj taj teritorij, dokle su spremni ići? Da se demografski prepolove? Koliko ljudskih života su spremni žrtvovati za teritorij, a imaju najveću zemlju u Europi? I znaju da i ako taj teritorij osvoje, miran život će tu biti jedino moguć ako ga etnički totalno očiste od Rusa. Znači spremni su ići i na etnička čišćenja... Sjećam se dobro da su neki govorili da ruska čizma neće sa osvojenih teritorija, znači da ih ukrajinci neće nikad maknut ni od predgrađa kijeva ni sumija ni harkova, a kamoli da će vratit Herson, na kraju su rusi djelomično otišli sami , a djelomično su vraćeni silom, dakle već ste se tu jako zeznuli u prognozama i da rusi nisu proglasili mobilizaciju sve bi već palo, vjerojatno i Krim, ali sa tim su samo kupili vrijeme. Možda ukrajinci na kraju neće vratit donjeck i Krim, ali itekako mogu još gristi i vratit još jako puno toga. Prvenstveno mislim na zaporižje i ostatak hersonske oblasti, a ni lugansk im nije siguran.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 13:54 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije se lako odreći dijela svoje države.
Zašto Srbija ne prizna Kosovo?
Zvuči logično, ali ni to ne drži vodu. Da je Ukrajincima stalo do teritorija, ne bi žrtvovali sve gradove koji su sravnjeni zemljom, ne bi bacali one mine, ne bi koristili municiju sa osiromašenim uranijem itd. Osim toga, Rusi će Krim braniti jednako kao i Moskvu. U najgorem slučaju nuklearni aramgedon. A i da im i je cilj taj teritorij, dokle su spremni ići? Da se demografski prepolove? Koliko ljudskih života su spremni žrtvovati za teritorij, a imaju najveću zemlju u Europi? I znaju da i ako taj teritorij osvoje, miran život će tu biti jedino moguć ako ga etnički totalno očiste od Rusa. Znači spremni su ići i na etnička čišćenja... Agresorska retorika. Eto oni žrtvuju, a Rusi su tu usput. Što se tiče osiromašenog uranijuma: Citat: Vojne primjene Osiromašeni uran ima vrlo veliku gustoću od 19050 kg/m3, to je 70% veća gustoća od gustoće olova. Zbog njegove težine on ima manji promjer u odnosu na isti projektil od olova, s manjim aerodinamičkim otporom i dubljom penetracijom zbog većeg pritiska na točki udara. Topnički projektil od osiromašenog urana je često zapaljiv zbog svojih pirofornih svojstava. Municija od osiromašenog urana, u obliku artiljerijske municije, tenkovske, i pomorske artiljerijske municije, je razvijena od strane oružanih snaga nekoliko država. Pretpostavljalo se da je tip osiromašenog urana koji koriste SAD u svom oružju nekontaminiran, sve do 2001 godine kada su naučnici UN-a našli dokaze kontaminiranog osiromašenog urana na terenu. Vojska SAD-a priznala je postojanje tog problema sljedećeg dana i počela da radi na ispravljanju tog problema. Većina vojne upotrebe osiromašenog urana je bila kao 30 mm topništvo, uglavnom kao 30 mm PGU-14/B oklopno probojno zapaljiva granata koju koristi GAU-8 Avenger top, koji je sastavni dio naoružanja A-10 Thunderbolt II aviona koji koriste zračne snage SAD-a. Granate kalibra 25 mm od osiromašenog urana koristio je M242 top, postavljen na Bradley tenk i LAV-AT. Pomorski korpus SAD-a koristi granate od osiromašenog urana kalibra 25 mm PGU-20 koje ispaljuje GAU-12 Equalizer top koji je dio naoružanja aviona AV-8B Harrier, a granate od 20 mm koristi i M197 top u sastavu naoružanja AH-1 Cobra helikoptera. Pomorstvo SAD-a u sklopu svog raketnog sistema Phalanx CIWS i topa M61 Vulcan koristi 20 mm oklopno probojne granate s plastičnim omotačima koji se odbacuju, koji su bili pravljeni koristeći osiromašeni uranij, koji je kasnije zamijenjen volframom. Kakva je to retorika? Tom logikom se Hrvatska trebala predati jer eto ginu ljudi i ruše se gradovi. Mirno će biti kad se agresor porazi. Eto odustala bi Srbija i tzv. RSK od rata da nisu bili poraženi.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 14:10 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Kakva je to retorika? Tom logikom se Hrvatska trebala predati jer eto ginu ljudi i ruše se gradovi. Mirno će biti kad se agresor porazi. Eto odustala bi Srbija i tzv. RSK od rata da nisu bili poraženi. Ma ne samo to, da su Hrvati prihvatili srpske uvjete nebi bilo rata uopće. Da su pustili jna i četnike u Vukovar i prihvatili da nisu Hrvati nego srbi katoličke vjere malo bi ih se popljačkalo ali nebi pala cigla sa kuće ni glava sa ramena nikome. Samim time su Hrvati odgovorni za rušenje Vukovara, Osijeka, Dubrovnika, Slunja, Petrinje, Gospića, Zadra.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 14:13 |
|
|
Gospon_Bobo je napisao/la: Naša Kvačica je napisao/la: Nije se lako odreći dijela svoje države.
Zašto Srbija ne prizna Kosovo?
Zvuči logično, ali ni to ne drži vodu. Da je Ukrajincima stalo do teritorija, ne bi žrtvovali sve gradove koji su sravnjeni zemljom, ne bi bacali one mine, ne bi koristili municiju sa osiromašenim uranijem itd. Osim toga, Rusi će Krim braniti jednako kao i Moskvu. U najgorem slučaju nuklearni aramgedon. A i da im i je cilj taj teritorij, dokle su spremni ići? Da se demografski prepolove? Koliko ljudskih života su spremni žrtvovati za teritorij, a imaju najveću zemlju u Europi? I znaju da i ako taj teritorij osvoje, miran život će tu biti jedino moguć ako ga etnički totalno očiste od Rusa. Znači spremni su ići i na etnička čišćenja... Sve to vrijedi i za Srbiju. Ne stoje demografski baš dobro, ali i dalje ne daju Kosovo. Možda bi i oni etnički čistili Albance, nešto sumnjam da bi im dali toliki broj zastupnika u srpskom parlamentu. Možda bi netko i poginuo za Kosovo, sad koliko ih je spremnih na to, dobro pitanje. Uglavnom, glupo je da pojednostavite borbu Ukrajinaca za svoju zemlju na LGBT prava, samo zato jer ih podržava zapad, jednostavno je glupo. Nemojte to raditi.
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1076 of 2558 - 42.06%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 14:13 |
|
|
Navodni Poslanik, ti si bolestan lik, sto i prilici sljedbenicima Voje Seselja.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 14:15 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kakva je to retorika? Tom logikom se Hrvatska trebala predati jer eto ginu ljudi i ruše se gradovi. Mirno će biti kad se agresor porazi. Eto odustala bi Srbija i tzv. RSK od rata da nisu bili poraženi. Ma ne samo to, da su Hrvati prihvatili srpske uvjete nebi bilo rata uopće. Da su pustili jna i četnike u Vukovar i prihvatili da nisu Hrvati nego srbi katoličke vjere malo bi ih se popljačkalo ali nebi pala cigla sa kuće ni glava sa ramena nikome. Samim time su Hrvati odgovorni za rušenje Vukovara, Osijeka, Dubrovnika, Slunja, Petrinje, Gospića, Zadra. Tako je. I ništa vam ne bi falilo. Imali bi i jesti i piti. Šta fali da je pola Hrvatske nekakva RSK? Pa jest, zato kažem, to je ta retorika, nisu oni krivi što su napali nego vi što ste se branili.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 tra 2023, 14:18 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Ma ne samo to, da su Hrvati prihvatili srpske uvjete nebi bilo rata uopće. Da su pustili jna i četnike u Vukovar i prihvatili da nisu Hrvati nego srbi katoličke vjere malo bi ih se popljačkalo ali nebi pala cigla sa kuće ni glava sa ramena nikome. Samim time su Hrvati odgovorni za rušenje Vukovara, Osijeka, Dubrovnika, Slunja, Petrinje, Gospića, Zadra.
Tako je. I ništa vam ne bi falilo. Imali bi i jesti i piti. Šta fali da je pola Hrvatske nekakva RSK? Pa jest, zato kažem, to je ta retorika, nisu oni krivi što su napali nego vi što ste se branili. Balkan bi također bio najstabilniji da se ostvari velika srbija, svi smo srbi različitih vjeroispovjesti i nema nikakvih problema. Stabilna i jaka država na balkanu bez "lažnih nacija" koje služe kao monete za potkusurivanje i širenje utjecaja zlog zapada i njegovih dekadentnih vrijednosti.
|
|
Vrh |
|
|
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|