HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 23 pro 2024, 00:07.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 413 post(ov)a ] 
Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeća
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Andrew Tate-king of toxic masculinity
PostPostano: 27 tra 2023, 02:39 

Summa summarum opcije su mi;

1. Prijeći preko njene prošlosti
2. Tražiti novo mlado meso

Aj budi pametan.

Lakše mi je bilo dok se nisam bakćao sa ženama.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 07:58 

Planina je napisao/la:

Aj budi pametan.

isto ti je ko svim muškarcima, zato većina muškaraca i ima mlađe partnerice.

samo dobro procijeni kakve su tvoje karte, odnosno hoćeš li biti uspješan u traženju mladog mesa koje će biti jednako kvalitetno po drugim karakteristikama.

dobro procjeni sam sebe

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 08:07 

@Planina,

Sasvim je legitimno tražiti drugu. Ne trebaš se zbog toga nikome ispričavati.

Na početku braka bi to trebalo teoretski izgledati kao droga. Ti si previše razuman dok govoriš o trenutnoj curi pa mi se svakako ne činiš zaljubljen. Čim ti mozgom razmišljaš o njoj nije to to.

Kad se sjetim dok sam hodao sa ženom, to je kao da otkriješ kokain. Brak nije bio ništa posebno pametno ili neki racionalni korak, nego samo način da dobijem više nje.

1052 of 2558 - 41.13%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 09:14 

Ne valja zaljubljen ulazit u brak.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 09:23 

Ma daj kvačice, razum mora biti na prvom mjestu.
Zaljubljenost u njegovim godinama ne bi trebala uopće biti značajna. Kakva droga kakvi bakrači, žena ako valja, a kaže da valja, se poštuje, cijeni, čuva, pazi, a iz toga proizlazi ljubav koja je trajna. Onda nikakva sisulja neće kasnije neće imati promil šanse da ti zavrti mozak.
Ako se stvar sagleda objektivno žena je potencijal za dobar život i dobro potomstvo, s njom se evo može i zezati, razgovarati i dogovoriti . Znači žena na mjestu. Imala momka prije, pa šta.

Planina ako je ostao sam iz razloga koje navodi, to nisu razlozi zbog kojih se treba osjećati donji, naprotiv. Sa ženom (ako valja) se mora biti pravedan, dosljedan, čvrst i stabilan, osjećati se frustrirano zbog bilo čega je iznimno opasno za kvalitetan odnos. Ako planina smatra da je žena pogriješila, u određenom smislu i je, ako je faca, a trebao bi biti ako je zbog opisanih razloga dosad bio sam, onda ženi treba oprostiti i zaboraviti.
Ako za to nema snage onda je bolje prekinuti .
Da je netko bio prije tebe je prirodna smetnja, ali ako je žena top poželjna, onda stvar treba promatrati tako da se sebe gleda kao nekoga ko ju je na kraju osvojio, a ovi koji su otpali su donji.

Kažem druga je perspektiva jer ja sam imao veze i prije i bivše veze su meni doslovno lanjski snijeg, zbog lanjskog snijega uporpstiti dobru vezu po meni nije pametno.
A kao što sam rekao razum mora biti na prvom mjestu, veza ne smije biti droga nipošto.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 09:36 

Tako dosadno.

1052 of 2558 - 41.13%

Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 09:50 

Vjeruj mi da mi sa ženom nikad nije dosadno.
Draže mi je s njom otić negdi za vikend, nego s mlatimudanima.
Naboj ni nakon dosta godina nije splasnuti niti malo.
Zato kad se nađe žena da valja to treba čuvati i nikad ti neće biti dosadno niti će te druge interesirati.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 10:56 

divizija je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Aj budi pametan.

samo dobro procijeni kakve su tvoje karte, odnosno hoćeš li biti uspješan u traženju mladog mesa koje će biti jednako kvalitetno po drugim karakteristikama.

dobro procjeni sam sebe

Njemu je lako, on pripada mlađoj generaciji.

U mojoj generaciji što mlađe to gore, been there done that, nikad više.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 12:17 

divizija je napisao/la:
Planina je napisao/la:

Aj budi pametan.

dobro procjeni sam sebe

Neću se previše ovdje hvaliti ljudima koji me u stvarnosti ne znaju, recimo samo da ne sumnjam u svoje kvalitete, najviše je stvar ovoga što je dudu napisao, stvarno dobrih žena je jebeno malo, teško je vidjeti stvarno dobru a kamoli je dovesti u krevet. Tako da tu treba i dosta sreće i svega i onda ako je napokon nađeš opet ti je pitanje kakva je jel bolja od te prethodne, i po pitanju nevinosti i po pitanju svega ostalog, to ne možeš znati. Rizik velik. Kvalitetnih je jako jako malo. Danas imamo taj spoj društvenih mreža gdje se svaka bezveznjakuša promovira kao miss svijeta i hrpe simpova drkadžija koji bale za svakom i hrpe kurvara koji samo gledaju nešto puknit i onda danas svaka fufica bezveznjakuša misli da je nekakva desetka koju svi žele, a zapravo nitko s njom ne bi ništa zaozbiljno. Stvarno kvalitetnog mesa je jebeno malo, i tu osim ako nisi neki šeik koji će birati iz kataloga hoćeš li naći bolju više ti diktira sreća i splet životnih okolnosti nego vlastite kvalitete. U biti sam ja bio svjestan da ova moja nije idealna, ali mi je razum i onda govorio da ću bolju teško naći jer bome sam se i za nju načekao. Bezveznjakuša ima koliko oćeš samo svakoj nešto fali, jedna ima samo sise druga samo guzicu treća samo facu i tako u krug ali kažem to sve sam oduvijek križao.

Naša Kvačica je napisao/la:
@Planina,

Sasvim je legitimno tražiti drugu. Ne trebaš se zbog toga nikome ispričavati.

Na početku braka bi to trebalo teoretski izgledati kao droga. Ti si previše razuman dok govoriš o trenutnoj curi pa mi se svakako ne činiš zaljubljen. Čim ti mozgom razmišljaš o njoj nije to to.

Kad se sjetim dok sam hodao sa ženom, to je kao da otkriješ kokain. Brak nije bio ništa posebno pametno ili neki racionalni korak, nego samo način da dobijem više nje.

A čuj da nisam razmišljao mozgom ne bi mi ona sa 26 bila prva nego bi ih prije nje iskarindžao desetak i vjerojatno u tom procesu zaglibio tko zna gdje i tko zna s kojom. Vazda sam nastupao vrlo kritički prema ženama i evo sad time sam sebe jebem u mozak. Krivim malo i forum koji mi je izgradio kritičko razmišljanje. :zubati

zaba1111 je napisao/la:
Ma daj kvačice, razum mora biti na prvom mjestu.
Zaljubljenost u njegovim godinama ne bi trebala uopće biti značajna. Kakva droga kakvi bakrači, žena ako valja, a kaže da valja, se poštuje, cijeni, čuva, pazi, a iz toga proizlazi ljubav koja je trajna. Onda nikakva sisulja neće kasnije neće imati promil šanse da ti zavrti mozak.
Ako se stvar sagleda objektivno žena je potencijal za dobar život i dobro potomstvo, s njom se evo može i zezati, razgovarati i dogovoriti . Znači žena na mjestu. Imala momka prije, pa šta.

Planina ako je ostao sam iz razloga koje navodi, to nisu razlozi zbog kojih se treba osjećati donji, naprotiv. Sa ženom (ako valja) se mora biti pravedan, dosljedan, čvrst i stabilan, osjećati se frustrirano zbog bilo čega je iznimno opasno za kvalitetan odnos. Ako planina smatra da je žena pogriješila, u određenom smislu i je, ako je faca, a trebao bi biti ako je zbog opisanih razloga dosad bio sam, onda ženi treba oprostiti i zaboraviti.
Ako za to nema snage onda je bolje prekinuti .
Da je netko bio prije tebe je prirodna smetnja, ali ako je žena top poželjna, onda stvar treba promatrati tako da se sebe gleda kao nekoga ko ju je na kraju osvojio, a ovi koji su otpali su donji.

Kažem druga je perspektiva jer ja sam imao veze i prije i bivše veze su meni doslovno lanjski snijeg, zbog lanjskog snijega uporpstiti dobru vezu po meni nije pametno.
A kao što sam rekao razum mora biti na prvom mjestu, veza ne smije biti droga nipošto.

Hm da, možda trebam promijeniti perspektivu, taj prije mene ju je naravno isto htio ženit letao za njom molio prosio ali eto džaba. Vjerojatno bi sve dao da je na mom mistu sad... Upadaju njoj i sad na sve strane ali eto zapalo mene i ja se nećkam...

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 12:24 

Meni su ova 2 picousta rumunja bezze i zero maskulin.

Sjecam se komsije Fika. 2 metra u njemu, sirok ko ormar. Duge kose noso a prsa dlakava ko u majmuna. Dlake onako vire jer je oblacio kosulje kratkih rukava a otkopcana vazda prva dva-tri dugmeta. A medju dlakama vazda lancic, nekakvi privjesci, sidro, jedro, sta li. Nekad zlatni, nekad srebrni.

E to je maskulin a ne ove spodobe nabijem ih na ***.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 12:30 

Svi smo sami sebi krivi, i ja sam sam sebi, znao sam da nije nevina ali eto prepustio sam se, najviše iz razloga što mi je razum govorio da bolju neću naći i da tu nemam više šta čekat. Nevinost mi je oduvijek bila glavna kvaliteta ali sad kad vrtim film mogao sam prije 2 godine biti sa jednom malom od 18 god koja je vjerojatno tada bila nevina (mada je i to teško nagađanje danas to nikad ne znaš) ali nisam htio jer je bila malo mršava tako da eto objektivno očito mi nevinost i nije bila broj 1 kvaliteta, na kraju sam ipak izabrao Ferrarija kojem sam drugi vlasnik umjesto Fiata kojem sam prvi, valjda se sad treba napokon pomiriti s time, sam sam birao...

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 12:37 

Nervira me samo to što mi je tek sa zakašnjenjem krenulo smetat to što je tu bio netko prije mene, tek nakon što sam ju i ja izrokao. Vjerojatno zbog same prirode toga čina. Zamišljaš to je sve netko drugi radio i mene to sad jebe u mozak. Baš sam baksuz, imam Ferrarija i opet mi ne valja. Treba me netko dobro izmlatit. Aj dosta foruma. Vozdra

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 12:53 

S tim da treba dodati da ako je žena imala veze prije, to treba gledati kao iskustveni plus( ne mislim na sex),bila je, vidila je, upoznala... Na kraju odabrala najbolje.
Ako si faca, znači muško da valja, samo će te više cijeniti ako je već prošla nešto lošije i neće se misliti jesam li mogla bolje.
Kao što sam rekao za stabilnog muškarca, nikakva fufa nema načina da mu zavrti mozak, tako i kod žene koja je nešto prošla, ako partner valja ona druge uopće ne doživljava.
Ali ako je muško isfrustrirano zbog bilo čega, sve džaba. Taj nije stabilan, nije faca, nemoš se s njim dogovoriti, kmeči, a to žena ne cijeni. ..

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 12:56 

zaba1111 je napisao/la:
S tim da treba dodati da ako je žena imala veze prije, to treba gledati kao iskustveni plus( ne mislim na sex),bila je, vidila je, upoznala... Na kraju odabrala najbolje.
Ako si faca, znači muško da valja, samo će te više cijeniti ako je već prošla nešto lošije i neće se misliti jesam li mogla bolje.
Kao što sam rekao za stabilnog muškarca, nikakva fufa nema načina da mu zavrti mozak, tako i kod žene koja je nešto prošla, ako partner valja ona druge uopće ne doživljava.
Ali ako je muško isfrustrirano zbog bilo čega, sve džaba. Taj nije stabilan, nije faca, nemoš se s njim dogovoriti, kmeči, a to žena ne cijeni. ..

Ukratko: Posle puno piva, rakije i vina, je li bolja kurva ili cura fina?

Zna se.

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 13:05 

Planina je napisao/la:
Nervira me samo to što mi je tek sa zakašnjenjem krenulo smetat to što je tu bio netko prije mene, tek nakon što sam ju i ja izrokao. Vjerojatno zbog same prirode toga čina. Zamišljaš to je sve netko drugi radio i mene to sad jebe u mozak. Baš sam baksuz, imam Ferrarija i opet mi ne valja. Treba me netko dobro izmlatit. Aj dosta foruma. Vozdra

:zubati

1052 of 2558 - 41.13%

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 13:05 

E, moja djeco!

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 13:07 

zaba1111 je napisao/la:

Zanimljivo razmišljanje.

1052 of 2558 - 41.13%

Vrh

PostPostano: 27 tra 2023, 13:17 

Planina je napisao/la:
na kraju sam ipak izabrao Ferrarija kojem sam drugi vlasnik umjesto Fiata kojem sam prvi, valjda se sad treba napokon pomiriti s time, sam sam birao...

Tako je i Bayern birao, pa kupili 3.klasu, a City kupio Haalanda...dakle, do menadžera je. Biraš cuku, pa povedeš kinologa, biraš auto pa povedeš mehaničara...

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 18:29 

zaba1111 je napisao/la:

Svatko sebi slaže svoja opravdanja za svoje životne odluke i izbore da bi navečer lakše zaspao, malo tko ima snage objektivno priznati sebi neke stvari. Recimo u kontekstu ove priče oko žena, vodeći sa takvim razmišljanjem kako si naveo, tako može i bauštelac Ante od 35 god koji ženi konobaricu Anu od 32 god koju je prije njega 15 godina gazilo pola općine i kantona reći hehe momci to je win za mene vi ste je rokali ona je isprobala sve vas i na kraju zaključila da sam ja najbolji hehe. Međutim svatko tko je imalo realan će na to crknuti od smijeha, stvarnost je jednostavno takva da su oboje spustili kriterije i hvatali zadnji voz, on je prešao preko toga što je je ona pregažena taraba i što su najbolje godine iza nje a ona je prešla preko toga što je on obični bauštelac svjetlosnim godinama daleko od nekog baje kakvog je zamišljala. Da se ne lažemo, vrijednosti žene su mladost, plodnost, ljepota, nevinost, možemo se ne slagati oko toga u kojem redoslijedu, ali sve dalje od toga su šuplje priče, što su navedene vrline veće magnitude to je žena kvalitetnija, a to koliko zarađuje i koliko će slušati i sve ostalo, to su kao što rekoh uglavnom nekakva samotješenja likova koji nisu dobili ženu sa tim osnovnim kvalitetama nego su spustili kriterije i eto sad mogu reći mene moja bar sluša ili šta već.
Također što se tiče "iskustvenog plusa", držim da uglavnom može samo biti iskustveni minus, zašto, a) ako se rokala sa nekim koga nije stvarno volila nego čisto zato da zadovolji požudu onda se takva jednostavno narodski zove kurva, b) ako se pak u potpunosti predala nekome koga je stvarno tada volila praktički je neizbježno da nakon takve veze bude emocionalno oštećena i potrošena i upitne mogućnosti da uopće više voli kako spada i onda sljedeći lik tu ispašta za njene pogrešne životne odluke. Također u pravilu nakon prekida ide i faza kurvarluka tj. Nekakvog osvećivanja itd. Uglavnom da skratim, nema tog svemira u kojem je iskustvo plus, osim onoga u kojem ćemo se lagati. U njemu je najveći sretnik onaj koji je oženio najveću kurvetinu. Sve ih isprobala i odabrala baš njega. Zgoditak ravan sedmici na lotu.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 18:38 

Jel taj prvi tebi netko poznat? Jel živi u istom gradu?

Bolje otići u Villach nego razjebavat vezu, IMO.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 20:06 

Govorimo o čestitim ženama, koje to mogu biti unatoč tome što su prije tebe imale momka. A žene iako su imale momka, ako imaju mozga, nekog životnog iskustva i znanja ne moraju niti malo biti time oštećene. Naprotiv time mogu biti još pametnije, problem je ako muškarac nije dorastao ženinom statusu, a pamet je uvijek plus.

Znaš šta će ovdje biti najinteresantnije ako ova veza pukne, žena će poslje govoriti dobar je to dečko, ali nije se na vrijeme iživio. Tako da iz perspektive te žene, ona bi volila da ti imaš iskustveni plus, jer ne bi joj pravio suvišne smor probleme.

Dodatno ti nemam što reći, ako imaš pameti, ako si faca drži se žene koja valja i s kojom ćeš imat dobar život i potomstvo.
Ako se ne osjećaš dovoljno frajer spram te žene ili ako nisi u stanju preći preko nečega što se ne da ispraviti, mada ne znam što se uopće treba ispraviti jer nisi ni ti ostao dosljedan do kraja, odnosno dosljednost je trajala do prve prigode, onda prekini vezu i traži si neku s kojom ćeš se moći nositi jer ponavljam ako se osjećaš donji u odnosu na ženu u bilo kojem smislu ovakvi izmišljeni problemi će se konstantno javljati i to neće biti dobra veza ni za koga.

Ja ti pokušavam dobronamjerno reći što je važno u životu, ali isto tako dobro znam što znače frustracije i ljubomora jer imam životnog iskustva.
Ako ima još netko iskusan i dobronamjeran nek ti kaže.
Evo pitaj dudua, koliko znam još nije oženjen, bili rađe pametnu, pravednu, koja je imala vezu prije, ali da žena valja ili nevinu, mladu i glupu.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 20:34 

Ne usudim se davati nikakve konkretne savjete jer ne mogu preuzeti odgovornost za ovu odluku, vrlo je zeznuta.

No, mogu reći da nekako instintkivno vjerujem Planini. Momak je ostao nevin do 26., drži do tradicionalnih vrijednosti i sasvim je logično da to isto očekuje od žene. Nema tu nikakve iskompleksiranosti nego je to realno tako. Bilo bi licemjerno da je Planina *ebao sve što hoda, a onda traži nevinu. No to nije slučaj. Ovaj zadnji Planinin post je istinit do kraja. Kakva su to tješenja "probrala je najboljeg hehe". Nebuloze. Prtljaga je prtljaga, nema čarobnog štapića ni ispovijedi koja će to obrisati.

E sad, točno je da je u njegovom godinama teško ili nemoguće naći neku nevinu vršnjakinju. Kriteriji mu zapravo nisu visoki, ali u današnjem društvu jesu jer ako tražiš nevinu, otpisao si 99% žena. Zato mogu shvatiti da spusti ljestvicu i pristane na brak, unatoč prtljazi. No, treba biti iskren i reći da je to bolan kompromis zbog procjene da je to ipak "manje zlo", a ne da je super i odlično što je žena iskusna. Nemojmo si mazati oči. Ako je (možda) manje zlo, i dalje je zlo.

Još bih rekao dvije stvari o postovima divizije. Mislim da je tješenje priča o tome kako žene nakon 30. godine imaju 70% manju vrijednost. To je u najmanju ruku pretjerano. Žene najčešće mogu birati s kim će biti, neovisno što imaju preko 30. Svaka žena nađe svog tupana, što ne važi za muškarce naravno. Osim toga, žene su puno manje zagrijane za brak. Da nisu, ne bi žene inicirale 90+% razvoda.

Drugo, meni je skroz poremećeno tvrditi da je muškarac od 30 godina "ubog" jer nije oženio balavicu od 18 godina. Alo, 18 godina?! Pa to je dijete, nije još ni četvrti razred srednje škole. To je rubno pedofilija. U tim godinama žene, kao ni muškarci, nemaju trgi čiste u glavi. Koje bi ti zajedničke teme imao s klinkom od 18 godina, ako imaš 30+?!

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 21:38 

Da, danas one nas ne zaslužuju. Predobri smo mi prema njima kakve su one prema nama
Nazalost zivot neke danasnje zene koja nema kriticke misli u mozgu ide ovako:
1. Od kad se rodi u glavu joj se govori kako je ona posebna, kako je ona princeza koja zasluzuje svog princa, kako su zene jadne ugrozene od zlih muskaraca ali bez brige tu je feminizam da to rijesi, nitko im nikad ne kaze nijednu kriticku misao
2. 14-26: u centru je paznje cijelo vrijeme i muskarcima je od interesa. Imaju nekoliko veza koje sve ne uspiju iz kojekakvih razloga i uvijek bolje mogu si misle. Ni ne pomisljaju u ovoj dobi da bi se mogle udavat ili ista ozbiljno. Zapravo ako ih uopce pitas za brak i djecu se uvrijede(iza 20)
3. 26-40: samo cekaju da se udaju. Udaju se za prvog koji naide i onda si misle “ajde zivot ce postat bajka kad dobijemo djecu”->KRIVO. Onda kazu “ajde brak nije ono sto je bio, al ajde drugo ce nas dijete spasit”->KRIVO. Onda skuzi da ju lik uopce ne zanima i onda se rastane od njega
4. Iza razvoda-Vide da stanje na trzistu nije kako su ocekivale i onda postanu depresivne. Ne zelim dalje pisat jer se ne zelim sramotit pred starijim forumasima(otprilike sam godina kao Planina). Ostavit cu njima da popune ovaj ciklus…

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 21:54 

Kada čujem riječi: nevina, ne zaslužuju nas, glume princeze i ostala sranja koja naredjaste, riga mi se.
Nisu samo banane i paprike klasirane.
I vi muškarci ste klasirani. Ona koja ima, zna i umije, bira prvu klasu, a ovo ostalo o čemu pišete je na akciji.

Vrh

PostPostano: 28 tra 2023, 21:59 

zaba1111 je napisao/la:
Govorimo o čestitim ženama, koje to mogu biti unatoč tome što su prije tebe imale momka. A žene iako su imale momka, ako imaju mozga, nekog životnog iskustva i znanja ne moraju niti malo biti time oštećene. Naprotiv time mogu biti još pametnije, problem je ako muškarac nije dorastao ženinom statusu, a pamet je uvijek plus.

Znaš šta će ovdje biti najinteresantnije ako ova veza pukne, žena će poslje govoriti dobar je to dečko, ali nije se na vrijeme iživio. Tako da iz perspektive te žene, ona bi volila da ti imaš iskustveni plus, jer ne bi joj pravio suvišne smor probleme.

Dodatno ti nemam što reći, ako imaš pameti, ako si faca drži se žene koja valja i s kojom ćeš imat dobar život i potomstvo.
Ako se ne osjećaš dovoljno frajer spram te žene ili ako nisi u stanju preći preko nečega što se ne da ispraviti, mada ne znam što se uopće treba ispraviti jer nisi ni ti ostao dosljedan do kraja, odnosno dosljednost je trajala do prve prigode, onda prekini vezu i traži si neku s kojom ćeš se moći nositi jer ponavljam ako se osjećaš donji u odnosu na ženu u bilo kojem smislu ovakvi izmišljeni problemi će se konstantno javljati i to neće biti dobra veza ni za koga.

Ja ti pokušavam dobronamjerno reći što je važno u životu, ali isto tako dobro znam što znače frustracije i ljubomora jer imam životnog iskustva.
Ako ima još netko iskusan i dobronamjeran nek ti kaže.
Evo pitaj dudua, koliko znam još nije oženjen, bili rađe pametnu, pravednu, koja je imala vezu prije, ali da žena valja ili nevinu, mladu i glupu.

U svemiru u kojem se nećemo lagati, čestitost žene je uvelike povezana sa njenom prošlošću. Tu je sve već rečeno, ne mislim se ponavljati. U svemiru u kojem ćemo se lagati i najveća kurvetina može biti "čestita", što god to onda značilo.

U pravilu moraju biti oštećene ako su stvarno nekoga volile i dale mu se u potpunosti i prošle sve s njime, i muškarac će u pravilu biti oštećen kad takva veza pukne a kamoli žena, ako je to bila prava ljubav. Pa ova sama kaže da je sjebana i da više ne viruje ni rođenoj materi. A ako nije bila prava ljubav onda je to bio obični kurvarluk koji po deafultu nema nekakve veze sa čestitošću.

No dobro, svoju osobnu situaciju i detalje dalje ne mislim iznositi, voliš slagati svoje projekcije i da napišem bibliju opet ćeš ponavljati to što si zamislio tako da nema smisla.

Samo inače povraća mi se na priču o "iživljavanju", kod nas na sve strane veliki katolici koji se vode tom "triba se na vrime iživit". Daj kurvarluk na max pa onda kasnije guslaj okolo o nekakvim vrijednostima. Što se mene tiče rekoh već ne žalim ni za čim, imam ih i sad 3 sa strane koje samo čekaju da ih zovnem pa mi ipak ne pada na pamet dok god sam s ovom jer se to kosi sa svakim moralom i to da napravim odmah bi s ovom raskrstio, raspravu sam pokrenuo generalno hipotetski jer se tiče svakog muškaraca, nije uopće bila namjera iznositi osobnu situaciju ali ste me povukli za jezik, ali evo čak i da jesam bio kurvar i "iživljavao se na vrime" čisto sumnjam da bih i onda više vrednovao polovnjaču od neiskorištene, svaki muškarac (opet kažem ako se nećemo lagati) ako može birati uvijek će izabrati netaknutu prije polovnjače, a ženi kao što i sam priznaš muškarčeva prošlost uglavnom uopće nije problem, štoviše uglavnom se i lože na kurvare, to im je dokaz da si poželjan iskusan itd. Jednostavno muško i žensko nisu isti i to nema istu težinu, ključ koji otvara svaku bravu je dobar ključ, brava koju otvara svaki ključ ne valja. Iako naravno da s vjerske strane i ta izreka spada u isti koš nemorala sa tom o "triba se iživit". I muški i ženski kurvarluk su nemoralni.

Što se tiče ovoga dijela o mojoj dosljednosti opet projekcije rekoh već ona je itekako trajala a razlog zašto je popustila sa ovom sada je taj što mi je razum rekao da bolja u ovom vremenu i prostoru neće naići i da se tu nema šta više čekati, samo eto problem je nastao što me naknadno krenula kopkati njena prošlost kad sam točno u tanane vidio kako to sve izgleda hah i postao svjestan da je to sve netko drugi njoj radio tisuću puta i samim time gubi se ta čar da imaš nešto posebno i vrijedno što nitko drugi nije imao, dolazi do gađenja i gubi se taj neki idealistički pogled na ljubav, svjestan si da nije tvoja nego je samo tvoj red i postavljaju se neka sasvim logična pitanja ali s obzirom da rasprava ne može teći generalno nego se moraju vaditi osobni detalji dalje nećemo, dodatno nemam ni ja šta reći, jasno je koje su opcije, i meni i svakome, ili se pomiri sa njenom prošlošću i eto tako uvjeri sebe da je to bolje što je tako ili traži dalje.

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 413 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 13, 14, 15, 16, 17  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: