|
|
Stranica: 3/3.
|
[ 66 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
krstjanin
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 02 svi 2023, 14:40 |
|
|
Imota je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ne znam tko je trenutno baniran, neki idiot u svakom slucaju
Takav si debil da ti je to vrhunac konverzacije. Hoće to kad si maloumnik pa samo frcaju frustracije jer se nisi u stanju izraziti i verbalizirati šta je u tvojoj polupraznoj lubanji.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 02 svi 2023, 14:42 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Imota je napisao/la: Takav si debil da ti je to vrhunac konverzacije. Hoće to kad si maloumnik pa samo frcaju frustracije jer se nisi u stanju izraziti i verbalizirati šta je u tvojoj polupraznoj lubanji. Pa da sad se u stilu krezavih muslimana ide smajl, bolje ne možeš. Previše klora u mozgu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
|
|
krstjanin je napisao/la: Haram je napisao/la: Ciji je ovo klon tacno?
Ne znam tko je trenutno baniran, neki idiot u svakom slucaju Ja otkako sam otkrio funkciju gnjavator/-ica tacno sam prodisao na forumu. Najsrdacnija preporuka.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
|
|
Imota je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Pa da sad se u stilu krezavih muslimana ide smajl, bolje ne možeš. Previše klora u mozgu.
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 02 svi 2023, 14:44 |
|
|
Haram je napisao/la: krstjanin je napisao/la: Ne znam tko je trenutno baniran, neki idiot u svakom slucaju
Ja otkako sam otkrio funkciju gnjavator/-ica tacno sam prodisao na forumu. Najsrdacnija preporuka. Nu bas. Hvala A ja jadan s budalama raspravljam
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 02 svi 2023, 14:45 |
|
|
Tako je pobjegni imbecilu.
|
|
Vrh |
|
|
Lebowski
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 02 svi 2023, 14:51 |
|
|
Teška su vremena došla kad i na forumu moraš bježati od debila.
|
|
Vrh |
|
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 02 svi 2023, 14:55 |
|
|
Lebowski je napisao/la: Teška su vremena došla kad i na forumu moraš bježati od debila. Pa bježi. Kad već nećete kao svaki normalan narod da se odvojite od "debila" i napravite sebi državu. Auuu što su vam ružne ove Panonske lokve.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
Vrh |
|
|
Imota
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 02 svi 2023, 14:56 |
|
|
Bježanija se već odvija, prema Njmeačkoj.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 02 svi 2023, 16:03 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Ovo se čini poprilično maleno, kad se nagura ljudi kao na nekim slikama, odmah postane jasno zašto voda mora biti slana Ne mora biti slana. Jezera kao i bazeni imaju filtraciju tako da se prociscava i bez soli. Slana voda je prirodna s velikom koncentracijom minerala i ideja je bila napraviti neku mineralnu reha-vodu, a ne zamjenu za klor odnosno prociscavanje. Medjutim kao sto rekoh neorganizacijom odnosno pretrpanoscu dobivaju suprotno od onoga sta je zamisljeno
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 11 lip 2023, 17:29 |
|
|
|
|
Vrh |
|
|
i_jopet
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 11 lip 2023, 17:45 |
|
|
Ma dobra su stvar ta umjetna jezera kad nema bolje ali kad sam bio malo to smrducka, nije strašno navikne se. Na Balatonu se ne možeš naviknuti na onaj smrad.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 15 lip 2023, 09:51 |
|
|
Ma dobro izgleda s visine i ko sto ti kazes u biti dobro zamisljeno. Ali kad sam vidio kako je pretrpano tacno nisam mogao povjerovati da to ne ogranice barem malo. Nema sanse da bi me ko natjero u to kad oko sebe imas metar mjesta da rasiris ruke. Ko Neum jednom kad sam svratio da se "plaknem" na putu za Dubrovnik prije petnaestak godina.
Nije mi jasno da to malo ne ogranice kad vec imaju mogucnost kontrolisanog ulaza.
Opet, Tuzla je industrijski grad, treba i radnicka klasa da ima mjesto gdje se tokom ljeta moze malo osvjeziti.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 21 lip 2023, 09:23 |
|
|
i_jopet je napisao/la: Ma dobra su stvar ta umjetna jezera kad nema bolje ali kad sam bio malo to smrducka, nije strašno navikne se. Na Balatonu se ne možeš naviknuti na onaj smrad. O kakvom smradu govoriš? Bila sam na mnogim jezerima, veštačkim i prirodnim pa i na Balatonu ali se nikakvog smrada ne sećam.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 04 srp 2023, 14:32 |
|
|
Jebala vas Panonska jezera. Ono kad je bilo aktualno napisao nesto i sad mi stalno fejsbuk izbacuje. Al evo, ovo nije los snimak realnog stanja tamo. https://www.facebook.com/watch/?v=655557246608903Ok je ipak. Treba uzeti u obzir da je industrijski grad. Zenica ovo moze samo sanjati.
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Panonska jezera Postano: 17 srp 2023, 01:37 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76737 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Podržavam ove bare, neka se rastereti Neum.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|