|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Robbie MO
|
Naslov: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 30 tra 2023, 23:55 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76540 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Meka ima 1.5 milijuna stanovnika. Veća od Beograda i Praga.
Znači većina zbivanja u gradu su sekularnog tipa, normalni život. Ljudi se šišaju, piju kavu, voze se javnim prijevozom, idu u školu.
Je li točno da je ulazak čak i u sami grad, administrativne granice grada (a ne samo prostor svetišta), je zabranjen ulazak nemuslimanima?
S obzirom da Arapi imaju sluge iz Filipina, Indije itd. je li to znači da moraju samo iz sirotinjskih muslimanskih zemalja uvozit frizere, doktore itd?
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
daramo
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 00:05 |
|
Pridružen/a: 02 kol 2012, 11:47 Postovi: 39351 Lokacija: Ulica Nemanje Bilbije 99
|
Stvarno nisam znao, u biti mislio sam da dotično vrijedi samo za kompleks svetišta oko Kabe.
_________________ mostarski europski
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 00:09 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 76540 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
daramo je napisao/la: Stvarno nisam znao, u biti mislio sam da dotično vrijedi samo za kompleks svetišta oko Kabe. Znak na autocesti Jeddah je veliki grad 40 km od Meke.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 00:18 |
|
|
Mecca delenda est!
_________________ Made his money killin' commies didn't ever wanna quit.
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 00:23 |
|
|
Zanimljiv travel blog jednog "novog" muslimana...
Putovanje iz Medine u Meku...predhodni videi na kanalu su iz Medine, dzamije i mesta gde je sahranjen Muhamed...
Ono sto sam tek skoro otkrio...Kaba, Chaba, ona crna kocka prema kojoj se okrecu kada se mole svi muslimani sveta je ustvari samo pokrivena crnim plastom, unutra je jedna prostorija u koju pristup imaju samo odabrani.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 00:42 |
|
|
DzonBG je napisao/la:
Zanimljiv travel blog jednog "novog" muslimana...
Putovanje iz Medine u Meku...predhodni videi na kanalu su iz Medine, dzamije i mesta gde je sahranjen Muhamed...
Ono sto sam tek skoro otkrio...Kaba, Chaba, ona crna kocka prema kojoj se okrecu kada se mole svi muslimani sveta je ustvari samo pokrivena crnim plastom, unutra je jedna prostorija u koju pristup imaju samo odabrani.
Cijeli taj koncept je u mnogočemu komičan i čudan. Glavna teorija je kako je muhamed to sve izmislio kako bi udovoljio svojim konvertitima sa lokalnih polietističkih religija. Tu su se nalazili idoli raznih bozanstava koje su porazbijali ali ostavili su taj meteorit koji se nalazi u kutu te kocke. I njega su razbili pa su ga opet sastavljali. Ovako sa strane cijela ta prica sa okretanjem preka meteoritu i hodanja oko njega me previse podsjeca ne neko idolopklonstvo. Zanimljiva stvar je kako su saudijci vec jednom razorili meku i medinu: “ In 1803 and 1804, the Saudis captured Mecca and Medina and destroyed historical monuments and various holy Muslim sites and shrines, such as the shrine built over the tomb of Fatimah, the daughter of Muhammad, and even intended to destroy the grave of Muhammad himself as idolatrous, causing outrage throughout the Muslim world.” https://en.m.wikipedia.org/wiki/Destruction_of_early_Islamic_heritage_sites_in_Saudi_Arabia
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 00:58 |
|
|
Fullback je napisao/la: Cijeli taj koncept je u mnogočemu komičan i čudan. Glavna teorija je kako je muhamed to sve izmislio kako bi udovoljio svojim konvertitika sa lokalnih polietističnih religija. Tu su se nalazili idoli raznih bozanstava koje su porazbijali ali ostavili su taj meteorit koji se nalazi u kutu te kocke. I njega su razbili pa su ga opet sastavljali. Ovako sa strane cijela ta prica sa okretanjem preka meteoritu i hodanja oko njega me previse podsjeca ne neko idolopklonstvo. Zanimljiva stvar je kako su saudijci vec jednom razorili meku i medinu: “ In 1803 and 1804, the Saudis captured Mecca and Medina and destroyed historical monuments and various holy Muslim sites and shrines, such as the shrine built over the tomb of Fatimah, the daughter of Muhammad, and even intended to destroy the grave of Muhammad himself as idolatrous, causing outrage throughout the Muslim world.” https://en.m.wikipedia.org/wiki/Destruction_of_early_Islamic_heritage_sites_in_Saudi_ArabiaIma tu dosta zanimljivih detalja iz proslosti... Po meni je pravo cudo kako je uopste religija tih pustinjskih ljudi iz 7. stoleca uspela tako brzo da se prosiri ne samo na okolne zemlje, nego i na druge kontinente... sama podela izmedju sunita i siita vodi poreklo od tih prvih dinastickih previranja posle smrti Muhameda. Ako je Rim zasluzan za opstanak i sirenje hriscanstva, put muslimana je bio mnogo vise trnovit i agresivan. Gledajuci ovaj video, a i druge sa njegovog kanala, prvo sto mi upada u oci je raskos i luksuz kojime su ti vernici okruzeni... sve bljesti od najskupljeg mermera, izgleda kao kic turizam, a vernici svojim izgledom doprinose potpunom neskladu sa okruzenjem. Ne treba nista od toga ismevati i podcenjivati, nesto sto traje milenium ipo, i ima preko 1.5 milijardi vernika zasluzuje maksimalnu ozbiljnost.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 01:31 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Fullback je napisao/la: Cijeli taj koncept je u mnogočemu komičan i čudan. Glavna teorija je kako je muhamed to sve izmislio kako bi udovoljio svojim konvertitika sa lokalnih polietističnih religija. Tu su se nalazili idoli raznih bozanstava koje su porazbijali ali ostavili su taj meteorit koji se nalazi u kutu te kocke. I njega su razbili pa su ga opet sastavljali. Ovako sa strane cijela ta prica sa okretanjem preka meteoritu i hodanja oko njega me previse podsjeca ne neko idolopklonstvo. Zanimljiva stvar je kako su saudijci vec jednom razorili meku i medinu: “ In 1803 and 1804, the Saudis captured Mecca and Medina and destroyed historical monuments and various holy Muslim sites and shrines, such as the shrine built over the tomb of Fatimah, the daughter of Muhammad, and even intended to destroy the grave of Muhammad himself as idolatrous, causing outrage throughout the Muslim world.” https://en.m.wikipedia.org/wiki/Destruction_of_early_Islamic_heritage_sites_in_Saudi_ArabiaIma tu dosta zanimljivih detalja iz proslosti... Po meni je pravo cudo kako je uopste religija tih pustinjskih ljudi iz 7. stoleca uspela tako brzo da se prosiri ne samo na okolne zemlje, nego i na druge kontinente... sama podela izmedju sunita i siita vodi poreklo od tih prvih dinastickih previranja posle smrti Muhameda. Ako je Rim zasluzan za opstanak i sirenje hriscanstva, put muslimana je bio mnogo vise trnovit i agresivan. Gledajuci ovaj video, a i druge sa njegovog kanala, prvo sto mi upada u oci je raskos i luksuz kojime su ti vernici okruzeni... sve bljesti od najskupljeg mermera, izgleda kao kic turizam, a vernici svojim izgledom doprinose potpunom neskladu sa okruzenjem. Ne treba nista od toga ismevati i podcenjivati, nesto sto traje milenium ipo, i ima preko 1.5 milijardi vernika zasluzuje maksimalnu ozbiljnost. Ja nikada nisam imao neko definirano misljenje o islamu, mrznja prema turcima mi je urođena kao svakom dalmatincu ali to je vise neka drustvena trauma nego religiozni animozitet. Na faksu sam imao kolegu baptista koji me nagovirio da odem na njihovu misu u Zagrebu, mahom su tamo amerikanci i američki hrvati, taj put su bili neki pastori iz SAD-a u posjetu… da ne duljim pastor mi je poklonio dvije Biblije kralja Jamesa, englesku tiskanu u Hustonu i hrvatsku koja je tiskana u Osjeku. Taj prijatelj mi je dao listu citata koji se razlikuju u odnosu na katoličke verzije Biblije, do tad sam čitao Franjevački prijevod… uglavnom tako sam usao s njika u neke dublje i cesce razgovore. Uglavnom babtisti su puno odriješitiji i izravniji od nas, prilikom jednog prepiranja oko logike ispovjedanja kaze mi taj prijatelj “Niste vi katolici tako losi, bar niste sotonisti kao neki drugi…” pitam ga jeli misli na pravoslavce on kaze da ne nego na muslimane. Onda smo pricali o tome, ima tu stvari koje se ne smiju niti pisati na forumu… kasnije mi je preporucio Acts17Apologetics… to mi je bio prvi doticaj s nekok dubljom pricom oko islama. P.S. kakvo god baptisti imali misljenje o muslimani nemojte ih pitati sto misle o zidovima
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 09:12 |
|
|
DzonBG je napisao/la: Po meni je pravo cudo kako je uopste religija tih pustinjskih ljudi iz 7. stoleca uspela tako brzo da se prosiri ne samo na okolne zemlje, nego i na druge kontinente...t.
nije tu ništa čudno, to je era monoteizma, koji je teološki i duhovno superiran ranijim religijama. Islam je politeizam za kozoyebe, i takv isu ga i prihvatili. Kršćanstvo sa svojim strogim zakonima o monogamiji, fokusiranjem na vlastii grijeh i kajanje i žrtvu za drugog, nije baš sjelo kozoyebima pa su si napravili prilagođenu verziju monoteizma. i tako od Magreba do Hindukuša imamo kozoyeb-style monoteizam.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 09:16 |
|
|
Fullback je napisao/la: . Taj prijatelj mi je dao listu citata koji se razlikuju u odnosu na katoličke verzije Biblije, do tad sam čitao Franjevački prijevod… svatko tko zna grčki original ili Vulgatu zna da je King James verzija lošiji prijevod od one koju mi koristimo. Protestanti su i po tom pitanju malo trknuti. Fullback je napisao/la: Uglavnom babtisti su puno odriješitiji i izravniji od nas, prilikom jednog prepiranja oko logike ispovjedanja kaze mi taj prijatelj “Niste vi katolici tako losi, bar niste sotonisti kao neki drugi…” pitam ga jeli misli na pravoslavce on kaze da ne nego na muslimane. Onda smo pricali o tome, ima tu stvari koje se ne smiju niti pisati na forumu… kasnije mi je preporucio Acts17Apologetics… to mi je bio prvi doticaj s nekok dubljom pricom oko islama. P.S. kakvo god baptisti imali misljenje o muslimani nemojte ih pitati sto misle o zidovima zapravo ti je sličan stav imala i KC do 2.vatikanskog, odonda je se zakamuflirala
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 12:22 |
|
|
Odraz monoteisticke bolesti kojoj se vazda sa strane mora uci u kraj jer inace ne zna za granice. Najnormalnije sto je u toj regiji ikada vladalo su bile diktature s primjesom socijalizma. Npr. Baaht partija Sadama Huseina, ili u Siriji. Naser u Egiptu itd. Sve ostalo je za bataliti. A i to sto je valjalo sjebase nase demokrate s one strane Atlantika.
Da na Zapadu crkvi nije oteto drugi bi mi film i ovde gledali. U Tirolu su npr. jos oko 1900. godine otkrili selo s kriptoprotestantima koje se jos od Lutera pravilo da nije protestantsko vec katolicko. Tamo vamo i na kraju moradose pokupiti prnje i napustiti rodnu grudu jer ih vecina nije prihvatila da predje na katolicanstvo. Dakle uprkos Toleranzpatent-u i uprkos tome sto se radilo ipak o krscanskoj konfesiji.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Fullback
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 12:40 |
|
|
divizija je napisao/la: Fullback je napisao/la: . Taj prijatelj mi je dao listu citata koji se razlikuju u odnosu na katoličke verzije Biblije, do tad sam čitao Franjevački prijevod… svatko tko zna grčki original ili Vulgatu zna da je King James verzija lošiji prijevod od one koju mi koristimo. Protestanti su i po tom pitanju malo trknuti.Fullback je napisao/la: Uglavnom babtisti su puno odriješitiji i izravniji od nas, prilikom jednog prepiranja oko logike ispovjedanja kaze mi taj prijatelj “Niste vi katolici tako losi, bar niste sotonisti kao neki drugi…” pitam ga jeli misli na pravoslavce on kaze da ne nego na muslimane. Onda smo pricali o tome, ima tu stvari koje se ne smiju niti pisati na forumu… kasnije mi je preporucio Acts17Apologetics… to mi je bio prvi doticaj s nekok dubljom pricom oko islama. P.S. kakvo god baptisti imali misljenje o muslimani nemojte ih pitati sto misle o zidovima zapravo ti je sličan stav imala i KC do 2.vatikanskog, odonda je se zakamuflirala Da, slažem se da je lošija ipak je to stari prijevod ali ja osobno nisam niti uočio neke preznačajne razlike u KJV, zadrzao sam te dvije Bibilije kao kuriozitet i do kraja pročitao franjevacku verziju... moram priznati kako mi je engleska bila iznenađujuće teška za praćenje jer je i nakon revizije 99% voklabulara i gramatike i dalje iz 17. st.
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 20:12 |
|
|
Haram je napisao/la: Da na Zapadu crkvi nije oteto drugi bi mi film i ovde gledali. da, gledali bi film bez globohomo tiranije i kastracije djece. dok je Zapad bio kršćanski bio je sto puta normalniji. svako društvo ima svoju religiju. Ne nužno okrenutu onostranom, ali oept religiju. Samo su te religije sada sekularne. ti to možda ne kužiš, ali liberalizam, nacizam, komunizam, wokeizam su isto religije, smao sekularne. i njihovi vjernici u često daleko veći fanatici od onih transcedentalnih. uvijek je neka religija prisutna, samo je pitanje koja. Problem islama nije monoteizam, problem je što je to monoteizam for dummies. Monoteizam prilagođen pustinjskim i inim vukoyebinama sa stanovništvom koje je zatucano do ibera. Dapače, sam islam je neke stvari ublažio u kulturama u kojima je zavladao, poput lošeg položaja žena, ali jednostavno su to kulture zatucane do ibera, pa su prihvatile religiju koja će ih najmanje mijenjati. Recimo odličan primjer toga je genitalno sakaćenje žena, nešto što je predislamski običaj, ali islam mu se nije suprotstavljao. I onda su takve kulture primile ilam, a što će?
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 20:19 |
|
|
divizija je napisao/la: Haram je napisao/la: Da na Zapadu crkvi nije oteto drugi bi mi film i ovde gledali. da, gledali bi film bez globohomo tiranije i kastracije djece. dok je Zapad bio kršćanski bio je sto puta normalniji. svako društvo ima svoju religiju. Ne nužno okrenutu onostranom, ali oept religiju. Samo su te religije sada sekularne. ti to možda ne kužiš, ali liberalizam, nacizam, komunizam, wokeizam su isto religije, smao sekularne. i njihovi vjernici u često daleko veći fanatici od onih transcedentalnih. uvijek je neka religija prisutna, samo je pitanje koja. Problem islama nije monoteizam, problem je što je to monoteizam for dummies. Monoteizam prilagođen pustinjskim i inim vukoyebinama sa stanovništvom koje je zatucano do ibera. Dapače, sam islam je neke stvari ublažio u kulturama u kojima je zavladao, poput lošeg položaja žena, ali jednostavno su to kulture zatucane do ibera, pa su prihvatile religiju koja će ih najmanje mijenjati. Recimo odličan primjer toga je genitalno sakaćenje žena, nešto što je predislamski običaj, ali islam mu se nije suprotstavljao. I onda su takve kulture primile ilam, a što će? Jasno je da je svaka vrsta ideologije neka vrsta "kolektivnog ludila", pa tako i sve vjere all inkl. iliti sve priznate i nepriznate ideologije, od komunizma, preko nacionalizma, fasizma, do cega vec sve ne. Ali tebra, radje mi je sve milion puta nego ovo ludilo koje me skrece s autoputa samo zato sto nisam musliman. Isto tako bi mi bilo zabranjeno zivjeti u pokrajini u kojoj sam zivio do prije 10 godina da sam u istoj zivio prije 100 godina samo zato sto nisam katolik. A sve te globo homo zajebancije su nesto sto u nekadasnjim komunistickim diktaturama nebi moglo ni prismrditi. Dakle bukvalno ni prismrditi. Nema niti jedan primjer realnog socijalizma u kojoj su te nakaradnosti bile dozvoljene, a kamoli forsirane.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 22:34 |
|
|
Mnogo propuštam, baš sam planirao u sedmom ili osmom mjesecu ljetovati u Meki.
|
|
Vrh |
|
|
mijat_tomic
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 01 svi 2023, 23:54 |
|
|
divizija je napisao/la: Haram je napisao/la: Da na Zapadu crkvi nije oteto drugi bi mi film i ovde gledali. da, gledali bi film bez globohomo tiranije i kastracije djece. dok je Zapad bio kršćanski bio je sto puta normalniji. svako društvo ima svoju religiju. Ne nužno okrenutu onostranom, ali oept religiju. Samo su te religije sada sekularne. ti to možda ne kužiš, ali liberalizam, nacizam, komunizam, wokeizam su isto religije, smao sekularne. i njihovi vjernici u često daleko veći fanatici od onih transcedentalnih. uvijek je neka religija prisutna, samo je pitanje koja. Problem islama nije monoteizam, problem je što je to monoteizam for dummies. Monoteizam prilagođen pustinjskim i inim vukoyebinama sa stanovništvom koje je zatucano do ibera. Dapače, sam islam je neke stvari ublažio u kulturama u kojima je zavladao, poput lošeg položaja žena, ali jednostavno su to kulture zatucane do ibera, pa su prihvatile religiju koja će ih najmanje mijenjati. Recimo odličan primjer toga je genitalno sakaćenje žena, nešto što je predislamski običaj, ali islam mu se nije suprotstavljao. I onda su takve kulture primile ilam, a što će? Lol ali meni nije jasno da netko s krscanstva predje na islam. Mislim nisam nesto pretjerano religiozan, vise mi se svidja taj cijeli koncept i drustvo koje je bazirano na krscanstvu, ali slozio bi se s tobom da je zapad bio puno bolje mjesto prije dok je krscanstvo bilo vise zastupljeno u samom drustvu. Ali da se idem bas preispitivati prije da bi vremenom postao agnostik ili ateist. Kod ljudi koji predju s krcanstva na islam primjetio sam da je vecinom u pitanju neka picka kao npr ribery pa ga obrlati kao kod ovih hrvata sto ozene muslimanke pa polude, ili je u pitanju neki praznoglavi idiot koji u zivotu nije procitao dvije knjige pa ga neki vjerski fanatici obrlate kao muhammad ali koji je sluzbeno imao iq 78
_________________ 28.4.2023 - Krstaski vladar FBiH Christian Schmidt salje SDFA djamijase na vjecna lovista
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 02 svi 2023, 09:32 |
|
|
Haram je napisao/la: Jasno je da je svaka vrsta ideologije neka vrsta "kolektivnog ludila", pa tako i sve vjere all inkl. iliti sve priznate i nepriznate ideologije, od komunizma, preko nacionalizma, fasizma, do cega vec sve ne.
Ali tebra, radje mi je sve milion puta nego ovo ludilo koje me skrece s autoputa samo zato sto nisam musliman. Isto tako bi mi bilo zabranjeno zivjeti u pokrajini u kojoj sam zivio do prije 10 godina da sam u istoj zivio prije 100 godina samo zato sto nisam katolik.
A sve te globo homo zajebancije su nesto sto u nekadasnjim komunistickim diktaturama nebi moglo ni prismrditi. Dakle bukvalno ni prismrditi. Nema niti jedan primjer realnog socijalizma u kojoj su te nakaradnosti bile dozvoljene, a kamoli forsirane. ali gle, i u komunizmu si imao hrpu ograničenja, kuda možeš putovati, kuda ne, ko mora u gulag, ko ne mora, isto si imao disidente i ljude koj isu morali emigrirati i nas koji smo glumili da sve to prihvaćamo, a u sebi se sprdali s time itd... naravno, bilo je normalnije nego homoglobowoke bunilo, ali opet svoje ludilo. svaka religija ima svoja pravila, ograničenja, što se smije, što ne. samo ti je odabrati koja ti se sviđa. meni je kršćanska Europa vrhunac civilizacije, ova sekularna je velika klaonica i ludilo. A islam jednostavno nije dio našeg svijeta. samo ti je da odabereš koja ti je najbolja.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 02 svi 2023, 09:36 |
|
|
Stvarno bezveze postavljena tema. Pitanje je moglo biti postavljeno na temi islam
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 02 svi 2023, 16:06 |
|
|
krstjanin je napisao/la: Stvarno bezveze postavljena tema. Pitanje je moglo biti postavljeno na temi islam Broj odgovora pokazuju da je ispravno odvojeno pitanje u posebnu temu. A svakako će tema prirodno voditi i na diskusiju o ostalim primjerima zabrane pristupa, kod drugih religija.
|
|
Vrh |
|
|
krstjanin
|
Naslov: Re: Meka - milijunski grad u kojem je ulaz nemuslimanima zabranjen ? Postano: 02 svi 2023, 16:10 |
|
|
Koliko ja vidim tema se svela na islam, al ajde dobro
_________________ “Doći će vrijeme kad će ljudi poludjeti, i kad budu vidjeli jednoga koji nije luda kao oni, vikat će na njega “lud si” samo zato što nije lud kao što su oni.”
|
|
Vrh |
|
|
|
Stranica: 1/1.
|
[ 20 post(ov)a ] |
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|