|
|
Stranica: 1355/1426.
|
[ 35650 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 17:47 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10442 Lokacija: Banja Luka
|
kiler je napisao/la: Da ga nisu ranije maltretirali, ne bi ih ni porokao. Vrlo jednostavno. Jbga ''kileru'' , tragom tvoje logike rjetko bi nam prošao dan , da ne ubijemo ponekog . Bili smo i mi đaci , bivalo je ponekad i onog što danas zovu vršnjačko nasilje , djelili smo ga i dobijali ( ja prvi ) , ali maksimalne posljedice istog su uglavnom bile poneka ''šljiva'' ili razbijen nos . Masovno ubijanje se nikad nije desilo . Onog momenta kada se ''ideologija'' umješala u prirodan tok stvari dobismo ovo .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 17:47 |
|
|
DrMag je napisao/la: laganini je napisao/la: ....tvoj mozak funkcionira na nivou idiota.. rezon ti je nema što...vjerojatno su i tebe maltretirali pa kao suosjećaš...a posljedice su očite.. Ovaj forum vrvi odfizicki, psihicki i seksualno zlostavljanih , to se vidi npr neskrivenog straha od nekakavih imaginarnih LGBT pripadnika... ...odavno sam to definira svjetski problem lgbt..kakvo oružje droga diskrimnacije il slično...da zlostavljani su..možda bi im tribalo pomoć da sarajka otvori temu psihoanaliza na forumu čini mi se da je ona takve struke...počeo bi od onog što ima tri a nekad i pet nickova na forumu moš mislit koji je to um..
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 17:49 |
|
|
Kakva jedinica iz istorije, mali je ovo planirao u detalje i došao naoružaniji nego što sam ja bio u tri i po godine rata.
|
|
Vrh |
|
|
Triple H
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 17:56 |
|
|
Dragan Vlahović (41), čuvar škole “Vladimir Ribnikar” koji je prvi ubijen. O njemu poznanici imaju samo reči hvale. Poznat je kao neko koga su učenici voleli i ko je obožavao decu. Počivaj u miru!
|
|
Vrh |
|
|
kiler
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 17:57 |
|
Pridružen/a: 22 lis 2010, 14:26 Postovi: 7336 Lokacija: Ulica Rajkovačića i Čalušića bb
|
Svarog je napisao/la: kiler je napisao/la: Da ga nisu ranije maltretirali, ne bi ih ni porokao. Vrlo jednostavno. Jbga ''kileru'' , tragom tvoje logike rjetko bi nam prošao dan , da ne ubijemo ponekog . Bili smo i mi đaci , bivalo je ponekad i onog što danas zovu vršnjačko nasilje , djelili smo ga i dobijali ( ja prvi ) , ali maksimalne posljedice istog su uglavnom bile poneka ''šljiva'' ili razbijen nos . Masovno ubijanje se nikad nije desilo . Onog momenta kada se ''ideologija'' umješala u prirodan tok stvari dobismo ovo . Po meni su pogriješili nastavnici, psiholozi u toj osnovnoj školi jer su očito olako prelazili preko maltretiranja tog malog što nije nažalost jedini slučaj. Da su kaznili te njegove bullyje,ako je istina to što se piše,onda ga ćaća ne bi morao učiti kako pucati iz pištolja i ne bi došlo do ove tragedije. A kad se jednom takvo što desi,nema više povratka. Onda se svi išćuđavaju,a novinarski lešinari dočekaju svojih pet minuta.
_________________ Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ RH jeste glas za Voju Stanimirovića.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:01 |
|
|
Mystic C je napisao/la: Kakva jedinica iz istorije, mali je ovo planirao u detalje i došao naoružaniji nego što sam ja bio u tri i po godine rata. ..ah ta srpska istorija nije ni čudo...jest morbidno al malo crnog humora neće nikog ubiti..
|
|
Vrh |
|
|
Mystic C
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:06 |
|
|
Nije da se ne može reći ni za hrvatsku. To sad nije tema.
|
|
Vrh |
|
|
joe enter
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:09 |
|
|
Da ima pravde malog gada bi trebalo obesiti javno , ali izgleda da su sve prilike da će malog zlikovca pustiti čim napuni 18.
Malo đubre je sve isplaniralo i znalo zakon jebene Srbije , fuj.
_________________ O turčine za nevolju kume A ti vlaše silom pobratime
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:13 |
|
|
LAganini i ovu temu koristi da propagira svoju globo homo ideologiju.
I Dragan Bursac btw.
Nije mogao a da ne kenja o devedesetim.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:15 |
|
|
kiler je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jbga ''kileru'' , tragom tvoje logike rjetko bi nam prošao dan , da ne ubijemo ponekog .
Bili smo i mi đaci , bivalo je ponekad i onog što danas zovu vršnjačko nasilje , djelili smo ga i dobijali ( ja prvi ) , ali maksimalne posljedice istog su uglavnom bile poneka ''šljiva'' ili razbijen nos . Masovno ubijanje se nikad nije desilo . Onog momenta kada se ''ideologija'' umješala u prirodan tok stvari dobismo ovo . Po meni su pogriješili nastavnici, psiholozi u toj osnovnoj školi jer su očito olako prelazili preko maltretiranja tog malog što nije nažalost jedini slučaj. Da su kaznili te njegove bullyje,ako je istina to što se piše,onda ga ćaća ne bi morao učiti kako pucati iz pištolja i ne bi došlo do ove tragedije. A kad se jednom takvo što desi,nema više povratka. Onda se svi išćuđavaju,a novinarski lešinari dočekaju svojih pet minuta. Vrlo lako tako nesto moze da bude posredi. Ne znam sta je problem da se postavi video nadzor svuda oko skole i u svakoj prostoriji unutar skole. I dva nabildovana clana obezbedjanja koja bi reagovala na svako maltretiranje, nedisciplinu na casovima i sl. Kontrola sadrzaja na tik tokovima drustvenim mrezama i sl. Kakva bre slobada i slicne gluposti. Pogotovo za decu. Sto ne daju da deca mogu da se kandiduju za predsednika, kad im vec daju da mogu da menjaju pol.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
|
|
kiler je napisao/la: Svarog je napisao/la: Jbga ''kileru'' , tragom tvoje logike rjetko bi nam prošao dan , da ne ubijemo ponekog .
Bili smo i mi đaci , bivalo je ponekad i onog što danas zovu vršnjačko nasilje , djelili smo ga i dobijali ( ja prvi ) , ali maksimalne posljedice istog su uglavnom bile poneka ''šljiva'' ili razbijen nos . Masovno ubijanje se nikad nije desilo . Onog momenta kada se ''ideologija'' umješala u prirodan tok stvari dobismo ovo . Po meni su pogriješili nastavnici, psiholozi u toj osnovnoj školi jer su očito olako prelazili preko maltretiranja tog malog što nije nažalost jedini slučaj. Da su kaznili te njegove bullyje,ako je istina to što se piše,onda ga ćaća ne bi morao učiti kako pucati iz pištolja i ne bi došlo do ove tragedije. A kad se jednom takvo što desi,nema više povratka. Onda se svi išćuđavaju,a novinarski lešinari dočekaju svojih pet minuta. Vrlo lako tako nesto moze da bude posredi. Ne znam sta je problem da se postavi video nadzor svuda oko skole i u svakoj prostoriji unutar skole. I dva nabildovana clana obezbedjanja koja bi reagovala na svako maltretiranje, nedisciplinu na casovima i sl. Kontrola sadrzaja na tik tokovima drustvenim mrezama i sl. Kakva bre slobada i slicne gluposti. Pogotovo za decu. Sto ne daju da deca mogu da se kandiduju za predsednika, kad im vec daju da mogu da menjaju pol.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
|
|
Mystic C je napisao/la: Kakva jedinica iz istorije, mali je ovo planirao u detalje i došao naoružaniji nego što sam ja bio u tri i po godine rata. Meni je najludje to sto mu je svaki pucanj haman bio pogodat. Ako je bilo i ranjenih, a sumnjam da nije. Ponekad odem s burazom u streljanu, nisam sluzio vojsku i to - izvuko se na konto rata u Bosni, pa sam tu naucio pucati. I nije bas lako tek tako pogoditi u metu, pogotovo ako se krece, pa i zive ljude. Haos jednostavno. Mali je psihic na kvadrat.
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:17 |
|
|
Groteskno je da Vučić na press k. priča o školi ("čija primanja roditelja nisu manja od 300k dinara"), ocu i uzima ga u zaštitu ("uzoran lekar", "napravio je samo jedan prekršaj u životu"). Pogrešno mjesto, pogrešno vrijeme, pogrešan pristup. Stvarno bolesno.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:22 |
|
|
novem je napisao/la: Groteskno je da Vučić na press k. priča o školi ("čija primanja roditelja nisu manja od 300k dinara"), ocu i uzima ga u zaštitu ("uzoran lekar", "napravio je samo jedan prekršaj u životu"). Stvarno bolesno. Ovo bi i njemu trebalo da bude nauk sta moze da se desi ako preterano zlostavlja narod. A zlostavlja...
|
|
Vrh |
|
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:23 |
|
|
Ako je točno da je ubio 7 djevojčica i 1 dječaka, ne bih se kladio da je do vršnjačkog nasilja.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:23 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 5433 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
aleksije radicevic je napisao/la: Vrlo lako tako nesto moze da bude posredi. Ne znam sta je problem da se postavi video nadzor svuda oko skole i u svakoj prostoriji unutar skole. I dva nabildovana clana obezbedjanja koja bi reagovala na svako maltretiranje, nedisciplinu na casovima i sl. Kontrola sadrzaja na tik tokovima drustvenim mrezama i sl. Kakva bre slobada i slicne gluposti. Pogotovo za decu. Sto ne daju da deca mogu da se kandiduju za predsednika, kad im vec daju da mogu da menjaju pol. Treba FB, Tiktok i Instagram skroz ograničiti za djecu. Ili totalna kontrola ili zabrana za djecu do 18. Ja bih zabranjivao. Nikakvom nasilju, raznim "facama" djeca da imaju pristup.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Jean Luc Picard
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:26 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Vrlo lako tako nesto moze da bude posredi. Ne znam sta je problem da se postavi video nadzor svuda oko skole i u svakoj prostoriji unutar skole. I dva nabildovana clana obezbedjanja koja bi reagovala na svako maltretiranje, nedisciplinu na casovima i sl. Kontrola sadrzaja na tik tokovima drustvenim mrezama i sl. Kakva bre slobada i slicne gluposti. Pogotovo za decu. Sto ne daju da deca mogu da se kandiduju za predsednika, kad im vec daju da mogu da menjaju pol. Treba FB, Tiktok i Instagram skroz ograničiti za djecu. Ili totalna kontrola ili zabrana za djecu do 18. Ja bih zabranjivao. Nikakvom nasilju, raznim "facama" djeca da imaju pristup. Trebalo bi djeci i zabraniti i pametne telefone, to nikako nije za djecu.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:28 |
|
|
Sta jos treba zabraniti? Hajde nadopunite se, premalo je to sto ste do sad nabrojali.
|
|
Vrh |
|
|
laganini
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:28 |
|
|
Haram je napisao/la: LAganini i ovu temu koristi da propagira svoju globo homo ideologiju.
I Dragan Bursac btw.
Nije mogao a da ne kenja o devedesetim. ..a tebe su maltretirali jer si ima homo sklonosti u mladosti zar ne..mislim jednom si tako nešto napisa..
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:30 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
novem je napisao/la: Groteskno je da Vučić na press k. priča o školi ("čija primanja roditelja nisu manja od 300k dinara"), ocu i uzima ga u zaštitu ("uzoran lekar", "napravio je samo jedan prekršaj u životu"). Pogrešno mjesto, pogrešno vrijeme, pogrešan pristup. Stvarno bolesno. A sta ti je grotesno? Pa Vucko je glavni pokrovitelj lige prvaka Velje Nevolje i raje. Bas je to normalan lik, Pads nas iznenadi postupcima.
_________________ Sarajevo ljubavi moja! Слава Україні!
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:32 |
|
Pridružen/a: 29 srp 2012, 00:08 Postovi: 20932 Lokacija: među zvijezdama Upozorenja: 1
|
kiler je napisao/la: Da ga nisu ranije maltretirali, ne bi ih ni porokao. Vrlo jednostavno. Jednom u petom razredu je prezivio marisanu. I imao rasjecenu usnu. Malo je vjerovatno da je to izlika za ovaj dogadjaj. Lik je precizno napravio plan ulaska i izlaska iz skole. Plus odredio mete. Nasli mu sve planove na radnom stolu.
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
novem
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:36 |
|
|
SarajkaDjevojka je napisao/la: novem je napisao/la: Groteskno je da Vučić na press k. priča o školi ("čija primanja roditelja nisu manja od 300k dinara"), ocu i uzima ga u zaštitu ("uzoran lekar", "napravio je samo jedan prekršaj u životu"). Pogrešno mjesto, pogrešno vrijeme, pogrešan pristup. Stvarno bolesno. A sta ti je grotesno? Pa Vucko je glavni pokrovitelj lige prvaka Velje Nevolje i raje. Bas je to normalan lik, Pads nas iznenadi postupcima. No dobro, kod njega nikad ne znaš. Uvijek iznenadi. Evo sada lupeta o izmjenama zakona i što sve namjerava učiniti.
_________________ - Sarajevo drugi u svijetu po broju izdanih radnih viza za Njemačku 2022. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
Vrh |
|
|
SarajkaDjevojka
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:42 |
|
|
novem je napisao/la: SarajkaDjevojka je napisao/la:
A sta ti je grotesno? Pa Vucko je glavni pokrovitelj lige prvaka Velje Nevolje i raje. Bas je to normalan lik, Pads nas iznenadi postupcima.
No dobro, kod njega nikad ne znaš. Uvijek iznenadi. Evo sada lupeta o izmjenama zakona i što sve namjerava učiniti. Pa mora nesto. Trinestogodisnje djete puca poput treniranog placebog ubojice precizno. Sto ti kazes tu treba ispitati ko je dozvolio ulazak mladjeg maloljetnika u streljanu. I to ne jednom. Nego na trening. A i prije je s“““ ugledni roditelji = savrseni i brizni. Spisak i Plan
Privitak/ci: |
1A5B8971-49B6-4D06-88D2-7E7683C0E99A.jpeg [ 23.94 KiB | Pogledano 1541 put/a. ]
|
A8F5B67D-A795-4146-8E65-FB89B5DA9E55.jpeg [ 91.51 KiB | Pogledano 1544 put/a. ]
|
Ponesi zastavu!!!!
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:57 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75082 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Haha, koga je to prekrižio
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 03 svi 2023, 18:58 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75082 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Kakav mu je učinak?
Koliko je ubio s liste, i je li ubio neke koje nisu na listi?
Ako je bio precizniji, onda je to dokaz vise za uvježbanost, trening i planiranje, ali i hladnokrvnost. U tom slučaju mu se ne može suditi kao maloljetnoj osobi.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|