HercegBosna.org

HercegBosna.org

Forum Hrvata BiH

Sada je: 05 stu 2024, 12:22.

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Započni novu temu Odgovori  [ 35650 post(ov)a ] 
Autor/ica Poruka
 Naslov: Re: Događanja u Srbiji
PostPostano: 03 svi 2023, 23:14 

Sućut svima u Srbiji.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:22 

DzonBG je napisao/la:

Iz ovog sto si napisao, svoju diplomu i zvanje mozes da bacis u smece.

Tolika relativizacija, i na kraju sumanuti zakljucak.

Nije nicim izazvan to uradio, nego izazvan svojom kiselinom ispod frizure... svi izgovori, maltretirali su ga, zajebavali... svako od nas u skoli se nagledao toga, cim si debeo, imas cvike, imas neku manu, deca ce te zezati, to je tako svugde, i menjati taj obrazac je sizifov posao. Treba na tome da se radi ali ne treba cuda ocekivati.

Ovaj razmazeni i poremeceni klinac je danas izbusio 8 vrsnjaka, i jadnog cuvara... zbog cega... zezali ga sto muca?! Ajde ti sad objasni roditeljima koji idu u mrtvacnicu da ih prepoznaju... jadan on kao, trpeo je zajebavanje...

Nije to slucaj da neko gladuje, pa da bi preziveo posegne za ubistvom, ovo je sve suprotno, i nema nikakvog opravdanja. Ovakvi primerci ne zasluzuju vise da zive, jer su trajno poremeceni i opasni po okolinu, treba ih strpati u kavez, kao u Americi, da nikad vise ne dodju u priliku da ponove ovo.

Ovde se sad prodaju muda za bubrege, igra se na empatiju prema ubici i svaljivanja krivice na zrtve... ako te zezaju klinci, idi u teretanu, borilacki sport, postani takav da nadju drugu zrtvu, a ne da poubijas ljude i trazis razumevanje za svoju bolestinu.

Slažem se s većinom toga što si rekao.
Ali... ni otac tu nije normalan, dječaka od trinaest godina voditi u streljanu sa sobom??! Jel to uopće legalno kod vas?
I iako je mali višestruki ubojica, mali dio mene se nada da nije psihopat i da se još može rehabilitirati, jer ni on nije počeo živjeti, a već je uništio svoj i toliko drugih života...
Užas... Sućut još jednom.
P.S. Ubio je većinski djevojčice, ako je bio maltretiran od vršnjaka, po nekoj logici mete su trebali biti uglavnom dječaci. Ako to nije slučajnost zbog nasumičnog pucanja, faktor može biti i pubertet i neprihvaćenost kod djevojčica, inače si ne mogu objasniti taj nesklad.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:32 

Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
Previse isplaniran za sumanutost. Dakle planirao je baciti pistolj (navodno je i tako uradio) neposredno prije nego dodje policija, jer zna da policija ne smije pucati u nenaoruzanu osobu. Zato su bili i Molotovljevi kokteli pripremljeni.
Masa pripremljenih i pomno planiranih detalja, za neku sumanutu osvetu.

Tek sljedeci dani ce otkriti puno toga.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:33 

snowflake je napisao/la:

Slažem se s većinom toga što si rekao.
Ali... ni otac tu nije normalan, dječaka od trinaest godina voditi u streljanu sa sobom??! Jel to uopće legalno kod vas?
I iako je mali višestruki ubojica mali dio mene se nada da nije psihopat i da se još može rehabilitirati, jer ni on nije počeo živjeti, a već je uništio svoj i toliko drugih života...
Užas... Sućut još jednom.

Oca sam okrpio u postu na ovoj strani...

Idu neki klinci na streljastvo kao sport, to je normalna stvar, mali je to broj, ali ima ih...

Ovog je otac vodio u streljanu da puca iz pravog oruzja, ne vazdusnih pistolja i pusaka. Pitanje dal to i sme da se radi u tom uzrastu, ili ga je otac kao pocasni clan tog drustva malo pogurao.

Nema tu rehabilitacije... da je bio afekat, bilo bi neke male sanse, ovo je dugo planirano i haldnokrvno izvedeno. Ni okorelim kriminalcima i ubicama nije lako da ovako efikasno poubijaju tolike ljude.

Bio je onaj Brejvik u Norveskoj, pa onaj na Novom Zelandu koji je pobio muslimane... ali oni su odrasli, i radili su to iz ideologije... ovi po Americi upadnu sa automatskim puskama i naprave veliku stetu, ali i tu je tesko naci ovakav racio - 9 ubijenih, 6 ranjenih... verovatno ce jos bar jedna fatalna zrtva od ovih troje koji su kriticno sad... uvek je mnogo vise povredjenih od mrtvih.

Tu nema spasa ni iskupljenja, i ne treba da ga bude... Bog nek mu sudi, ali ovde na zemlji, po meni samo kavez... zakoni su takvi kakvi jesu, oca osuditi, malog poslati negde daleko...

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:36 

snowflake je napisao/la:
P.S. Ubio je većinski djevojčice, ako je bio maltretiran od vršnjaka, po nekoj logici mete su trebali biti uglavnom dječaci. Ako to nije slučajnost zbog nasumičnog pucanja, faktor može biti i pubertet i neprihvaćenost kod djevojčica, inače si ne mogu objasniti taj nesklad.

Devojcice su u tom uzrastu jos gore od muskih, u ovim novim generacijama.

Promenilo se to kad su muskarci bili bulliji, sad se zenske i tuku, i vredjaju najgore...bas u tom uzrastu su jos jace i vece od muskaraca, brze sazrevaju, i znaju da budu bas gadne... ali nista od toga nije izgovor za ovo, samo malo pojasnjenje.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:39 

I najnormalnija osoba bi za mjesec dana u krčmi od Vučićstana poludjela, upališ tv ili internet pa red parova, red zadruge, red Bokana i Šarića i Marića, teorija zavjera koje stvaraju osjećaj ugroženosti i paranoje od "kolektivnog zapada", "ustaša" "atlantista" "vatikana" "gemana" , pa red Mitorivća, pa red cajki i plastičnih kurvetina sa facama kao trandže, red Golubovića i tako ukrug, svaki dan, sedam dana u tjednu, i još ćirilica jednom tjedno. Na to dodati sputnjik. Pa onda malo ezoterije i balkaninfo pacijenata sa pričama o vanzemaljcima.
Ovdje kao da s Marsa padaju kad se iščuđavaju na stanje uma tamo preko.
Pa tamo ljude melju u ćevape a ne da se neće pucati po školama.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:42 

novem je napisao/la:
SarajkaDjevojka je napisao/la:

Isao i na takminjenje. Vidjeces da je mali proucio i zakon i znao da nece biti krivicno gonjen. Ovo je sve s predumišljajem uradio.

Ako je, onda je zaboravio je na ćaleta. A za njega se, kao što vidimo, već drugi brinu.

Tko ti kaže da ga ne mogu zatvoriti na psihijatriju na neodređeno poslije ovoga?
Mali se u tom smislu preračunao. Još može dobiti kaznu dugotrajnog zatvora, samo ne u zatvoru već na psihijatrijskom odjelu.
Vidjet ćemo. U HR bi za to trebala samo odluka nadležnog suda, koja bi nakon ovoga i bila donesena.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:49 

Istin je napisao/la:
I najnormalnija osoba bi za mjesec dana u krčmi od Vučićstana poludjela, upališ tv ili internet pa red parova, red zadruge, red Bokana i Šarića i Marića, teorija zavjera koje stvaraju osjećaj ugroženosti i paranoje od "kolektivnog zapada", "ustaša" "atlantista" "vatikana" "gemana" , pa red Mitorivća, pa red cajki i plastičnih kurvetina sa facama kao trandže, red Golubovića i tako ukrug, svaki dan, sedam dana u tjednu, i još ćirilica jednom tjedno. Na to dodati sputnjik. Pa onda malo ezoterije i balkaninfo pacijenata sa pričama o vanzemaljcima.
Ovdje kao da s Marsa padaju kad se iščuđavaju na stanje uma tamo preko.
Pa tamo ljude melju u ćevape a ne da se neće pucati po školama.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:54 

Kinez, slaba je uteha sad sto se to radi i u Americi... nije to nikakav argument...

Ovo je toliko tragicno sto se desilo, da najmanje sto nam treba - pa sta, rade to i tamo... ako i rade, to ne sme ovde da se desava.

Opomena i alarm svim roditeljima da umesto bezanja od problema se suoce sa problemima svoje dece, da im se malo vise posvete, nadju nacin u najosetljivijim godinama da razumeju njihove probleme, mozda primete ovakve potencijalne ubice i bolje reaguju.

Velika je ovo mrlja, i da su odrasli, bilo bi strasno, ali ovo su deca jos... ajde bar iz pijeteta prema njima zaobidjemo sad *** politicke teme koliko je moguce.

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:54 

DŽoni, ovo oko iskupljenja. Ne znam, u većini slučajeva nema, ali u nekim ipak ima.
Sjećam se u HR slučaja, kraj devedesetih dvije djevojčice od četrnaest godina ubile su taksista koji ih je vozio, totalno bez motiva, iz čiste dosade.
Nisu bile ni dana u zatvoru jer su isto bile premlade, možda kratko u maloljetničkom.
Desetak godina nakon slučaja novinari su provjerili što je s njima i bile su udane, radile, imale svoju djecu...
No ubile su jednu osobu, a ne ovoliko i puno se češće u ovakvim slučajevima radi o psihopatima, nažalost.

Ne znam, ja nisam tip koji bi bacio ključ iza djeteta, ali ne možeš ni prijeći ili ublažiti ovo...
Ne znam, zaista...

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:56 

Upozorenja: 1
snowflake je napisao/la:
novem je napisao/la:

Ako je, onda je zaboravio je na ćaleta. A za njega se, kao što vidimo, već drugi brinu.

Tko ti kaže da ga ne mogu zatvoriti na psihijatriju na neodređeno poslije ovoga?
Mali se u tom smislu preračunao. Još može dobiti kaznu dugotrajnog zatvora, samo ne u zatvoru već na psihijatrijskom odjelu.
Vidjet ćemo. U HR bi za to trebala samo odluka nadležnog suda, koja bi nakon ovoga i bila donesena.

Ja ne znam jesi ti gledala presicu i Vučića s nebulozama o Kosovu? A predhodno je ocu od malca maltene pruzio alibi. Kako je to ugledan i odgovoran član drustva. Samim tim i odlican i odgovoran roditelj. Nekaznjavan. Tako da mi nije jasno odakle crpiš optimizam za te scenarije kako ce dobiti psihijatriju? Dugotrajnu. Prije će ga unovačiti BIA i spremati za neki budući potencijalan pokolj. U sluzbi drzave.
Upoznata die sa Veljom Nevoljom i slucajevima mljevenja ljudi. Pa glavni pokrovitelj te privatne ćevabdzinice je sta mislis ko? Opet Vicic, Vulin i ekipa. O kakvom pravosudju dakle govorimo?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 03 svi 2023, 23:59 

snowflake je napisao/la:
novem je napisao/la:

Pretpostavljam da će ga izvjesno vrijeme tamo i zadržati, ako prognoze budu loše, sigurno i duže. Radi njega samog.
Dakle sve pitanje stvarnog stanja koje se tek treba stručno utvrditi, ako ne bude nečije intervencije.
Otac će se već izvući, uz neku minimalnu kaznu. Ta nije Bugojanac tek tako spominjao osobine mu oca ("imao samo
jedan prekršaj"). Pa gdje to ima u civiliziranom svijetu, da kad nakon tog događaja, izađeš u javnost i spominješ
pozitivne osobine tog koji je držao oružje, tako kako je držao, vodao ga na strelište i sve to tim činovima omogućio?
To nije ni mjesto a najmanje vrijeme, da ne govorim o samom aspektu. Ali ovaj lik je i to provukao.
To je toliko jadno i sramotno prema žrtvama i njihovim obiteljima. Osim toga, nije njegovo da komentira najsitnije
detalje. Zna se čiji je to posao. Zadnji porazni čin je da press konferenciju nastavlja s Kosovom, što je posve
neumjesno. Liku je izgleda sve dozvoljeno.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:03 

Toliko mrtve djece a Vučić doktoru alibi radi. Nicim pozvan. Fuj!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:03 

snowflake je napisao/la:
DŽoni, ovo oko iskupljenja. Ne znam, u većini slučajeva nema, ali u nekim ipak ima.
Sjećam se u HR slučaja, kraj devedesetih dvije djevojčice od četrnaest godina ubile su taksista koji ih je vozio, totalno bez motiva, iz čiste dosade.
Nisu bile ni dana u zatvoru jer su isto bile premlade, možda kratko u maloljetničkom.
Desetak godina nakon slučaja novinari su provjerili što je s njima i bile su udane, radile, imale svoju djecu...
No ubile su jednu osobu, a ne ovoliko i puno se češće u ovakvim slučajevima radi o psihopatima, nažalost.

To je ozbiljno socijalno pitanje, i psiholosko...

Nisam za drakonske kazne za maloletne prestupnike, koji posle postanu jos gori... nadju im travu, heroin i sa npr 19 posalju u zatvor. Moj komsija je sitni diler, 22 godine ima, svako malo je u zatvoru, i sve je gori kad izadje.

Ali ovo je nesto neuporedivo... dal uopste neko ima prava da zivi, i doceka slobodu, ako je iz obesti ili ludila ubio nevine ljude... po meni nema, to je nepopravljivo, cak i ovaj primer koji si navela, imaju porodicu i decu, a lisili su zivota coveka koji je vrv bio muz, otac... nije to fer na basic levelu.

Da je afekat u tuci, onda da, ovako...nikako...

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:04 

snowflake je napisao/la:

Ja ne znam jesi ti gledala presicu i Vučića s nebulozama o Kosovu? A predhodno je ocu od malca maltene pruzio alibi. Kako je to ugledan i odgovoran član drustva. Samim tim i odlican i odgovoran roditelj. Nekaznjavan. Tako da mi nije jasno odakle crpiš optimizam za Te Te scenarije kako ce dobiti psihijatriju? Dugotrajnu. Prije će ga unovačiti BIA i spremati za neki budući potencijalan pokolj. U sluzbi drzave.
Upoznata die sa Veljom Nevoljom i slucajevima mljevenja ljudi. Pa glavni pokrovitelj Te privatne ćevabdzinice je sta mislis ko? Opet Vicic, Vulin i ekipa. O kakvom pravosudju Dakle govorimo?

90% od ovoga napisanog je čista fikcija, nije se objektivno dogodilo, ili se uopšte ne može doznati o čemu govoriš.

U Srbiji je bio jedan Velja Nevolja za celu zemlju, u Americi imaš raznih crnih i latino Velja Nevolja na svakom ćošku.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:08 

Crnivuk je napisao/la:

Naš se Jussi poistovjetio sa malcem. Opisuje sebe i pravda psihickog bolesnika Vucica. Tri put u streljani a pogodio lika s 14 m u glavu. Koliko moraš biti retardiran za samo ovu stavku tj tvrdnju.
I jos 8 osoba ubio, znaci ne ranio, nego bas ubio. Precizno i hladnokrvno ubio.

Pa jel ti cujes da je mali hteo da bude astrofizicar i zanimala ga robotika.

Znas ti uopste sta je to i koliki ti IQ treba uopste da se zainteresujes za te teme?

Jbt, pa taj mali ovako odokativno ima najverovatnije duplo veci IQ od tebe.

Ako ti imas 70 on vrlo lako moze imati i do 140. Sta je za njega pucanje oruzjem.

Ovo ti je reakcija tipicnog zadohenog debila. Ovisnika o internetu, farmi, Pinku i ostalim pizdarijama..Koji piša u flaše. I ima razbacane ostatke pizze stare mjesec dana.

On se divi liku i njegovom IQ. Tvrdi da mu nije trebala vjezba u streljani. Jer ima visok IQ. A Koliko je ovakvih?

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:13 

snowflake je napisao/la:

Ja ne znam jesi ti gledala presicu i Vučića s nebulozama o Kosovu? A predhodno je ocu od malca maltene pruzio alibi. Kako je to ugledan i odgovoran član drustva. Samim tim i odlican i odgovoran roditelj. Nekaznjavan. Tako da mi nije jasno odakle crpiš optimizam za te scenarije kako ce dobiti psihijatriju? Dugotrajnu. Prije će ga unovačiti BIA i spremati za neki budući potencijalan pokolj. U sluzbi drzave.
Upoznata die sa Veljom Nevoljom i slucajevima mljevenja ljudi. Pa glavni pokrovitelj te privatne ćevabdzinice je sta mislis ko? Opet Vicic, Vulin i ekipa. O kakvom pravosudju dakle govorimo?

Ugledan član društva??? Idiotarije. Kao psiholog zasigurno znaš da se prije smatralo da je za psihopatiju odgovorna najviše genetika, a da se sada smatra da je najodgovornije dogotrajno zlostavljanje, ali prvenstveno ono - obiteljsko.
Tako da bih ja tu cijelu obitelj promotrila opet i opet.
Također se ni društveni uvjeti ne bi smjeli isključiti jer se zbog društvenih uvjeta primjerice devedeset posto i serijskih ubojstava i masovnih pucnjava događa u SAD-u.
Ako je mali psihopat, onda ga je prvenstveno obitelj pretvorila u ono što jest, a nakon toga društvo.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:13 

Crnivuk je napisao/la:

Ja ne znam jesi ti gledala presicu i Vučića s nebulozama o Kosovu? A predhodno je ocu od malca maltene pruzio alibi. Kako je to ugledan i odgovoran član drustva. Samim tim i odlican i odgovoran roditelj. Nekaznjavan. Tako da mi nije jasno odakle crpiš optimizam za Te Te scenarije kako ce dobiti psihijatriju? Dugotrajnu. Prije će ga unovačiti BIA i spremati za neki budući potencijalan pokolj. U sluzbi drzave.
Upoznata die sa Veljom Nevoljom i slucajevima mljevenja ljudi. Pa glavni pokrovitelj Te privatne ćevabdzinice je sta mislis ko? Opet Vicic, Vulin i ekipa. O kakvom pravosudju Dakle govorimo?

90% od ovoga napisanog je čista fikcija, nije se objektivno dogodilo, ili se uopšte ne može doznati o čemu govoriš.

U Srbiji je bio jedan Velja Nevolja za celu zemlju, u Americi imaš raznih crnih i latino Velja Nevolja na svakom ćošku.

Jedan Velja Nevolja? Ajde? A Sale mutavi? A ostali krimosi i ubice koje zovete zestokim momcima? Pa kod vas onaj degen Kristijan Golubovic gostuje kod one svrake Jeremićke u jutarnjem programu. Ne rise mali.

Biković s bejbi facom u juznom vetru, glumi koga? Intelektualca Ili Maraša kriminalca? Zasto? Jer to prolazi kod publike.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:16 

DzonBG je napisao/la:
Pitanje dal to i sme da se radi u tom uzrastu, ili ga je otac kao pocasni clan tog drustva malo pogurao..

Ne smije. Takva znanja i vještine nisu preporučljiva ni za većinu odraslih, kamoli za dijete. SOF operator min 21 god, to su oni koji će sigurno doći u situaciju da ubijaju, i to nakon selekcije.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:16 

snowflake je napisao/la:

Ugledan član društva??? Idiotarije. Kao psiholog zasigurno znaš da se prije smatralo da je za psihopatiju odgovorna najviše genetika, a da se sada smatra da je najodgovornije dogotrajno zlostavljanje, ali prvenstveno ono - obiteljsko.
Tako da bih ja tu cijelu obitelj promotrila opet i opet.
Također se ni društveni uvjeti ne bi smjeli isključiti jer se zbog društvenih uvjeta primjerice devedeset posto i serijskih ubojstava i masovnih pucnjava događa u SAD-u.
Ako je mali psihopat, onda ga je prvenstveno obitelj pretvorila u ono što jest, a nakon toga društvo.

Trebaš pogledati presicu. Samo me zanima jesu i novinari ucestovali u onim idiotarijama. Postavljaju pitanja po narudzbi o Kosovu.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:21 

Mar-kan je napisao/la:
DzonBG je napisao/la:
Pitanje dal to i sme da se radi u tom uzrastu, ili ga je otac kao pocasni clan tog drustva malo pogurao..

Ne smije. Takva znanja i vještine nisu preporučljiva ni za većinu odraslih, kamoli za dijete. SOF operator min 21 god, to su oni koji će sigurno doći u situaciju da ubijaju, i to nakon selekcije.

U civiliziranom svijetu svaki majstor borilačkih vjestina je „ oruzje“ I ako se sukobi sa osobom koja je „amater“ te joj nanese teze tjelesne povrede to sto je majstor, otezavajuca je okolnost.

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:23 

DzonBG je napisao/la:
snowflake je napisao/la:

To je ozbiljno socijalno pitanje, i psiholosko...

Nisam za drakonske kazne za maloletne prestupnike, koji posle postanu jos gori... nadju im travu, heroin i sa npr 19 posalju u zatvor. Moj komsija je sitni diler, 22 godine ima, svako malo je u zatvoru, i sve je gori kad izadje.

Ali ovo je nesto neuporedivo... dal uopste neko ima prava da zivi, i doceka slobodu, ako je iz obesti ili ludila ubio nevine ljude... po meni nema, to je nepopravljivo, cak i ovaj primer koji si navela, imaju porodicu i decu, a lisili su zivota coveka koji je vrv bio muz, otac... nije to fer na basic levelu.

Da je afekat u tuci, onda da, ovako...nikako...

Tu se razlikujemo. Da si tako postupio, imao bi uništena tri života, ovako imaš samo jedan. I nove živote u liku te nove djece.
Vjerujem u milosrđe i druge prilike, posebno kad je riječ o djeci.
A i taj slučaj je bio i još po nečemu specifičan jer je udovica ubijenog taksista bila defektolog po zanimanju i bavila se maloljetničkom delikvencijom, pa u startu nije bila za to da se baci ključ iza ove djece.
Neću reći da je to happy end, ali je najbliže što mu možeš doći.
No po tragičnosti i svireposti, neusporedivo s ovim...

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:26 

Mar-kan je napisao/la:
DzonBG je napisao/la:

Logicno.

U Americi se vodi zestoka borba dal im treba dozvoliti onako lak pristup naoruzanju... tu sam cak sklon da podrzim one koji se bore za pravo da imaju i nose oruzje. Druga je to sredina, cesto oruzje moze da ti sacuva glavu.

Ovde kod nas ne... da nije imao pristup oruzju, nicega od ovoga ne bi bilo. Sta ce ti koji q oruzje u centru Beograda?! Na selu ima i lovaca i zivotinja opasnih... to je ok.

Moj cale je kupio pistolj 1995, igramo finale sa Grcima u basketu, dobijemo, on izvadi pistolj i poce da puca u vazduh... sledeci dan smo se dogovorili da to sranje proda. Mnogo cesce moze samo problem da ti napravi... mnoge i samoubice bi bile zive da nisu imali pistolj... nije to igracka za siroke narodne mase.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:28 

Kad na press konferenciji kao prvo narodu objašnjavaš tko su roditelji čija djeca idu
u tu školu i koliko minimalno zarađuju, onda znaš da to nije slučajno, da nosi neku
poruku. A onima kojima to nije bilo jasno, protumačeno je izravno, uz par finih
predikata o sporednoj osobi. Tako da su svi razumjeli ili to trebali učiniti.

Vrh

PostPostano: 04 svi 2023, 00:32 

Koliko je strašan dogadjaj, još je ogavnija reakcija picoustog. Fuj!

Ponesi zastavu!!!!

Vrh

Prikaži postove “stare”:  Redanje  
Započni novu temu Odgovori  [ 35650 post(ov)a ]  Stranica Prethodna  1 ... 1356, 1357, 1358, 1359, 1360, 1361, 1362 ... 1426  Sljedeća

Vremenska zona: UTC + 01:00 [LJV]

Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.

Ne možeš započinjati nove teme.
Ne možeš odgovarati na postove.
Ne možeš uređivati svoje postove.
Ne možeš izbrisati svoje postove.
Ne možeš postati privitke.

Forum(o)Bir: