|
|
Stranica: 1393/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
laganini
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 11:27 |
|
|
Velebit je napisao/la: laganini je napisao/la: ..bas sa zlatom ameri oduvik igraju najbolju igru to bi triba znat a kolko mi se čini kriptovaluta je vec izdušila. Amerikanci stoje odlicno sa zlatom no nije isto. 1. Zlato ne mogu tiskati kao dolar 2. Bogatstvo u zlatu nije 1/15 naspram Rusije nego 1/4 Dakle, da, prelazak na zlato nije 'propast Amerike' ali je znacajan pad americke snage. Takoder, zlato dugorocno ima tendenciju da smanjiva dominaciju Amerike jer iako oni imaju najvise zlata, ne proizvode nego mali postotak. #zlato #resurs resurs #dedolarizacija dedolarizacija ..dobro da si prizna grešku a odnos se moze minjat naravno 1/4 sutra 1/10 to ne mozes predvidit ni bolji strucnjaci bit je da je Rusija i dalje patuljak kontra Amera ..ameri znaju Napravit takvo stanje da mogu dignut il spustit dolar ovisno kupuju il prodaju zlato..svaku ekonomsku krizu su i mogubiscenirat Ameriku nikad nije niti će mic itko ugrozi Rusi su pokušali za vrime komunističke europe al ameri su ih natjerali u trku s naouruzanjem i tu je pukla komunistička pardon socijalistička ekonomija..to i sad rade s Putinom ruska će ekonomija puknut ko balon a kepec naivac je naletio na to..nikad niko nece ugrozit amere nikad..
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 12:28 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Primarijus je napisao/la: divizija je napisao/la: njihova sotonistička elita neće, ali narodu je pun kufer svega, jer imperij nema smisla, ako ne može raditi svoju osnovnu funkciju, a to je održavanje dolara kao globalne valute koju mogu štampati koliko hoće.
Meni je smiješno kad neko sere po američkoj eliti da je sotonistička (što god to značilo), a alternativa su mu ruska i kineska elita koje su 10 puta gore i beskrupuloznije, koje vlastite građane tretiraju kao štakore, što bi tek radili sa ostalima da zavladaju svijetom? I još ruske kriminalce i kineske komunjare podržava čovjek koji je ZDS ustašofil i vjernik. Pa što je to u glavi? Ja sam 100 puta pokušao objasniti razliku. Amerika je trenutno JEDINA što izvozi svoje nakazne ideologije. Nekad su SSSR i SAD izvozili, nekad su Muslimani širili Islam, a katolička crkva katoličanstvo. Danas ni Rusija, ni Kina nemaju ni želje ni mogućnosti da nekom izvoze svoje ideologije. I druga stvar. Eto za Kinu reci šta hoćeš, ali ruska ideologija i vrijednosti nisu nakazne. To što se kod njih običan čovjek pita manje nego na Zapadu (za koju nijansu, razlika nije tolika), što se možda za 20posto više krade na izborima, što oko 10-20 % BDPa one na korupciju, je problem običnog stanovnika Ruske Federacije, a ne ideologije. To se naročito NE TIČE druge države koje bi se možda okrenule Rusiji. Ja ne mogu vjerovati da neko ne može shvatiti razliku između ideologije i načina funkcionisanja države.
_________________ Nećete u Bejruuut, niste ni prije.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 12:48 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Meni je smiješno kad neko sere po američkoj eliti da je sotonistička (što god to značilo), a alternativa su mu ruska i kineska elita koje su 10 puta gore i beskrupuloznije, koje vlastite građane tretiraju kao štakore, što bi tek radili sa ostalima da zavladaju svijetom? I još ruske kriminalce i kineske komunjare podržava čovjek koji je ZDS ustašofil i vjernik. Pa što je to u glavi?
Ja sam 100 puta pokušao objasniti razliku. Amerika je trenutno JEDINA što izvozi svoje nakazne ideologije. Nekad su SSSR i SAD izvozili, nekad su Muslimani širili Islam, a katolička crkva katoličanstvo. Danas ni Rusija, ni Kina nemaju ni želje ni mogućnosti da nekom izvoze svoje ideologije. I druga stvar. Eto za Kinu reci šta hoćeš, ali ruska ideologija i vrijednosti nisu nakazne. To što se kod njih običan čovjek pita manje nego na Zapadu (za koju nijansu, razlika nije tolika), što se možda za 20posto više krade na izborima, što oko 10-20 % BDPa one na korupciju, je problem običnog stanovnika Ruske Federacije, a ne ideologije. To se naročito NE TIČE druge države koje bi se možda okrenule Rusiji. Ja ne mogu vjerovati da neko ne može shvatiti razliku između ideologije i načina funkcionisanja države. Ajde nam reci jesi li ti osobno sposoban razmišljati racionalno svojom glavurdom ili ti je potreban taj kuhar da neke stvari lakše skontaš? A to što se diviziji vrte stalno američki sotonistički lgbtq demoni po glavi ima sasvim drugi uzrok, to si valjda i ti u stanju skontat??
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 12:59 |
|
Pridružen/a: 27 kol 2019, 23:54 Postovi: 4862 Lokacija: Svjetski poznat oslobođeni grad na istoku Srpske
|
Kronos je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Ja sam 100 puta pokušao objasniti razliku. Amerika je trenutno JEDINA što izvozi svoje nakazne ideologije. Nekad su SSSR i SAD izvozili, nekad su Muslimani širili Islam, a katolička crkva katoličanstvo.
Danas ni Rusija, ni Kina nemaju ni želje ni mogućnosti da nekom izvoze svoje ideologije.
I druga stvar. Eto za Kinu reci šta hoćeš, ali ruska ideologija i vrijednosti nisu nakazne. To što se kod njih običan čovjek pita manje nego na Zapadu (za koju nijansu, razlika nije tolika), što se možda za 20posto više krade na izborima, što oko 10-20 % BDPa one na korupciju, je problem običnog stanovnika Ruske Federacije, a ne ideologije. To se naročito NE TIČE druge države koje bi se možda okrenule Rusiji.
Ja ne mogu vjerovati da neko ne može shvatiti razliku između ideologije i načina funkcionisanja države.
Ajde nam reci jesi li ti osobno sposoban razmišljati racionalno svojom glavurdom ili ti je potreban taj kuhar da neke stvari lakše skontaš? A to što se diviziji vrte stalno američki sotonistički lgbtq demoni po glavi ima sasvim drugi uzrok, to si valjda i ti u stanju skontat?? Jel se meni obraćaš ili diviziji? Američka elita je bolesna. I svi oni što smatraju da je štrojenje djece vrijednost. Poserem ti se na te vrijednosti.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:04 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Kronos je napisao/la:
Ajde nam reci jesi li ti osobno sposoban razmišljati racionalno svojom glavurdom ili ti je potreban taj kuhar da neke stvari lakše skontaš? A to što se diviziji vrte stalno američki sotonistički lgbtq demoni po glavi ima sasvim drugi uzrok, to si valjda i ti u stanju skontat??
Jel se meni obraćaš ili diviziji? Američka elita je bolesna. I svi oni što smatraju da je štrojenje djece vrijednost. Poserem ti se na te vrijednosti. A ruska je zdrava?
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:09 |
|
|
Čuj dlakava muda u suknji "vrijednost".
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:09 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Kronos je napisao/la:
Ajde nam reci jesi li ti osobno sposoban razmišljati racionalno svojom glavurdom ili ti je potreban taj kuhar da neke stvari lakše skontaš? A to što se diviziji vrte stalno američki sotonistički lgbtq demoni po glavi ima sasvim drugi uzrok, to si valjda i ti u stanju skontat??
Jel se meni obraćaš ili diviziji? Američka elita je bolesna. I svi oni što smatraju da je štrojenje djece vrijednost. Poserem ti se na te vrijednosti.Koristiš sve američko, od A do Ž, a pljuješ istu, pa te pitam jel ti taj Kuhar služi kao psihoterapija zbog toga? Pitam samo pošto si hrpu gluposti nabrojao gore uz kontradiktornost.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:22 |
|
|
Kronos je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Jel se meni obraćaš ili diviziji?
Američka elita je bolesna. I svi oni što smatraju da je štrojenje djece vrijednost. Poserem ti se na te vrijednosti.
Koristiš sve američko, od A do Ž, a pljuješ istu, pa te pitam jel ti taj Kuhar služi kao psihoterapija zbog toga? Pitam samo pošto si hrpu gluposti nabrojao gore uz kontradiktornost. Da ponovim. Poserem ti se na sljedeće vrijednosti: "gej brakove", štrojenje djece, gej parade, muda u suknjama, gej posvajanje djece, "promjenu pola" Koga boli uvo da li je moj računar napravljen u Kini ili SADu? Kakve to veze ima? Jel time pravdaš svoj podanički mentalitet i dopuštanje da ti nameću vrijednosti? Nemaju svi podanički mentalitet, možda to nisi u stanju da shvatiš.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:29 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Kronos je napisao/la: Koristiš sve američko, od A do Ž, a pljuješ istu, pa te pitam jel ti taj Kuhar služi kao psihoterapija zbog toga? Pitam samo pošto si hrpu gluposti nabrojao gore uz kontradiktornost.
Da ponovim. Poserem ti se na sljedeće vrijednosti: "gej brakove", štrojenje djece, gej parade, muda u suknjama, gej posvajanje djece, "promjenu pola" Koga boli uvo da li je moj računar napravljen u Kini ili SADu? Kakve to veze ima? Jel time pravdaš svoj podanički mentalitet i dopuštanje da ti nameću vrijednosti? Nemaju svi podanički mentalitet, možda to nisi u stanju da shvatiš. Što se tiče podaničkog mentaliteta, a kad si već na temi o istospolnim trpadžijama, cuclali bi ga vi Rusima rado, samo da je kako da ostvare uticaj na Balkanu.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:32 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Kronos je napisao/la: Koristiš sve američko, od A do Ž, a pljuješ istu, pa te pitam jel ti taj Kuhar služi kao psihoterapija zbog toga? Pitam samo pošto si hrpu gluposti nabrojao gore uz kontradiktornost.
Da ponovim. Poserem ti se na sljedeće vrijednosti: "gej brakove", štrojenje djece, gej parade, muda u suknjama, gej posvajanje djece, "promjenu pola" Koga boli uvo da li je moj računar napravljen u Kini ili SADu? Kakve to veze ima? Jel time pravdaš svoj podanički mentalitet i dopuštanje da ti nameću vrijednosti? Nemaju svi podanički mentalitet, možda to nisi u stanju da shvatiš. Što bi ti napravio da imaš gej sina ili kćer? Odrekao ih se ili ih "liječio" kombinacijama struje i vode? Znači po vama bi se ti ljudi trebali ubiti jer ih vi ne želite prihvatit onakvima kakvi jesu i kakvi su se rodili? Uvodili bi im restrikcije koje bi ih svakodnevno podsjećale na to da su ljudi trećeg reda uz floskulu da u svoja četiri zida rade što žele. Kako bi bilo da si ti na njihovom mjestu? Bili to prihvatio kao nešto normalno da se radi o tebi iz nekog razloga?
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:33 |
|
|
Da ponovim. Poserem ti se na sljedeće vrijednosti: "gej brakove", štrojenje djece, gej parade, muda u suknjama, gej posvajanje djece, "promjenu pola" Koga boli uvo da li je moj računar napravljen u Kini ili SADu? Kakve to veze ima? Jel time pravdaš svoj podanički mentalitet i dopuštanje da ti nameću vrijednosti? Nemaju svi podanički mentalitet, možda to nisi u stanju da shvatiš. Ma prešli bi preko svega tog ako bi vam Zapad isporučio Kosovo, RS i CG.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:46 |
|
|
Da ponovim. Poserem ti se na sljedeće vrijednosti: "gej brakove", štrojenje djece, gej parade, muda u suknjama, gej posvajanje djece, "promjenu pola" Koga boli uvo da li je moj računar napravljen u Kini ili SADu? Kakve to veze ima? Jel time pravdaš svoj podanički mentalitet i dopuštanje da ti nameću vrijednosti? Nemaju svi podanički mentalitet, možda to nisi u stanju da shvatiš. Poserem se i ja, ali zbog toga netražim utjehu u suprotnoj strani i šugavom kuharu. Ali za to je potrebno racionalno razmišljanje, no daleko si ti od svega toga.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:47 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Da ponovim. Poserem ti se na sljedeće vrijednosti: "gej brakove", štrojenje djece, gej parade, muda u suknjama, gej posvajanje djece, "promjenu pola"
Koga boli uvo da li je moj računar napravljen u Kini ili SADu? Kakve to veze ima? Jel time pravdaš svoj podanički mentalitet i dopuštanje da ti nameću vrijednosti? Nemaju svi podanički mentalitet, možda to nisi u stanju da shvatiš.
Što bi ti napravio da imaš gej sina ili kćer? Odrekao ih se ili ih "liječio" kombinacijama struje i vode? Znači po vama bi se ti ljudi trebali ubiti jer ih vi ne želite prihvatit onakvima kakvi jesu i kakvi su se rodili? Uvodili bi im restrikcije koje bi ih svakodnevno podsjećale na to da su ljudi trećeg reda uz floskulu da u svoja četiri zida rade što žele. Kako bi bilo da si ti na njihovom mjestu? Bili to prihvatio kao nešto normalno da se radi o tebi iz nekog razloga? Da li je neko gej ili ne je rezultat milion faktora. Laž je da je neko rođen tako ili ne. To dokazuje činjenica da se svake godine sve više i više mladih na Zapadu se izjašnjava tako. Zamisli da te bombarduju od ranog djetinjstva da li ti se sviđa drug iz klupe, baš ste super par, upališ tv ono crtani gdje se muško i muško ljube, itd.. To je čisto ispiranje mozga i DA to utiče na krajnji rezulzat. Ja bih liječio osobe koje hoće da se liječe. Koje neće, neće njihova stvar. Ne bih ih vrijeđao i ocrnjivao. (Zanimljivo Zapad zabranjuje tretiranje gej osoba, ali podstiče tretiranja promjene pola.) Jako je malo takvih osoba, mizeran promil, a o tome se toliko priča. Nemam ništa protiv ni da žive skupa ni da dijele zajedničku imovinu. Ali ne bih to njihovo nametao kao vrijednost, njima je gej parada "ponos" društva. Pričao mi poznanik da je u Švajcarskoj svaka treća zgrada okićena gej zastavom, jer im to postaje definiciona crta. Zašto ne slavimo i druge poremećaje?
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 13:50 |
|
|
Legionnaire je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Što bi ti napravio da imaš gej sina ili kćer? Odrekao ih se ili ih "liječio" kombinacijama struje i vode? Znači po vama bi se ti ljudi trebali ubiti jer ih vi ne želite prihvatit onakvima kakvi jesu i kakvi su se rodili? Uvodili bi im restrikcije koje bi ih svakodnevno podsjećale na to da su ljudi trećeg reda uz floskulu da u svoja četiri zida rade što žele. Kako bi bilo da si ti na njihovom mjestu? Bili to prihvatio kao nešto normalno da se radi o tebi iz nekog razloga?
Da li je neko gej ili ne je rezultat milion faktora. Laž je da je neko rođen tako ili ne. To dokazuje činjenica da se svake godine sve više i više mladih na Zapadu se izjašnjava tako. Zamisli da te bombarduju od ranog djetinjstva da li ti se sviđa drug iz klupe, baš ste super par, upališ tv ono crtani gdje se muško i muško ljube, itd.. To je čisto ispiranje mozga i DA to utiče na krajnji rezulzat. Ja bih liječio osobe koje hoće da se liječe. Koje neće, neće njihova stvar. Ne bih ih vrijeđao i ocrnjivao. (Zanimljivo Zapad zabranjuje tretiranje gej osoba, ali podstiče tretiranja promjene pola.) Jako je malo takvih osoba, mizeran promil, a o tome se toliko priča. Nemam ništa protiv ni da žive skupa ni da dijele zajedničku imovinu. Ali ne bih to njihovo nametao kao vrijednost, njima je gej parada "ponos" društva. Pričao mi poznanik da je u Švajcarskoj svaka treća zgrada okićena gej zastavom, jer im to postaje definiciona crta. Zašto ne slavimo i druge poremećaje? E vidiš, kako si ti to opisao za ped.ere, tako vas treba liječiti od četništva. Samo tamo gdje su ped.eri treba ubaciti četnike i isto dođe. Isprani mozgovi i jedno i drugo, to se slažemo. I da, ne bi trebao slaviti poremećaj, ali je problem što ti to ne doživljavaš poremećajem.
|
|
Vrh |
|
|
Legionnaire
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 14:06 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Legionnaire je napisao/la: Da ponovim. Poserem ti se na sljedeće vrijednosti: "gej brakove", štrojenje djece, gej parade, muda u suknjama, gej posvajanje djece, "promjenu pola"
Koga boli uvo da li je moj računar napravljen u Kini ili SADu? Kakve to veze ima? Jel time pravdaš svoj podanički mentalitet i dopuštanje da ti nameću vrijednosti? Nemaju svi podanički mentalitet, možda to nisi u stanju da shvatiš. Ma prešli bi preko svega tog ako bi vam Zapad isporučio Kosovo, RS i CG. Možda. Možda i ne bi bila tako loša trampa, tri teritorije za pokoju gej paradu. Ali oni tako ne funkcionišu, oni te prisiljavaju da uzmeš njihovo, kao što su islamisti prisiljavali ljude da pređu na islam. Eto pogledaj šta se dešava sa Zapadnom Evropom. Vi ništa niste dobili, npr RSK ste sami riješili, pa opet brzo usvajate njihovo.
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 14:49 |
|
|
Kod prokijevske ekipe su konformizam i poltronstvo pravilo, svi imaju tu liniju
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 14:52 |
|
|
Kod proputinovih duvača orkestra imaćemo jedno zajedničko - kmeka će se čuti do Moskve kad izgube.
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 14:53 |
|
|
Jefferson Davis je napisao/la: Kod prokijevske ekipe su konformizam i poltronstvo pravilo, svi imaju tu liniju Najbolje da smo kao srbi, da se kurcimo svima bez ikakvog pokrića i redovno pušimo u tom kurčenju i živimo u jadu i bijedi za nagradu. Ne hvala, takva "sloboda" nam ne treba.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
kontrasvijeta
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 14:57 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 15:11 |
|
|
Zarobljeniji na koji način? I tko nam je primjer na koji se trebamo ugledati? Rusija, kina, sjeverna koreja, srbija, eritreja? Što je po vama sloboda uopće? Ako ćemo ići u krajnost, najslobodniji čovjek je onaj koji nema nikoga i ništa. Čim imaš obitelj i djecu i otplaćuješ kredit nisi slobodan čovjek, sve da živiš u najboljoj i najpravednijoj državi.
|
|
Vrh |
|
|
kontrasvijeta
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 15:17 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Zarobljeniji na koji način? I tko nam je primjer na koji se trebamo ugledati? Rusija, kina, sjeverna koreja, srbija, eritreja? Što je po vama sloboda uopće? Ako ćemo ići u krajnost, najslobodniji čovjek je onaj koji nema nikoga i ništa. Čim imaš obitelj i djecu i otplaćuješ kredit nisi slobodan čovjek, sve da živiš u najboljoj i najpravednijoj državi. duga priča ...ne mora se sve sa Srbijom Kinom itd vezati evo Madjarska je primjer zemlje sa STAVOM ...nisu kmetovi, za razliku od nekih ...nije sporno podržavati neku stranu, ali taj razlog treba da budu dobar za tvoj narod itd itd itd opet kažem, duga priča...
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 19:59 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Jefferson Davis je napisao/la: Kod prokijevske ekipe su konformizam i poltronstvo pravilo, svi imaju tu liniju Najbolje da smo kao srbi, da se kurcimo svima bez ikakvog pokrića i redovno pušimo u tom kurčenju i živimo u jadu i bijedi za nagradu. Ne hvala, takva "sloboda" nam ne treba. Jesu Srbi sada s nama u sobi?
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 19:59 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Jefferson Davis
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 20:05 |
|
|
kontrasvijeta je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Zarobljeniji na koji način? I tko nam je primjer na koji se trebamo ugledati? Rusija, kina, sjeverna koreja, srbija, eritreja? Što je po vama sloboda uopće? Ako ćemo ići u krajnost, najslobodniji čovjek je onaj koji nema nikoga i ništa. Čim imaš obitelj i djecu i otplaćuješ kredit nisi slobodan čovjek, sve da živiš u najboljoj i najpravednijoj državi. duga priča ...ne mora se sve sa Srbijom Kinom itd vezati evo Madjarska je primjer zemlje sa STAVOM ...nisu kmetovi, za razliku od nekih ...nije sporno podržavati neku stranu, ali taj razlog treba da budu dobar za tvoj narod itd itd itd opet kažem, duga priča... Baš, šta kolega Primarijus veli na ponašanje Mađarske? Eto, oni nisu Eritreja ili Sjeverna Koreja, ali svejedno ih pljuje, pretpostavljam, jer ne demilitariziraju dovoljno vlastitu državu za galicijsku stvar, koja, uostalom, ugnjetava Mađare na zapadu Ukrajine, te države čije su granice iscrtali ruski komunisti u prošlom stoljeću? Sad će reći razlog zašto. A taj razlog je što mađarska vlast, citirat ću misli, "svojata hrvatski teritorij". Pa to isto rade Plenković i Milanović u BiH. Svojataju bosanski Mostar, Plenković nametnuo Visokog predstavnika, ne poštuje međunarodne granice niti presudu za UZP, ili namjerno slavi ratne zločince iz "šestorke", koje je osudio isti sud koji je nedavno optužio Putina On nikako da shvati da je Hrvat i da bi ga trebao boliti qrac šta radi jedna Mađarska ili jedna Ukrajina Primarijus, ako ćeš replyati, usredotoči se na suštinu posta, molim te, a to jest pitanje Mađarske.
|
|
Vrh |
|
|
HHerceg
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 04 svi 2023, 21:32 |
|
Pridružen/a: 30 tra 2020, 18:35 Postovi: 10020 Lokacija: No Country for White Men
|
Ukrajinci srušili svoj Bayraktar u Kijevu.
_________________ Ta hercegovacka tragedija je bila prva vijest svih dnevnika u BIH (kod Senada prvih 15 minuta cak) a na HRTu 34 minuta. Ko tada nije razumio nikada nece.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|