|
|
Stranica: 1374/1426.
|
[ 35648 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 08:21 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Aspirin je napisao/la: Moje dostojanstvo su tvoji ubili, a čast pogazili kad sam 1992 sahranio nekoliko drugova i drugarica iz škole, koji su također bili djeca. Kad je vaša granata izranjavala moju obitelj, i dvoje rođaka od 2 i 5 godina. I kad ste počinili velika zla mome gradu. Da sam vam pao šaka, ubili bi me tvoji ko zeca. Ne moramo se mrziti, ali ni voljeti. Imam pravo da mi je svejedno. A zašto ste počeli rat? U ratu se ubija, gine, a ne umiru samo vojnici nego nekada i civili, bilo slučajno ili namerno. To je rat, zlo. Da nije bilo rata, ti tvoji bi bili živi. Verovatno. Zato pre nego započneš rat, trebaš sve da staviš na papir, odvagaš, isplati li se. U ovom slučaju, nemaš više drugare, ali ste razbili Jugoslaviju, valjda ti se isplatilo? Čemu onda kuknjava? Srbi imaju pravo da kukaju, mi nismo hteli rat. A šta vi kukate, s kojim pravom? Šmekam mitomaniju genocidnog smeća. Zamisli kakav karaketer pri ovakvoj tragediji baviti se velikosrpskom mitomanijom. Sramota!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 08:23 |
|
|
Lutorčina je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Srbima bi preporučio da krenu sa čišćenjima medijskog prostora. Neka krenu sa happy tv-om kojeg vodi degenerik i psihopat milomir marić, također neka zabrane youtube emisije "balkan info", helmcast i slične. Sve nabrojane televizije i podcasti su gledani u stotinama tisuća, a nekad i milijunima i najbolji su prikaz potpunog moralnog posrnuća srpskog društva. Na njima se otvoreno svakodnevno širi mržnja prema okolnim narodima, širi se ratna psihoza i propaganda, a obične propalice, sitni lopovi, ratni zločinci i kriminalci iz beogradskog podzemlja se svakodnevno sa bog zna kakvim uvažavanjem ugošćavaju i intervjuiraju od strane samozvanih novinara gdje se predstavljaju kao moralne vertikale i uzori društvu. To je samo jedan dio problema, ali je velik i na njemu bi srbi trebali raditi ako žele dobro sebi i svojoj djeci jer je očito da ljudi ključaju i da se ta negativna energija i frustracija koje su uzrokovane konstantnom psihološkom pripremom stanovništva na rat pretvaraju u autodestrukciju jer nema načina da se usmjere na nekog drugoga. Nema od tog ništa. Zapadne ambasade tajno kroje plan šta će se puštati na tv medije. I skrojili farme, zadruge, kristijane, cece mece... Malo vjerovatno.
|
|
Vrh |
|
|
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 08:35 |
|
|
Citat 1 Haram je napisao/la: Problem je u pausalizacijama. Ne postoje "Bosnjaci", a kamoli "Muslimani". Postoje pojedinci, postoje grupe ove ili one ideoloske, politicke, pa i vjerske boje, ali ne postoje Bosnjaci kao kolektivan um - JEBOTE. Citat 2 Citat: Kazes "Bosnjaci", ili stavise "Muslimani", cime po ko zna koji put pokazujes da ne postujes pravo Bosnjaka da se zovu kako oni zele da se zovu, a tu ipak ima mnostvo misljenja i stavova, kako u vezi ovog slucaja, tako i u vezi drugih dogadjaja. A da se dogovoriš sam sa sobom? Nebitno kako se zovu, pod jedan, stvar je da čas govoriš da nema kolektivnog uma, a čas da svi moraju da slušaju taj hive-mind i da budu ono što im se kaže? Pa ako među njima postoji heterogenost u izjašnjavanju i definisanju, Bošnjaci, Bosanci, Muslimani, a postoji i to je ništa čudno i logično s obzirom na vašu istoriju, stvar je u tome da si onda ti taj koji zastupa kolektivni um ako kažeš da "samo moraju da budu Bošnjaci". A napao si njega da je on taj. Shvataš li ironiju? I drugo, da li se ti to ponašaš kao Erdogan? On kaže nije u engleskom više Turkey nego Türkiye pa bi tako i nama u srpskom naređivao? E pa neće. Ako ste izmislili nekakav svoj jezik, vi na njemu možete da se zovete kako hoćete, ali to ne vredi za srpski. Srbi (ako bi hteli) mogu i dalje sa vas zovu "Muslimani" u srpskom jer to je naš jezik. Ovde lepo vidiš. https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D0%BE%D1%88%D1%9A%D0%B0%D1%86%D0%B8Citat: Bošnjaci su južnoslovenski narod...Govore bošnjačkim jezikom, koji na svom jeziku nazivaju bosanski jezik. Pretežno su islamske veroispovesti (suniti). Potiču od islamizovanih Slovena, uglavnom Srba muslimana sa područja Bosne i drugih srpskih zemalja. Kao posebna etnička grupa počinju da se izdvajaju nakon austrougarske okupacije Bosne i Hercegovine (1878), a potom u nekoliko navrata menjaju svoju nacionalnu svest i nacionalno ime. Naziv Bošnjaci upotrebljavaju od 1993. godine, kada je na Prvom bošnjačkom saboru u Sarajevu doneta odluka o preimenovanju dotadašnjih jugoslovenskih Muslimana u Bošnjake.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 09:49 |
|
|
Najjace mi Bosnje, koji procentualno konzumiraju Zadrugu i srpske programe cak i vise od samih Srbijanaca, kao oni su superiorni u necemu jade jadne. Ili Hrvati kojima kada otvoris YouTube trending 95% podudaranja sa srpskim trendingom po pitanju muzike, youtubera, i td... Udjes ko Kristijana Golubovica na Tiktok, 50% podrske mu dolazi od Muslimana, ili se svadja sa nekim drugim Muslimanskim kriminalcima dok ovi gledaju. Mislim daj malo, samo od ucesnika Zadruga koliko Bosnji ima, a tek u komentarima, oko 70% ijekavica i puni Muslimanskih imena a ima sve vise i Hrvata. Onda dalje kad uporedis zvanicnu statistiku stope ubistava, Amerika 61 na listi (6 puta visa stopa ubistava od Srbije, 12 puta visa stopa od Kine), Onda ide dalje Baznija 134 mesto, Hrvatska 150 mesto, i Srbija 153 mesto. Inace barem polovina zemalja danasnjeg Zapada isto iznad Srbije po stopi ubistava. https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_c ... icide_rateZa sve kriv Vucic. Onda su krivi za svakog ubistvo tamo i Macron, Biden, Plenkovic, Putin, Trudeau, posto sve ove zemlje imaju cak i gore stope ubistava od Srbije...
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 11:08 |
|
|
Naša Kvačica je napisao/la: DrMag je napisao/la: Koje si ti godiste pa se sjecas onog socijalizma?
U tom socijalizmu je drustvo bilo visoko militarizirano, djeca su se vec u osnovnoj skoli na ONOZ-u susretala sa puskom, modelima rucnih bombi, mina itd, uz obaveno ideolosko silovanje djecijeg mozga partizanskim superherojima i zlim neprijateljima.
Haram ne zna da sam ja u osnovnoj školi učio kako uništiti tenk svežnjom ručnih bombi. Vi fakat mislite da sam ja nekakav klinjo koji se niceg ne sjeca i samo romantizira retrospektivno vrijeme o kojem nema pojma. Ko balkanska plemena svoje nacije. Naravno da znam za Odbranu i Zastitu kao predmet, ali kao sto rece Teranova, to je bilo tek u srednjoj skoli - do koje mi je nazalost trebalo jos ihaj godina pa nisam dozivio zbog "nacionalnih budjenja naroda", bas vam hvala. Skolski predmet, koji je kao i mnogo cega bio u sluzbi opstenarodne odbrane, ne mozete porediti s ovim zajebancijama gdje djecurlija skacu po shumama i livadama i glume Ramba. Uostalom, kud ces veci dokaz od toga da nije isto nego kad vam kazem da u SFRJ nisi imao ni jedan ovakav slucaj, a sve mi se cini da je ovo tek sad krenulo. Rece neko, a mislim da se uz male korekcije moze primjeniti na sva drustva koja su nastala raspadom SFRJ sem Slovenije: Citat: Ми смо један озбиљно поремећен народ. Nebo zna da sam bio i vazda cu biti protivnik americke imperije ali tacno mi se riga na to da sad svi traze krivce u "zapadnim vrednostima" i u USA. Kakve gluposti. Tipican refleks, neee, svi drugi su krivi, samo mi ne. Imas "zapadne vrednosti" i ovde u Austriji pa opet nemas dva masovna ubistva u heftu dana.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 11:10 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Citat 1 Haram je napisao/la: Problem je u pausalizacijama. Ne postoje "Bosnjaci", a kamoli "Muslimani". Postoje pojedinci, postoje grupe ove ili one ideoloske, politicke, pa i vjerske boje, ali ne postoje Bosnjaci kao kolektivan um - JEBOTE. Citat 2 Citat: Kazes "Bosnjaci", ili stavise "Muslimani", cime po ko zna koji put pokazujes da ne postujes pravo Bosnjaka da se zovu kako oni zele da se zovu, a tu ipak ima mnostvo misljenja i stavova, kako u vezi ovog slucaja, tako i u vezi drugih dogadjaja. A da se dogovoriš sam sa sobom? Nebitno kako se zovu, pod jedan, stvar je da čas govoriš da nema kolektivnog uma, a čas da svi moraju da slušaju taj hive-mind i da budu ono što im se kaže? Pa ako među njima postoji heterogenost u izjašnjavanju i definisanju, Bošnjaci, Bosanci, Muslimani, a postoji i to je ništa čudno i logično s obzirom na vašu istoriju, stvar je u tome da si onda ti taj koji zastupa kolektivni um ako kažeš da "samo moraju da budu Bošnjaci". A napao si njega da je on taj. Shvataš li ironiju? I drugo, da li se ti to ponašaš kao Erdogan? On kaže nije u engleskom više Turkey nego Türkiye pa bi tako i nama u srpskom naređivao? E pa neće. Ako ste izmislili nekakav svoj jezik, vi na njemu možete da se zovete kako hoćete, ali to ne vredi za srpski. Srbi (ako bi hteli) mogu i dalje sa vas zovu "Muslimani" u srpskom jer to je naš jezik. Ovde lepo vidiš. https://sr.m.wikipedia.org/sr-el/%D0%91%D0%BE%D1%88%D1%9A%D0%B0%D1%86%D0%B8Citat: Bošnjaci su južnoslovenski narod...Govore bošnjačkim jezikom, koji na svom jeziku nazivaju bosanski jezik. Pretežno su islamske veroispovesti (suniti). Potiču od islamizovanih Slovena, uglavnom Srba muslimana sa područja Bosne i drugih srpskih zemalja. Kao posebna etnička grupa počinju da se izdvajaju nakon austrougarske okupacije Bosne i Hercegovine (1878), a potom u nekoliko navrata menjaju svoju nacionalnu svest i nacionalno ime. Naziv Bošnjaci upotrebljavaju od 1993. godine, kada je na Prvom bošnjačkom saboru u Sarajevu doneta odluka o preimenovanju dotadašnjih jugoslovenskih Muslimana u Bošnjake. Ti fakat ne znas jesil poso il si doso. Sapleo se coek o vlastiti um.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 11:16 |
|
|
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
listerstorm
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 12:11 |
|
|
Crnivuk je napisao/la: Za sve kriv Vucic. Onda su krivi za svakog ubistvo tamo i Macron, Biden, Plenkovic, Putin, Trudeau, posto sve ove zemlje imaju cak i gore stope ubistava od Srbije... Ma ne, ništa Vučić nije kriv...samo je ubojica Srbije"SRBIJA je doživjela dva masakra u nepuna tri dana. Prvo je u utorak 13-godišnji Kosta Kecmanović u školi na Vračaru ubio osmero djece i školskog portira, dok je sinoć 21-godišnji Uroš Blažić kod Mladenovca u Srbiji ubio 8 i ranio 14 ljudi. Nakon oba događaja u javnost je na dramatičnim izvanrednim press-konferencijama istupio srpski predsjednik Aleksandar Vučić. U normalnim demokracijama, odnosno uređenim društvima, poslovi se delegiraju, postoje resori i oni koji su zaduženi za njih. U diktaturama i despocijama predsjednik je onaj kojega se pita za sve. Međutim, kod Srbije nije samo stvar što se predsjednika pita za sve i što se on osjeća pozvanim sve komentirati nego je i način na koji to radi krajnje problematičan. Vučić je na preksinoćnjoj konferenciji za novinare iznosio podatke koje ne bi smio imati. Govorio je što je maloljetni ubojica govorio policiji, iznosio je osobne podatke o obitelji dječaka, navodio koliko zarađuju, dodao da ima sestru i tako je stavio u središte događaja, što je skandalozno samo po sebi. Vučić je prekršio Zakon o zaštiti podataka i o pravima pacijenata kada je detaljno čitao medicinski izvještaj dječaka. "Ovi ljudi su dobrostojeći, kao i najveći broj roditelja iz škole. Nemaju manja primanja od 300.000 dinara (više od 2550 eura). U svakom smislu uzorni, creme de la creme, uzoran liječnik i profesor, otac i majka", rekao je Vučić. Vučić se tako, kako to već biva u despotskim društvima, pokušao predstaviti kako najinformiranija osoba u društvu. No nije stao na tome. Između ostalog, u maniri spasitelja "predložio" je deset mjera koje treba uvesti nakon masakra u školi. Radi se prvenstveno o populističkim mjerama, poput uvođenja moratorija za držanje i nošenje oružja u sljedeće dvije godine, revizije svih izdanih dozvola za nošenje oružja, kontrole svih streljana, sankcija za medije koji prikazuju brutalno nasilje, uvođenja 6-mjesečnih testova za narkotike u srednjim školama... I onako usput predložio je da se razmotri smanjenje dobi u kojoj se može kazneno odgovarati s 14 na 12 godina. U normalnim demokracijama se za svaku od takvih mjera rade ekspertize, osnivaju se radne skupine i povjerenstva, postoji savjetovanje s javnošću, mišljenje daju oni koji su svoje profesionalne živote posvetili tim temama. Na koncu, tu je i nekakav parlament koji će donijeti svoju odluku, postupci su to koji traju duže vrijeme, ali upravo zato problematici je moguće prići s više strana.
Što se dogodilo u Srbiji? Vlada je svega dan poslije usvojila mjere koje je predložio srpski predsjednik Aleksandar Vučić. Tako stvari funkcioniraju u diktaturama, ali očito i Vučićevoj Srbiji. "Ovo što ljudi mogu ovdje vidjeti je trančirano ljudsko meso. Glava osobe je 'blurana' kako se ne bi moglo znati o kome se radi. Ovo smo napravili kako biste mogli vidjeti s kakvim monstrumima imamo posla", riječi su koje je Vučić izgovorio na press-konferenciji u srpnju 2021. godine dok je pokazivao snimku ubojstva Vlastimira Miloševića 2017. godine, ali i fotografije drugih zločina.
Na preksinoćnjoj presici o tome ga je pitao jedan od novinara. "Au. Nadao sam se da će postojati malo pijeteta, formalne žalosti, prave tuge", odgovorio je Vučić te tako od sebe napravio žrtvu nakon što je iznosio stvari koje uopće ne smije znati, a kamoli iznositi.
Bizaran dojam je pojačao jer je i usred obraćanja o masakru u školi počeo govoriti o Kosovu. Još bizarnije, Vučić je pred kraj presice nekako od masakra u osnovnoj školi uspio doći do "bradatog čovjeka s muškim spolnim organom koji doji bebu". "Imate plakat gdje muškarac s muškim spolnim organom i bradom doji bebu i to bi trebali povjerovati da je to vrh demokracije", njegove su riječi. Napomenuo je on da nema ništa protiv "raznih seksualnih opredjeljenja", dodavši ono poznato opravdanje o "najboljem prijatelju Srbinu/Hrvatu/Muslimanu", odnosno u njegovom slučaju "gej osobi premijerki". Očito je krivnju za masakr, baš kao što je to nekoliko sati prije napravio jedan vladin ministar, htio prebaciti na zapadne vrijednosti, koje su valjda zatrovale Srbe i pravoslavne vrijednosti. Pritom nije objasnio jesu li zapadne vrijednosti te uz koje su Srbi najnaoružaniji narod u Europi i jesu li zapadne vrijednosti te uz koje je ratni zločinac Vojislav Šešelj redoviti inventar srpskih emisija, a osuđeni kriminalac Kristijan Golubović komentira društvene aktualnosti. Jesu li zapadne vrijednosti, tj. Vučićev "vrh demokracije", i da se objavi intervju sa serijskim silovateljem Igorom Miloševićem, što je napravio srpski tabloid Informer, blizak samom Vučiću? Vučić je šefu Informera Draganu Vučićeviću kućni prijatelj.
U jednom su trenutku iz Informera serijskog silovatelja čak pitali što bi žene trebale napraviti ako im priđe s namjerom da ih siluje. Silovatelj je na to odgovorio da "u tom trenutku na sve pristanu" i da ga "gledaju kao na muža ili voljenu osobu". Danas je uslijedila nova epizoda Vučićevog reality showa posvećenog novom masakru, koji je sinoć počinio Uroš Blažić (21) kada je kod Mladenovca ubio osmero ljudi i ranio njih 14. Ovaj put bio je tu s ministrima, opet je iznosio detalje istrage. Danas se izravno obraćao počinitelju riječima: "U Srbiji si našao svog Hitlera, đubre jedno koje je toliko nesreće nanio ovom narodu, pa si se ovdje njemu našao diviti i ubijati nam ljude, monstrume jedan." Kazao je kako "ni onaj mali monstrum ni onaj nešto veći monstrum neće ugledati svjetlo dana". U jednom trenutku je napad proglasio "terorističkim činom", ali ostavio je otvorenu mogućnost da je u pitanju zavjera, dodavši da je on predsjednik pa mora biti racionalan. Srpski pravnici su kasnije uzalud objašnjavali da klasifikacija kaznenog djela nije posao predsjednika države te da se u slučaju jučerašnjeg masakra ne radi o terorističkom činu. Govorio je o planiranim mjerama te pompozno najavio kako će u roku od godinu dana svaka škola u Srbiji imati jednog policajca. "Više nitko neće moći dva-tri puta nekoga udariti jer će tu uvijek biti zaštita", rekao je. Spominjao je čak i smrtnu kaznu, kazavši da je predložio predsjednici vlade da je vrate. Rekao je da su ona i vlada protiv toga, što on, valjda kao legalist, poštuje.
Ipak, manje osjećaja za demokratske procedure i funkcioniranje vladavine prava pokazuje kad u maniri Kim Jong-una govori da će vlada naložiti MUP-u da pripremi hitne izmjene zakona o oružju i municiji kojima bi se pooštrilo uvjete za nošenje oružja. "Svi ljudi koji imaju oružje, ne pričam o lovačkom, proći će reviziju i neće ostati više od 30-40 tisuća njih koji će moći zadržati oružje. Udvostručit ćemo i kazne. Ni to neće biti dovoljno, za to malo oružja koje će ostati bit će predviđeni šestomjesečni pregledi uz obavezan test na psihoaktivne supstance. Nalaže se MUP-u da poduzme sve mjere da se uputi javni poziv svima koji nelegalno posjeduju oružje, u roku od mjesec dana da ga predaju bez posljedica, a ako ga ne predaju i mi ga nađemo, posljedice će biti strašne", rekao je.
Kad se u javnost izlazi sa suludim detaljima, maše popisom djece koja su još trebala biti ubijena, navode planovi maloljetnog ubojice, iznose nacrti i nabraja "first floor, second floor" te kad se mučnoj problematici pristupa kao da je reality emisija, a ne situacija koja podrazumijeva ozbiljnost i pijetet, rezultat je potpuna psihoza u društvu. Ne generira Vučić psihozu samo uz ovakve istupe kada se obraća ubojicama, iznosi detalje koje ne bi smio ni znati, a kamoli izgovarati na press-konferencijama, insinuira zavjere, svađa se s novinarima i pravi od sebe žrtvu na dan kad je ubijeno osmero djece. Kad se ne događaju ovakve tragedije, onda su tu vanjski neprijatelji, koje Vučić nalazi svuda. Bilo to u Americi, za koju između ostalog perfidno poručuje da favorizira Kosovo, ili u Hrvatskoj, koja mu je omiljena za huškanje i "nabrijavanje" javnosti.
Svakom diktatoru trebaju vanjski neprijatelji, a Vučić je diktator. Ovakva Srbija njegovo je djelo.https://www.index.hr/vijesti/clanak/ubo ... 60804.aspx
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 13:12 |
|
|
Milomir Maric veli da je cudna koincidencija da su masakri dosli na isti dan kad je NYT objavio tekst o povezanosti Vucica i klana Belivuk.
Po svemu sudeci, mali Kosta je CIA agent a ovaj koljac iz Mladeonvca, ustaski placenik i nadrogirani mudzahedin iz arapskih zemalja.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 13:32 |
|
|
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 13:50 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Milomir Maric veli da je cudna koincidencija da su masakri dosli na isti dan kad je NYT objavio tekst o povezanosti Vucica i klana Belivuk.
Po svemu sudeci, mali Kosta je CIA agent a ovaj koljac iz Mladeonvca, ustaski placenik i nadrogirani mudzahedin iz arapskih zemalja. Vučić plasira krivicu drugima, a vas u Hrvatskoj truju sa time da je sve u Srbiji delo Vučića, da je turbofolk način života običnog življa i to če običan hrvat koji nikad nije bio u Srbiji u slast progutati, pogotovu što već ne voli srbe od ranije. Svakako ovaj dečko iz Ribnikara je bio pod uticajem Američke kinematografije, "The Purge", a ovaj monstrum iz Mladenovca pod uticajem Kristijana Golubovića, rijalitija itd.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 14:41 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Milomir Maric veli da je cudna koincidencija da su masakri dosli na isti dan kad je NYT objavio tekst o povezanosti Vucica i klana Belivuk.
Po svemu sudeci, mali Kosta je CIA agent a ovaj koljac iz Mladeonvca, ustaski placenik i nadrogirani mudzahedin iz arapskih zemalja. Vučić plasira krivicu drugima, a vas u Hrvatskoj truju sa time da je sve u Srbiji delo Vučića, da je turbofolk način života običnog življa i to če običan hrvat koji nikad nije bio u Srbiji u slast progutati, pogotovu što već ne voli srbe od ranije. Svakako ovaj dečko iz Ribnikara je bio pod uticajem Američke kinematografije, "The Purge", a ovaj monstrum iz Mladenovca pod uticajem Kristijana Golubovića, rijalitija itd. Ne truju nas, mi sami imamo oci, i vidimo. Srbijansko drustvo se 30 godina indokrinira Seseljem, Arkanom, kapetanom Draganom koji u sred Beograda drzi standove sa potpisima peticije za oslobadjanje srpskog heroja Milorada Lukovica, SNS je samo okupio raspolozene za narativ, srbijansko drustvo se 30 godina truje nakaradnom ideologijom, nikakvo cudo sto naoruzani ljudi hodaju okolo. Nismo mi cvjecke da se razumijemo, i kod nas se dogadjaju nasilnistva slicnog tipa, ali sa strane gledano srbijansko drustvo je jako poremeceno. Medijski i politicki.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:02 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Vučić plasira krivicu drugima, a vas u Hrvatskoj truju sa time da je sve u Srbiji delo Vučića, da je turbofolk način života običnog življa i to če običan hrvat koji nikad nije bio u Srbiji u slast progutati, pogotovu što već ne voli srbe od ranije.
Svakako ovaj dečko iz Ribnikara je bio pod uticajem Američke kinematografije, "The Purge", a ovaj monstrum iz Mladenovca pod uticajem Kristijana Golubovića, rijalitija itd. Ne truju nas, mi sami imamo oci, i vidimo. Srbijansko drustvo se 30 godina indokrinira Seseljem, Arkanom, kapetanom Draganom koji u sred Beograda drzi standove sa potpisima peticije za oslobadjanje srpskog heroja Milorada Lukovica, SNS je samo okupio raspolozene za narativ, srbijansko drustvo se 30 godina truje nakaradnom ideologijom, nikakvo cudo sto naoruzani ljudi hodaju okolo. Nismo mi cvjecke da se razumijemo, i kod nas se dogadjaju nasilnistva slicnog tipa, ali sa strane gledano srbijansko drustvo je jako poremeceno. Medijski i politicki. ma kakvi, bio sam više puta u Hrvatskoj i znam kakvo je stanje. Znam koliko pumpaju svi mediji tu priču, i domobranski i neoliberalni, i ustaše i partizani. da to sve što si naveo postoji u Srbiji je tačno, da je većinski takvo mišljenje svakako nije. Dođi pa se uveri uostalom.
|
|
Vrh |
|
|
Karabaja
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:06 |
|
|
crni_bombarder je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Vučić plasira krivicu drugima, a vas u Hrvatskoj truju sa time da je sve u Srbiji delo Vučića, da je turbofolk način života običnog življa i to če običan hrvat koji nikad nije bio u Srbiji u slast progutati, pogotovu što već ne voli srbe od ranije.
Svakako ovaj dečko iz Ribnikara je bio pod uticajem Američke kinematografije, "The Purge", a ovaj monstrum iz Mladenovca pod uticajem Kristijana Golubovića, rijalitija itd. Ne truju nas, mi sami imamo oci, i vidimo. Srbijansko drustvo se 30 godina indokrinira Seseljem, Arkanom, kapetanom Draganom koji u sred Beograda drzi standove sa potpisima peticije za oslobadjanje srpskog heroja Milorada Lukovica, SNS je samo okupio raspolozene za narativ, srbijansko drustvo se 30 godina truje nakaradnom ideologijom, nikakvo cudo sto naoruzani ljudi hodaju okolo. Nismo mi cvjecke da se razumijemo, i kod nas se dogadjaju nasilnistva slicnog tipa, ali sa strane gledano srbijansko drustvo je jako poremeceno. Medijski i politicki. Prosječno jutro u srbijanskom medijskom prostoru izgleda ovako: - Jutarnji program u kome gostuju ratni zločinci i kriminalci - Članovi Vlade pokazuju slike masakriranih tijela bez ikakve cenzure - Predsjednik države priča o naoružanju, vojnim obukama, budućim ratovima - Ministar odbrane priča o naoružanju, vojnim obukama, budućim ratovima - Vojni analitičar govori o snazi vojske, potrebi naoružavanja, vojnoj obuci... - Kristijan Golubović prepričava svoje mafijaško-kriminalne dogodovštine - Presuđeni ratni zločinci koji se skrivaju u Srbiji se proglašavaju herojima To je sve do 11 ujutro!
_________________ Dom svoj čuva Zrinski 115
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:09 |
|
|
Karabaja je napisao/la: crni_bombarder je napisao/la: Ne truju nas, mi sami imamo oci, i vidimo.
Srbijansko drustvo se 30 godina indokrinira Seseljem, Arkanom, kapetanom Draganom koji u sred Beograda drzi standove sa potpisima peticije za oslobadjanje srpskog heroja Milorada Lukovica, SNS je samo okupio raspolozene za narativ, srbijansko drustvo se 30 godina truje nakaradnom ideologijom, nikakvo cudo sto naoruzani ljudi hodaju okolo.
Nismo mi cvjecke da se razumijemo, i kod nas se dogadjaju nasilnistva slicnog tipa, ali sa strane gledano srbijansko drustvo je jako poremeceno. Medijski i politicki.
Prosječno jutro u srbijanskom medijskom prostoru izgleda ovako: - Jutarnji program u kome gostuju ratni zločinci i kriminalci - Članovi Vlade pokazuju slike masakriranih tijela bez ikakve cenzure - Predsjednik države priča o naoružanju, vojnim obukama, budućim ratovima - Ministar odbrane priča o naoružanju, vojnim obukama, budućim ratovima - Vojni analitičar govori o snazi vojske, potrebi naoružavanja, vojnoj obuci... - Kristijan Golubović prepričava svoje mafijaško-kriminalne dogodovštine - Presuđeni ratni zločinci koji se skrivaju u Srbiji se proglašavaju herojima To je sve do 11 ujutro! koliko ljudi gleda televiziju u Srbiji? Ne znam jel kod vas u Bosni došao internet, ali televizija jedino može da bude prvi izvor informacija kod penzionera i onih baš ruralnih, manje obrazovanih. Istih onih koji gledaju farmu, parove itd. To što je vama očito dosadno pa se opterećujete Srbijom i nama više govori o vama
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:29 |
|
|
prve natruhe ovog krkanluka, mafije i primitivizma se vidjelo iza 2000god kada su se počele masovno širiti srbijanske cajke i pevaljke, ajd to i nekako (premda trebalo je odmah detektirati šund, a ne kao neko pomirenje kultura), ali stvari oko tih cajki kao dileri, mafija sa ufurom Rana, reketarenja i sve ono što se kasnije izrodilo iz tih cajka klubova kao ubojstva, atentati, al svima je zajednička ta klub-mafija i trgovci drogom i robljem. Rat je svoje napravio u svakoj exyu državi, posebno u Srbiji pa su u tim godinama sva društva propala za nekoliko stepenica jer smo umjesto novog vala iz Srbije dobili ovaj šund što trešti i zagađuje generacije omladine..., zadruge i reality su samo šlag na kraju kada je to postala svakodnevica. Meni za dušu,... dajte bar ovaj šund od cajki rješite, vratite nekako urbanu kulturu (ne znam kako, al eto dajte nekako) umjesto cajke proizvodite Akrobate..., al ne znam u gabuli ste do grla jer ako je i nas preplavio taj krkanluk i trenerka-utoka-boysi onda ne znam kako se to može na izvorištu zaustaviti.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:31 |
|
|
Sad ovi što ne žive u Srbiji sve najbolje znaju. Jutarnji programi (a njih ima ama baš svaki TV kanal) su se do sad uglavnom bavili tekućim dešavanjima u zemlji i u svetu, komunalnim problemima itd). Lično volim da ih gledam jer gostuje zanimljiv svet koji ima šta da kaže. Hepi televizija uveče emituje Aktuelnosti sa puno živih snimaka sa Istočnog fronta i javljanjima domaćih izveštača. U Ćirilici gostuju istoričari, novinari, odlična emisija.
Pritom nisam krezuba ni neobrazovana tetka koja bulji u Zadrugu i ostale gluposti.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:37 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:47 |
|
|
Smanji ushićenje, znam da je ovo mnogima prilika da ižive mržnju i antipatiju prema celom srpskom narodu.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:53 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: prve natruhe ovog krkanluka, mafije i primitivizma se vidjelo iza 2000god kada su se počele masovno širiti srbijanske cajke i pevaljke, ajd to i nekako (premda trebalo je odmah detektirati šund, a ne kao neko pomirenje kultura), ali stvari oko tih cajki kao dileri, mafija sa ufurom Rana, reketarenja i sve ono što se kasnije izrodilo iz tih cajka klubova kao ubojstva, atentati, al svima je zajednička ta klub-mafija i trgovci drogom i robljem. Rat je svoje napravio u svakoj exyu državi, posebno u Srbiji pa su u tim godinama sva društva propala za nekoliko stepenica jer smo umjesto novog vala iz Srbije dobili ovaj šund što trešti i zagađuje generacije omladine..., zadruge i reality su samo šlag na kraju kada je to postala svakodnevica. Meni za dušu,... dajte bar ovaj šund od cajki rješite, vratite nekako urbanu kulturu (ne znam kako, al eto dajte nekako) umjesto cajke proizvodite Akrobate..., al ne znam u gabuli ste do grla jer ako je i nas preplavio taj krkanluk i trenerka-utoka-boysi onda ne znam kako se to može na izvorištu zaustaviti. Vreme Akrobata je nažalost prošlo. Muzika koju bi ti rado slušao može da se čuje jedino na Beer festu i motorijadama gde gostuju dinosaurusi tipa Yu grupa, Generacija 5 i Van Gog. Dođu i Atomci pa je doživljaj potpun.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 15:57 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Smanji ushićenje, znam da je ovo mnogima prilika da ižive mržnju i antipatiju prema celom srpskom narodu. Ushićenje?! Ti si luda.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:01 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Smanji ushićenje, znam da je ovo mnogima prilika da ižive mržnju i antipatiju prema celom srpskom narodu. Ushićenje?! Ti si luda. Nikako nisam luda, znam šta misliš i to jako dobro. Ovo je situacija gde su se tzv komšije napenalile da traže sve moguće anomalije ne bi li objasnile ovonedeljnu tragediju. Da, psihopate i ubice postoje i kod vas, ne želim vam da se u to i uverite.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:07 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: prve natruhe ovog krkanluka, mafije i primitivizma se vidjelo iza 2000god kada su se počele masovno širiti srbijanske cajke i pevaljke, ajd to i nekako (premda trebalo je odmah detektirati šund, a ne kao neko pomirenje kultura), ali stvari oko tih cajki kao dileri, mafija sa ufurom Rana, reketarenja i sve ono što se kasnije izrodilo iz tih cajka klubova kao ubojstva, atentati, al svima je zajednička ta klub-mafija i trgovci drogom i robljem. Rat je svoje napravio u svakoj exyu državi, posebno u Srbiji pa su u tim godinama sva društva propala za nekoliko stepenica jer smo umjesto novog vala iz Srbije dobili ovaj šund što trešti i zagađuje generacije omladine..., zadruge i reality su samo šlag na kraju kada je to postala svakodnevica. Meni za dušu,... dajte bar ovaj šund od cajki rješite, vratite nekako urbanu kulturu (ne znam kako, al eto dajte nekako) umjesto cajke proizvodite Akrobate..., al ne znam u gabuli ste do grla jer ako je i nas preplavio taj krkanluk i trenerka-utoka-boysi onda ne znam kako se to može na izvorištu zaustaviti. Vreme Akrobata je nažalost prošlo. Muzika koju bi ti rado slušao može da se čuje jedino na Beer festu i motorijadama gde gostuju dinosaurusi tipa Yu grupa, Generacija 5 i Van Gog. Dođu i Atomci pa je doživljaj potpun. nije to poanta, već da Srbija proizvede neki novi glazbeni val kvalitetom u kategoriji Šarla onomad,... Jer još uvijek Disciplina rajda, tako da se ima šta za moju generaciju, ali šta za ovu omladinu danas?
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:16 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: nije to poanta, već da Srbija proizvede neki novi glazbeni val kvalitetom u kategoriji Šarla onomad,...
Jer još uvijek Disciplina rajda, tako da se ima šta za moju generaciju, ali šta za ovu omladinu danas?
Omladina bulji u telefone. Teško da ćeš od njih dočekati neki novi 'novi talas'. Za razliku od moje generacije oni nemaju pravu mladost, uče uče i onda rade.
|
|
Vrh |
|
|
BNP
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:22 |
|
|
Ovo je užasno Moje misli i molitve su uz tragično preminule.
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|