|
|
Stranica: 1375/1426.
|
[ 35648 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:26 |
|
|
bumbar92 je napisao/la: nije to poanta, već da Srbija proizvede neki novi glazbeni val kvalitetom u kategoriji Šarla onomad,...
Jer još uvijek Disciplina rajda, tako da se ima šta za moju generaciju, ali šta za ovu omladinu danas? to je glupost, Srbija je trendseter i u muzici i u kinematografiji i u ostalom zabavnom sadržaju ovog dela Evrope. I to ništa nije čudno, tako je uglavnom bilo i u Jugoslaviji. U skoro svim muzičkim žanrovima, ne samo ovi komercijalni poput turbofolka i trepa, već i u popu, repu, roku, narodnoj muzici itd. Evo recimo sa Konstraktom prošle godine kakvu je muzičku renesansu pokrenula na ovim područjima.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:26 |
|
|
To bi trebalo ubiti od batina, nema druge. Na ovu gore budaletinu mislim.
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:27 |
|
|
to je ono kad se za petominutnu slavu i klik sve norme gaze, boleština teža vlada...
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:29 |
|
|
Plišano vaspitanje dovodi do toga. Nema discipline, nema straha od kazne.
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:29 |
|
|
BNP je napisao/la: Ovo je užasno Moje misli i molitve su uz tragično preminule. koja glupača uništiće sebi život ni zbog čega
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:31 |
|
|
Puno je debila izmilelo. Sad neka roditelji čupaju kose. I treba.
|
|
Vrh |
|
|
socks5
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:33 |
|
|
Šta pišu naši muslimani po klix portalu ! Odron
_________________ Ajatolah KAVAZOVIĆ. Veliki vođa muslimana
|
|
Vrh |
|
|
bumbar92
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:33 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: bumbar92 je napisao/la: nije to poanta, već da Srbija proizvede neki novi glazbeni val kvalitetom u kategoriji Šarla onomad,...
Jer još uvijek Disciplina rajda, tako da se ima šta za moju generaciju, ali šta za ovu omladinu danas? to je glupost, Srbija je trendseter i u muzici i u kinematografiji i u ostalom zabavnom sadržaju ovog dela Evrope. I to ništa nije čudno, tako je uglavnom bilo i u Jugoslaviji. U skoro svim muzičkim žanrovima, ne samo ovi komercijalni poput turbofolka i trepa, već i u popu, repu, roku, narodnoj muzici itd. Evo recimo sa Konstraktom prošle godine kakvu je muzičku renesansu pokrenula na ovim područjima. glazbu sam naveo kao primjer, ali sam mislio na društvo i kulturu općenito..., nešto što će srpska omladina masovno furati, norme, uzuse..., a masovna furka nije Konstrakta i slični. nešto je trulo u tome svemu, ne bih puno da vam pametujem, ali negdje je zapelo, bez ikakve naslade sam sugerirao ono što meni smeta.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 16:40 |
|
|
Ceo svet je truo, koji film da vredi sad možeš pogledati, koju to izložbu posetiti...Sveopšte zaglupljivanje je dalo taj rezultat.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:15 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ushićenje?! Ti si luda. Nikako nisam luda, znam šta misliš i to jako dobro. Ovo je situacija gde su se tzv komšije napenalile da traže sve moguće anomalije ne bi li objasnile ovonedeljnu tragediju. Da, psihopate i ubice postoje i kod vas, ne želim vam da se u to i uverite. Ma hajde, znaš šta mislim?! Naravno da postoje, nema naroda da je operisan od postojanja psihopata. Ne tražim ništa i ne objašnjavam ništa. Postavio sam sliku debila koji obnaša funkciju i koji takav ne bi bio dobar za to ni da je iz mog naroda. Jedno je sigurno, ne radujem se ovom što se desilo niti namjeravam pametovati, šta god ti mislila.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:33 |
|
|
Ja ne govorim o vecinskom misljenju, iako SNS dobija izbore suvereno i to je vecinsko misljenje, a medijska scena Srbije je SNS medijska scena, dakle Pink tv, Happy tv. dovoljno je vidjeti vedetu tih medija, kratkonoga plavusa sa bolesnim mozgom, i sve jasno.
Srbija se ciljano zagklupljuje sa tih medija, a tek portali, otvoris prosjecan srpski portal i svaka druga vijest je Zadruga, a tamo kriminalci, kurve.
To je vecinska Srbija i to je medijska scena Srbije.
Nemate se sta cuditi, niti krivce traziti, sve je jasno. Mediji su vam bolesni, cast izuzecima.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:40 |
|
|
Vodite vi malo bolje racuna o vasim pedofilskim pizdarijama po Zambiji
_________________ S vjerom u Boga
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:44 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Vodite vi malo bolje racuna o vasim pedofilskim pizdarijama po Zambiji To ti o Kačavendi?
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:46 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Vodite vi malo bolje racuna o vasim pedofilskim pizdarijama po Zambiji Je li sad to srpski patriotizam: kad ne das "ustasama i b-alijama" da ukazuju na objektivno postojece anomalije u srpskom drustvu?! Nazalost, nazalost i sto puta nazalost, ali to sto oni trenutno govore o nama - u pravu su! Najpametnije je da se uciniti je poceti sa uklanjanjem anomalija, a ne ljutiti se na njih sto nam na njih ukazuju.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:50 |
|
|
Glupo je ukazivati na ocigledno, mi smo svjesni pedofila, ali i dalje pedofilcine ne uzimaju oruzje i ne ubijaju po skolama, bar u Hrvatskoj ne.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:51 |
|
|
Aleksije, poenta da svi imamo svoje probleme. Vucic je samo nastavio Zutu politiku, a njih nesto ne kritikujes.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:58 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Aleksije, poenta da svi imamo svoje probleme. Vucic je samo nastavio Zutu politiku, a njih nesto ne kritikujes. Kad se sve oduzme i sabere zuti su ponos srpske politike. Ovu emisiju (mart 2023) sam postavio ne toliko zbog teme nego sto su sva trojica gostiju zuti veterani. Prosto se zapanjis da je moguce tako nesto tako kulturno i poristojno da se vidi u Srbiji a da dolazi iz oblasti politike. Pa ti sad to uporedi za Vucicem, Seseljem, Orlicem, Jovanovim, Vesicem i bataljonom likova koji su se bahatoscu i nekulturom preporucili Vucicu da budu deo njegovog rezima.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 17:58 |
|
|
Bombarder, bolje da ne znamo sta vas ili bilo koji pedofil radi.
|
|
Vrh |
|
|
crni_bombarder
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 18:00 |
|
|
Sve ok, vas nervira sto smo mi u pravu, samo naprijed sa Vucicem, bice ovoga jos vise.
Uvijek mozete kriviti truli zapad.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 18:01 |
|
|
Aleksije, ti si Zuta kopija naseg Kineza.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 18:11 |
|
|
Altomanović je napisao/la: Aleksije, ti si Zuta kopija naseg Kineza. Upravo onako kako se Kinez odnosi prema aktuelnim dogadjajima, odnosis se i ti. Upucujes na to kako je kod drugih. A primedba koju imate na zute je jedino ta sto su zuti. Nista konkretno. Ni meni nisi rekao ni da li sam u pravu, da li ne... Rekao si da sam zut, i to je taj unverzalni seseljevski odgovor na svaku kritiku. (ne kazem da si ti seseljevac, ali odgovor ti je seseljevski)
|
|
Vrh |
|
|
spliter1
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 18:16 |
|
|
Nista vratiti Srbiju u Beogradski pasaluk i dati Erdoganu pod kontrolu,jedino rjesenje.
|
|
Vrh |
|
|
Altomanović
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 18:22 |
|
|
Tvoji Zuti su unistili vojsku, predali fasistima slavne generale VRS’a, finansirali filmove poput “srpski film”, parade ********, unistili zajednicu sa Crnom Gorom, sve predate firme. Nisi ni Ovi ni oni prethodni nista bolji , samo sto si ti partijski navijac i ne vidis da je Vucic samo nastavio dje su Zuti stali.
Ti kao Cetnik bi trebao biti iznad politike.
|
|
Vrh |
|
|
BNP
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 18:31 |
|
|
Dječija revolucija. Otporaši 2023.
_________________ Sporazum Čović-Vučić donosi Hrvatima u BiH novi Izborni zakon.
Prije: Muslimani su hrvatsko cvijeće. Danas: Muslimani su evropsko cvijeće. EU = NDH
|
|
Vrh |
|
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 06 svi 2023, 18:48 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 11:29 Postovi: 75054 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
To je staro 2 dana.
_________________ Fun fact: I HDZ i SDA su osnovani u Zagrebu.
IIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|