|
|
Stranica: 1399/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:06 |
|
|
DrMag je napisao/la: Osip je napisao/la: Sprema se oluja, eto sto. Vade tenkove iz skladista, poprave ih salju na ratista. Onda to neki ovdje pokazu kao novu proizvodnju Nove novca t-90m proryv ti zoveš tenkovima izvađenih iz skladišta ? Kurca ti neznaš o tehnici .
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:21 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Primarijus je napisao/la: Nego rusofili što će rusima ovoliko "novih" tenkova zadnje vrijeme? Zar ih nemaju 10 tisuća i zar im gubitci nisu minimalni? Reakcija na onih ukrajinskih 200 tenkova ( koliko će valjda dobiti od Zapada i čime se ovi hvale). Hint: Pokazuju koliko su Ukri bijedni sa tih svojih 200 komada.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:22 |
|
|
DrMag je napisao/la: Osip je napisao/la: Sprema se oluja, eto sto. Vade tenkove iz skladista, poprave ih salju na ratista. Onda to neki ovdje pokazu kao novu proizvodnju Kakvo popravljanje? Osim samog zeljeznog tijela sve se novo postavlja, ukljucujuci kupole, motora, topa, sensora, suv-a, ciljnicke sprave, reaktivnog oklopa, itd. Nisu mu Rusi bezveze dali ime "proriv" Rijeci koji i ti kao bivsi Slaven razumijes.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:26 |
|
|
Jedva čekam Ukru ofenzivu kako će proć protiv FAB-ovki 1500 i Lanceta te par brigada a ne par bojna što ih dočekaše u okolici Lymana .
|
|
Vrh |
|
|
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:28 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Nego rusofili što će rusima ovoliko "novih" tenkova zadnje vrijeme? Zar ih nemaju 10 tisuća i zar im gubitci nisu minimalni? Reakcija na onih ukrajinskih 200 tenkova ( koliko će valjda dobiti od Zapada i čime se ovi hvale). Hint: Pokazuju koliko su Ukri bijedni sa tih svojih 200 komada. 200? To se odnosi samo na leoparde 2, challengere i abramse koji su isporučeni ili će biti isporučeni. Što se tiče ukupne isporuke tenkova svih vrsta, ona iznosi skoro 800 komada. Također tu je oko 700 borbenih vozila i više od 1500 oklopnih transportera.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:29 |
|
|
DrMag je napisao/la: Ja ti kazem kako je trcanje na prvoj crti sasvim normalno, u urbanom okruzenju iskakanje kroz prozore takodjer. Zato vojska ima treninge trcanja preko prepreka.
Drugo, pusis twitter propagandu samo zato sto si zaljubljen u genocidasa Putlera i ideju "ruskog svijeta / jedan narod, jedna drzava". To me iznenadjuje, je rmislim da ti mozes pametnije. A mene iznenađuje da ti pored zdravih očiju ne vidiš ono što je na videu. Ono što i ukrajinski mediji priznaju, da se tu radi o povlačenju koje se pokriva vatrom. Stoji čovjeku crno na bijelo kako Ukri bježe, a on tvrdi da to nije tako i da je nama koji vidimo da bježe mozak ispran. Šta vam rade zapadni mediji to je čudo!
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:32 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ukrajinska bježanija iz jedne zgrade u Bakhmutu.
Obavili posao i povukli se npr Pili kavu skupa sa wagnerovcima?
Jeste, obavili zadatak branjenja zgrade dok nije prigustilo. A onda bježanija. Na svim zemljovidima je ta ulica taj dan promijenila boju.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:36 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Reakcija na onih ukrajinskih 200 tenkova ( koliko će valjda dobiti od Zapada i čime se ovi hvale).
Hint: Pokazuju koliko su Ukri bijedni sa tih svojih 200 komada.
200? To se odnosi samo na leoparde 2, challengere i abramse koji su isporučeni ili će biti isporučeni. Što se tiče ukupne isporuke tenkova svih vrsta, ona iznosi skoro 800 komada. Također tu je oko 700 borbenih vozila i više od 1500 oklopnih transportera. 31 abrams 14 Čelendzera 88 Leo 2 Kako je to 200 komada modernih tenkova ? To je 133 modernih tenkova 100 leoparda 1 su zastrajeli tenkovi u rangu t-55 Već su donirali 400 t-72 i t-55m Inače čemu doniranje ako ukri zarobljavaju po 600 komada tenkova ?
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:38 |
|
|
Sprema se oluja
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:47 |
|
|
Osip je napisao/la: Sprema se oluja Šteta što iz zraka nisu snimili tih 250-300 tenkova .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:49 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Bobovac je napisao/la: DrMag je napisao/la: Ja ti kazem kako je trcanje na prvoj crti sasvim normalno, u urbanom okruzenju iskakanje kroz prozore takodjer. Zato vojska ima treninge trcanja preko prepreka.
Drugo, pusis twitter propagandu samo zato sto si zaljubljen u genocidasa Putlera i ideju "ruskog svijeta / jedan narod, jedna drzava". To me iznenadjuje, je rmislim da ti mozes pametnije. A mene iznenađuje da ti pored zdravih očiju ne vidiš ono što je na videu. Ono što i ukrajinski mediji priznaju, da se tu radi o povlačenju koje se pokriva vatrom. Stoji čovjeku crno na bijelo kako Ukri bježe, a on tvrdi da to nije tako i da je nama koji vidimo da bježe mozak ispran. Šta vam rade zapadni mediji to je čudo! Ja sam ustvrdio da je trcanje na bojisnici sasvim normalna stvar.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:50 |
|
|
perometličić je napisao/la: Osip je napisao/la: Sprema se oluja Šteta što iz zraka nisu snimili tih 250-300 tenkova . Kada nisu mopgli sa tisucu tenkova, sta ce sa 200
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:52 |
|
|
DrMag je napisao/la: Bobovac je napisao/la: A mene iznenađuje da ti pored zdravih očiju ne vidiš ono što je na videu. Ono što i ukrajinski mediji priznaju, da se tu radi o povlačenju koje se pokriva vatrom. Stoji čovjeku crno na bijelo kako Ukri bježe, a on tvrdi da to nije tako i da je nama koji vidimo da bježe mozak ispran.
Šta vam rade zapadni mediji to je čudo!
Ja sam ustvrdio da je trcanje na bojisnici sasvim normalna stvar. Normalno je , ko što su srbi iz knina trčali i musilći iz hera
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:53 |
|
|
perometličić je napisao/la: Hrvati iz Kaknja / Varesa / Travnika / Kupresa ... ?
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:55 |
|
|
DrMag je napisao/la: perometličić je napisao/la: Hrvati iz Kaknja / Varesa / Travnika / Kupresa ... ? Oni nisu trčali nego su etnički očišćeni . Kurvo ptps-ovska trolaška .
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:57 |
|
|
perometličić je napisao/la: DrMag je napisao/la: Hrvati iz Kaknja / Varesa / Travnika / Kupresa ... ?
Oni nisu trčali nego su etnički očišćeni . Kurvo ptps-ovska trolaška . Jebiga postoje video zapisi trcanja
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 15:59 |
|
|
DrMag je napisao/la: perometličić je napisao/la: Oni nisu trčali nego su etnički očišćeni .
Kurvo ptps-ovska trolaška . Jebiga postoje video zapisi trcanja Plačeš nad ukrajinskim izbjeglicama kako su te razumijeli hrvatski a ovdje se rugaš nad tisućama etnički očišćenih Hrvata bez trunke savjesti pičko trolerska
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 16:05 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24049 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Po ovim koordinatama Ukrajinci su stjerani do samog ruba grada.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 16:05 |
|
|
perometličić je napisao/la: DrMag je napisao/la: Jebiga postoje video zapisi trcanja
Plačeš nad ukrajinskim izbjeglicama kako su te razumijeli hrvatski a ovdje se rugaš nad tisućama etnički očišćenih Hrvata bez trunke savjesti pičko trolerska Picka ti ispod nosa, smradu cetnicki.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 16:06 |
|
|
lider30 je napisao/la: Po ovim koordinatama Ukrajinci su stjerani do samog ruba grada. oćeli drmag dobit ban za podjebavanje i ruganje sa hrvatskim izbjelicama ?
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 16:07 |
|
|
perometličić je napisao/la: lider30 je napisao/la: Po ovim koordinatama Ukrajinci su stjerani do samog ruba grada. oćeli drmag dobit ban za podjebavanje i ruganje sa hrvatskim izbjelicama ? Nece, ali ces ti dobiti.
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 16:08 |
|
|
DrMag je napisao/la: perometličić je napisao/la: Oni nisu trčali nego su etnički očišćeni .
Kurvo ptps-ovska trolaška . Jebiga postoje video zapisi trcanja Trčala ti je mater pred srpskim kurcem ali nije utekla i okotila je eto tebe pašče Što ja respektiram , volim sve narode . Svi smo od krvi i mesa . Ne srami se reć da si srbin
|
|
Vrh |
|
|
perometličić
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 16:09 |
|
|
DrMag je napisao/la: perometličić je napisao/la: oćeli drmag dobit ban za podjebavanje i ruganje sa hrvatskim izbjelicama ? Nece, ali ces ti dobiti. Dobit ćeš i ti napadaj ptsp-a pičko
|
|
Vrh |
|
|
Osip
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 16:35 |
|
|
Malo se ti prebahato ovdje vodis DrMage. Ne daje ti cinjenica da si s upravom HercegBosne u semi pravo da se toliko opustis.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 08 svi 2023, 17:21 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: DrMag je napisao/la: Zanimljiva opservacija. Zaboravio si reci kako su me optuzivali da sam Musliman, Chetnik, Ustasha, komunjara, gay... Nisam pisao sta su drugi tvrdili o tebi, nego šta si ti tvrdio za sebe. Priznajem ti da si maher u iskrivljivanju riječi i izmjeni teze. Vrlina svakog prevaranta je da puno priča a ništa ne kaze. Cemu onda uzbudjivanje i nervoza? Drma vam se kavez?
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|