Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26515 Lokacija: Heartbreak Hotel
DrMag je napisao/la:
Bobovac je napisao/la:
A-ha. I sasvim je normalno da ta vojska puca u dijelove zgrade iz koje "trči sigurnom rutom"?
Pajdo koliko sam se ja natrcao 92-94, a nije bila bjezanija. Koliko puta smo u tom trcanju zalijegali da mi se scene nas stotinjak i granja koje kida PAM iznad nas i danas vrte po glavi, a tada smo isli ka nasim rovovima. Moje misljenje i iz iskustva, to su sasvim normalne scene na prvoj crti.
I kakve to veze ima sa ovim videom iz Bakhmuta? Jesi ga ti pogledao uopće?
Na njemu se jasno vidi da ovu grupu ukrajinskih vojnika njihovi pokrivaju vatrom dok trže iz zgrade.
Ta zgrada je geolocirana i sada se nalazi pod kontrolim Rusa - 48.594276, 37.971052
A ti piši o svom ratnom trčanju ako to smatraš relevantnijim.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
Ja ti kazem kako je trcanje na prvoj crti sasvim normalno, u urbanom okruzenju iskakanje kroz prozore takodjer. Zato vojska ima treninge trcanja preko prepreka.
Drugo, pusis twitter propagandu samo zato sto si zaljubljen u genocidasa Putlera i ideju "ruskog svijeta / jedan narod, jedna drzava". To me iznenadjuje, je rmislim da ti mozes pametnije.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Ja ti kazem kako je trcanje na prvoj crti sasvim normalno, u urbanom okruzenju iskakanje kroz prozore takodjer. Zato vojska ima treninge trcanja preko prepreka.
Drugo, pusis twitter propagandu samo zato sto si zaljubljen u genocidasa Putlera i ideju "ruskog svijeta / jedan narod, jedna drzava". To me iznenadjuje, je rmislim da ti mozes pametnije.
Molim te priznaj da je ovo "Putler", "Genocidaš" i sl samo trolanje i kontriranje Srbima.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Ministry of Sound je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
Molim te priznaj da je ovo "Putler", "Genocidaš" i sl samo trolanje i kontriranje Srbima.
Ne, nije trolanje, to je moje misljenje nakon "carevog govora" prosle godine.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
Nema šanse da si toliko emocionalno ili navijački investiran u bratoubilački pravoslavno-pravoslavni sukob u Ukrajini. Ili se nismo baš dobro upoznali.
Ja čak nisam siguran da bi me bolio đoka kad bi "Putler" napao katoličku Poljsku ili Litvu.
_________________ sklon'se bona Zineta sa penđera, vidiš da te vlasi oćima kurišu
Nema šanse da si toliko emocionalno ili navijački investiran u bratoubilački pravoslavno-pravoslavni sukob u Ukrajini. Ili se nismo baš dobro upoznali.
Ja čak nisam siguran da bi me bolio đoka kad bi "Putler" napao katoličku Poljsku ili Litvu.
Ukri i Rusi nisu niti su ikad bili braća, neovisno o tome što su i jedni i drugi pravoslavci.
Ukri i Rusi nisu niti su ikad bili braća, neovisno o tome što su i jedni i drugi pravoslavci.
Sjaši s tim svojim "mišljenjima", budi koristan i okači mi nešto friško sa Jutarnjeg ili Indexa da ne moram ja ići tamo.
S Litvom bih se mogao solidarizirati u tom slučaju, ali za Poljskom ne bih nimalo žalio-povijesno gledano nisu bili ništa manji bullyji u tom dijelu Europe od Rusa.
_________________ Kontra mraku, kontra sili, kontra rentijerstva, kontra klijentelizma
Ministry of Sound je napisao/la:
DrMag je napisao/la:
Mozda izgleda navijacki Onaj koji prijeti nuklearnim bombama ne moze ocekivati moje simpatije i podrsku.
S Litvom bih se mogao solidarizirati u tom slučaju, ali za Poljskom ne bih nimalo žalio-povijesno gledano nisu bili ništa manji bullyji u tom dijelu Europe od Rusa.
Ovakvu Rusiju bi Poljska čak i imala šanse pobijediti, naravno taj film najvjerojatnije nećemo gledati jer eskalacija i širenje rata nikome ne odgovaraju.
Kurganmašzavod je izvijestio da je u prvom kvartalu 2023. proizveo više BMP-3 nego u cijeloj 2019. Prema otvorenim statistikama, u 2018.-2019. proizvedeno je 200 BMP-3, a popravljeno je 97 BMP-3 izvađenih iz skladišta.
_________________ Drugi profil Th1950 .
Bugojno ne vidimo Tuzla u daljini ali Rafal pogađa Hrvatski sine ne brini !
Hrvatsku granatu božja ruka vodi , tamo gdje je pošaljemo ona i pogodi !
Da izvedu svoju kontru , a bome imaju s čime da i zaustave od Lanceta do FABovki i minski polja , a imaju čime i da uzvrate 200+ novih tenkova i 200+ novih BMP3 + stotinjak starijih t-72 i bmp 2 i 1 .
perometličić je napisao/la:
Rusi čekaju Ukrofeznivu .
Da izvedu svoju kontru , a bome imaju s čime da i zaustave od Lanceta do FABovki i minski polja , a imaju čime i da uzvrate 200+ novih tenkova i 200+ novih BMP3 + stotinjak starijih t-72 i bmp 2 i 1 .
Po upisu rekao bih da si emotivno negdje u 14 godini zivota.
Ni malo naivno vozilo , ogromna vatrena moć . Doslovno nemogu zamislit da ja držim rov i krene rad stotinjak granata iz haubica i minobacača a onda vidim 5 t-90 proryv i 5 bmp3 kako rokaju sa topovima od 120 ,100 i 30 mm . A iza njih 300 Rusa sa URAAAA jurišaju .
Bit će puno ptsp ekipe iza rata i s jedne i druge strane .
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.