|
|
Stranica: 8/19.
|
[ 468 post(ov)a ] |
|
| Autor/ica |
Poruka |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Konaković Alijinim stopama? Postano: 09 svi 2023, 13:14 |
|
|
divizija je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: kao Dritan u CG, ako je Amerima u interesu da prave ekonomski prostor gde će Srbi dominirati nama super  drel ćete vi dominirati, to su vam već anglomasoni prodali priču s Jugoma da ćete dominirati. pa kako nećemo uporedi ekonomiju Srbije, Srpske i CG (evo uzmi pola CG) sa ostalim članicama OB
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:15 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Srbija je geostrateški glavni igrač na Balkanu
1. Jedino koja pruža otpor. Ameri ne idu više silom kao 90tih, shvataju da su drugačije okolnosti i da moraju svakome da udovolje na neki način
2. Na glavnom pravcu iz Zapadne / Centralne Evrope ka Istanbulu, Maloj Aziji
3. Najveća po broju stanovnika i jačini Kakav otpor? Stvarno vjeruješ da Srbija može pružiti nekakav otpor u bilo kojem smislu Americi?Znaš kako ja to vidim, niste toliko jaki da bi se u tolikoj mjeri bavili sa vama, to i Vučić vidi. S tim u vezi, on sjedi na dvije stolice, dobro u posljednje vrijeme puno više na evropskoj nego ruskoj. Zato vas i kuhaju ko žabu i gledaju kako da pređete potpuno na evropsku stolicu. A sad, ako gledaš geostrateški, BiH je uvijek bila između istoka i zapada. Ovaj treći argument ti nema nikakvu težinu. Najveći gdje? Na Balkanu? Bivša Jugoslavija? Globalno, 7 miliona je ništa. Malo veći grad. Naravno da može. Mi Ameriku brukamo pred cijelim svijetom preko Kosova. Četvrt vijeka ne uspjevaju da legalizuju taj svoj projekt. Jebo takvu "velesilu". Hamrika je spala na to da može zajebavati samo još najslabije narode poput Muslimana.
_________________ Srbi su mali narod sa karakterom super sile.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
carles
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:19 |
|
|
saskia je napisao/la: carles je napisao/la: opet srbi orgijaju. malo in za sriću triba
ništa od OB. Hrvati ne daju Dobro i da ima, kažu Ameri podupiru, pa i ako podržavaju, podržavaju kao prijelazni stadij prema EU, a ne imaginarnom srpskom carstvu okrenutom protiv EU-a i Zapada. Srbi takijaju Amere, dajte nam ekonomski OB pa ćemo ga pretočit u srpski svet i okrenit protiv vas. Takijaši hahaha Aleksiju bale pošle ić niz usta. Iz naše perspektive, bilo kakva ideja koja nas integrira u išta istočno od nas ne smi proć. Ciao
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:22 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kakav otpor? Stvarno vjeruješ da Srbija može pružiti nekakav otpor u bilo kojem smislu Americi? Znaš kako ja to vidim, niste toliko jaki da bi se u tolikoj mjeri bavili sa vama, to i Vučić vidi. S tim u vezi, on sjedi na dvije stolice, dobro u posljednje vrijeme puno više na evropskoj nego ruskoj. Zato vas i kuhaju ko žabu i gledaju kako da pređete potpuno na evropsku stolicu. A sad, ako gledaš geostrateški, BiH je uvijek bila između istoka i zapada.
Ovaj treći argument ti nema nikakvu težinu. Najveći gdje? Na Balkanu? Bivša Jugoslavija? Globalno, 7 miliona je ništa. Malo veći grad.
Naravno da može. Mi Ameriku brukamo pred cijelim svijetom preko Kosova. Četvrt vijeka ne uspjevaju da legalizuju taj svoj projekt. Jebo takvu "velesilu". Hamrika je spala na to da može zajebavati samo još najslabije narode poput Muslimana. xo xo xo Rudonja se usro. 30.06. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:22 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Ne živimo mi u Globalu Ruti, već na Balkanu.
Američka imperijalistička taktika jeste da u svakom regionu potpuki glavnog igrača.
U Arapskom svetu to je Saudijska Arabija, u Evropi Nemačka. Pokušali su sa Indijom i Kinom u Aziji, nije im uspelo.
Amerima je u interesu da namire srbe, a zauzvrat oni neće talasati previše. Grdno su se zajebali što su nas bombardovali 90tih, Klinton ih je unakazio za sva vremena. Nije ni čudo što su mu iskakale one ljubavne afere.
Prvo što su tim bombardovanjem osvestili Ruse, a i sam Putin često pominje taj događaj kao preokret u ruskoj percepciji prema Americi, a i kineze čiju su ambasadu u Beogradu bombardovali (navodno slučajni) i što im ovi nisu oprostili do dana današnjeg. Dobro, to je vaša percepcija, al obzirom na dešavanja i teror prema drugim narodima, to bombardovanje je bilo nužno da se podvuče crta. Evropa je samo bla bla bla, dakle neka soft retorika, Ameri su konkretno reagovali. Da nisu, pitanje je koliko bi još bilo Srebrenica i ko bi sve propatio zbog vašeg tadašnjeg režima. A i kad je stalo sve, te su snage bile još uvijek jake, a i danas su da se ne lažemo. Pa je tako jedan Đinđić koji je trebao biti neka reaktivna snaga nove Srbije stradao od tih koji su se borili za još mračne Srbije. Jasno je meni da vi galamite na tu akciju Amerike i bombardovanje kao neku nepravdu, međutim to iz našeg ugla - to je reakcija i disciplinovanje za nepravdu koju ste vi radili drugima oko sebe. Čisto sumnjam da su se nešto puno uzbudili oko toga kao i oko mnogih drugih akcija, to je pretreseno i donesena odluka za akciju, sad da je bilo nekakvog poslije kajanja, nije sigurno. Kao ni za bilo koju drugu američku akciju bilo gdje u svijetu. Al eto, nek vam završe OB u smislu da vi budete tu neki glavni, zaboravili biste im to začas i bili prva američka perjanica na Balkanu. Pa i bombardovanje Sarajeva je bilo nužno obirom na Islamoašizam koji je dolazio iz njega. Sad ste dosta mirniji od kad ste dobili po pički. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
saskia
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:24 |
|
Pridružen/a: 07 lip 2019, 15:42 Postovi: 2892 Lokacija: Negdi na granici svitova
|
carles je napisao/la: saskia je napisao/la: Dobro i da ima, kažu Ameri podupiru, pa i ako podržavaju, podržavaju kao prijelazni stadij prema EU, a ne imaginarnom srpskom carstvu okrenutom protiv EU-a i Zapada.
Srbi takijaju Amere, dajte nam ekonomski OB pa ćemo ga pretočit u srpski svet i okrenit protiv vas. Takijaši hahaha Aleksiju bale pošle ić niz usta. Iz naše perspektive, bilo kakva ideja koja nas integrira u išta istočno od nas ne smi proć. Ciao Potrebno je biti prizeman.
_________________ Čujem iz daljine glas domovine, čuvaj Tuta Mostar nikom ne daj me!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:28 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Dobro, to je vaša percepcija, al obzirom na dešavanja i teror prema drugim narodima, to bombardovanje je bilo nužno da se podvuče crta.
Evropa je samo bla bla bla, dakle neka soft retorika, Ameri su konkretno reagovali.
Da nisu, pitanje je koliko bi još bilo Srebrenica i ko bi sve propatio zbog vašeg tadašnjeg režima.
A i kad je stalo sve, te su snage bile još uvijek jake, a i danas su da se ne lažemo.
Pa je tako jedan Đinđić koji je trebao biti neka reaktivna snaga nove Srbije stradao od tih koji su se borili za još mračne Srbije.
Jasno je meni da vi galamite na tu akciju Amerike i bombardovanje kao neku nepravdu, međutim to iz našeg ugla - to je reakcija i disciplinovanje za nepravdu koju ste vi radili drugima oko sebe.
Čisto sumnjam da su se nešto puno uzbudili oko toga kao i oko mnogih drugih akcija, to je pretreseno i donesena odluka za akciju, sad da je bilo nekakvog poslije kajanja, nije sigurno. Kao ni za bilo koju drugu američku akciju bilo gdje u svijetu.
Al eto, nek vam završe OB u smislu da vi budete tu neki glavni, zaboravili biste im to začas i bili prva američka perjanica na Balkanu.
Pa i bombardovanje Sarajeva je bilo nužno obirom na Islamoašizam koji je dolazio iz njega. Sad ste dosta mirniji od kad ste dobili po pički.  Ameri nisu bombardovali Sarajevo To što ste vi s početka rata bombardovali, brzo vam je ukinuto. Paravojske i četnička banda je dobila po prstima.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:30 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: To se slažem, Bejha je u tolikoj sistemskoj blokadi da je nemoguće napraviti dogovor oko bilo čega
Pravi trenutak će doći u trenutku kada Čović ili Milanović se budu javno zalagali za raspad Bejha.
Do tada ostaje blokada, Bejha stagnira i svi gube. Ja stvarno ne znam na čemu vi zasnivate taj optimizam o raspadu BiH. Pričate o OB, američkom projektu, pa i sadašnja BiH počiva na jednom od najbitnijih američkih projekata, DMS. Srbima ne smeta Dejton, čak štaviše mnogo ga više poštuju i uvažavaju nego Bošnje RS čak ima i praznik dan Dejtona, dok federacija nema tako nešto. Vi smatrate Dejton prelaznom kategorijom između rata i unitarne Bejha. Sada kada se kroz godine pokazalo da to nije tako, Dejton je počeo da se smatra kao okov koga se treba otarasiti. Barem tako smatra velika većina Bošnjaka koji glasaju za političke partije koje daju takve izjave. Srbima je ok Dejton dok se RS pita. Ukoliko RS prestane da se pita onda će biti drugačija priča.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:41 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: novovrijeme je napisao/la: Pa i bombardovanje Sarajeva je bilo nužno obirom na Islamoašizam koji je dolazio iz njega. Sad ste dosta mirniji od kad ste dobili po pički.  Ameri nisu bombardovali Sarajevo To što ste vi s početka rata bombardovali, brzo vam je ukinuto. Paravojske i četnička banda je dobila po prstima. Znam da nisu Ameri, mi smo vas bombardovali i smirili. Sad ste na 24% Haparthejda i imate ministra koji vas priprema za Srpski svet. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:53 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ja stvarno ne znam na čemu vi zasnivate taj optimizam o raspadu BiH.
Pričate o OB, američkom projektu, pa i sadašnja BiH počiva na jednom od najbitnijih američkih projekata, DMS.
Srbima ne smeta Dejton, čak štaviše mnogo ga više poštuju i uvažavaju nego Bošnje RS čak ima i praznik dan Dejtona, dok federacija nema tako nešto. Vi smatrate Dejton prelaznom kategorijom između rata i unitarne Bejha. Sada kada se kroz godine pokazalo da to nije tako, Dejton je počeo da se smatra kao okov koga se treba otarasiti. Barem tako smatra velika većina Bošnjaka koji glasaju za političke partije koje daju takve izjave. Srbima je ok Dejton dok se RS pita. Ukoliko RS prestane da se pita onda će biti drugačija priča. Naravno, onaj dio koji vam odgovara, a na kojem se i zasniva postojanje RS. Ostalo uglavnom ignorišete ili negirate. Naravno da je prelazna kategorija, uostalom kao i svaki mirovni sporazum. Prelazna kategorija ka normalnoj BiH. Druga je stvar što vama odgovara guslanje o unitarnoj ili islamističkoj BiH. Nije bitno kako ko posmatra Dejton, to je kategorija kao VP. Dakle u cilju napretka i jačanja državnih institucija, to je skela koju na kraju skineš. To pitanje RS nema nikakve veze sa Dejtonom. RS se pita kao upravna jedinica, entitet.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 13:56 |
|
|
novovrijeme je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Ameri nisu bombardovali Sarajevo To što ste vi s početka rata bombardovali, brzo vam je ukinuto. Paravojske i četnička banda je dobila po prstima. Znam da nisu Ameri, mi smo vas bombardovali i smirili. Sad ste na 24% Haparthejda i imate ministra koji vas priprema za Srpski svet.  Vi ste pojeli govno. Da se dogovorite, srpski svet ili američki srpski svet?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 14:11 |
|
|
|
OB je propo ko kauč ne znam kome je to vise relevantno, a i da nije propao mi spuštamo rampu - NE MOŽE
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 14:23 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
aleksije radicevic je napisao/la: daramo je napisao/la: Muslimani imaju dva izbora kojim putem krenuti, približavanje Hrvatima, put koji vodi prema EU ili približavanje Srbima, put koji vodi u OB. Naravno mogu se inatiti i udarati na dva fronta ali će ih onda MZ kao vreću krumpira utrpati u OB jer vide da tu najbolje odgovaraju, a ne u Uniju naprednih europskih naroda koji poštuju dogovore i surađaju.
Ionako su tri desetljeća bacili u vjetar, makar FBiH je već mogla biti u EU kao pola Cipra. Ili će surađivati s Hrvatima i gurati prema federalnoj EU ili će završiti u gradžanskom OB u kojem će vlast imati gradžanska srpska većina, to su realno i zaslužili kad već kopiraju srpsku politiku.
U biti sve narode na Balkanu za koje Zapad procijeni da nisu kompatibilni s EU će utrpati u Uniju za zaostale u razvoju. Dve mogucnosti za muslimane: Ici u OB, sto im otvara mogucnost da ponovo dominiraju Federacijom. Na koji način im to otvara mogućnost ? Na koju to nadležnost u Federaciji ti možeš utjecati sa 0 zastupnika?
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Robbie MO
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 14:31 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 10:29 Postovi: 89665 Lokacija: Institut za razna i ostala pitanja
|
Dr. Van Nostrand je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Ovo u prvoj recenici nije nesto sto sam zeleo da kazem. Ne znam otkud VP u celoj prici. Ovo sto je danas na delu u FBiH dugorocno vodi ka dominaciji muslimana, jer su obedljiva vecina. Ne mora niko nista da menja. A onda tome dodati da OB znaci politicko udaljavanje od Hrvatske.
Ovo drugo, jeste realno. Muslimanski potencijali su takvi da im dominacija u FBiH predstavlja maksimalan dobitak. Kao sto su srpski potencijali da mogu da dominiraju nad BiH, narocitu u sadasnjoj organizaciji plitickog sistema. Dodaj tome OB-ukidanje granice izmedju BiH i Srbije i Crne Gore.
Kakve ima veze ukidanje granica s političkim sistemom i "dominacijom"? Kad je Hrvatska ušla u Schengen, ukidanjem graničnih kontrola Hrvatska nije ostvarila nikakav poseban utjecaj u Ljubljani ni Slovenija u Zagrebu. Vi zamišljate da će Otvoreni Balkan biti nekakav Vučićev Commonwealth i da će svi dolaziti u Beograd kod njega. Zajebali ste se, glavni grad Otvorenog Balkana će biti Brisel, tek ako netko bude radio ozbiljne probleme u Briselu, onda će ići na ozbiljan razgovor u Washington. OB je samo prilagođeni program EU za zemlje s posebnim potrebama. Vučićev Commonwealth, tako ovi ko Aleksije to vide, odličan izraz. Ne interesira ih ekonomija nego propale megalomanije po 3. put u 100 godina. Bilo kakva ostrašćenost pokazuje da ovi "monarhisti" u tome ne vide nikakvu ekonomsku zonu za pripremu za EU, oni su protiv ulaska u EU ionako.
_________________ Bošnjaci su primali 30 godina ogromnu političku pomoć, da ne liče na potpuni kurac.
Pomoć je presahla nažalost.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 14:36 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: PCM je napisao/la: Srbija + CG u OB. Hrvatska + BiH u EU. Pošteno. Svakom njegovo.  Daj bre mislio sam da se zajebavate kad pričate o pristupanju Bejha u EU, kad ono ozbiljno  Kako komentarišeš uslov Rusije i Kine za priznavanje VP? Godinu dana i ćao? Da li to ima neku pozadinu?
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 14:37 |
|
|
Robbie MO je napisao/la: Bilo kakva ostrašćenost pokazuje da ovi "monarhisti" u tome ne vide nikakvu ekonomsku zonu za pripremu za EU, oni su protiv ulaska u EU ionako. pa naravno Srbi ne veruju u EU, može EU kao međustepenik do našeg cilja, tj srpskog ujedinjenja. U suprotnom ne može. Vrlo jednostavno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 14:38 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Daj bre mislio sam da se zajebavate kad pričate o pristupanju Bejha u EU, kad ono ozbiljno  Kako komentarišeš uslov Rusije i Kine za priznavanje VP? Godinu dana i ćao? Da li to ima neku pozadinu? čekamo da se izjasne javno, ne verujem klixu po defaultu. ako je istina neće ništa specijalno promeniti
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 14:38 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Daj bre mislio sam da se zajebavate kad pričate o pristupanju Bejha u EU, kad ono ozbiljno  Kako komentarišeš uslov Rusije i Kine za priznavanje VP? Godinu dana i ćao? Da li to ima neku pozadinu? Nestanak posljednje brane za uništenje BiH. 
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 14:48 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: Rutinerr je napisao/la: Kako komentarišeš uslov Rusije i Kine za priznavanje VP? Godinu dana i ćao? Da li to ima neku pozadinu?
čekamo da se izjasne javno, ne verujem klixu po defaultu. ako je istina neće ništa specijalno promeniti Znači misliš da je to čista politizacija, ništa konkretno.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 15:39 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: čekamo da se izjasne javno, ne verujem klixu po defaultu.
ako je istina neće ništa specijalno promeniti Znači misliš da je to čista politizacija, ništa konkretno. ne znam, videćemo
|
|
| Vrh |
|
 |
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 15:47 |
|
|
Imam poruku sa kolege Bosnjake i njihovu javnost. Nemojte da mislite da ce neko da vas moli da udjete u OB. Za necim takvim uopste nema potrebe.  Da ne udjete u OB, opet cete biti blizi OB-u i Srbiji, nego EU i Hrvatskoj. Dakle, necete biti ni tamo ni ovamo (tj. vise cete biti ovamo nego tamo) a valjda vam je jasno da RS moze spreciti priblizavanje BiH EU-u! Znaci, ocete - ocete, necete - necete. Nema potrebe za uzbudjavanjem oko toga sa nase strane. 
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 15:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Znaci, ocete - ocete, necete - necete. Mi, kao njihovi upravitelji smo odlučili - neće! 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novem
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 15:56 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Znaci, ocete - ocete, necete - necete. Mi, kao njihovi upravitelji smo odlučili - neće! 
_________________ - BiH se Muslimanima desila, 1991. je nisu htjeli. Cilj im je bio opstanak YU. - Luka Mišetić: Haag nigdje i nikad nije tvrdio da je Herceg-Bosna UZP. - Reis: Država nam curi kroz prste poput pijeska.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
PCM
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 16:09 |
|
|
Bosonosorg je napisao/la: PCM je napisao/la: Srbija + CG u OB. Hrvatska + BiH u EU. Pošteno. Svakom njegovo.  Daj bre mislio sam da se zajebavate kad pričate o pristupanju Bejha u EU, kad ono ozbiljno  BiH neće pristupiti EU, bit će anektirana u EU, ko onomad od strane Austro-Ugarske. Ako misliš da je to nemoguće - napomenuti ću da su na sličan način “kad je bilo bitno” ušle Bugarska i Rumunjska (gotovo bez kriterija)… pa Bugarska i danas teško da je bolja od BiH.
_________________ Muslimane ko je kleo, nije dangubio.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
novovrijeme
|
Naslov: Re: Konakovićevo približavanje Otvorenom Balkanu Postano: 09 svi 2023, 16:15 |
|
|
PCM je napisao/la: Bosonosorg je napisao/la: Daj bre mislio sam da se zajebavate kad pričate o pristupanju Bejha u EU, kad ono ozbiljno  BiH neće pristupiti EU, bit će anektirana u EU, ko onomad od strane Austro-Ugarske. Ako misliš da je to nemoguće - napomenuti ću da su na sličan način “kad je bilo bitno” ušle Bugarska i Rumunjska (gotovo bez kriterija)… pa Bugarska i danas teško da je bolja od BiH. To slušam od 1996. Nikad tzv. BiH neće ući u EU. Čak i da Srbija uđe u EU opet nakaradna tvorevina neće ući u EU. Niti Srbi žele da nakarada uđe u EU, niti EU želi nakardu. Jedina budućnost BiH je raspad i brisanje sa mape Evrope.
|
|
| Vrh |
|
 |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|