|
|
Stranica: 1403/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 14:23 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12571 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Ubrzo cemo u Ukrajini vidjeti hrvatske VHS-2 puske. Odlicno se pokazale u Iraku, nema sumnje kako ce i u Ukrajini.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 15:57 |
|
|
Nidje veze, zena pjana ili nadrogirana
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 16:18 |
|
|
hahahahahaha
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 16:30 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Bošnjak.007
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 16:48 |
|
|
Msm da se prviše srbo-četničkog agresora nakotilo na forumu. Ja znam da vi to gledate po onoj matrici "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj" i da ih držite kao protutežu nama ali brate uništiše teme svojim sranjima. Ovoliko gluposti i mitomanije ima samo na Pinku i njihovim klon kanalima, B92 i slično. Ranije toga ovdje nije bilo, bar ne u ovoj mjeri.
|
|
Vrh |
|
|
VUKsaJUGA
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 18:27 |
|
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 19:13 |
|
|
VUKsaJUGA je napisao/la: DrMag je napisao/la: ops, malo se popilo
haha, ovo je zakon https://twitter.com/u_me_reality/status ... 0194138113Pokusaj ponovo i potrudi se snecim da se nevide tablice auta sa strane i neke druge oznake.
Kakve veze imaju tablice sa time sto se malo popilo?
|
|
Vrh |
|
|
Dr. Van Nostrand
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 21:18 |
|
|
DrMag je napisao/la: VUKsaJUGA je napisao/la: Pokusaj ponovo i potrudi se snecim da se nevide tablice auta sa strane i neke druge oznake. Kakve veze imaju tablice sa time sto se malo popilo? Na snimci jesu Rusi, ali snimka je iz Kurska iz 2018:
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 22:07 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ovi antirusi nasjedaju ko francuske sobarice.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 22:22 |
|
|
Zapadni tenkovi i oklopnjaci donirani Ukrajini okupljaju se u blizini Bahmuta. Jucer su sa par Bradley-a raskomadali rusku liniju. Kao sto sam i pretpostavljao udariti ce kontru okolo Bahmuta, pokusati opkoliti ruske trupe u gradu ili ih natjerati na povlacenje, te krenuti na jugoistok zaobilazeci fortifikacije koje su rusi mjesecima gradili.
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 10 svi 2023, 23:02 |
|
|
Bošnjak.007 je napisao/la: Msm da se prviše srbo-četničkog agresora nakotilo na forumu. Ja znam da vi to gledate po onoj matrici "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj" i da ih držite kao protutežu nama ali brate uništiše teme svojim sranjima. Ovoliko gluposti i mitomanije ima samo na Pinku i njihovim klon kanalima, B92 i slično. Ranije toga ovdje nije bilo, bar ne u ovoj mjeri. Moderacija je ipak odlučila reducirati broj srbočetnika pa nema više apisa, belkyja, sendvičasaburekom, age na ovoj temi, sad je ipak situacija nešto bolja, ali slažem se ima mjesta za napredovanje, mada treba ostaviti i nekog od njih da se čuje druga strana u ratu.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 00:55 |
|
|
|
Vrh |
|
|
socks5
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 01:10 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Ne žele samo SAD i Kina i istočna Europa slabljenje Rusije. U svom kutku strpljivo čekaju i islamisti pa da udare prije svega na sjevernom Kavkazu. https://net.hr/danas/svijet/islamska-dr ... 15b45d606fMada to nije moguće jer su atomska sila, treba opel ostati realan.
_________________ Ajatolah KAVAZOVIĆ. Veliki vođa muslimana
|
|
Vrh |
|
|
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 01:18 |
|
|
socks5 je napisao/la: Dutch01 je napisao/la: Ne žele samo SAD i Kina i istočna Europa slabljenje Rusije. U svom kutku strpljivo čekaju i islamisti pa da udare prije svega na sjevernom Kavkazu. https://net.hr/danas/svijet/islamska-dr ... 15b45d606fMada to nije moguće jer su atomska sila, treba opel ostati realan. Šta nije moguće? Šta misliš da su Čečeni i ostali muslimani zaboravili kako se postupalo prema njima? Šta misliš da kombinacija slabljenja Rusije i natprosječnog udjela muslimana među poginulim ruskim vojnicima i ne samo to bit će puno više muslimana sa ratnim iskustvom neće dovesti do komešanja? Sve to pojačava šanse za nove i jače nestabilnosti na nikad posve stabilnom sj. Kavkazu.
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
|
dane-croatia
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 04:56 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Bošnjak.007 je napisao/la: Msm da se prviše srbo-četničkog agresora nakotilo na forumu. Ja znam da vi to gledate po onoj matrici "neprijatelj mog neprijatelja je moj prijatelj" i da ih držite kao protutežu nama ali brate uništiše teme svojim sranjima. Ovoliko gluposti i mitomanije ima samo na Pinku i njihovim klon kanalima, B92 i slično. Ranije toga ovdje nije bilo, bar ne u ovoj mjeri. Moderacija je ipak odlučila reducirati broj srbočetnika pa nema više apisa, belkyja, sendvičasaburekom, age na ovoj temi, sad je ipak situacija nešto bolja, ali slažem se ima mjesta za napredovanje, mada treba ostaviti i nekog od njih da se čuje druga strana u ratu. Srbi, kano i po pitanjima velike Srbije, tako i po pitanju bratske Rusije žive u nekom svom nestvarnom mitoložkom svemiru. Meni je na neki način žao ruske sramote. Makar 100% navijam za bratsku Ukrajinu, opet s druge strane nije mi drago da Ameri podpuno ponize Rusiju. Amerika ako se osjeća previše premoćna na svjetskoj razini, tada će u prevelikoj mjeri i još nasilnije počet gurat svoje boleštine poput pobačaja, LGBTa, usmrćivanja starih i nemoćnih... Nakon što Ukrajinci završe s Rusima, čekat će ih puno teža i bezizglednija borba protiv zapadnih boleština. Kano što smo mi Hrvati dosta moralno propali, Ukrajinci će imat sve uvjete da moralno padnu 100 puta brže od nas. Isus je ipak rekao nešto u smislu: Ne bojte se onih koji uništavaju tielo, nego onih koji uništavaju dušu...
_________________ RH-BiH-Sandžak-Sriem-Boka Kotorska-Trst KREPAT MA NE MOLAT http://hrvatska-bosna.eu5.org/znanost/zamjena_zarulje-prednje_kratko_svietlo-reno_clio_3.pdf
|
|
Vrh |
|
|
Triple H
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 06:27 |
|
|
AKTUELNOSTI - Vagnerovci ostaju u Bahmutu, Moskva odobrila dodatnu municiju za rat - (07.05.2023)
Gosti: Aleksandar Pavić - Politikolog Prof dr Srđan Perišić - Profesor geopolitike Milovan Bajagić - Analitičar
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 07:21 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Sve to pojačava šanse za nove i jače nestabilnosti na nikad posve stabilnom sj. Kavkazu. što opet povećava šanse za milijune muslimanskih izbjeglica iz rusije u Europi kad ćeš više shvatit da vrag kojem služiš ne igra za tebe?
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
divizija
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 07:24 |
|
|
dane-croatia je napisao/la: Meni je na neki način žao ruske sramote. . Rusi su posve irelevantni od ovog rata na svjetskoj sceni. i zbilja je tužno na što je nekad jaka i mona nacija spala.
_________________ Čuvajte nacionalnu homogenost ko zjenicu oka svoga!
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 08:17 |
|
|
Nisu u stanju ni ovo u Bahmutu iskontrolisati. Ukrajinci ih posljednjih dana tamo žestoko klofaju. Prije će na dvoboj Putin i Prigožin nego što će oni u Bahmutu više i semafor osvojiti.
|
|
Vrh |
|
|
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 08:29 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 25771 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
dane-croatia je napisao/la: nije mi drago da Ameri podpuno ponize Rusiju. Amerika ako se osjeća previše premoćna na svjetskoj razini, tada će u prevelikoj mjeri i još nasilnije počet gurat svoje boleštine poput pobačaja, LGBTa, usmrćivanja starih i nemoćnih... Nakon što Ukrajinci završe s Rusima, čekat će ih puno teža i bezizglednija borba protiv zapadnih boleština. Kano što smo mi Hrvati dosta moralno propali, Ukrajinci će imat sve uvjete da moralno padnu 100 puta brže od nas. Isus je ipak rekao nešto u smislu: Ne bojte se onih koji uništavaju tielo, nego onih koji uništavaju dušu...
To čovjek napiše (a to je samo mali dio zla koji pretstavlja antiruska koalicija) i onda opet stavi da je 100% na strani Ukrajine. Citat: 100% navijam za bratsku Ukrajinu
Pa ne može to tako. Jesi ti podvojena osoba? To je isto kao da komentiraš npr masovnu ilegalnu imigraciju iz Afrike, napišeš 2 lista o svim negativnim aspektima te pojave i onda na kraju staviš zaključak da ti ipak podupireš tu imigraciju. Ovako se stječe dojam da ti,i pored sveg svojega zdravorazumskog razmišljanja, ipak nemaš toliko snažnu osobnost da se izdigneš iz utjecaja okolice i medija. Ako si za Ukrajinu budi uz nju i njene pokrovitelje (Soroša, Bidena, Nuland, Pelossi, Bearbock, britansku vladu, Zelene... i bezbrojne druge).
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 08:36 |
|
|
Kako je fino kad se trudite obezvrijediti drugu stranu Soroš, Zeleni, ped.erliberali, sodoma i gomora...kme kme
|
|
Vrh |
|
|
Rutinerr
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 08:55 |
|
|
Nisu, trenutno sramote wagnerovce u Bahmutu. Prigožin kmeči ko kakva djevojčica, vrijeđa Putina, lik očito krizira. Nestalo mu valjda i droge, fali oružja, municije, konzervi. Ima uvijek lišća i kišnice. Kad nestane, dobacite im slame.
|
|
Vrh |
|
|
Kronos
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 09:38 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: socks5 je napisao/la: Mada to nije moguće jer su atomska sila, treba opel ostati realan.
Šta nije moguće? Šta misliš da su Čečeni i ostali muslimani zaboravili kako se postupalo prema njima? Šta misliš da kombinacija slabljenja Rusije i natprosječnog udjela muslimana među poginulim ruskim vojnicima i ne samo to bit će puno više muslimana sa ratnim iskustvom neće dovesti do komešanja? Sve to pojačava šanse za nove i jače nestabilnosti na nikad posve stabilnom sj. Kavkazu.Nestabilnost je upravo ono što je potrebno Europi, i to u što gorem obliku, da bi se konačno riješili sadašnje političke kaste! Nemože se narod drugačije opametit.
_________________ Živjela naša sveta Hrvatska! Gubici Rusije i Ukrajine su 1:4. [str. 85]
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 09:40 |
|
|
Rutinerr je napisao/la: Nisu, trenutno sramote wagnerovce u Bahmutu. Prigožin kmeči ko kakva djevojčica, vrijeđa Putina, lik očito krizira. Nestalo mu valjda i droge, fali oružja, municije, konzervi. Ima uvijek lišća i kišnice. Kad nestane, dobacite im slame. Tako je to kad te informisu zapadni propagandisti, neverovatan nedostatak realne i objektivne procene sta se na terenu dogadja... Oni znaju sa kime imaju posla, cak se i ne trude puno... analitika i sintetika onih kojima plasiraju svoje djubre od vesti prakticno ne postoji.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 11 svi 2023, 10:07 |
|
|
i_jopet je napisao/la: liveuamap.com je proukrajinski, nema razloga za laganjem, ali opet do pravih informacija se teško dolazi. Ne znam. Nisu "profesionalni" kao nekad...lupaju.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|