|
|
Stranica: 1382/1426.
|
[ 35648 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Svarog
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 21:20 |
|
Pridružen/a: 19 stu 2010, 11:50 Postovi: 10440 Lokacija: Banja Luka
|
aleksije radicevic je napisao/la: Svarog je napisao/la:
Što si papak ? Šta se dešava s tobom ? Gdje nestade Aleksije gospodin ? Promjenio si se.
Jesi li ti sad ispao gospodin, tako sto me vredjas, a da nisi uopste ispitao u cemu je stvar? Ne , ne vrjeđam te . Pročitaj moj post malo bolje. Pregledao sam ponovo. Tera ti suprostavila stav , a ti po njoj opleo ko papčina neka . Jbte , nekad sam se ponosio s tobom , što si Srbin . I kad smo imali različita mišljenja i stavove imao sam respekt prema tvojim pisanijama. Tvoje polemike su prije u većini slučajeva bile zanimljive , pametne , ponekad i lucidne . Bez uvreda .
_________________ Sunce izlazi na Istoku . Ništa nije moćnije od ideje čije je vrijeme stiglo .
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 21:35 |
|
|
Ja mu ne zameram, on je inteligentan čovek, samo previše sujetan.
|
|
Vrh |
|
|
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 21:36 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 13882 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Kako je krenulo, ukoro ce Vucic i njegova klika optuziti Hrvatske sigurnosne agencije za organiziranje masakara po Srbiji.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 21:47 |
|
|
Ne pričaj koješta. Slučaj je jasan, makar prvi - kombinacija psihičke bolesti i dostupnog oružja.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 22:21 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24017 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Znaci mali nije bio ni pod kakvim vrsnjackim nasiljem - ni fizickim ni psihickim, koliko sam ja skuzio iz dosadasnjih izvjesca? Jednostavno visokointeligentni psihopat.
Vjerujem da su nad malim vec obavljeni opsezni intervjui i procjene, ali vrlo malo izlazi u javnost. Mozda i s pravom, s obzirom koliko je malac bio okidac ostalim psihopatima po Srbiji.
_________________ Safe European Home
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 22:28 |
|
|
lider30 je napisao/la: Znaci mali nije bio ni pod kakvim vrsnjackim nasiljem - ni fizickim ni psihickim, koliko sam ja skuzio iz dosadasnjih izvjesca? Jednostavno visokointeligentni psihopat.
Vjerujem da su nad malim vec obavljeni opsezni intervjui i procjene, ali vrlo malo izlazi u javnost. Mozda i s pravom, s obzirom koliko je malac bio okidac ostalim psihopatima po Srbiji. Ja još uvek ne mogu da se osvestim da dete od nepunih 14 može biti demon u ljudskom obliku. Jedan dečak će ostati paraplegičar a ona devojčica kojoj je pucao u glavu je biljka. Znači strašno.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 22:40 |
|
Pridružen/a: 03 svi 2009, 22:11 Postovi: 24017 Lokacija: Multietnička federalna jedinica sa hrvatskom većinom
|
Teranova 2 je napisao/la: lider30 je napisao/la: Znaci mali nije bio ni pod kakvim vrsnjackim nasiljem - ni fizickim ni psihickim, koliko sam ja skuzio iz dosadasnjih izvjesca? Jednostavno visokointeligentni psihopat.
Vjerujem da su nad malim vec obavljeni opsezni intervjui i procjene, ali vrlo malo izlazi u javnost. Mozda i s pravom, s obzirom koliko je malac bio okidac ostalim psihopatima po Srbiji. Ja još uvek ne mogu da se osvestim da dete od nepunih 14 može biti demon u ljudskom obliku. Jedan dečak će ostati paraplegičar a ona devojčica kojoj je pucao u glavu je biljka. Znači strašno. Slomio bi se u ovim danima poslije da mu je bio trenutak pomracenja. Svjestan je sta je ucinio bar donekle - ako nije u prvom momentu, sada jeste. Meni je najstrasnije sto decko na slikama izgleda pristojno i profinjeno. Mislim da nije materijal za predmet nasilja. Vjerujem da i kod curica nije bio nepopularan. Strasno. Roditelj sam i sam, sad se vidi koliko je tesko procijeniti ekipu s kojom se dijete druzi. Zna biti totalno suprotno od prvih dojmova.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 22:44 |
|
|
lider30 je napisao/la: Slomio bi se u ovim danima poslije da mu je bio trenutak pomracenja. Meni je najstrasnije sto decko na slikama izgleda pristojno i profinjeno. Mislim da nije materijal za predmet nasilja. Vjerujem da i kod curica nije bio nepopularan.
Strasno. Roditelj sam i sam, sad se vidi koliko je tesko procijeniti ekipu s kojom se dijete druzi. Zna biti totalno suprotno od prvih dojmova.
To. Nema, ne kaje se, ne plače, nema normalne reakcije. Da li su roditelji slutili ovako nešto, pitam se. Jeza me hvata, moji su već preko dvadeset ali nije bilo takvih problematičnih likova u njihovom školovanju. Ne sećam se ni žalbi na nasilje, ništa.
|
|
Vrh |
|
|
aleksije radicevic
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 23:02 |
|
|
Svarog je napisao/la: aleksije radicevic je napisao/la: Jesi li ti sad ispao gospodin, tako sto me vredjas, a da nisi uopste ispitao u cemu je stvar?
Ne , ne vrjeđam te . Pročitaj moj post malo bolje. Pregledao sam ponovo. Tera ti suprostavila stav , a ti po njoj opleo ko papčina neka . Jbte , nekad sam se ponosio s tobom , što si Srbin . I kad smo imali različita mišljenja i stavove imao sam respekt prema tvojim pisanijama. Tvoje polemike su prije u većini slučajeva bile zanimljive , pametne , ponekad i lucidne . Bez uvreda . Procitao sam tvoj post i u njemu video da me nazivas "papkom", a koliko se ja razumem u svinjske nogice, to je uvreda. I ovde je ponavljas opet. A ostatkom posta ponovo potvrdjujes da ne znas u cemu je cela prica. A ja cu, evo, po drugi put, kao pravi gad, zazmuriti na uvredu, uz molbu da ne zabadas nos u moje odnose sa drugim osobama, narocito kad nisi upucen.
_________________ Bože spasi, Bože hrani, Srpskog Kralja, srpski rod!
|
|
Vrh |
|
|
Divlja svinja5
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 08 svi 2023, 23:51 |
|
|
lider30 je napisao/la: Znaci mali nije bio ni pod kakvim vrsnjackim nasiljem - ni fizickim ni psihickim, koliko sam ja skuzio iz dosadasnjih izvjesca? Jednostavno visokointeligentni psihopat.
Vjerujem da su nad malim vec obavljeni opsezni intervjui i procjene, ali vrlo malo izlazi u javnost. Mozda i s pravom, s obzirom koliko je malac bio okidac ostalim psihopatima po Srbiji. Danas je pričao neki klinac iz razreda, da je ipak bilo određenog nasilja. Ima puno proturječnosti u cijeloj priči.
_________________ (*_*)
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 00:24 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la:
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
DzonBG
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 00:32 |
|
|
https://n1info.rs/vesti/vucic-o-protest ... i-sekunda/Evo sa kakvim dzukcem i lazovcinom mi imamo posla... Bar da je rekao 10k, slagao bi... mnogo mu je 5 cifara, skrati i to, ne trepci dok lazes, pa ce valjda proci. Uopste, predsednik jedne zemlje da prebrojava ucesnike na protestu, to nema ni u Burkini Faso. Neocekivano mnogo ljudi, oko 30 hiljada po mojoj proceni.
_________________ Pokaj se Grobi!!!
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 01:01 |
|
|
aleksije radicevic je napisao/la: Organizatori su najavili da će skup biti oprganizovan bez govora i obraćanja i da će na početku biti pročitati zahtevi organizatora za čije ispunjenje je vlastima dat rok do petka, 12. maja.
Organizatori su naveli i da organizuju protest kako bi se izborili da se tragični događaji, „koji su u crno zavili društvo“ u Srbiji, nikada više ne dogode.
Protest organizuju [size=150]Demokratska stranka, Narodna stranka, Zeleno levi front – Ne davimo Beograd, stranka Zajedno, Stranka slobode i pravde, Pokret slobodnih građana, Sindikat Sloga i Pokret za preokret. „Protest nije stranački i dobrodošli su svi građani i organizacije koji žele da podrže borbu protiv nasilja, bez ikakvih podela, a skup će se odvijati bez stranačkih obeležja“, saopštili su organizatori. https://n1info.rs/vesti/protest-opozici ... v-nasilja/Ajmo, zuti! žuti moraju sve da ispolitizuju, strašni su podržavam ideju protesta, ne podržavam protest
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 01:03 |
|
|
DzonBG je napisao/la: https://n1info.rs/vesti/vucic-o-protestu-suva-politika-o-buducnosti-dece-nisu-brinuli-ni-sekunda/
Evo sa kakvim dzukcem i lazovcinom mi imamo posla...
Bar da je rekao 10k, slagao bi... mnogo mu je 5 cifara, skrati i to, ne trepci dok lazes, pa ce valjda proci. Uopste, predsednik jedne zemlje da prebrojava ucesnike na protestu, to nema ni u Burkini Faso.
Neocekivano mnogo ljudi, oko 30 hiljada po mojoj proceni. pa zna se kad je za Rio Tinto bilo 50k ljudi, celu Gazelu skroz od isključenja kod Arene do kraja Mostara blokirano, a njegovi mediji slikali sat vremena pre početka i rekli 100tinjak okupljenih blokira ulicu
|
|
Vrh |
|
|
nesorta
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 01:48 |
|
|
lider30 je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ja još uvek ne mogu da se osvestim da dete od nepunih 14 može biti demon u ljudskom obliku. Jedan dečak će ostati paraplegičar a ona devojčica kojoj je pucao u glavu je biljka. Znači strašno.
Slomio bi se u ovim danima poslije da mu je bio trenutak pomracenja. Svjestan je sta je ucinio bar donekle - ako nije u prvom momentu, sada jeste. Meni je najstrasnije sto decko na slikama izgleda pristojno i profinjeno. Mislim da nije materijal za predmet nasilja. Vjerujem da i kod curica nije bio nepopularan.Strasno. Roditelj sam i sam, sad se vidi koliko je tesko procijeniti ekipu s kojom se dijete druzi. Zna biti totalno suprotno od prvih dojmova. Govore da je imao govornu manu, da je mucao. Djeci dovoljan povod za zlostavljanje.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 09:22 |
|
|
Teranova 2 je napisao/la: lider30 je napisao/la: Znaci mali nije bio ni pod kakvim vrsnjackim nasiljem - ni fizickim ni psihickim, koliko sam ja skuzio iz dosadasnjih izvjesca? Jednostavno visokointeligentni psihopat.
Vjerujem da su nad malim vec obavljeni opsezni intervjui i procjene, ali vrlo malo izlazi u javnost. Mozda i s pravom, s obzirom koliko je malac bio okidac ostalim psihopatima po Srbiji. Ja još uvek ne mogu da se osvestim da dete od nepunih 14 može biti demon u ljudskom obliku. Jedan dečak će ostati paraplegičar a ona devojčica kojoj je pucao u glavu je biljka. Znači strašno. Dakle nije ubio 9 vec 11 osoba. Kakvo zlo, nevjerovatno, sta mater rodi. Konto sam to da mozda i nije bio tako zlostavljan kad je bila prica o tome da je bio pozvan na rodjendan 1. maja. Ko luzere vec zove na rodjendane.. Ono kad je rekao da ce uruciti poklon 3. maja. Jebo sve svoje bolesno.
_________________ GAYPRIDE - SLAVA UKRAINI - SUPPORT IZRAILJ
|
|
Vrh |
|
|
jeremy10
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 09:46 |
|
|
Haram je napisao/la: Teranova 2 je napisao/la: Ja još uvek ne mogu da se osvestim da dete od nepunih 14 može biti demon u ljudskom obliku. Jedan dečak će ostati paraplegičar a ona devojčica kojoj je pucao u glavu je biljka. Znači strašno.
Dakle nije ubio 9 vec 11 osoba. Kakvo zlo, nevjerovatno, sta mater rodi. Konto sam to da mozda i nije bio tako zlostavljan kad je bila prica o tome da je bio pozvan na rodjendan 1. maja. Ko luzere vec zove na rodjendane.. Ono kad je rekao da ce uruciti poklon 3. maja. Jebo sve svoje bolesno. video koji ga je navodno potakao https://drive.google.com/file/d/1AZPOHwEyb3vrx6FtCuZtqD2prx6NH93E/view
|
|
Vrh |
|
|
Bosonosorg
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 13:27 |
|
|
Ogroman broj tih pro-gunnera, što imaju fetiš na oružje su psihopate.
Nema drugog načina da objasniš nečiji fetiš za korišćenjem vatrenog oružja koji u sekundama može pobiti više ljudi.
|
|
Vrh |
|
|
lider30
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 14:29 |
|
|
Dakle, ne pokazuje kajanje. Opcenito (skoro) 14-godisnjaci dobro znaju sta je zlo, a sta lose i okoprilike procijeniti svoja djela. Citat: Dečak ubica (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar", ni danas, šest dana posle monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje. On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: "Kada izlazim odavde?" i "Kakve su reakcije na ono što sam uradio?".
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 14:42 |
|
|
jeremy10 je napisao/la: Haram je napisao/la:
Dakle nije ubio 9 vec 11 osoba.
Kakvo zlo, nevjerovatno, sta mater rodi.
Konto sam to da mozda i nije bio tako zlostavljan kad je bila prica o tome da je bio pozvan na rodjendan 1. maja. Ko luzere vec zove na rodjendane.. Ono kad je rekao da ce uruciti poklon 3. maja. Jebo sve svoje bolesno.
video koji ga je navodno potakao https://drive.google.com/file/d/1AZPOHwEyb3vrx6FtCuZtqD2prx6NH93E/viewKakvo je ovo sranje. Inace, se pitam, zar nije plural od metak - meci? u akuzativu "metaka"? Zasto Srbijanci, primjetio sam to i kod naseg Kineza ovde, kazu "metkova"?
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 14:43 |
|
|
lider30 je napisao/la: Dakle, ne pokazuje kajanje. Opcenito (skoro) 14-godisnjaci dobro znaju sta je zlo, a sta lose i okoprilike procijeniti svoja djela. Citat: Dečak ubica (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar", ni danas, šest dana posle monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje. On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: "Kada izlazim odavde?" i "Kakve su reakcije na ono što sam uradio?". Koja je to budala bolesna, mater mu jebem.
|
|
Vrh |
|
|
Haram
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 14:45 |
|
|
lider30 je napisao/la: Dakle, ne pokazuje kajanje. Opcenito (skoro) 14-godisnjaci dobro znaju sta je zlo, a sta lose i okoprilike procijeniti svoja djela. Citat: Dečak ubica (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar", ni danas, šest dana posle monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje. On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: "Kada izlazim odavde?" i "Kakve su reakcije na ono što sam uradio?". Njegovo doba sam bio tacno kad sam napravio dva-tri sranja uzastopno (nista nasilje ali nesto u skoli, a nesto van skole - s "ortakom" koji je bio godinu mladji). Tacno sam znao da je to zabranjeno ali sam bio u fazonu: ako me ne cape, boli me ***. Ali i ako me cape, nije to to jer ne mogu oni dijete sad tu nesto kinjiti kriminalisticki. Ali kad su nam uzeli "trag"/otisak patika, i tad sam mislio da se zajebavaju i blefiraju da bi nas natjerali da priznamo. Hocu reci, on je sigurno svjestan da je to sto je ucinio lose i zlo, "zabranjeno", ali mozda nije svjestan toga da se time sam sebi podobro pokakao u zivot. Njega ako sistem pusti da slobodno i normalno zivi, onda taj sistem i tu drzavu treba razjebati.
|
|
Vrh |
|
|
Teranova 2
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 15:15 |
|
|
Haram je napisao/la: jeremy10 je napisao/la: Kakvo je ovo sranje. Inace, se pitam, zar nije plural od metak - meci? u akuzativu "metaka"? Zasto Srbijanci, primjetio sam to i kod naseg Kineza ovde, kazu "metkova"? Srbi a ne Srbijanci. Što se metaka tiče, samo oni neobrazovani mogu da govore 'metkova'.
|
|
Vrh |
|
|
Naša Kvačica
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 15:18 |
|
|
lider30 je napisao/la: Dakle, ne pokazuje kajanje. Opcenito (skoro) 14-godisnjaci dobro znaju sta je zlo, a sta lose i okoprilike procijeniti svoja djela. Citat: Dečak ubica (13), koji je očevim pištoljem ubio osam vršnjaka i čuvara u OŠ "Vladislav Ribnikar", ni danas, šest dana posle monstruoznog čina, ne pokazuje kajanje. On je u izolaciji na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu u Dr Subotića, potpuno smiren i ima samo dva pitanja: "Kada izlazim odavde?" i "Kakve su reakcije na ono što sam uradio?". I kad izlazi?
_________________ Ukidanjem BiH štedimo 50 milijardi KM. Neka razum prevlada.
1001 of 2558 - 39.13%
Sarajevo, generalno sarajevska kotlina je rasadnik zla i mržnje. Frustrirana, napaćena i bahata sredina.
|
|
Vrh |
|
|
Crnivuk
|
Naslov: Re: Događanja u Srbiji Postano: 09 svi 2023, 15:25 |
|
|
Vucic je rekao da nece izaci mali nikad i da ga bas briga za procedure, sto je i najbolja moguca odluka u ovom momentu.
|
|
Vrh |
|
|
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|