|
|
Stranica: 1440/1622.
|
[ 40538 post(ov)a ] |
|
Autor/ica |
Poruka |
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:15 |
|
|
Primarijus je napisao/la: Ma to je standardna klerofašistička priča, hebala vas vjera da vas hebala više. Rusija prestaje sa ruskim granicama moroni klerofašistički. Ma nemoj? Rusija je dokle je ruski svet.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:21 |
|
|
Granica države je početak i kraj države moronu opančarski, zato se zove granica.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:22 |
|
Pridružen/a: 05 lis 2010, 12:48 Postovi: 108338 Lokacija: Županija Herceg-Bosna
|
Samo u Sarajevu ovoliko spominju "klerofašiste". U biti nikad nijednog Hrvata nisam čuo uživo da je ikad tu riječ spomenuo.
_________________ Spetsnaz, a force for good.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:26 |
|
|
Koga briga što je ograničena četnička dronfulja čula ili nije čula.
_________________ 5. avgust 1995. - Dan ujedinjenja Srbijanaca i Srba iz regiona.
|
|
Vrh |
|
 |
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:27 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Pa ne znači da su zbog tog ljubitelji Rusa. I Irci govore engleski i svejedno ne mogu smisliti Engleze. Jednima i drugima je nasilno nametnut tuđinski jezik, jezik okupatora. Glupost. Ovde nema okupacije nego secesija, zapad potpomaže secesiju dela ruskog sveta da bi oslabio moćnu Rusiju. Sve je to Rusija, a jezik se naravno menja kroz godine. U doba Rimljana cela Galija je govorila (isti) latinski, a u doba francuske revolucije, svega 25% stanovnika je govorilo (pariški) francuski, ostali su koristili nerazumljive dijalekte pa ih se opet nateralo da usvoje isti govor nakon revolucije i kroz 19 vek. Slično u Italiji sa firentinskim govorim koji je danas osnova italijanskog. To dođe kao strani jezik velikom delu Italije. A švicarski nemački se takođe ne razume u odnosu na čisti nemački. I svejedno to su isti narodi. Takva je situacija sa maloruskim dijalektom, koji je zbog dosta poljskog uticaja se malo izmenio, a i velikoruski se razvijao odvojeno pa se i on izmenio. I Kinezi govore nekoliko jezika. U onoj pokrajini na jugu. https://en.m.wikipedia.org/wiki/CantoneseCantonese (traditional Chinese: 廣東話; simplified Chinese: 广东话; Jyutping: Gwong2 dung1 waa2; Cantonese Yale: Gwóngdūng wá) is a language within the Chinese (Sinitic) branch of the Sino-Tibetan languages originating from the city of Guangzhou (historically known as Canton) and its surrounding Pearl River Delta. It is the traditional prestige variety of the Yue Chinese group, which has over 82.4 million native speakers. Šta bi trebalo da budu CIA vojna baza zato što govore drugi dijalekt? Naravno da su deo kineskog sveta.
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:30 |
|
|
Niste kao nekad. Pad Bakhmuta vas dotukao. Što kaže Magyar ? Jel se javlja. Nema ga odavno kao da ga pogodilo nešto.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:31 |
|
|
Opet za srpske klerofašističke retarde, granica države je alfa i omega te države, a rusija ima granicu i znaju joj se teritorije jako dobro, ako to nije slučaj onda to znači da je rusija država bez granica, koju pm onda kukaju o teritorijalnim upadima ukrajinaca na ruski teritorij? Citat: Niste kao nekad. Pad Bakhmuta vas dotukao. Što kaže Magyar ? Jel se javlja. Nema ga odavno kao da ga pogodilo nešto.
Poginio kao i zalužnji i zelenski. 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:31 |
|
|
Ti si neki Jugoslaven. I Jugoslavija je imala granice, koga briga.
|
|
Vrh |
|
 |
Navodni Poslanik
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:34 |
|
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:36 |
|
|
Citat: Ti si neki Jugoslaven. I Jugoslavija je imala granice, koga briga.
Jugoslavija je imala granice i van tih granica je prestajala, nije bilo nikakvih jugoslavenskih svjetova. Ako misliš na republičke granice, kakve to veze ima sa ukrajinom? SSSR se odavno raspao, a ukrajina koju je priznala i sama rusija je samostalna država sa međunarodno priznatim granicama. Drugo jugoslavija je bila federativna jedinica sastavljena od republika, a ukrajina to nije. To je prije rusija, a tako bi mogla i završiti uskoro.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:36 |
|
Pridružen/a: 24 ruj 2009, 11:09 Postovi: 26608 Lokacija: Heartbreak Hotel
|
Ponekad mislim da pojedine pro-kijevske forumaše ovdje plaća Moskva da budu što više glupi. Ono da drugi pomisle, jao što su proukrajinci glupi, mi nećemo biti kao oni. Dobro bi bilo da to rade za novce. NedajBože da to rade amaterski.
Dakako, to se odnosi samo na pojedine, da ih ne imenujemo. Ima i pruukrajinaca koji se trude dati argumente, samo oni su u manjini.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:38 |
|
|
Navodni Poslanik je napisao/la: Primarijus je napisao/la: Granica države je početak i kraj države moronu opančarski, zato se zove granica. https://m.youtube.com/watch?v=ou8mI_ce80s&t=23sProći će kao još jedan lik koji je tako razonirao.  I takav mali kepec će onda govorit kako je američki globalizam i dominacija nepravedna i rusofilni retardi će ga gledat kao mesiju koji spašava svijet od zlih amerikanaca.
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:41 |
|
|
Bobovac je napisao/la: Ponekad mislim da pojedine pro-kijevske forumaše ovdje plaća Moskva da budu što više glupi. Ono da drugi pomisle, jao što su proukrajinci glupi, mi nećemo biti kao oni. Dobro bi bilo da to rade za novce. NedajBože da to rade amaterski.
Dakako, to se odnosi samo na pojedine, da ih ne imenujemo. Ima i pruukrajinaca koji se trude dati argumente, samo oni su u manjini. Koji su to proukrajinaci koji se trude dati argumente?
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:54 |
|
|
Dutch01 je napisao/la: Bobovac je napisao/la: Ponekad mislim da pojedine pro-kijevske forumaše ovdje plaća Moskva da budu što više glupi. Ono da drugi pomisle, jao što su proukrajinci glupi, mi nećemo biti kao oni. Dobro bi bilo da to rade za novce. NedajBože da to rade amaterski.
Dakako, to se odnosi samo na pojedine, da ih ne imenujemo. Ima i pruukrajinaca koji se trude dati argumente, samo oni su u manjini. Koji su to proukrajinaci koji se trude dati argumente? Pa ima eto npr Markan ili ti. Ne kažem da ste i vi savršeni ali se bar trudite. Isto kao i ja - Rus sa dna kace...nesavršen, ali eto, bar se trudim, otvorio sam temu za koliko-toliko argumentiranu raspravu, jbg... Svi mi želimo biti na strani dobra i istine, ali kako do nje doći? Lako bi bilo da ima jedan tv kanal, web page, novine... gdje piše samo istina. Pa se klepiš u čelo i kažeš - joooj, pa ja sam bio u krivu. Neću više. Ali toga na ovom svijetu nema... a drugi svjetovi ne postoje.
_________________ "Uzalud vam sav tisak i sve radio postaje, našim srcima nikad nećete ovladati", nadbiskup Alojzije Stepinac, Zagreb, 1942.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:58 |
|
|
BBC je napisao/la: Što kaže Magyar ? Kaže Đaga đaga
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 15:59 |
|
|
Živ je Mađar. Neće taj lako na prvu crtu.
|
|
Vrh |
|
 |
Mar-kan
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 16:03 |
|
|
BBC je napisao/la: Živ je Mađar. Neće taj lako na prvu crtu.  Koga Mađar broji, ukro zemlju gnoji... 
|
|
Vrh |
|
 |
BBC
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 16:04 |
|
|
Ki Angelina u domu za siročad. Leži mu.
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 16:13 |
|
|
Mar-kan je napisao/la: BBC je napisao/la: Živ je Mađar. Neće taj lako na prvu crtu.  Koga Mađar broji, ukro zemlju gnoji...  Jel ovo onaj što se prije nekoliko dana javio šatro iz Bakhmuta, i da se grad još drži, da bi se geolokacijom utvrdilo da se zapravo javlja iz Krematorska. 
|
|
Vrh |
|
 |
Dutch01
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 19:31 |
|
|
Hm čini se da je dr.mag bio u pravu. Ruski diverzanti su pokušali zauzeti Belgorod 22 gdje navodno Rusija drži nuklearno oružje. Mada mi je nevjerojatno da drže uz samu granicu sa Ukrajinom (a koja ni utvrđena kako treba) nuklearno oružje bile to bombe ili neko slabije nuklearno oružje. https://www.zabranjeni.url/vijesti/svijet/ ... e-15339953
_________________ Slava Ukrajini!
Nema predaje!
|
|
Vrh |
|
 |
Bobovac
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 19:43 |
|
|
Pa dobro, što je? Zašto si prestao dijeliti objave sa indexa?
|
|
Vrh |
|
 |
trofazna_struja
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 21:23 |
|
|
Obio mu se Jutarnji o glavu. Sad mora priznati da su ga teroristi popušili zato što su oni to objavili. Prema pisanju Jutarnjeg ukri su na 30km od Moskve
|
|
Vrh |
|
 |
Primarijus
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 26 svi 2023, 23:15 |
|
|
Više ste dosadili sa tim voliš me, ne voliš me. Hoćete plakati? Ovo su ozbiljne teme, a ne dječja posla.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 svi 2023, 09:32 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
Završena obuka u Španiji
ispraćaj
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Niko Komadina
|
Naslov: Re: Rusija napala Ukrajinu Postano: 27 svi 2023, 10:01 |
|
Pridružen/a: 13 ožu 2019, 22:34 Postovi: 12584 Lokacija: Sjeverna Bosna
|
U ratu je normalno zarobljavanje.
_________________ Prigovara nekome da nije izašao iz 90tih, a on sam i dalje neuspješno ratuje protiv Osmanlija.
|
|
Vrh |
|
 |
Online |
Trenutno korisnika/ca: / i 35 gostiju. |
|
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.
|
|
|