..po meni digl se liga upravo je finale Zadar Cibona četvrta utakmica dva jedan za Cibonu..veliki sam fan Zadra al svidja mi se igra Cibone nositelji klinci:gnjidic nakic Prkačin.
..a jebiga suci i dalje kroje hr sportsku scenu..sramotno sudjenje.. KOŠARKAŠI Cibone 20. put su osvojili naslov prvaka Hrvatske pobijedivši u odlučujućoj petoj utakmici finala doigravanja Zadar 56:51 pred oko pet tisuća gledatelja na ispunjenim tribinama Košarkaškog centra Dražen Petrović. Cibonu su do pobjede predvodili Toni Nakić s 15 poena i sedam skokova te kapetan Roko Prkačin s 14 poena, šest skokova i pet asistencija. Kod Zadra su najbolji bili Dominik Mavra s 13 poena i Trevor Thompson s 12 poena i 12 skokova.
Nakon utakmice suđenje je kritizirao kapetan Zadra Dominik Mavra."Samo neka netko pogleda sudački kriterij kakav je bio u Zagrebu i kakav je bio u Zadru. Možda će nekima zvučati čudno, ali moram upotrijebiti riječ, gadljivo je gledati ovakvo suđenje u utakmici koja odlučuje o prvaku. To nije nimalo sportski i može ih biti stid i sram. No to ne umanjuje igru Cibone ni činjenicu da su osvojili naslov prvaka. Dečki su fenomenalno odigrali", rekao je Mavra nakon utakmice za televiziju Arena Sport.
Ne možeš započinjati nove teme. Ne možeš odgovarati na postove. Ne možeš uređivati svoje postove. Ne možeš izbrisati svoje postove. Ne možeš postati privitke.